2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haha guzelmis bu fikir geceleri uyanmayan teo, meyvesini yiyen teo, uslu teo:))

ay ben sparta kule cizmiycem sizden uzak kalayım burda yeterince beraberis kafam kaldırmaz okadar cıvıltıyı bidaaa PP

2009 agustos analari kulesi yapsinlar, hepimiz bi daireye gecelim:))

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğnii versin delüüüüüüüüüüü
aydın köşemin köşesinde sızmış uyuyor kahkahama sıçradı adam ya.. delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 Özde emerken dudaklarım, kolyem, kolum, saçlarım, burnum ilg, alanları içerisinde daha birşey kalmadı zaten.. kaydirigubbakcemile3
bugece mutfak dolap kapaklarını acık bırakın hızır as gelip bereket bırakırmıs

Malum et fiyatları uçtu buzdolabının donducu kısmını açık bıraksak daha iyi olmaz mı? kaydirigubbakcemile3
buarada cizicek hicbirsey bulamam ne garip dimi...
Benim yerime çiz hayattan öyle çok beklentim var ki en başta odun olmayan bir koca aklinialirimsmile

Cnm dikkat et kendine geçmiş olsun :teselli:

Sardunyalar olmaz lmaz: kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Ayça ben daha regl olmadım ya kahverengi birşeyler gelmişti ama çok az onuda saymıyorum zaten

şimdi bu mutfak dolaplarını açık koyma işi sakat bee
benm bi kiler dolap var her erzak orda onun kapakarını açarım bir kavanoz çekmecem var makarnalar pirinç mercimek falan ee onuda açık koymak lazım
ama benm mutfak küçük onlar açılınca adım atmaya yer kalmaz
aksilik bu ya aydın gece su içmeye kalkar ayagınıkafasını çarpar.
ayy yok ben vazgeçtimkaydirigubbakcemile3

aa basladin bi kere devamini getir ozaman:)ben ben benn peki:))
ben seni çok takdir ediyorum gerçekten.. bu kadar hastalıkla çok iyi başediyorsun.. enerjin düşmüyor hiç. ben olsam yerlerde sürünüyodum heralde.. bi de sen bana sanki çok çılgın biriymişsin de bebişten sonra durulmuşsun gibi geliyor. eğlenceli ve samimi bi uslubun var.. yaa yazıyorum ama çekiniyorum da.. sonuçta ne haddime..

gizemcim ben zaten tiroid hastasiyim 10 seneden fazladir ilac kullaniyorum ama sanirim benim recim +bu hamilelik sonrasi hormonal degisimden kaynakli..
insallah veririsin sende, azmin elinden bisi kurtulmaz:))
sende mii.. ne kadar yaygın bir hastalık bu ya.. neyse çözümü var ya önemli olan o.. ama maalesef benim kızım da hayatının bir döneminde çoook büyük ihtimalle yakalanacak bu hastalığa.. doktorum öyle dedi..

herşeyin sorumlusu bahar sanki :)

pervin bencedestop güli içindi bu regly..
kaydirigubbakcemile2

gizemmm hoşgeldin tatlım, tosuncuğuna da maaşallah... keşke bizimkide birazcık alabilse şu kilolalardan..

nurdan, tr'deki iş görüşmen için başarılar diliyorum. herşey gönlünce olur inş tatlım. saç dökülmesi, tırnak kırılması bende de cok ciddi boyutta napsam bilemedim.

esracım bitkin yani ağacın hayırlı olsun tatlım. bizim evde de var bi odun ikisine gücüm yetmez. bi sende bi özlemde bide bende var bu odunlardan bize denk gelmiş işte napalım. yahocukta cok yaramaz ama cok tatlı...

evrim eşin çok güzel bi hediye almış bence, ne kadan ince ne kadan mikemmel bi kocaya sahipsin. tebrik ediyorum seni. birde gap ten bahsedilmiş gap in fabrikası bursa da ve defolu ürünleri kilo ile satılıyor. 20 tl kilosu :) bizim tüm ev kıyafetlerimiz hatta toz bezlerimiz bile gap :) ama bebek ürünleri oldukça az genelde bay bayan penyeleri mevcut. elime geçtikçe alıyorum. bi sweat almıştım bu kış Alperen'e 3 tl idi. bursa ya yolunuz düşerse tarif ederim ya da bizzat götürürüm. gap, zara, bershka, vakko, hugo boss unuttuğum birsürü marka çok komik rakamlara alıyoruz. iğne deliği gibi küçük delikler oluyo hataları ya da etiketleri yanlış basılmış oluyo. bu arada dişlerinizde hayırlı olsun. biz ikide takıldık kaldık.

ayçacım ruzy'e aldığın kasktan sipariş vermiştim bende geçen hafta gg'den sonra eşim vazgeçirdi. 110 gramdı ağırlı yanlış hatırlamıyosam, sen taşı kolaysa 110 gramı kafanda bi tokaya tahammülün olmuyo dedi haklıydı vazgeçtim. ama hergün o kafa daha emeklemeden heryere çarpıyor, canı da pek kıymetli oğlumun tık etse kafa yarım saat ağlıyor napsam bilemedim. terletiyo demişsin gerçi ama hala aklımda.
esraeko ultrason güzeli ecemiz gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. hani bi reklam var ya kız ultrason güzeliyim diyo hep ece geliyo aklıma o son ultrason görüntüsü ne kadar net ne kadar güzeldi fıstığım. bu arada lena da berat ta büyük abi mustafa da hepsi coook tatlı maaşallah.

gizeembizim bi hiroşima vrdı
oda avukattı
oda acıbademde oturuyordu
hukukçular sitesinde.
eşide avukattı
emzirme konusunda oda eşide çok az emmişler falan. bide dogum fotografcısı vardı şengul pallıı.

o geldi aklıma
sen değilsin dimi...sempatiksalakcinni

aa ne kadar güzel beklerim gelirsen görüşürüz tabii. kaydirigubbakcemile5 Burhaniyede yazlık falan mı var??

öslem ya
sni ciddiciddi arıyor gözlerim
eskiden atırlarmısın kimseolmazdı topikde
ikimiz sıksık başbaşakalırdık.
ne romantikdi dimiiiiiikaydirigubbakcemile3

öslem ya
sni ciddiciddi arıyor gözlerim
eskiden atırlarmısın kimseolmazdı topikde
ikimiz sıksık başbaşakalırdık.
ne romantikdi dimiiiiiikaydirigubbakcemile3

:kedi: aklinialirimsmile öylemiydi gülim ya! Aman bu Aydın uyumuş seninde bu aralar libidon tavan yapmış romantik baş başa falan deme korkarım şimdi kaydirigubbakcemile3

:1no2:

aa ne kadar güzel beklerim gelirsen görüşürüz tabii. kaydirigubbakcemile5 Burhaniyede yazlık falan mı var??
denetko'da.. biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…