görünen o kı, bulusma yaza kaldı.. Nurdan baya baya dolu.. Burcu nun bır gunu boş, ondada Nurdan Istanbul da.. haftaya ozy nın Ankara programı var, bu da benım Fatoş ta olmam demektır kı.. sanırımm zor gorunuyor..
nurdan gerçekten yoğun bir programın varmış sende haklısın
ama eğer ayarlayabilecek olursan araya bir yarım saat sıkıştırma imkanın olursa bana alo de hemen atlar gelirim maslakta buluşuruz biryerlerde oturur yarım saatte olsa geçiririz olurmu bebem??
teomanın ayaklanmış halini hayal bile edemiyorum...kaydirigubbakcemile3nurdanım biz uzun zamandır kudurukuzzz
ee meşhur lafımız her bebek bir gün teo olacakkk oldu bileee
hayırlı olsun maaş zammın. güle güle harcayın inş. umarım seni tadmin edici bir zam olmuştur.DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))
esra yahoya maşallah ya ne diyim. aynı benim bıdışla tam 9 aylık ama benimki totosunu kaldıramıyor hala.. biraz tembel olacak heralde. aslında acayip hareketli ama. sürekli ayakları tepinir, oraya buraya sarkar. hiç yerinde durmaz resmen. yürüteçte de ona keza.. ama iş emeklemeye, sürünmeye geldi mi tık yok küçük beyde.yaho iş başında
[/URL][/IMG]
hadi yaaa.. inanmıyorum kütahyada varmış haberim olmamış halime bakın :) eşime bahsetmiştim öğlen gidince her ilde var dedi şaşırdım.kardeşim kütahyada gidiyodu canım
evvet geliyor. kayınvalidem yanımda olduğu için bi hediye almam şart. annem uzakta bi telefon edeceğim bu senelik böyle olacak. geçen sene tam tersi olmuştu. zaten ben annelerime her zaman hediye alıyorum. bana gelince........ öğlen yemekte eşim tatlı tatlı soruyor bana ne hediye alacağını. lafı dolandırıyor tabi direk değil de.. ben de bişi alma gibisinden bişiler söyledim ama bakalım ne olacak. yiğit balımdan hediye alacağım günü dört gözle bekliyorum.anneler günü geliyor.
ayy bu sene önemli değilde
seneye bu sıpalar yarım yamalak konusarak elinde paketle karşımıza çıkacaklar
allahım ne büyük nimetmiş anne olmak yaa...
hamileyken hayal kurardım kızım olursa takım giyeceğim diye. içimde kalmadı değil. oğluşum giysin artık basasıyla takım tabi bulursak :)bu arada kızı olan bağyanlar
LCW de anne kız tişörtleri var. benm çok hoşuma gitti.
babaogul varmı diye sordum. görevli oglana. oda bana belki babalr gununde didi...
evet yaaa.. ben başta o taktığını spiral sandım. hem bağırıyor hem kendi kendime düşünüyorum lan bu benim içimde nasıl duracak diye :)) en azından yalnız olmadığıma sevindim bağırma konusunda.fatma dun spiraline hayirli olsun diyemediydim..evet ya bende bagirmistim, spekulum degilde o vageni acmak icin, rahim agzini acmak icin bi pense kullaniliyor o acayip acitiyor, bende bagirmistim:))
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
teomanın ayaklanmış halini hayal bile edemiyorum...kaydirigubbakcemile3
mamide bana anneler günü için 5'i 1 yerde almış takıp fotoğraf çektiricemmm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?