marigold çok güzel bir yol tarifi vermiş nurdanım hemde mantıklı vapurla vs geçmen bencede trafik riskinde olmaz maslaktan beşiktaş 10-15 dk sürer en fazla yani ortalama 1 saatte rahatlıkla gitmiş olursun..hatta ben seni beşiktaşa bırakırım bebemmm olarmııı zamanımız olmasada bu şekilde görüşürüz arabadada olsa vakit geçirirzz muckk
bu arada hoşgeldin marigold sen nerede oturuyorsun??
hoşbuldum teşekkür ederim.. :)marigold hoşgeldin...
Bu arada gypsyesra, şu bahsettiğin akıllı bebekler akademisi kitabını bugün aldım.. çok sağol önerin için.. vakit bulup okuycam inşallah..
ah özür dilerim ismimi yazmayı unuttum di mi, gizem.rica ederim ismin nedir?
sendemi karşıdasın pöfff
(esrako şimdi der hemen kaç kişiyizki karşıdaaaa)
cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
anam ne hıdırellezmiş yaff bi taş attık kuyuya çıkarana aşk olsun heeeeeesempatiksalakcinni
seraaaaaaaap cicleriniz çok güzelsaglıklı gunlerde giyinin ..
ya senin kız ne kadar tatlı olmuş maşallah.
ben ne zamandır böle bişey falan istiyordumm söylediğiniz iyi oldu lcw de eve yakın hemen koştumm valla sende al tabi yaa içinde kalmasınnayy ben bu tişört olayını çok kıskandım heee
almalıyım mazallah biyerim falan şişer..sempatiksalakcinni
keşke kendinede bulsaydın bizim burda çok vardı başka mağazalara bak çok şeker oluyo ikimizde giyincekuzuya maşallah! tişörtlere de bayıldım, ben de bunlardan almıştım ama sadece küçükleri vardı, kendime alamadım..:1no2:
anam ne hıdırellezmiş yaff bi taş attık kuyuya çıkarana aşk olsun heeeeeesempatiksalakcinni
seraaaaaaaap cicleriniz çok güzelsaglıklı gunlerde giyinin ..
ya senin kız ne kadar tatlı olmuş maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?