iste acik adres bagdat caddesi .... apt...kat ..daire kiziltoprak-kadikoy-istanbul diyor..(
memişde çizz kaydirigubbakcemile3
efet ..detaylar gülide..şimdi bu gece mi dilek dileyeceğiz hıdırellez için ben bilmiyorumm...
birdakika ben cok buyuk bi salaklik yapmisim, ozur dilerim:))havasin kozyatagi servisi aklimda kalmis ordan kozyatagina nasil gidicem diyordum kendi kendime; kiziltoprak yazicaktim hep kozyatagi yazmisim( puu bana...rezilim resme,n, bi yandan is biyandan bura bi yandan hastalik beyin birakmadi...
meltem insallah iyi haberler alirsin..
geçmiş olsun inşallah ameliyatsız geçer..iyi haberini bekliyoruz..
efet ..detaylar gülide..
is nasil cizilir peki:))
evet nurdancım bahsettigim 4 leventten bineceğin halk otobusu ile bostancıe5 e geliyorsunz aten kozyatagı diye anlatmıstım yine geçerli kozyatagında inmeyip iki durak sonra bostancıya geleceksin ordan iki vasita ile kızıltopraga gidersin yada taksi ile çok mesfe degil 15 -20 falan yazar yoksa anlattıgn tempoda yetismen zor gibi
ha erken çikarsın ilk gorusmeden o zaman ok minibuslede gidersin beni arasan istedigin zaman yolları tarif ederim neye bineceklerinide.
:Saruboceq:herkese iyi akşamlar iyi hıdrelezler umarım hıdır dede hepimizin isteklerini görür,gerçekleştirir.
benm güzel nadide göğüslerime füze diyen hatunkişi...
bu sanalaelaelaelaelae
nurdanım sen önce türkiye haritası çiz ustunede marara bölgesinin yamacına iş yaz yada sen dohtursun ya şırınga falan çiz hhaaaaaaaadelikafadulden
Oturdugumuz odayı tamamen Kuzey e gore duzenledık.. actık acabıldııgmız kadar alanı.. o raat raat vın vın yapsın dıe.. evde halı da kalmadı, bı oturma odasının ortasındakı kaldı..
Bugun Kuzey ıcın naptımm dıorum... kendım ıcın bı fok yapmadıgımla kalakalıyorum..
Ne mutlu anneyim diyene :)))
ne kadar dogru bı tespit; "bır tek annem olsun, bana bır sey olmaz"
ben bu işi layıkıyla yapıcam dersen gercekten cok zor..
ışığı görüp görüp çıkan cocukların anneleri gibi olunacaksa.. peahhh..
her kavram herkes ıcın kullanılamasa keske !!!!
uykusuzzz her geceee
yorgun ölesiyeee mafoldumben
ilk adım ayakkabısını kifidisten alın derim
adaş kipa pendikte var size çokmu uzak kalır??
DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))
sibel yarı ortopedik alacaksın
bende araştırdım bu konuyu ve mantıklı olarak ortopedik ayakkabı ayağında sorun olanlara veriliyor doktor reçetesi ile alınması gerekiyor neden ortopedik alalımki değilmi??
ben yarı ortopedik alacağım
yaho iş başında
[/URL][/IMG]
dfnem damlam örtmenim alışveriş çılgınlıgnda kaybetmiş kendini.
hayırlı olsun cicleriniz pusetinizde vedee sallangacınız..
valla ben alışerişe gitmeden önce gardolabımı gözden geçridim olmayan bedenlerimi ayrıınca ortada bi kaç bişy kaldıgını arkedince bende kendimi kaybettim alışverişde.
aldıklarımı denemek için kabine gittiğ.mize aydının ifadesi çok komikdi
sen çıldırdınmı aşkım bunlar neeeeeeee???
okulzamanı beslenmemi hazırlayyaım önlüğümü giyineyim okuluma gideyim ..hadi öptüm hepinizi..
evriiim
sen hediyeyi unuttt
bak adam süper zekasıylan bi taşla 2 kuş vurmuş
hem ogluna tişört almış hem sana gönderme hahay.
süpermiş ama ya..
NERDEN ALMIŞ BİZDE ALALIM.
aman ya capslock açık kalmış
bu arada kızı olan bağyanlar
LCW de anne kız tişörtleri var. benm çok hoşuma gitti.
babaogul varmı diye sordum. görevli oglana. oda bana belki babalr gununde didi...
Marigold hoş geldin..misafirler tek tek dökülüyor..
Anadolu yakasındayım canım ben..acıbadem.marigold çok güzel bir yol tarifi vermiş nurdanım hemde mantıklı vapurla vs geçmen bencede trafik riskinde olmaz maslaktan beşiktaş 10-15 dk sürer en fazla yani ortalama 1 saatte rahatlıkla gitmiş olursun..hatta ben seni beşiktaşa bırakırım bebemmm olarmııı zamanımız olmasada bu şekilde görüşürüz arabadada olsa vakit geçirirzz muckk
bu arada hoşgeldin marigold sen nerede oturuyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?