:))) hani hep topiğin sinerjisi diyorsunuz ya.. öyle olsa gerek :)) çok da akla gelen bi isim değil halbuki!
evet hepinizi tanıyorum.. bebikleri de..
sen vu vuu Rüzgar bebekten dolayı çok yorgunsun mesela :)) biraz da pimpirikli!!! :)) sana diyorum ama ben de farklı sayılmam, aşmaya çalışıyorum.. ama ne yalan söyliyim, kasklı resimlere bayıldımm.. kuzu yaa.. sabırlı ve ılımlı bir kişiliğin var gibi geliyor bana..
:))) hani hep topiğin sinerjisi diyorsunuz ya.. öyle olsa gerek :)) çok da akla gelen bi isim değil halbuki!
evet hepinizi tanıyorum.. bebikleri de..
sen vu vuu Rüzgar bebekten dolayı çok yorgunsun mesela :)) biraz da pimpirikli!!! :)) sana diyorum ama ben de farklı sayılmam, aşmaya çalışıyorum.. ama ne yalan söyliyim, kasklı resimlere bayıldımm.. kuzu yaa.. sabırlı ve ılımlı bir kişiliğin var gibi geliyor bana..
hoşbulduk :)hosgeldin aramıza nadide misafirlerimisden biri :)
tereciye tere satmak istemem ama, tsh ına baktırsan mı ki acaba? ben haşimato tiroiditi hastasıyım da.. belirtileri böyle ya..
bu arada tabii ki rejimdeyim ben de.. hamileliğimde 22 kiloyu çaktım! zaten kilolu hamile kalmıştım tuz biber oldu.. diyetisyene başladım 1 hafta oldu.. tiroit rahatsızlığımdan dolayı tek başıma ne kadar denersem deniyim olmuyor işte..yarın randevum var allah kerim..tickeri da doğuma gittiğim kilodan yaptım ki moral olsun!
nurdan seni ve tazefasulye burcu seni yürekten kutluyorum! helal olsun! a.s.
bu arada pervin senin misafir bugün mü geliyordu??? insan nekadar severek yapsada yoruluyor gercekten..
benim de cizmek istedigim seyler var ama bunlarla ilgili degil..daha kisisel dilekler..resim cizip ya da yazip nereye koyayim..bizim evde malesef cicek yok..kaydirigubbakcemile3buldum kendimi cizeyim 52 kg :)) evrim sende ciz
aa basladin bi kere devamini getir ozaman:)ben ben benn peki:))
iyi valla..ecenin böyle gürültüden ve kalabaliktan etkilenmemesi cok iyi..senin icinde cok rahat olur..olsun valla fettan birsey olsun..su devirde pisirik olani ezmek isteyen cok olur...evt caNIM geldi gittiler guzel gecti ama 4 cocuk 2 kız 2 erkek amanınnn ...kızlar usluyduda oglanın teki kızı kıskandı bebegi elinden aldı mama yedirmeye calıstı kızda agladı hepsi dayak yediler annelerinden cok azdılar.. eciste buarada hic tınmadı o bagrıs cıgrısları kendı havasında takıldıı.
cocuklar ecenın elını tutyo opmeye calısıo bi cırlıoki onlara korkarsınız kendını kurtarıo yani masallah fena olcak
ilk kez duyuyorum bunlari..baska ne yapiliyorki mesela pervin..nasil ve ne icin dua ediyoruz??
ya ben daha cizemedim sipa dibimde debeleniyor, yerde oynuyoruz beraber:))uyusun cizicem,bu hidir dee uluslararasi calisiyordur dimi??bide artik sardunyalari kabul etsin, gulumun sadece yapraklari var cicegi yok...buarada cizicek hicbirsey bulamam ne garip dimi...
aman dikkat ozgul bende 1 haftadir toparliyamadim..bende gecen gün Özlem gibi spor sonrasi bayiliyordum az kalsin..allahtan bir arkadasla ve görümcemle gitmistik..su son günlerde de kafami kaldiramiyorum..acayip bir bas agrisi ve bas dönmesi var..o günden sonra oldum böyle..insallah gecer bir an evvel..
ben bir ara herkesin bendeki imajını yazacaktım toparlayamadım kaldı...ben yazayım mı... yaşadığın zorluklara karşı koyma gücün yüksek..dirençli buluyorum seni...hayatı, yaşamayı seviyorsun gibi... alçakgönüllüsün...çok içtensin ve doğalsın... ince zekaya sahipsin...teoşun biricik annesisin işte...nurişsin...
benim de cizmek istedigim seyler var ama bunlarla ilgili degil..daha kisisel dilekler..resim cizip ya da yazip nereye koyayim..bizim evde malesef cicek yok..kaydirigubbakcemile3
onu bırınden duymustum.. bide annem msnde bugun dua et dedi .. hem cızgı cızcem hemde duamı yapıp yatıcam ıns.. gecelerı uyanmayan ece cızıcem bide yemeklerını yıyen uslu ece :)) bide ece uslu var ama konumuzla alakası yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?