2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya karnende tüm derslerini 5 istiyorum ona göre
ok ...sempatiksalakcinni:hulya:
cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
güle güle giyin...
çı:roflol:lülülülülülü
ayy ben bu tişört olayını çok kıskandım heee

almalıyım mazallah biyerim falan şişer..sempatiksalakcinni
ikizler şişmesinde mazallah....:1shok:sırnaşık şey

iyi oldu iyi Gizem ..olumunekankayizsmile

kızım var, Ada.. pek şeker ama hımbıl biraz,, :) emekleme filan yok, yuvarlanarak gitmeyi seççiyo heryere.. dişlerimiz 7 oldu.. pek sıkıntısı olmadı.. ama yine de zordu .. bu aralar geceleri çok sık uyanıyor. doktorumuz demişti ama 6. aydan sonra çok sık uyanacak diye..pek inanmamıştım öyle şey mi olur diye ama oldu.. haa bi de tombuluz accık.. 10.880 , 73 cm. ama doktoru beslenmesini kesme, nasılsa ayaklanınca vericek, yediği kadar ver fazlasını almaz nasılsa diyor.. bilemiyorum ki.. herkes farklı telden çalıyo işte biliyosunuz ya..zor bir bebek değil, bu zamana kadar ben tek başıma baktım ama artık işe başlamam gerekiyor.. birini bulduk işte.. çooook zor onu başkasına emanet etmek.. pazartesi başlıcam ben de.. ama o durum da karışık.. istifa edicem belki de.. offf of.. çok dertliyim bu konuda, hiç yazmaya başlamıyım, uzun sürer (((

serap yok kız taş değil yani
gerçek 5-6 sına baglayan gece yapılır bu istek dilek olayı
tabiki hurafedir batıl inançtır.
aslında hızır a.s ile ilyas peygamberin karşılaştıgı gundur ama
agızdan agıza hıdırelles olmuştur.
hani kul sıkışmayınca hızır yetişmes derler ya
o yuzdende hızır a.s dan bişeyler istenir.
yani anadolu yapılan bi adettir.
ben çok iyi hatırlarım annem yapardı
halada yapar.
bende yapcam:)
bahcede gül ağacı var:)

ay evet güli ikizlerin şişerse çok sakat olur hee
bide bana diyosun yahoya giydirilirmi kız şeyi pullu falan sen giyidirecekmisin afike hıı lmaz:

gizem ada kızmıza maşallah
tosun kafilesine katılmış.

7 diş mi
ohh maşallahınız var biz 2 de kaldık ama üstden 4 tane geliyor
hımbıl derken hareketleri ksıtlanıyordur isteristemez kiloda.
ama merak etme ayaklanınca veriri o kiloları.

sen ne iş yapıyosun
istifa etmek neden?ara versen bi süre

ben mesela 3 yaşa kadar çalışmıcam inşallah allah mecbur etmesin tabii orası çok önemli,
ama 3 yaşına kadar bi kardeş daha olursa ozaman ne olacak bilmiorum..

kuzuna Adacığa maşallah..bak senin doktor ne güzel demiş..
çalışan anneler işiniz zor..

esraaaaaaaaaaaa yok be ben onlardan almıcam
evrimlerde almış ya
:Kuzey için
üstünde annem için en güzel hediye benim

yazıyormuş.
yoksa sana alma dediğim şeyi alırmıyım
imammıyım ben "dediğimi yap yaptıgımı yapma"sempatiksalakcinni

serap o oyuncaklar huggiesin gönderdiklerimi ?
yok kızz biz alıyoruzz onlar mothercarenin puzlelarını falan gönderdi..şimdi bide playskolun sallangaç zürafasına taktım çok şeker onu alıcamm...huggiess artık sadece bez ve ıslak nmendill gönderiyo..
maşaalahh nasıl kilo aldı bende bu konuda sıkıntılıyımm 8600 takıldk yaa offf benim kızımında ilk adı ada...bakıcı zor iş

bilgilendirme süpperr çok saoll canımm

yaa a ciddenn neden kilo almıyoki artık dr.a göre kilosu gayet normal ama ben takılıyorum ya beni çok emiyo + her sabah 8 tahııllı meyveli mamasına 1 bisküvi yumurta sarısı labne ve pekmez katıp yediriyorum bitirmesi için çok uğraşıyorum yemek istemiyo emdiği için meme düşkünü yoğurt meyve akşam gene muhallebi bizim yediklerimizdende tırtıklıyoo eee nie alamıyoo

marigold cok tesekkur ederim, ilac gibi geldi valla ne diyim..itu kampusune yakin sanirim tekrar bakayim google dan..
aramiza hosgeldin, daha aktif katil bundan sonra, tekrar tesekkurler...kaydirigubbakcemile5

:Saruboceq:

buyur menim yannız füzelikte mende senlen beraberim....sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile cocaman ikizlere sahibim...vereliniortak
süpersin varya bu dilek kağıdı mutlaka görülür...kaydirigubbakcemile5
dimi ya super akil verdi guli, ama problem gul dali buldum ama cisegi yok tomurcuk daha benim sardunyalarin arasina sikistirsam olurmu, hani onlar cicekli ya arada kaynardi:))

hey allahim ya, nasil odevler bunlar...bi damlacik velet bunlar..

ole dime ben telime hatirlatm koydm, her sene unutuyorum icime dert oluyodu, bu sene kesin diliycem..

bak ne guzel vesile oldum iste:))bi yerden baslamak gerek, bundan sonra kesme sohbeti.

afiyetle yesın kuzummmopuyorumnanaktan ee accuk süslü olsun kanımızda var dimi.Afikim begendımı sen onu süle bakım

zehracım sakın ustune alınma genel manada fıkrımı yazdım ben yoksa sana karsı bır cıkıs deildi canımcım

Gülistancım, çok şehir dışı iişim var benim.. avukatım.haftada 2 kere antalyaya gidiyorum diyebilirim. ofisimiz ankarada. ben onların istanbul ve batı anadolu işlerini yapıyorum. antalyada da müvekkil bi otelimiz var, e haliyle çok dosyaları oluyor orda... git gel perişan oldum.. 6 aydır ücretsiz izindeydim ama hakkımız bu kadar ya kanunen.. bi de çok zor tek maaş malum.. ama çok çok bunaldım.. bi de çook artmış antalya dosyaları.. hepsi de farklı gün..
bi de ofiste bi arkadaş var.. iş iş diye miyavlarken ben soktum onu işe..en iyi arkadaşımın karısı.. iyilikten maraz doğar derler ya, o hesap , geçen ay tam patronla artık şehirdışına gidemeyeceğimi söylerken, çok zor olacağını bebekle, lafa atlayıp e zaten istanbulda da fazla dosya kalmadı ki filan gibi abuk subuk konuşup konuşmayı katletti.. kendi gidiyordu antalyaya benim yokluğumda.. adli tatile bile duruşma günü almış.. ben daha ne diyim bilmem ki.. düşündükçe sinirleniyorum.. atlaya hoplaya yazmış olabilirim.. sinirime verin.. ( yani böyle, şimdi ne yapsam bilemiyorum.. tüm bunların yanında, aldığım maaş içler acısı.. söylesem gülersiniz..:bbo:

canım benimki yarı anne sütü yarı aptamil bebeği.. son 1 aydır ise tamamen aptamil bebeği.. süt yok artık. bi de iştahlı. pek ayırt etmiyo.

ne şans yaaa...zamandan bol ne var teker teker çıkarsaydın ya kuzy cim..Allah kolaylık versin sanaaa...

kask var diye bırakayım düşerse düşsün yapmıyorum.. biraz daha rahat oluyorum sadece.. çok iyi koruyor aslında ama pat pat sürekli düşmesi de doğru olmaz tabi..iki kere kaskla düştü, hiç ağlamadı, düşme sesi bile çıkmadı...

İlk çocukmuşum ondan göndermemişler..İlk çocuklar acemiliğe gelirmiş..Zaten 5 buçuk yaşında okula göndermişler beni..pehhhhh

Senin de işin zor Meltem yaa..
Bundan bikaç ay önce günde 2-3 saat uykuyla haftalarca duruyordum. Sabahları "bu gün nasıl geçecek" diye ağlayarak güne başlıyordum..Uykusuzluktan ,sendelemeye hallüsinasyonlar görmeye başladığım zamanlar oldu.. Çok zorladı beni bu çocuk çoook..
aralıklarla annem gelirdi de uyurdum dejarj olurdum...öleee hatırladım bi an...
ilk adım ayakkabısını kifidisten alın derim

adaş kipa pendikte var size çokmu uzak kalır??
Taze ortopedik ayakkabı konusunda ortopedik ayakkabıya gerek yok bebeklerin hepsi zaten düz tabandır, sonra düzelir demişti yanlış hatırlamıyorsam..sen farklı söylüyorsun...napcaz biz şimdi çingenem..yarı ortopedik nasıl bişey ki...
yaho iş başında

Allahım bi an önce yürüseler değil mi..Yoksa o zaman daha mı çok zorlanacaz..Çok tatlı ama yaa..Küçük adam...Yürüme egzersizleri nasıl gidiyor..Yaho ya da Mustiden bekliyoruz...

marigold cok tesekkur ederim, ilac gibi geldi valla ne diyim..itu kampusune yakin sanirim tekrar bakayim google dan..
aramiza hosgeldin, daha aktif katil bundan sonra, tekrar tesekkurler...kaydirigubbakcemile5
rica ederim ne demek.. inşallah katılıcam :) çoklu alıntı nasıl yapılıyor bu arada ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…