2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iste acik adres bagdat caddesi .... apt...kat ..daire kiziltoprak-kadikoy-istanbul diyor..(

birdakika ben cok buyuk bi salaklik yapmisim, ozur dilerim:))havasin kozyatagi servisi aklimda kalmis ordan kozyatagina nasil gidicem diyordum kendi kendime; kiziltoprak yazicaktim hep kozyatagi yazmisim( puu bana...rezilim resme,n, bi yandan is biyandan bura bi yandan hastalik beyin birakmadi...

şimdi bu gece mi dilek dileyeceğiz hıdırellez için ben bilmiyorumm...
efet ..detaylar gülide..

bir yandan gelme heyecanı...kaydirigubbakcemile3

esra benim ozaman kadikoy yada bostanciya gelmeme gerek dimi maslak'dan..bi yandan havasin sitesine bakiyorum nerden servis var diye, sorryy ya:))kozyatagi ordan kalmis aklimda...

evet nurdancım bahsettigim 4 leventten bineceğin halk otobusu ile bostancıe5 e geliyorsunz aten kozyatagı diye anlatmıstım yine geçerli kozyatagında inmeyip iki durak sonra bostancıya geleceksin ordan iki vasita ile kızıltopraga gidersin yada taksi ile çok mesfe degil 15 -20 falan yazar yoksa anlattıgn tempoda yetismen zor gibi
ha erken çikarsın ilk gorusmeden o zaman ok minibuslede gidersin beni arasan istedigin zaman yolları tarif ederim neye bineceklerinide.

tamam oyle yaparim bende internetten bi bakim yollara:))koyden indim sehire modunda gezicem artik:))

benm güzel nadide göğüslerime füze diyen hatunkişi...
bu sanalaelaelaelaelae

nurdanım sen önce türkiye haritası çiz ustunede marara bölgesinin yamacına iş yaz yada sen dohtursun ya şırınga falan çiz hhaaaaaaaadelikafadulden

Merhabalar!
ben de bir ağustos annesiyim ve misafirlerinizden biriyim! :kedi:
en sonunda artık bir hesap açtım.. uzuun bir zamandır takip ediyorum sizleri.. hepnizi yakinen tanıyorum diyebilirim hatta.. yazılanlardan çok şey öğreniyorum, teşekkürler..

NURDAN,
istanbul'da yol tarifi sorduğunu okuyunca yardımcı olmak istedim naçizane.. Esrako özür dilerim, sen cevaplarken atlamış gibi olacağım ama.. Atatürk Hvalimanından havaşla TAksim, taksim'den metroya binerek 4 levent'e kadar gelebilirsin. (ya aslında sanırım metro maslağa kadar gidiyor itü kampüsüne kadar ama sana yarar mı bilemedim) itü kampüsü gideceğin yer ile alakasızsa, 4 levent'ten minübüse binebilirsin, sarıyer-maslak minübüslerine. Dönüş için önerim ise, yine sarıyer-beşiktaş minübüslerine binerek, beşiktaş iskeleye gelmen, ve vapurla kadıköye geçmen. (kadıköy iskelesi üsküdar iskelesinin biraz ilerisinde..) 15 v 45 lerde vapur var.. 25 dk da geçiyor kadıköye. geçtikten sonra iskeleden sağa doğru yürüyünce bir dolmuş alanı göreceksin. oradan sarı bostancı dolmuşlarına bin, kızıltoprakta muhtemelen gideceğin yerin önünden geçecektir.Kadıköyden oraya 10 dk gibi bir zamanda varırsın tahminen.. konuya böyle atladım özür dilerim ama işim gereği çok dolanıyorum ve zamanla yarışıyorum.. o nedenle.. dilerim herşey kolay ve iyi olur senin için..

upps.. uzun oldu.. pardon..bilmiyorumkismile

herkese iyi akşamlar iyi hıdrelezler umarım hıdır dede hepimizin isteklerini görür,gerçekleştirir.
:Saruboceq:

buyur menim yannız füzelikte mende senlen beraberim....sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile cocaman ikizlere sahibim...vereliniortak
süpersin varya bu dilek kağıdı mutlaka görülür...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

ben bu işi layıkıyla yapıcam dersen gercekten cok zor..

ışığı görüp görüp çıkan cocukların anneleri gibi olunacaksa.. peahhh..

her kavram herkes ıcın kullanılamasa keske !!!!

herzaman tatlısında bugün daha bir tatlı daha bir şekersin sen yoksa annemisin???
Şeniz

uykusuzzz her geceee
yorgun ölesiyeee mafoldumben

ilk adım ayakkabısını kifidisten alın derim

adaş kipa pendikte var size çokmu uzak kalır??

ben tam onu diyecektim fyatları 150 tlden başlıyor ama alınmalı

DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))

hayırlı olsun !!!!!

banada anatomik dedi ayakkabıcının biri anlamadım???

yaho iş başında
[/URL][/IMG]

işin zor görünüyor esram bitanem :))))

sağol gülimmm

okulzamanı beslenmemi hazırlayyaım önlüğümü giyineyim okuluma gideyim ..hadi öptüm hepinizi..

kıyamam sana ben. allah yardımcın olsun.

aldım aldım penguenli kızımla ben. giyerim foto çekerim burayada koyarım.

marigold çok güzel bir yol tarifi vermiş nurdanım hemde mantıklı vapurla vs geçmen bencede trafik riskinde olmaz maslaktan beşiktaş 10-15 dk sürer en fazla yani ortalama 1 saatte rahatlıkla gitmiş olursun..hatta ben seni beşiktaşa bırakırım bebemmm olarmııı zamanımız olmasada bu şekilde görüşürüz arabadada olsa vakit geçirirzz muckk

bu arada hoşgeldin marigold sen nerede oturuyorsun??

Anadolu yakasındayım canım ben..acıbadem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…