2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa basladin bi kere devamini getir ozaman:)ben ben benn peki:))

hmmmm dimek öyle görünüyorum uzaktan...saolasın...

şüncük su resim cizme olayımı anlatayım biras...

2 sene once bi arkadasıla ikimizin bebei olmuyodu ona gayrı ıhtıyarı sordum kız mı oglanmı istion die oda sen bilirsin dedi ona oglan kendime kız bebek cizdim masamdaki gullerin altına koydum. bikac zaman sonra tup bebek yaptırdı oglu onun dogumundan 6 ay sonrada ben hamile kaldım kızım oldu. bi arkadasım araba cizdi arabası oldu :) ne bilim eglencelik işte

bide o gece hayattan ne istiosam bi kagıda yazdım vede onu evdeki gullerimin dalına astım cok garip ama cogu gerceklesti yani biraz bana ozel icsel oldugundan detay veremıorumP

nurdan bi dr cizebilirsin bi yuvarlagın icine al okla istanbul yaz :)

birde yahonun yaramazlıklarına koptum cok ama cok sekere masalIaahhh

gizemcim ben zaten tiroid hastasiyim 10 seneden fazladir ilac kullaniyorum ama sanirim benim recim +bu hamilelik sonrasi hormonal degisimden kaynakli..
insallah veririsin sende, azmin elinden bisi kurtulmaz:))

bende gecen gün Özlem gibi spor sonrasi bayiliyordum az kalsin..allahtan bir arkadasla ve görümcemle gitmistik..su son günlerde de kafami kaldiramiyorum..acayip bir bas agrisi ve bas dönmesi var..o günden sonra oldum böyle..insallah gecer bir an evvel..

bu arada pervin senin misafir bugün mü geliyordu??? insan nekadar severek yapsada yoruluyor gercekten..

evt caNIM geldi gittiler guzel gecti ama 4 cocuk 2 kız 2 erkek amanınnn ...kızlar usluyduda oglanın teki kızı kıskandı bebegi elinden aldı mama yedirmeye calıstı kızda agladı hepsi dayak yediler annelerinden cok azdılar.. eciste buarada hic tınmadı o bagrıs cıgrısları kendı havasında takıldıı.

cocuklar ecenın elını tutyo opmeye calısıo bi cırlıoki onlara korkarsınız kendını kurtarıo yani masallah fena olcak

aa basladin bi kere devamini getir ozaman:)ben ben benn peki:))

ben bir ara herkesin bendeki imajını yazacaktım toparlayamadım kaldı...ben yazayım mı... yaşadığın zorluklara karşı koyma gücün yüksek..dirençli buluyorum seni...hayatı, yaşamayı seviyorsun gibi... alçakgönüllüsün...çok içtensin ve doğalsın... ince zekaya sahipsin...teoşun biricik annesisin işte...nurişsin...

İyi geceler... a.s.
Bir yandan dizi izleyip bir yandan takılayım dedim... Herkes iyidir umarın Gizem katılmış aramıza hoşgeldin :içelim:
Fatma spiralini taktırıp kurtulmuşsun sende.. Darısı başıma adet olsam bende düşünüyordum ama yazdıklarınızı okuduktan sonra tırstım eyvahedigeldismile Adetliyken takılınca daha az acıdığını duydum ve giderken kas gevşetici içildiğinde daha az acı hissedildiğini bakalım ya benim işim eşime kalırsa ayvayı yedik aklına eserse kullanıyor çünkü lmaz:
Yahonun fotoğraflara bittim afacan çocuk ya yirimmmm zemuszemus
Nurdan sen anlatırken ben yoruldum ya oradan oraya güya dinlenmeye geleceksin kafamçokkarıştı inş. deşarj olup dönersin sositososito
Derya senin durumunda farklı değil daha 1 e gitmiyor mu? Amma yükleniyorlar ya çocuklara :bbo: sende aksatma devamsızlıktan kalırsın sonra... lülülülülülü
Serap siz lena ismini mi kullanıyorsunuz? Kendileri bal gibi çok tatlı hanımefendi fotoğraflar çok yanıltıyor ama senin kız oldukca tombiş duruyor Cicilerinide güle güle kullansın..
Miniğim senin hediye paketinde oldukca kokoşmuş şaşırmadım aklinialirimsmile
Güli ve Afik afiyetle yesinler yarasın... cokacimcoook
Ne o Güli ne çizdin kağıda banada bir şato çizseydiniz hayrına evde olabilir fazla aç gözlü olmayalım zemuszemus
Özgül bu aralar canın çok sıkkın sanırım yoksa sen bizi bırakmazdın inş. herşey düzelir.. :teselli:
Pervin hızla döndün eski formuna bakımlar falan yürüyüşler süpersin olumunekankayizsmile Bende yarın başlamaya karar verdim tekrar düzenli beslenme ve yürüyüşlere yağ falan pek uğraşamam biberiye ve yeşil çay içiyorum tek
Esra senin bu relax hallerin çok hoş bende birileri geldiğinde çırpınırım daha doğrusu çırpınırdım bugün misafirim vardı temizlik zor yetişti çünkü benim cadı kızımda diğer bebeklerin çoğu gibi gece canımıza okudu muhallebiyi yemeden yatınca gece ağlayarak kalktı memeyi veriyorum memede uyuyorbırakınca uyanıyor deli gibi ağlayarak...
Bende biberon maması yaptım zar zor yırtındı bekleyene kadar.. Onuda içmedi..
Diyorum bir yandan söylenip yarınyeme o muhallebiyi kaşığı boğazına kadar sokucam diye ne kadar sinirlendiğimi anlayın o kadar yani benneyaptımki Eee haliyle sabah gelen misafirlere birşey yapamadım temizlik ancak yetişti o enerjiyle.. Bir çeşit annem getirdi bir çeşit Deniz bir çeşitte evde yaptım atlattık bu misafirleride :jeyyar:
Ayça bu sene gelmeyecekmisin buralara hani bir iş olayı vardı iptal mi oldu?? CADIARZU

iyi valla..ecenin böyle gürültüden ve kalabaliktan etkilenmemesi cok iyi..senin icinde cok rahat olur..olsun valla fettan birsey olsun..su devirde pisirik olani ezmek isteyen cok olur...

ilk kez duyuyorum bunlari..baska ne yapiliyorki mesela pervin..nasil ve ne icin dua ediyoruz??

onu bırınden duymustum.. bide annem msnde bugun dua et dedi .. hem cızgı cızcem hemde duamı yapıp yatıcam ıns.. gecelerı uyanmayan ece cızıcem bide yemeklerını yıyen uslu ece :)) bide ece uslu var ama konumuzla alakası yok :)

Özlem eşimin ayvalıkta iş bulması çok zor o yüzden benim iş yattı...

ne zamandır sorcam. Sen regl oldun mu PKO'lu arkadaşım...

buarada cizicek hicbirsey bulamam ne garip dimi...
ya ben daha cizemedim sipa dibimde debeleniyor, yerde oynuyoruz beraber:))uyusun cizicem,bu hidir dee uluslararasi calisiyordur dimi??bide artik sardunyalari kabul etsin, gulumun sadece yapraklari var cicegi yok...

aman dikkat ozgul bende 1 haftadir toparliyamadim..

zemuszemushmm ruhum oksandi:))merci

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…