istanbulda oturanlara duyururlur.yarın ilkokul 1,2,3,4,5 .sınıflara okul yokmuş
meltem nie gül?
güle çizilmesimi gerkiomuş
ayy annem beyaz kağıda çizerdi.
şimdi annemle konuştum unutma bu gece çiz as balkona didim
ablam ev çizecekmiş bi tek
ama bana nie yok fasla mal göz çıkarmaz didim.. bakalım.
ama sizn oralar pek ıssız ben çatlarım orda.
arabamda yok.
aa annem bana araba çizsin.
golf modelinde olsun bide
canim ben indigim aksam kayinvalidemdeyim ertesi gun anneme gecicem..ama bu sefer gunum cok kisitli birde istanbul seyahati var..kayinvalidemde sadeec 1 gece kalicam malesef(
supersin ne diyim..
baktim canim cok guzel evler,ama once su isler bi kesinlessin.. ben bu aksam bi kule cizeyim kismet artik:))ya ggul olmasa olmaz mi sardunya olmuyormu??
beyaz kagida cizip gul dalina baglanir guliiiiiiii:))
kozyatagına tam nereye gideceksin nurdan peki ?
tek basınamısın ?
araç yok tabi kiralik vs ?
toplu tasıma ile mi gideceksin ??
gözün aydın yaza kesin 58sin...delikafaduldendun ilk emekleme denemelrini yapti tibetle ikimiz birbirimize baktik yandik diye:))asil ben daha istemiyorum bole otursun iyi boyle:))gerci ondada birakmaya gelmiyor ama olsun yatak altindan toplamaktan iyidir..
iyiya işte takacaksın bunu deseydi ya ne yapcaktın..esra geçen sene nikah yıldönümümüzde eşim de bana beşi bi yerde almıştı :) bi de kırmızı kurdelaya dizmiş :) ne alacağını bilememiş te beğenmezsem diye onları almış. bozdurup istediğimi alacakmışım hale bak..
elbiseli uzun saçlı bi bebek çiz ..olumunekankayizsmilehe yaaa derya hıdırellez yarın bu geceden çizmek lazım kuleleri..
yada başka şey
kız bebek çizeyim ben.kafamçokkarıştı
ama kız bebek diye nasıl çizeyim. erkek olsa bi pipiyle iş tamm da. delikafadulden
hmmm saçını baglı çizeyim bariisempatiksalakcinni
afiyet olsun..gönderen sağolsunmini mini minnacıkkk tubaa
kargomuz geldi.
sen nekadaaaaan zarif ve incesin. allahım süslemiş püslemiş rafyalarla
özenle paketlemiş..
çok teşekkür ederiz. tarhanayı hemn yapıyorum .
ayrıca fındık süpermiş
muck:1hug:
:roflol::lepi:aydına söyledim bana hediye olarak 2 kilo pirzola 5 kilo kuru sogan alcak.-tatlicadiarzu-
malum bu aralar pek bi pahalılar.
acaip havam olur
50 tl kilosu pirzolanın 2 kilo eder 100 tl
kuru soganda kilosu 4 tl oda eder 20 tl.
ohh mis gibi yeriz
hakkaten bu nedir yaa
hadi eti anladım hep pahalıydı da soğana ne oluyor?? kendini et mi sanıyor :)
1 taşla iki kuş anlamışsısndır sen zaten....di mi di mi... Ozgur dun Kuzey e tişört aldı, üstünde şöle yazıo; annem ıcın ben en ıyı hedıyeyım.. ne anlamayım sence bu mesajdan bilmiyorumkismile
çok datluusun sen yaa kaydirigubbakcemile3 pınarsüt reklamı sızde her gun canlı yayın galıba :)))
delikafaduldenkaydirigubbakcemilesen baya açıldın güllimmmmkaydirigubbakcemile2 tepemde ne oluyor bilmemede.
kırmıcılar totomda geziyor biliyorum.laelaelaelaelae
purcuuuuuuuuuuuuuuu ama taze olaaaaaannn
kahverengileri sormuşsun ya ben regly oldum canım.bilmiyorumkismile
ya kısımla alalım şıkır şıkırda giyelim ozaman ..evriiim
sen hediyeyi unuttt
bak adam süper zekasıylan bi taşla 2 kuş vurmuş
hem ogluna tişört almış hem sana gönderme hahay.
süpermiş ama ya..
NERDEN ALMIŞ BİZDE ALALIM.
aman ya capslock açık kalmış
bu arada kızı olan bağyanlar
LCW de anne kız tişörtleri var. benm çok hoşuma gitti.
babaogul varmı diye sordum. görevli oglana. oda bana belki babalr gununde didi...
bence regl ağrısı ..miğde bulantısıda baş ağrısıda başlı başına kötü zaten ki ikisi hiç çekilmez..o benı tırmandıran agrılarım artık yok.. ama yan etkısı cıddı mıde bulantılı bas agrısı yapması oldu.. ıkı gundur dumduz oldum agrıdan.. ne olduugnu da anlayamadım.. en kotusu de mıde bulantısı.. hanıgısı daha ıyı bılemedım valla boshayallersmile
evrim ya cidden artık regly agrın yokmu.
ayyy ne güzel diyecekdimki başka yerden çıkmış agrılar.
biz kadınların ne çok çektiği şey var ya...
Aydının beni teselliside çok manidar bu siteme karşılık.
EEE CENNET SİZİN AYAGINIZIN ALTINDA BAK BİZE ÖYLE Bİ MÜJDE BİLE YOK
insallah ameliyatsız atlatabilirsin meltemcim
bagdat caddesi kiziltoprak kadikoynurdan en uygun yol maslaktan 4 levente geleceksin minibusle ana cadde uzerinden buyukdere caddesinden levente gelen minibusler var 4 levent metro duragında inicem diyceksin ordan geçen halk otobusleri var topkapı cevizlibag- tuzla arasında giden 500 T 10 dakikada bir geçiyor ve oglen saati kopru acıktır rahat geçersin 12 de gorusmeden çıksan 12,30 da en geç 4 leventtesin otobus sık geliyor 13 gibi garanti inersin buyuk bir kaza aksilik vs olmazsa kozyatagnda e5 de ama. tam neresine gideceksin kozyataıgnın oradan birseye binmen gerekmi kisa mesafede olsa yurume zamanın yok anlatayım tam cadde sokak vs yazarsan bana çok yakın yerler iyibilirim kozyatagını vs
peki nurdan sen doktora yapmıyormuydun burda ne tarz bir isi için gorusmeler yapıyorsun ??
inşallah canım
yarın öğlen sizi haberdar ederim gelişmeler hakkında
he yaaa derya hıdırellez yarın bu geceden çizmek lazım kuleleri..
yada başka şey
kız bebek çizeyim ben.kafamçokkarıştı
ama kız bebek diye nasıl çizeyim. erkek olsa bi pipiyle iş tamm da. delikafadulden
hmmm saçını baglı çizeyim bariisempatiksalakcinni
nurdancım once kozyatagı dedin simdi bagdat caddesi kızıltoprak kadıkoy diyorsun hangisi hepsi apayrı yerler ??
birdek bagdat caddesi kiziltoprak iç içe .)
bagdat caddesi kiziltoprak kadikoy
acikcasi onlar gorusmeye cagirdi israrala bende gidiyorum insankaynaklari firmalari ikiside, ellerinde bana uygun pozisyonlar olabilirmis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?