2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar!!! ESRA Yaho yine isbasinda..masallah hizli gonzales gibi..valla bizimkiler tam himbil yahonun yaninda...kaydirigubbakcemile3 GIZEM aramiza hos geldin canim.a.s..minik adaninda resimlerini bekliyoruz..alinti icin HQ yazan yere tiklarsan cevaplarken sirayla alintilara geliyor..

dun ilk emekleme denemelrini yapti tibetle ikimiz birbirimize baktik yandik diye:))asil ben daha istemiyorum bole otursun iyi boyle:))gerci ondada birakmaya gelmiyor ama olsun yatak altindan toplamaktan iyidir..
amanıııııın
hadi eti anladım hep pahalıydı da soğana ne oluyor?? kendini et mi sanıyor :)
sen çok yaşa çok güldüm...
cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
ada lena ne çok oyuncağın var senin...ruzy'yi getireyim mi sana beraber oynarsınız...

hoşgeldin Gizem...gizemli misafir Gizem...

amanıııııın

sen çok yaşa çok güldüm...

ada lena ne çok oyuncağın var senin...ruzy'yi getireyim mi sana beraber oynarsınız...

hoşgeldin Gizem...gizemli misafir Gizem...
yaptım sanırım. teşekkür ederim :) hoşbuldum..

yeni olduğum için, mesaj sayım yetmiyor resim eklemeye, ileriki zamanlarda inşallah.yerimseniben

aaa öyle miymiş..kaç tane mesaj yazman gerekiyormuş ki..hemen başla monolog yapmaya:))

albümüne koyabilirsin ordan bakarız.. ada çok güzel bir isim..uzun yıllar önce kızım olursa adını Ada, oğlum olursa Rüzgar koyarım diyordum.

albüme koymak iyi fifir :) mesaj sayısı 50 olmalı sanırım..
Ada'yı bizde yıllar öncesinden beri istiyorduk.. Issız adam'dan sonra çok arttı gerçi ama.. olsun ben seviyorum. bi de çakıl vardı aklımda. ama çok baskı gördüm! bam bam diye dalga geçerlermiş! :)) ne yalan söyliyim erkek olursa ben de ya rüzgar ya da kuzey koyacaktım :) ya da toprak..

Hatırlar mısınız Badibade vardı... 4 ağustosta doğum yapmıştı... Şimdilerde gelmiyor buraya..Beylikdüzünde oturuyor o da..Bugün Migrosta kısacık bir buluşma gerçekleştirdik.. Çok tatlı bir oğlu var Uras...6 buçuk aydan sonra emziğe alışmış.. Çuk çuk emiyor çok sevimli, sarışın bir oğlancık...Bir iki fotoğraf çektik birara eklerim..

Bu arada Meltem birgün de senle görüşsek. Yakınız diye diyorum, uzağa gidemiyorum ancak eşim bırakırsa ya da Rüzgarın yanında biri olması gerek koltukta durmuyor başka..

Esra bir ara söylemiştim ama cvp yazmadın Yaho oto koltuğunda duruyorsa bir gün bize gel. Sen çağırdın ama ben gelemem muhtemelen.. Aslında ıstanbullu hatunlar hepiniz gelebilirsiniz.. Aslında annem yanımda olsa toplu bir buluşma için davet etcem
aklımda hep...

bu kadar olur..çakıl çakmaktaşı çok severiz biz, kızımıza çakıl mı koysak dediydik sonra vazgeçmiştik, çok da güzel gelmedi sonraları..

Marigold Gizem, hepimizi tanıyor musun şimdi sen?? Mesela beni nasıl tanıyorsun deyiver hele.. ımajım nasıl yani merak ettim de...NE hissediyorsan yazabilirsin iyi kötü darılma huyum yoktur...

bu kadar olur..çakıl çakmaktaşı çok severiz biz, kızımıza çakıl mı koysak dediydik sonra vazgeçmiştik, çok da güzel gelmedi sonraları..

kendi kendime alıntı yapayım dedim...Ayşe fatma varken ne isimler aklıma geliyor yaa..Ben B, Ç, Y, R, A, E ile başlayan isimleri çok severim mesela..Yani baş harfi önemsiyorum niyeyse...

Yine çenem düştü..

Ruzy'den inciler size:
-mama önlüğünü takmıyor artık. Öyle bir hışımla çekip yere fırlatıyor ki. Geçen bu yüzden boynunu yaraladı

-yemek yemek istemediği zaman kafasını sağa sola inanılmaz bir hızla sallıyor başı dönene dek, ağzına denk getiremeyeceğimi anlıyo sıpa.. Zorlamıyorum..Zaten yemek konusunda hiç ısrarcı olmadım bugüne kadar...Annem zamanında çok zorlamış beni, net hatırladığım anılarım var, o yüzden nefret derim bu durumdan...

-geceleri beşiğin kısa kenarına paralel olacak şekilde dönerek yatıyor, yan koruyucuları tekmeleye tekmeleye ayaklarını dışarı çıkarıp uyuyor, bazen uyandırıp düzeltiyorum bazen bırakıyorum.. Ayakucuna geldiği de oldu bikez..Üstünü hep açıyor. allahtan zırt bırt uyanıyor da çok üşümesine fırsat kalmıyor....

-Emerken beni mıncıklıyor, göbeğim kollarım tırnak izi doldu ve morardı:)))

rica ederim ne demek.. inşallah katılıcam :) çoklu alıntı nasıl yapılıyor bu arada ???
her mesain atindaki MQya tikla son mesaja da alinti yap de olur..

Marigold Gizem, hepimizi tanıyor musun şimdi sen?? Mesela beni nasıl tanıyorsun deyiver hele.. İmajım nasıl yani merak ettim de...NE hissediyorsan yazabilirsin iyi kötü darılma huyum yoktur...
sen cok hossun, ben senicok iyi taniyorum:)))

buarada emekleme denemeleri tam gaz devam bugun komabdo surunmesine gectik:))1-2 haftaya recime gerek kalmicak sanirim:))

buarada recim demisken saclarim acayip dokuluyor tirnaklarmd cok kiriliyor,buna ozel bir vitamin var burda dun almistim bugun icerigini okudum icerdigi kalori cok yuksek ya, bi suru sey var icinde, ama mecbur kullanicam yoksa kel kalicam, ekimde en son saclarimi kestirmistim bu zaùmana 1-2 cm ancak uzamis(her gun tutam tutam dokuluyor...neyse insallah kiloma cok etki etmez..

:))) hani hep topiğin sinerjisi diyorsunuz ya.. öyle olsa gerek :)) çok da akla gelen bi isim değil halbuki!

Marigold Gizem, hepimizi tanıyor musun şimdi sen?? Mesela beni nasıl tanıyorsun deyiver hele.. İmajım nasıl yani merak ettim de...NE hissediyorsan yazabilirsin iyi kötü darılma huyum yoktur...
evet hepinizi tanıyorum.. bebikleri de..
sen vu vuu Rüzgar bebekten dolayı çok yorgunsun mesela :)) biraz da pimpirikli!!! :)) sana diyorum ama ben de farklı sayılmam, aşmaya çalışıyorum.. ama ne yalan söyliyim, kasklı resimlere bayıldımm.. kuzu yaa.. sabırlı ve ılımlı bir kişiliğin var gibi geliyor bana..

kız ciz uzun sac yap yani cinalinin kız olanını ciz ben oyle yaptıydım oldu :)

bugun çok mıymıntıyım ya. hiç keyfim yok. neden bilmiom.
oglumu alıp çıkayım bi temiz hava iyi gelir..

iiki keyfin yokmus dokturmussun yıkmıssın ortalıgı fuzelerınle bebeeemmm

hosgeldin aramıza nadide misafirlerimisden biri :)

tereciye tere satmak istemem ama, tsh ına baktırsan mı ki acaba? ben haşimato tiroiditi hastasıyım da.. belirtileri böyle ya..
bu arada tabii ki rejimdeyim ben de.. hamileliğimde 22 kiloyu çaktım! zaten kilolu hamile kalmıştım tuz biber oldu.. diyetisyene başladım 1 hafta oldu.. tiroit rahatsızlığımdan dolayı tek başıma ne kadar denersem deniyim olmuyor işte..yarın randevum var allah kerim..tickeri da doğuma gittiğim kilodan yaptım ki moral olsun!
nurdan seni ve tazefasulye burcu seni yürekten kutluyorum! helal olsun! a.s.

hemen emeklemeye başlar bir haftaya kalmaz bence...İzmir havası yarar hem...

aman dikkat,kilo nasılsa verirsin, sağlığını kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…