2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile2 tepemde ne oluyor bilmemede.
kırmıcılar totomda geziyor biliyorum.laelaelaelaelae

purcuuuuuuuuuuuuuuu ama taze olaaaaaannn

kahverengileri sormuşsun ya ben regly oldum canım.bilmiyorumkismile

o benı tırmandıran agrılarım artık yok.. ama yan etkısı cıddı mıde bulantılı bas agrısı yapması oldu.. ıkı gundur dumduz oldum agrıdan.. ne olduugnu da anlayamadım.. en kotusu de mıde bulantısı.. hanıgısı daha ıyı bılemedım valla boshayallersmile

çok datluusun sen yaa kaydirigubbakcemile3 pınarsüt reklamı sızde her gun canlı yayın galıba :)))

kaydirigubbakcemile3 ay bana canlı yayın deme..
aklıma kuzular geliyor..
biliomusun en çok izlenen dizymiş üstelik aynı anda ezel varken..
bizde reklam aralarında kaçamak yapıyorus..

evrim ya cidden artık regly agrın yokmu.
ayyy ne güzel diyecekdimki başka yerden çıkmış agrılar.

biz kadınların ne çok çektiği şey var ya...
Aydının beni teselliside çok manidar bu siteme karşılık.
EEE CENNET SıZıN AYAGINIZIN ALTINDA BAK BıZE ÖYLE Bı MÜJDE BıLE YOK

ESRA ve ZEHRA

ben dokundurma falan yapmadım. Dedim ki; 8 yıllık eğitime geçişin sebebi, öğrencilerin kendi hakkındaki kararlara katılımının sağlanmasıdır. Haliyle 11 yaşındaki çocuk ile 14 yaşındaki çocuk fikrini daha farklı ifade eder.

Önceden ne oluyordu? ılkokulu bitirir bitirmez aile, çocuğu and lis, ihl ya da fen lis gönderiyordu. Çocuk belki istemiyor ama sesini çıkaramıyordu, çıkarsa da bir şekilde ikna ediliyordu. Şimdi aile aynı şeyi 14 yaşındaki çocuğa yapıyor / yapmaya çalışıyor.

Dedim ki; 8 yıllık eğitim uğruna and lisler harcandı. Amaç sözüm ona ihl'lerin önünü kapatmaktı.Sonra da kat sayı adaletsizliğine uğradılar, bu arada meslek liseleri de yandı dedim.

Ben burada dokundurma ya da fikir beyanı görmüyorum arkadaşlar. Aksine, Zehra'nın "ben kendimi ifade edebiliyorum" demesi gereksiz alınganlık göstergesi bence. Yanlış anladı beni.

Hani "herkesin fikri kendine" dediniz ya, benim fikrimin ne olduğunu sanıyorsunuz ki, anlamadım? Ben yorum yapmadım, eğitim sisteminde uygulanmış - uygulanan çarpıklıkları dile getirdim ve kimseye de olumsuz bir şey söylemedim.

+1 ler de okunmadan yazılmış sanırım. Ya da atlaya zıplaya okunmuş! Ya da ön yargılı okunmuş

Neyse... başka bir şey yazmayacağım konuyla ilgili. Yargısız infaz yapılmış çünkü...

maaşallahh allah koaylıkversinn.....buarada tşörtüde güzelmişşş kuzyin
pink lcw demi bizim kızla bana bakayımm

bızde dun oradan aldık bacım.. 10 lıra ıdı o tısort..

o gun GAP ada gırdık.. bakındık.. bı sapka baktım, ıcı astarlı falan.. fıyatı 45 lıra ıdı Güli, ordan cıktık LCW gırdık, aynı sapkanın ustunde GAP yazmayanı vardı, fıyatı 6 lıra ıdı.. o sapkanın da ıcı astarlı, rengı aynı, yumusak guzel bı sapka ıdı..

Kardesım ıkı sene once, 3 ay amerıkada kaldı.. yaz tatılınde. Oradan kendıne GAP sapkaları tısortlerı almıstı..3 euroya.. 5 euroya.. 10 euroya.. dusunuyorum da.. bız cok mu zengın bır ulkeyız, bızım mı haberımız yok.. ya da cok mu salak yasıyor bızım ulkemızde.. cozemedım gıttı.. bu nedır yaa.. çük kadar sapkaya 45 lıra.. hastirinn ordan dedım, cıktım ben kendıme kendıme.. :))

aa evet ya GAP gerçekden çok yüksek kar payı alan bi magaza. NEXT gibi aynen.

benm kuzenimin eşi GAP ın tekstil atölyesinde çalışıyor.
ordan hep çamaşır tişört falan getitriri.
ama 3-5 tl ye gerçekden bak gecen yıl ben afikime kapşonlu sweat aldım 7 tl ye.:)
ama ben gitsem o fabrikaya bana vermesler. işte
saolsun mehmet abi alır getitir satar:)

ayrıcaaaaaaaa demek o tişört LCw de ayy bende gideyim ozaman ya çok özendim şimdi:)
ben anne kız tişörtlerini görünce zaten kıskanmıştım neden görmedimki..
neyhsemm..

gelelim o şapkalara. ben her şapka bakışımda aklımda sen varsın.arkası uzunlardan görürsem alaıcam kuzy için ama hepaynı tarz var bi denk gelemedim.

LCW deki şapkaların altına cırtlı bag yapmışlar ya o bag afikimde kapanmadı koca kafa en buyuk de 50 vardı 52 olsaydı alacakdım fekat yokdu.

kaydirigubbakcemile3 ay bana canlı yayın deme..
aklıma kuzular geliyor..
biliomusun en çok izlenen dizymiş üstelik aynı anda ezel varken..
bizde reklam aralarında kaçamak yapıyorus..

oledır dogrudur.. Turk ınsanı kendınden bısıler buluodur halıylee, bır de Turkce ancak bu kadar katledılebılır.. hayretlerle ıslıorumm valla :))

ALLA ALLLAA... Aydın da ne gusel yaklasmıs olaya.. hepı topu ölelimm o saman.. kestırmeden :))) töbe töbee..

+1 yapmıs bır ınsan evladı olarak dusuncemı beyan edeyım, Burcu burada senı uzmek ıstemedı, dusuncesını yazmıs dedı Esra bende ona +1 yapmıstım.. ben de ıcımden kendı kendıme dedım ama dısına yazmadım halıyle.. egıtımcı olarak bakıs acını yazmıssın.. ben egıtımcı olmadıgım ıcın senın kadar sağlama yapamam nacizane.. öpe mıncıklaya okumadım ama eksık beyan ederek oylama yaptım sanırsam.

maaşallahh allah koaylıkversinn.....buarada tşörtüde güzelmişşş kuzyin
pink lcw demi bizim kızla bana bakayımm

:) tessekkurler Serap.. kızlar ıcın orası bıcır bıcır.. bu kadar olur yani..

negüzellllll izmire geliyosunn buluşma işini karalaştırdınızmı bende gelirimmm

görünen o kı, bulusma yaza kaldı.. Nurdan baya baya dolu.. Burcu nun bır gunu boş, ondada Nurdan Istanbul da.. haftaya ozy nın Ankara programı var, bu da benım Fatoş ta olmam demektır kı.. sanırımm zor gorunuyor..

evriim sen bu hafta sonu için anneler gunuyle ilgilimi yazı yazarsın ege de?
eger şayet lakin öyle ise bend eokumak istiyorum banada mesac atarmısın
ama mesac at

esraaaaaaaaaa bu ne laan bu eşşek herif mama sandalyesinden fırlamış abowww
sen yanmışsın bacımda ağlayanın yok tam sıpa yaaa.

ayy bi gelseydim sana mıncırcam şu sıpayıda.
bakalım ne zmaan

anacım duygularımı canlı olarak dile getirmek istedm amma velakin herzamanki gibi esranın tlf meşgull

KÖTÜÜ olmuşş üzüldümm bebekler negüzel eğlenirdiii (

esra neo öle yaa tam afacann arkasından ayrılamıyondurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…