2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mamide bana anneler günü için 5'i 1 yerde almış takıp fotoğraf çektiricemmm :roflol:
delikafadulden
allah seni ne etsin yaa

ama çok yakışır o incecik gerdanına..kaydirigubbakcemile3
foto isterissssempatiksalakcinni

güli kule çizcenizmi? topikçe kule çizelim hep beraberce ağustos kulesinde toplanalım.. hayale yada dileğe bak...

esra geçen sene nikah yıldönümümüzde eşim de bana beşi bi yerde almıştı :) bi de kırmızı kurdelaya dizmiş :) ne alacağını bilememiş te beğenmezsem diye onları almış. bozdurup istediğimi alacakmışım hale bak..

he yaaa derya hıdırellez yarın bu geceden çizmek lazım kuleleri..

yada başka şey
kız bebek çizeyim ben.kafamçokkarıştı
ama kız bebek diye nasıl çizeyim. erkek olsa bi pipiyle iş tamm da. delikafadulden
hmmm saçını baglı çizeyim bariisempatiksalakcinni

mini mini minnacıkkk tubaa

kargomuz geldi.
sen nekadaaaaan zarif ve incesin. allahım süslemiş püslemiş rafyalarla
özenle paketlemiş..

çok teşekkür ederiz. tarhanayı hemn yapıyorum .
ayrıca fındık süpermiş
muck:1hug:

aydına söyledim bana hediye olarak 2 kilo pirzola 5 kilo kuru sogan alcak.-tatlicadiarzu-
malum bu aralar pek bi pahalılar.
acaip havam olur
50 tl kilosu pirzolanın 2 kilo eder 100 tl
kuru soganda kilosu 4 tl oda eder 20 tl.
ohh mis gibi yeriz

hakkaten bu nedir yaa

millet artık et yiyemiyor.ne olacak halimiz bilmiyorum.ben geçen ay kasaba giitim dana eti alıcam 28 dedi,ertesi hafta gittim 30 dedi en son 15 gün önce gittim 32 idi.şimdi nekadar oldu bilmiyorumohaoldumsmile

hadi eti anladım hep pahalıydı da soğana ne oluyor?? kendini et mi sanıyor :)

püff temızlıge basladım,gıremıyorum halıyle.tıçımdan akıyo ter,amma kirlenmiş heryer ( gun içinde az az yapıyorum.Şevvali anneme bırakıyorum 3 saat kadar.kendımı cok yormıyım dıe parca parca basladım.ee 3 saat Şevvalde benı görmedı dıe görünce yapısıyo resmen.hıc bırakıp bıyere gıtmedıgımden cok yadırgadı belli.mecbur saatı kısa tutuyorum bu yüzden.ama bu sekıldede enaz 5 gun sürcek gıbı.

neyse ufaktan bı gecmıs yapıyım atlaya zıplaya

yaho iş başında
[/URL][/IMG]

yanmışsın sen esra
ben Ece ye komando gibi bu kız diyordum benimki seninkinin yanında solda sıfır kalır

nurdan canım baktın mı gönderdiğim linklere ev alıyormusunuz

buarada dua et benim icin de iyi gecsin temelli geliyim ya..

bugun hidrallez buarada...

aaa gül bulup birşeyler çizmek lazım

güli kule çizcenizmi? topikçe kule çizelim hep beraberce ağustos kulesinde toplanalım.. hayale yada dileğe bak...

hepinizi ıspartakuleye bekliyorum :))))

fatma alem senin eşin gerçi pahalı bir hediye almış ama

elbise etek toka senin aklına neler geliyor ya Güli

çok haklısın

hadi eti anladım hep pahalıydı da soğana ne oluyor?? kendini et mi sanıyor :)

doğru didin

bugun çok mıymıntıyım ya. hiç keyfim yok. neden bilmiom.
oglumu alıp çıkayım bi temiz hava iyi gelir..

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ilk adım ayakkabısını kifidisten alın derim

adaş kipa pendikte var size çokmu uzak kalır??

pendik dekine birke gittim uzak anacım soyle soyleyeyim sizin evden besiktasa kadar gitmek gibi belkide dahada uzak

DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))

oo hayırlı olsun gule gule harcayın

yaho iş başında
[/URL][/IMG]

ay yerim bu serseriyi çok ozledim yaa

e tamam sibelcim madem sıkılıyorsun rutin seyleryapmaktan onumuzdeki aylarda kızlar ben hamileyim napcam diye hiçç yakınma :))) yeni bebekle her gunun ayrı bir seramoni ile geçer hiç rutinlik olmaz .)) saka bir yanasibelcim oyle deme yahu bu çok onemli konu sayet bebege hazır degilseniz ikinciye yani aman gozunu sevieyim dikkat ett

aayyy maslak banada çokk yakınn saat 12,30-13,30 ogle tatilim sayet olurda 4 leventten aktarma falan yapacak olursan metro ya falan binecek olursan bak cebimi yazayım ozelden bir alo de gelip seni opeyim yuzunu bir goreyim sonra git yoluna radevularına ama valla iki dk gormek için çıkarım metro nun oraya nolcakk

ay dun gordum kendime beden buldum ama ece için su ara 2 yas tshirtu alıyorum yoktu en kuçugu 4 yastı ogle tatilinde gitmistim metrocity ye ordaiknde yoktu bulusam baska subede alacagım ama çok hosuma git elbiseler vardı aynı ornek yaa

hmmmmmm pardonnn aplaaa
simdi yazdıgın çoğu seyi benim kafa basmaz hiç bildigim konular degil ihl falan filan. prosedurler kanunlar yenilikler vs uzagım. ben karsıt gorustesiniz sanmıstım degilmis simdi sakin sakin okudum yazdıklarını
ne var canım niye kiziyorsunnn lülülülülülü duzeltiyorum her yerde fikir ayrıglı vs olur elbet ama su an burda olmadı ben sahsen yanlıs anlayıp atlamısım ortaya

meltem nie gül?
güle çizilmesimi gerkiomuş
ayy annem beyaz kağıda çizerdi.

şimdi annemle konuştum unutma bu gece çiz as balkona didim
ablam ev çizecekmiş bi tek
ama bana nie yok fasla mal göz çıkarmaz didim.. bakalım.
ama sizn oralar pek ıssız ben çatlarım orda.
arabamda yok.

aa annem bana araba çizsin.
golf modelinde olsun bide

nurdan kayınvalidene hangi gün geliceksin?
canim ben indigim aksam kayinvalidemdeyim ertesi gun anneme gecicem..ama bu sefer gunum cok kisitli birde istanbul seyahati var..kayinvalidemde sadeec 1 gece kalicam malesef(

supersin ne diyim..
nurdan canım baktın mı gönderdiğim linklere ev alıyormusunuz

aaa gül bulup birşeyler çizmek lazım

baktim canim cok guzel evler,ama once su isler bi kesinlessin.. ben bu aksam bi kule cizeyim kismet artik:))ya ggul olmasa olmaz mi sardunya olmuyormu??

beyaz kagida cizip gul dalina baglanir guliiiiiiii:))

buarada dua et benim icin de iyi gecsin temelli geliyim ya..

bugun hidrallez buarada...

ya sen is gorusmesine geliyorsun yeni çaktım durumu iyiim yazmıstında kaçırdımmı bilmem iki ayrı yerde ikg orusme
maslak tercihimdir belki arada oglen gorusme imkanımız olur :)

fatma dun spiraline hayirli olsun diyemediydim..evet ya bende bagirmistim, spekulum degilde o vageni acmak icin, rahim agzini acmak icin bi pense kullaniliyor o acayip acitiyor, bende bagirmistim:))

allah allah seneler once taktırmıstım oyle bir alette tutulduunu hatırlamıyorm yada tuttular benmi hissizim neyim sadece spirali koydgu yerlestirdigi an bir sn sızladı sonra biraz karın agrısı o kadardı

ayyy sizin bu anlattıklarınızla ben biraz zor sprial taktırırım eyvahedigeldismile

ay daha neler yahuuu normal dogummu yapmıstın sen guli unuttum sayet oyle ise doguran spiralmi taktıramıycak
yada dogrmak istedin donmedimiydi akif ? yani niyetlenmekte bir is bunlara kalkan spiralden korkarmı yahıı daha nelerr

ayy amanın deryaaa guleyimi uzuleyimmi senin için bilemedim altını nasıl çıkarmıs esofmanını

aa tamama yolla sen cebini, belli olmaz alo derim belki..

ya bide bana sen tarif etsene kozyatagina nasil en kisa gidilir maslaktan, sen anasoluda oturuyosun bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…