delikafaduldenmamide bana anneler günü için 5'i 1 yerde almış takıp fotoğraf çektiricemmm :roflol:
aydına söyledim bana hediye olarak 2 kilo pirzola 5 kilo kuru sogan alcak.-tatlicadiarzu-
malum bu aralar pek bi pahalılar.
acaip havam olur
50 tl kilosu pirzolanın 2 kilo eder 100 tl
kuru soganda kilosu 4 tl oda eder 20 tl.
ohh mis gibi yeriz
hakkaten bu nedir yaa
hadi eti anladım hep pahalıydı da soğana ne oluyor?? kendini et mi sanıyor :)
yaho iş başında
[/URL][/IMG]
esracim bende tabiki sizleri tanimayio cok ama cok istiyorum ama esra duyarsa beni keser anlaminda soyledim ki nitekimde kesiyor:))onceden konusmustuk supriz yapabilirim diye ama hic vakit kalmiyor bu sefer, yaza bir daha gelicez ama esimle, belkide bu gelisimden sonra ben temelli:))dua edin bana:))
esra kusum ben sana programimi soyliyim bak 1 gunde istanbulun iki ayri ucunda randevum var biri maslak biri kozyatagi( 13 mayis persembe saat 8.30da ataturk havalimanindan inicem, 10.30da maslakta olmam gerek, 1-1.5 saatlik bir gorusmem var, 12 de ordan ciksam 14.00da kozyataginda olmam gerek ordada 1-1.5 saat giorusme, 18.00 ucagiyla sabiha gokcen den donuyorum ki aksama izmirde aile yemegine yetiseyim ( asil maslak sana cok yakin biliyorum bi gorebilseydim:))
buarada dua et benim icin de iyi gecsin temelli geliyim ya..
bugun hidrallez buarada...
güli kule çizcenizmi? topikçe kule çizelim hep beraberce ağustos kulesinde toplanalım.. hayale yada dileğe bak...
esra geçen sene nikah yıldönümümüzde eşim de bana beşi bi yerde almıştı :) bi de kırmızı kurdelaya dizmiş :) ne alacağını bilememiş te beğenmezsem diye onları almış. bozdurup istediğimi alacakmışım hale bak..
he yaaa derya hıdırellez yarın bu geceden çizmek lazım kuleleri..
yada başka şey
kız bebek çizeyim ben.kafamçokkarıştı
ama kız bebek diye nasıl çizeyim. erkek olsa bi pipiyle iş tamm da. delikafadulden
hmmm saçını baglı çizeyim bariisempatiksalakcinni
aydına söyledim bana hediye olarak 2 kilo pirzola 5 kilo kuru sogan alcak.-tatlicadiarzu-
acaip havam olur
ohh mis gibi yeriz
hakkaten bu nedir yaa
hadi eti anladım hep pahalıydı da soğana ne oluyor?? kendini et mi sanıyor :)
gecenlerde yanlıslıkla operken dısımı gecırdım.. suratını anlatmama lüzum var mı bılmem.. gonlunu alana dek parendeler eskıttık :))
kuşak arkadasım benım :) şaka yapıorum yahu, ben de 78 lıyım, butun geceyı dans dans dıe gecırıp, kahvaltı yapıp ıse gıttıgımı bılırım yazları... :)) sımdı olsa, nerdeeeeeeeeeeeeee... cıgerım yetmes falla.. onu demek ıstedım..
Esra,merdıven bana dayandı galıba.. ıtıorum sallıorumm ustume düşüoo :)))
ilk adım ayakkabısını kifidisten alın derim
adaş kipa pendikte var size çokmu uzak kalır??
DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))
yaho iş başında
[/URL][/IMG]
teşekkürler canım:1hug:
hafife almıyorum aslında ama benimde bi huyum var rutin olarak birşeyi yapamıyorum bi müddet sonra sıkılıyorum devamlılık sağlayamıyorum normaldede hasta olduğumdada dr. gitsem ilaç içsem 2 gün içerim bir daha içemem unuturum sıkılırım vs. nolcak benim sonum ya yakında 3. haber benden gelecek bu gidişle
esracim bende tabiki sizleri tanimayio cok ama cok istiyorum ama esra duyarsa beni keser anlaminda soyledim ki nitekimde kesiyor:))onceden konusmustuk supriz yapabilirim diye ama hic vakit kalmiyor bu sefer, yaza bir daha gelicez ama esimle, belkide bu gelisimden sonra ben temelli:))dua edin bana:))
esra kusum ben sana programimi soyliyim bak 1 gunde istanbulun iki ayri ucunda randevum var biri maslak biri kozyatagi( 13 mayis persembe saat 8.30da ataturk havalimanindan inicem, 10.30da maslakta olmam gerek, 1-1.5 saatlik bir gorusmem var, 12 de ordan ciksam 14.00da kozyataginda olmam gerek ordada 1-1.5 saat giorusme, 18.00 ucagiyla sabiha gokcen den donuyorum ki aksama izmirde aile yemegine yetiseyim ( asil maslak sana cok yakin biliyorum bi gorebilseydim:))
evriiim
sen hediyeyi unuttt
bak adam süper zekasıylan bi taşla 2 kuş vurmuş
hem ogluna tişört almış hem sana gönderme hahay.
süpermiş ama ya..
NERDEN ALMIŞ BİZDE ALALIM.
aman ya capslock açık kalmış
bu arada kızı olan bağyanlar
LCW de anne kız tişörtleri var. benm çok hoşuma gitti.
babaogul varmı diye sordum. görevli oglana. oda bana belki babalr gununde didi...
ESRA ve ZEHRA
ben dokundurma falan yapmadım. Dedim ki; 8 yıllık eğitime geçişin sebebi, öğrencilerin kendi hakkındaki kararlara katılımının sağlanmasıdır. Haliyle 11 yaşındaki çocuk ile 14 yaşındaki çocuk fikrini daha farklı ifade eder.
Önceden ne oluyordu? İlkokulu bitirir bitirmez aile, çocuğu and lis, ihl ya da fen lis gönderiyordu. Çocuk belki istemiyor ama sesini çıkaramıyordu, çıkarsa da bir şekilde ikna ediliyordu. Şimdi aile aynı şeyi 14 yaşındaki çocuğa yapıyor / yapmaya çalışıyor.
Dedim ki; 8 yıllık eğitim uğruna and lisler harcandı. Amaç sözüm ona ihl'lerin önünü kapatmaktı.Sonra da kat sayı adaletsizliğine uğradılar, bu arada meslek liseleri de yandı dedim.
Ben burada dokundurma ya da fikir beyanı görmüyorum arkadaşlar. Aksine, Zehra'nın "ben kendimi ifade edebiliyorum" demesi gereksiz alınganlık göstergesi bence. Yanlış anladı beni.
Hani "herkesin fikri kendine" dediniz ya, benim fikrimin ne olduğunu sanıyorsunuz ki, anlamadım? Ben yorum yapmadım, eğitim sisteminde uygulanmış - uygulanan çarpıklıkları dile getirdim ve kimseye de olumsuz bir şey söylemedim.
+1 ler de okunmadan yazılmış sanırım. Ya da atlaya zıplaya okunmuş! Ya da ön yargılı okunmuş
Neyse... başka bir şey yazmayacağım konuyla ilgili. Yargısız infaz yapılmış çünkü...
canim ben indigim aksam kayinvalidemdeyim ertesi gun anneme gecicem..ama bu sefer gunum cok kisitli birde istanbul seyahati var..kayinvalidemde sadeec 1 gece kalicam malesefnurdan kayınvalidene hangi gün geliceksin?
supersin ne diyim..aydına söyledim bana hediye olarak 2 kilo pirzola 5 kilo kuru sogan alcak.-tatlicadiarzu-
acaip havam olur
ohh mis gibi yeriz
hakkaten bu nedir yaa
nurdan canım baktın mı gönderdiğim linklere ev alıyormusunuz
aaa gül bulup birşeyler çizmek lazım
meltem nie gül?
güle çizilmesimi gerkiomuş
ayy annem beyaz kağıda çizerdi.
şimdi annemle konuştum unutma bu gece çiz as balkona didim
ablam ev çizecekmiş bi tek
ama bana nie yok fasla mal göz çıkarmaz didim.. bakalım.
ama sizn oralar pek ıssız ben çatlarım orda.
arabamda yok.
aa annem bana araba çizsin.
golf modelinde olsun bide
buarada dua et benim icin de iyi gecsin temelli geliyim ya..
bugun hidrallez buarada...
fatma dun spiraline hayirli olsun diyemediydim..evet ya bende bagirmistim, spekulum degilde o vageni acmak icin, rahim agzini acmak icin bi pense kullaniliyor o acayip acitiyor, bende bagirmistim:))
ayyy sizin bu anlattıklarınızla ben biraz zor sprial taktırırım eyvahedigeldismile
esra yahom kuduruksa yusufta bir yaho..
maşallah hiçdurmuyor yerinde ..daha sabah elini çekmeceye sıkıştırdı..sabah uyandı birden sesi kesildi geri uyudu sandım kendimide göstermedim bende uyumuşum meğer ne uyması sen patikli tulumu çıkart bacaklar cıbıl cıbıl peşinden yataktan biberonu al kendini bir güzel sula..daha anlatayımmı...kafamçokkarıştıdelikafadulden
aayyy maslak banada çokk yakınn saat 12,30-13,30 ogle tatilim sayet olurda 4 leventten aktarma falan yapacak olursan metro ya falan binecek olursan bak cebimi yazayım ozelden bir alo de gelip seni opeyim yuzunu bir goreyim sonra git yoluna radevularına ama valla iki dk gormek için çıkarım metro nun oraya nolcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?