2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanirim oyle gorunuyor, yaza daha uzun zaman diliminde daha rahat olucak gibi..(saglik olsun napalim..

nurdan gerçekten yoğun bir programın varmış sende haklısın
ama eğer ayarlayabilecek olursan araya bir yarım saat sıkıştırma imkanın olursa bana alo de hemen atlar gelirim maslakta buluşuruz biryerlerde oturur yarım saatte olsa geçiririz olurmu bebem??

tamam tatlim buarada ben maslaktan kozyatagina kac saatte gecerim sencirde otobus minibus ne giderki oraya?bi bilgin varmi?

buarada dua et benim icin de iyi gecsin temelli geliyim ya..

bugun hidrallez buarada...

fatma dun spiraline hayirli olsun diyemediydim..evet ya bende bagirmistim, spekulum degilde o vageni acmak icin, rahim agzini acmak icin bi pense kullaniliyor o acayip acitiyor, bende bagirmistim:))

maslaktan kozyatağına geçmek için zincirlikuyuya dönmen gerekiyor sanırım oradan karşıya giden otobüsler vardır teo olmuyacakmı yanında tibet falan?tekmi geleceksin

ayyy sizin bu anlattıklarınızla ben biraz zor sprial taktırırım eyvahedigeldismile

inşallahhhhhhhhhh temelli gelirsin hep dua edeceğim hatta bu konuyu konuştuğumuzdan beridir dualarımdasın

DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))
hayırlı olsun maaş zammın. güle güle harcayın inş. umarım seni tadmin edici bir zam olmuştur.
yaho iş başında
[/URL][/IMG]
esra yahoya maşallah ya ne diyim. aynı benim bıdışla tam 9 aylık ama benimki totosunu kaldıramıyor hala.. biraz tembel olacak heralde. aslında acayip hareketli ama. sürekli ayakları tepinir, oraya buraya sarkar. hiç yerinde durmaz resmen. yürüteçte de ona keza.. ama iş emeklemeye, sürünmeye geldi mi tık yok küçük beyde.
kardeşim kütahyada gidiyodu canım
hadi yaaa.. inanmıyorum kütahyada varmış haberim olmamış halime bakın :) eşime bahsetmiştim öğlen gidince her ilde var dedi şaşırdım.
anneler günü geliyor.
ayy bu sene önemli değilde
seneye bu sıpalar yarım yamalak konusarak elinde paketle karşımıza çıkacaklar
allahım ne büyük nimetmiş anne olmak yaa...
evvet geliyor. kayınvalidem yanımda olduğu için bi hediye almam şart. annem uzakta bi telefon edeceğim bu senelik böyle olacak. geçen sene tam tersi olmuştu. zaten ben annelerime her zaman hediye alıyorum. bana gelince........ öğlen yemekte eşim tatlı tatlı soruyor bana ne hediye alacağını. lafı dolandırıyor tabi direk değil de.. ben de bişi alma gibisinden bişiler söyledim ama bakalım ne olacak. yiğit balımdan hediye alacağım günü dört gözle bekliyorum.
bu arada kızı olan bağyanlar
LCW de anne kız tişörtleri var. benm çok hoşuma gitti.
babaogul varmı diye sordum. görevli oglana. oda bana belki babalr gununde didi...
hamileyken hayal kurardım kızım olursa takım giyeceğim diye. içimde kalmadı değil. oğluşum giysin artık basasıyla takım tabi bulursak :)
fatma dun spiraline hayirli olsun diyemediydim..evet ya bende bagirmistim, spekulum degilde o vageni acmak icin, rahim agzini acmak icin bi pense kullaniliyor o acayip acitiyor, bende bagirmistim:))
evet yaaa.. ben başta o taktığını spiral sandım. hem bağırıyor hem kendi kendime düşünüyorum lan bu benim içimde nasıl duracak diye :)) en azından yalnız olmadığıma sevindim bağırma konusunda.

dün bi fitil koyayım da yiğite rahat yapar belki demiştim büyükünü. ama sabah bi baktım ki fitil aynen bezin içinde duruyor. fırlatmış atmış. öğlen de çok zorladı yavrucum ama nasıl kızarıyor içim gidiyor benim. yapamadı. bi fitil daha koydum. fitil yine fırlıyor. tutuyorum bi süre ama orayı uyarıyor heralde. yapmaya çalışıyor ıkınıyor. zorla bişiler çıkardı ama çok fena yaaa mercimek çorbası yaptım faydası olur diye ama onu da yemek istemiyor. ne olacak böyle bilmem. activia yoğurt yiyor iki gündür. dün iki tane kuru kayısıyı kendi haşlama suyuyla blender yapıp verdim. evelsi gün zeytinyağı verdim. hiçbiri kar etmedi. uffff ya...

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

esra yahom kuduruksa yusufta bir yaho..
maşallah hiçdurmuyor yerinde ..daha sabah elini çekmeceye sıkıştırdı..sabah uyandı birden sesi kesildi geri uyudu sandım kendimide göstermedim bende uyumuşum meğer ne uyması sen patikli tulumu çıkart bacaklar cıbıl cıbıl peşinden yataktan biberonu al kendini bir güzel sula..daha anlatayımmı...kafamçokkarıştıdelikafadulden

geçen maxi cosiyi kendi içindeuken tam tersi döndürmüş ama nın sesi boğuk boğuk geliyor bende telefonda odadayım birde koştum yusf altta kemerde bağlı açamayınca beraber ters dönmüş delüüüüü

teomanın ayaklanmış halini hayal bile edemiyorum...kaydirigubbakcemile3

dun ilk emekleme denemelrini yapti tibetle ikimiz birbirimize baktik yandik diye:))asil ben daha istemiyorum bole otursun iyi boyle:))gerci ondada birakmaya gelmiyor ama olsun yatak altindan toplamaktan iyidir..

mamide bana anneler günü için 5'i 1 yerde almış takıp fotoğraf çektiricemmm :roflol:

hayırlı olsun takta foto çek hatta bir bindallı giyki daha iyi tamamlanır..kınayıda unutmaaaaaaaaaa...-tatlicadiarzu-lülülülülülü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…