ok ...sempatiksalakcinni:hulya:derya karnende tüm derslerini 5 istiyorum ona göre
güle güle giyin...cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
çı:roflol:lülülülülülüanam ne hıdırellezmiş yaff bi taş attık kuyuya çıkarana aşk olsun heeeeeesempatiksalakcinni
seraaaaaaaap cicleriniz çok güzelsaglıklı gunlerde giyinin ..
ya senin kız ne kadar tatlı olmuş maşallah.
ikizler şişmesinde mazallah....:1shok:sırnaşık şeyayy ben bu tişört olayını çok kıskandım heee
almalıyım mazallah biyerim falan şişer..sempatiksalakcinni
hoşbuldum Gülistan..:) ya evet ben de yazmayı hep çok istedim ama hep aklıma takılan şeyler oldu.. hani sizin geçmişiniz baya var ya.. ne biliyim, ortadan dalmak nasıl olur, yanlış bişey söyler miyim filan.. cesaret edemedim yani..ama Nurdan yol tarifi sorunca dayanamadım ya.. öyle çok çekiyorum ki bu yol ve zamansızlıktan ben de.. durup durup ne garip bi dalış olmuş di mi.. kafamçokkarıştı
kızım var, Ada.. pek şeker ama hımbıl biraz,, :) emekleme filan yok, yuvarlanarak gitmeyi seççiyo heryere.. dişlerimiz 7 oldu.. pek sıkıntısı olmadı.. ama yine de zordu ..bu aralar geceleri çok sık uyanıyor. doktorumuz demişti ama 6. aydan sonra çok sık uyanacak diye..pek inanmamıştım öyle şey mi olur diye ama oldu.. haa bi de tombuluz accık.. 10.880 , 73 cm. ama doktoru beslenmesini kesme, nasılsa ayaklanınca vericek, yediği kadar ver fazlasını almaz nasılsa diyor.. bilemiyorum ki.. herkes farklı telden çalıyo işte biliyosunuz ya..zor bir bebek değil, bu zamana kadar ben tek başıma baktım ama artık işe başlamam gerekiyor.. birini bulduk işte.. çooook zor onu başkasına emanet etmek.. pazartesi başlıcam ben de.. ama o durum da karışık.. istifa edicem belki de.. offf of.. çok dertliyim bu konuda, hiç yazmaya başlamıyım, uzun sürer (((
yok kızz biz alıyoruzz onlar mothercarenin puzlelarını falan gönderdi..şimdi bide playskolun sallangaç zürafasına taktım çok şeker onu alıcamm...huggiess artık sadece bez ve ıslak nmendill gönderiyo..serap o oyuncaklar huggiesin gönderdiklerimi ?
maşaalahh nasıl kilo aldı bende bu konuda sıkıntılıyımm 8600 takıldk yaa offf benim kızımında ilk adı ada...bakıcı zor işkızım var, Ada.. pek şeker ama hımbıl biraz,, :) emekleme filan yok, yuvarlanarak gitmeyi seççiyo heryere.. dişlerimiz 7 oldu.. pek sıkıntısı olmadı.. ama yine de zordu ..bu aralar geceleri çok sık uyanıyor. doktorumuz demişti ama 6. aydan sonra çok sık uyanacak diye..pek inanmamıştım öyle şey mi olur diye ama oldu.. haa bi de tombuluz accık.. 10.880 , 73 cm. ama doktoru beslenmesini kesme, nasılsa ayaklanınca vericek, yediği kadar ver fazlasını almaz nasılsa diyor.. bilemiyorum ki.. herkes farklı telden çalıyo işte biliyosunuz ya..zor bir bebek değil, bu zamana kadar ben tek başıma baktım ama artık işe başlamam gerekiyor.. birini bulduk işte.. çooook zor onu başkasına emanet etmek.. pazartesi başlıcam ben de.. ama o durum da karışık.. istifa edicem belki de.. offf of.. çok dertliyim bu konuda, hiç yazmaya başlamıyım, uzun sürer (((
serap yok kız taş değil yani
gerçek 5-6 sına baglayan gece yapılır bu istek dilek olayı
tabiki hurafedir batıl inançtır.
aslında hızır a.s ile ilyas peygamberin karşılaştıgı gundur ama
agızdan agıza hıdırelles olmuştur.
hani kul sıkışmayınca hızır yetişmes derler ya
o yuzdende hızır a.s dan bişeyler istenir.
yani anadolu yapılan bi adettir.
ben çok iyi hatırlarım annem yapardı
halada yapar.
bende yapcam:)
bahcede gül ağacı var:)
Merhabalar!
ben de bir ağustos annesiyim ve misafirlerinizden biriyim! :kedi:
en sonunda artık bir hesap açtım.. uzuun bir zamandır takip ediyorum sizleri.. hepnizi yakinen tanıyorum diyebilirim hatta.. yazılanlardan çok şey öğreniyorum, teşekkürler..
NURDAN,
istanbul'da yol tarifi sorduğunu okuyunca yardımcı olmak istedim naçizane.. Esrako özür dilerim, sen cevaplarken atlamış gibi olacağım ama.. Atatürk Hvalimanından havaşla TAksim, taksim'den metroya binerek 4 levent'e kadar gelebilirsin. (ya aslında sanırım metro maslağa kadar gidiyor itü kampüsüne kadar ama sana yarar mı bilemedim) itü kampüsü gideceğin yer ile alakasızsa, 4 levent'ten minübüse binebilirsin, sarıyer-maslak minübüslerine. Dönüş için önerim ise, yine sarıyer-beşiktaş minübüslerine binerek, beşiktaş iskeleye gelmen, ve vapurla kadıköye geçmen. (kadıköy iskelesi üsküdar iskelesinin biraz ilerisinde..) 15 v 45 lerde vapur var.. 25 dk da geçiyor kadıköye. geçtikten sonra iskeleden sağa doğru yürüyünce bir dolmuş alanı göreceksin. oradan sarı bostancı dolmuşlarına bin, kızıltoprakta muhtemelen gideceğin yerin önünden geçecektir.Kadıköyden oraya 10 dk gibi bir zamanda varırsın tahminen.. konuya böyle atladım özür dilerim ama işim gereği çok dolanıyorum ve zamanla yarışıyorum.. o nedenle.. dilerim herşey kolay ve iyi olur senin için..
upps.. uzun oldu.. pardon..bilmiyorumkismile
dimi ya super akil verdi guli, ama problem gul dali buldum ama cisegi yok tomurcuk daha benim sardunyalarin arasina sikistirsam olurmu, hani onlar cicekli ya arada kaynardi:)):Saruboceq:
buyur menim yannız füzelikte mende senlen beraberim....sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile cocaman ikizlere sahibim...vereliniortak
süpersin varya bu dilek kağıdı mutlaka görülür...kaydirigubbakcemile5
hey allahim ya, nasil odevler bunlar...bi damlacik velet bunlar..damla hojam sağol..şimdide 15 gün süreli proce ödevi geldi..masal kahramanı seçip resimleri kendisi yapıp yazıyla resimleri destekleyip bir sunum
hazırlıyacak
hazırlaycağım
hazırlyacağız.....mutluyum mutlusun mutlular....
ole dime ben telime hatirlatm koydm, her sene unutuyorum icime dert oluyodu, bu sene kesin diliycem..anam ne hıdırellezmiş yaff bi taş attık kuyuya çıkarana aşk olsun heeeeeesempatiksalakcinni
seraaaaaaaap cicleriniz çok güzelsaglıklı gunlerde giyinin ..
ya senin kız ne kadar tatlı olmuş maşallah.
bak ne guzel vesile oldum iste:))bi yerden baslamak gerek, bundan sonra kesme sohbeti.hoşbuldum Gülistan..:) ya evet ben de yazmayı hep çok istedim ama hep aklıma takılan şeyler oldu.. hani sizin geçmişiniz baya var ya.. ne biliyim, ortadan dalmak nasıl olur, yanlış bişey söyler miyim filan.. cesaret edemedim yani..ama Nurdan yol tarifi sorunca dayanamadım ya.. öyle çok çekiyorum ki bu yol ve zamansızlıktan ben de.. durup durup ne garip bi dalış olmuş di mi.. kafamçokkarıştı
mini mini minnacıkkk tubaa
kargomuz geldi.
sen nekadaaaaan zarif ve incesin. allahım süslemiş püslemiş rafyalarla
özenle paketlemiş..
çok teşekkür ederiz. tarhanayı hemn yapıyorum .
ayrıca fındık süpermiş
muck:1hug:
Haklısın canım. Aynı şekilde düşünüyorum zaten..
İnanın kötü bir düşüncem yoktu hani sanal bir ortam ya..
Yanlışlıkla kalp kırmaktan korkarım..
Diyet tüyolarınıda geyik olsun diye yazdım zaten.. :kedi:
ilgin için yorumun için teşekkür ederim.. boshayallersmile
canım benimki yarı anne sütü yarı aptamil bebeği.. son 1 aydır ise tamamen aptamil bebeği.. süt yok artık. bi de iştahlı. pek ayırt etmiyo.yok kızz biz alıyoruzz onlar mothercarenin puzlelarını falan gönderdi..şimdi bide playskolun sallangaç zürafasına taktım çok şeker onu alıcamm...huggiess artık sadece bez ve ıslak nmendill gönderiyo..
maşaalahh nasıl kilo aldı bende bu konuda sıkıntılıyımm 8600 takıldk yaa offf benim kızımında ilk adı ada...bakıcı zor iş
bilgilendirme süpperr çok saoll canımm
Kuzey ın üst ve alt dişleri aynı anda cıkıyor.. yola cıktılar gorunduler, cocuk bu yuzden ıkı gundur kabız sanırım.. gunler geceler cok senlıklı gecıyor.. :))
Bır de ınanılmaz bır yaramaz evlada sahıp olduugmun mınnık mınnık habeercılıgını yapıor oglumm.. gelecek için endişelerim mevcuttur.. :))
kask var diye bırakayım düşerse düşsün yapmıyorum.. biraz daha rahat oluyorum sadece.. çok iyi koruyor aslında ama pat pat sürekli düşmesi de doğru olmaz tabi..iki kere kaskla düştü, hiç ağlamadı, düşme sesi bile çıkmadı...massallah berata cidden koca adam gibi duruyorlar resimlerde :)
ayca peki bu kaskla dusunce falan hiç aglamıyormu hiçbir sakıncası yokmu yani ? pat pat vurmasında hiç bir sorun olmuyormu ??
kesinlikle katılıyorum mutlu bir insan yetistirmek ilk temennim
de seni niye harcamıslar kuzum devlet okulu sna onlara ozel niye ?
a ?
sabah 4,5 da ece yi emzirmeye kalktım emdi sonra gözünü açtı tam 5,5 da tekrar daldı yatağına koydum ben de yattım 5 dk sonra mıkır mıkr sesler gece zaten 00:30 da yatmışım
hemen eşimi uyandırdım bende işe gidicem Ece ye sen bak dedim ama odasında bende uyuyayım gitti 5 dk sonra ikisi de yatağa geri geldi Ece tabii yine mızırdanıyor 06:15 di Ece babasının elini tutarak uyumuş fakat ben 06:30 da kalkmak zorundaydım
ve sonuç zombi gibiyim(
Bundan bikaç ay önce günde 2-3 saat uykuyla haftalarca duruyordum. Sabahları "bu gün nasıl geçecek" diye ağlayarak güne başlıyordum..Uykusuzluktan ,sendelemeye hallüsinasyonlar görmeye başladığım zamanlar oldu.. Çok zorladı beni bu çocuk çoook..4 saatlık uyku ıle benı yerden jıletle bı kazıyamassın herhal.. en az 7 saat uyumam lasım.. yoksa yazık oluyor bana :) uyumayı cok seven bır ınsan degılım.. ama uykusuz kalmamaya mecburum malesef.. yoksa ben de "gencken" :) senın kafanda yasamıstım hayatı :))
Taze ortopedik ayakkabı konusunda ortopedik ayakkabıya gerek yok bebeklerin hepsi zaten düz tabandır, sonra düzelir demişti yanlış hatırlamıyorsam..sen farklı söylüyorsun...napcaz biz şimdi çingenem..yarı ortopedik nasıl bişey ki...ilk adım ayakkabısını kifidisten alın derim
adaş kipa pendikte var size çokmu uzak kalır??
yaho iş başında
rica ederim ne demek.. inşallah katılıcam :) çoklu alıntı nasıl yapılıyor bu arada ???marigold cok tesekkur ederim, ilac gibi geldi valla ne diyim..itu kampusune yakin sanirim tekrar bakayim google dan..
aramiza hosgeldin, daha aktif katil bundan sonra, tekrar tesekkurler...kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3ok ...sempatiksalakcinni:hulya:
güle güle giyin...
çı:roflol:lülülülülülü
ikizler şişmesinde mazallah....:1shok:sırnaşık şey
iyi oldu iyi Gizem ..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?