amanıııııındun ilk emekleme denemelrini yapti tibetle ikimiz birbirimize baktik yandik diye:))asil ben daha istemiyorum bole otursun iyi boyle:))gerci ondada birakmaya gelmiyor ama olsun yatak altindan toplamaktan iyidir..
sen çok yaşa çok güldüm...hadi eti anladım hep pahalıydı da soğana ne oluyor?? kendini et mi sanıyor :)
ada lena ne çok oyuncağın var senin...ruzy'yi getireyim mi sana beraber oynarsınız...cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
.:bbo:
sağol canım :) gerçekten çalışan anne olmak çok çok zorrr....kuzuna Adacığa maşallah..bak senin doktor ne güzel demiş..
çalışan anneler işiniz zor..
merhaba kizlar!!! ESRA Yaho yine isbasinda..masallah hizli gonzales gibi..valla bizimkiler tam himbil yahonun yaninda...kaydirigubbakcemile3GIZEM aramiza hos geldin canim.a.s..minik adaninda resimlerini bekliyoruz..alinti icin HQ yazan yere tiklarsan cevaplarken sirayla alintilara geliyor..
yaptım sanırım. teşekkür ederim :) hoşbuldum..amanıııııın
sen çok yaşa çok güldüm...
ada lena ne çok oyuncağın var senin...ruzy'yi getireyim mi sana beraber oynarsınız...
hoşgeldin Gizem...gizemli misafir Gizem...
yeni olduğum için, mesaj sayım yetmiyor resim eklemeye, ileriki zamanlarda inşallah.yerimseniben
albüme koymak iyi fifir :) mesaj sayısı 50 olmalı sanırım..aaa öyle miymiş..kaç tane mesaj yazman gerekiyormuş ki..hemen başla monolog yapmaya:))
albümüne koyabilirsin ordan bakarız.. ada çok güzel bir isim..uzun yıllar önce kızım olursa adını Ada, oğlum olursa Rüzgar koyarım diyordum.
albüme koymak iyi fifir :) mesaj sayısı 50 olmalı sanırım..
Ada'yı bizde yıllar öncesinden beri istiyorduk.. Issız adam'dan sonra çok arttı gerçi ama.. olsun ben seviyorum. bi de çakıl vardı aklımda. ama çok baskı gördüm! bam bam diye dalga geçerlermiş! :)) ne yalan söyliyim erkek olursa ben de ya rüzgar ya da kuzey koyacaktım :) ya da toprak..
bu kadar olur..çakıl çakmaktaşı çok severiz biz, kızımıza çakıl mı koysak dediydik sonra vazgeçmiştik, çok da güzel gelmedi sonraları..
her mesain atindaki MQya tikla son mesaja da alinti yap de olur..rica ederim ne demek.. inşallah katılıcam :) çoklu alıntı nasıl yapılıyor bu arada ???
sen cok hossun, ben senicok iyi taniyorum:)))Marigold Gizem, hepimizi tanıyor musun şimdi sen?? Mesela beni nasıl tanıyorsun deyiver hele.. İmajım nasıl yani merak ettim de...NE hissediyorsan yazabilirsin iyi kötü darılma huyum yoktur...
:))) hani hep topiğin sinerjisi diyorsunuz ya.. öyle olsa gerek :)) çok da akla gelen bi isim değil halbuki!bu kadar olur..çakıl çakmaktaşı çok severiz biz, kızımıza çakıl mı koysak dediydik sonra vazgeçmiştik, çok da güzel gelmedi sonraları..
evet hepinizi tanıyorum.. bebikleri de..Marigold Gizem, hepimizi tanıyor musun şimdi sen?? Mesela beni nasıl tanıyorsun deyiver hele.. İmajım nasıl yani merak ettim de...NE hissediyorsan yazabilirsin iyi kötü darılma huyum yoktur...
he yaaa derya hıdırellez yarın bu geceden çizmek lazım kuleleri..
yada başka şey
kız bebek çizeyim ben.kafamçokkarıştı
ama kız bebek diye nasıl çizeyim. erkek olsa bi pipiyle iş tamm da. delikafadulden
hmmm saçını baglı çizeyim bariisempatiksalakcinni
bugun çok mıymıntıyım ya. hiç keyfim yok. neden bilmiom.
oglumu alıp çıkayım bi temiz hava iyi gelir..
Merhabalar!
ben de bir ağustos annesiyim ve misafirlerinizden biriyim! :kedi:
en sonunda artık bir hesap açtım.. uzuun bir zamandır takip ediyorum sizleri.. hepnizi yakinen tanıyorum diyebilirim hatta.. yazılanlardan çok şey öğreniyorum, teşekkürler..
NURDAN,
istanbul'da yol tarifi sorduğunu okuyunca yardımcı olmak istedim naçizane.. Esrako özür dilerim, sen cevaplarken atlamış gibi olacağım ama.. Atatürk Hvalimanından havaşla TAksim, taksim'den metroya binerek 4 levent'e kadar gelebilirsin. (ya aslında sanırım metro maslağa kadar gidiyor itü kampüsüne kadar ama sana yarar mı bilemedim) itü kampüsü gideceğin yer ile alakasızsa, 4 levent'ten minübüse binebilirsin, sarıyer-maslak minübüslerine. Dönüş için önerim ise, yine sarıyer-beşiktaş minübüslerine binerek, beşiktaş iskeleye gelmen, ve vapurla kadıköye geçmen. (kadıköy iskelesi üsküdar iskelesinin biraz ilerisinde..) 15 v 45 lerde vapur var.. 25 dk da geçiyor kadıköye. geçtikten sonra iskeleden sağa doğru yürüyünce bir dolmuş alanı göreceksin. oradan sarı bostancı dolmuşlarına bin, kızıltoprakta muhtemelen gideceğin yerin önünden geçecektir.Kadıköyden oraya 10 dk gibi bir zamanda varırsın tahminen.. konuya böyle atladım özür dilerim ama işim gereği çok dolanıyorum ve zamanla yarışıyorum.. o nedenle.. dilerim herşey kolay ve iyi olur senin için..
upps.. uzun oldu.. pardon..bilmiyorumkismile
ilk kez duyuyorum bunlari..baska ne yapiliyorki mesela pervin..nasil ve ne icin dua ediyoruz??bugece mutfak dolap kapaklarını acık bırakın hızır as gelip bereket bırakırmıs
tereciye tere satmak istemem ama, tsh ına baktırsan mı ki acaba? ben haşimato tiroiditi hastasıyım da.. belirtileri böyle ya..buarada emekleme denemeleri tam gaz devam bugun komabdo surunmesine gectik:))1-2 haftaya recime gerek kalmicak sanirim:))
buarada recim demisken saclarim acayip dokuluyor tirnaklarmd cok kiriliyor,buna ozel bir vitamin var burda dun almistim bugun icerigini okudum icerdigi kalori cok yuksek ya, bi suru sey var icinde, ama mecbur kullanicam yoksa kel kalicam, ekimde en son saclarimi kestirmistim bu zaùmana 1-2 cm ancak uzamis(her gun tutam tutam dokuluyor...neyse insallah kiloma cok etki etmez..
buarada emekleme denemeleri tam gaz devam bugun komabdo surunmesine gectik:))1-2 haftaya recime gerek kalmicak sanirim:))
buarada recim demisken saclarim acayip dokuluyor tirnaklarmd cok kiriliyor,buna ozel bir vitamin var burda dun almistim bugun icerigini okudum icerdigi kalori cok yuksek ya, bi suru sey var icinde, ama mecbur kullanicam yoksa kel kalicam, ekimde en son saclarimi kestirmistim bu zaùmana 1-2 cm ancak uzamis(her gun tutam tutam dokuluyor...neyse insallah kiloma cok etki etmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?