2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi fikir..kaydirigubbakcemile3

Bu arada gypsyesra, şu bahsettiğin akıllı bebekler akademisi kitabını bugün aldım.. çok sağol önerin için.. vakit bulup okuycam inşallah..

damla hojam sağol..şimdide 15 gün süreli proce ödevi geldi..masal kahramanı seçip resimleri kendisi yapıp yazıyla resimleri destekleyip bir sunum
hazırlıyacak
hazırlaycağım
hazırlyacağız.....mutluyum mutlusun mutlular....

ooff kocişim geç gelcekmişş toplantı varmışş lenayıda yeni uyuttumm misafiirimiz gelmiş hoşgeldinnn...

ayakkabıda bence pagpada güzel kifidise göre uygunda zaten çabuk büyüyolar eskitmiyecekler bile effrime katılıyorumm..

pink ve evrimin tavsiyeleriyle dışarı çıkmışken LCw da uğradık tşörtlerimizi aldııkkk sağolun kızlar resminide ekliyeyimm ilkel yöntemimle....

hıdrellezz ii hatırlattınız yapalım çizelim dua edelimm bu gece...

cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride

Eklentiler

• $Serap-Halil080.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 13
  • $Serap-Halil091.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 17
  • $Serap&halil079.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 14
  • $Serap-Halil085.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 16
ooo misafirler tek tek oprtaya çıkıyor

gizem hoşgeldin aramıza.

ya valla ansıl dayanıyorsunuz okuyup okuyup cvp vermememey.

anam ne hıdırellezmiş yaff bi taş attık kuyuya çıkarana aşk olsun heeeeeesempatiksalakcinni

seraaaaaaaap cicleriniz çok güzelsaglıklı gunlerde giyinin ..
ya senin kız ne kadar tatlı olmuş maşallah.

ayy ben bu tişört olayını çok kıskandım heee

almalıyım mazallah biyerim falan şişer..sempatiksalakcinni

defnem damlam örtmenim sizdende resim bekliyoruz ayrıcaaaa dombalak nanak deniz kızı çok
özledik yaaa

hoşbuldum Gülistan..:) ya evet ben de yazmayı hep çok istedim ama hep aklıma takılan şeyler oldu.. hani sizin geçmişiniz baya var ya.. ne biliyim, ortadan dalmak nasıl olur, yanlış bişey söyler miyim filan.. cesaret edemedim yani..ama Nurdan yol tarifi sorunca dayanamadım ya.. öyle çok çekiyorum ki bu yol ve zamansızlıktan ben de.. durup durup ne garip bi dalış olmuş di mi.. kafamçokkarıştı

kuzuların da hepsini tek tek biliyorum.. hepsi öyle şeker, öyle güzeller ki.. Allahım nazarlardan korusun hepsini..

yok yok hiç de tuhaf olmadı gizem biz hep diyoruz beklemeyin dalın muhabbete..
bebeğinden bahsetsene?

ayy ben bu tişört olayını çok kıskandım heee

almalıyım mazallah biyerim falan şişer..sempatiksalakcinni
ben ne zamandır böle bişey falan istiyordumm söylediğiniz iyi oldu lcw de eve yakın hemen koştumm valla sende al tabi yaa içinde kalmasınn
kuzuya maşallah! tişörtlere de bayıldım, ben de bunlardan almıştım ama sadece küçükleri vardı, kendime alamadım..:1no2:
keşke kendinede bulsaydın bizim burda çok vardı başka mağazalara bak çok şeker oluyo ikimizde giyince

taşmıydı kız o nebilelim bebeklerden gün kavramımı kaldı atlıyoruz işte malum herşeyi burdan takip ediyoruzz...

buarada teşekkür ederizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…