onu bırınden duymustum.. bide annem msnde bugun dua et dedi .. hem cızgı cızcem hemde duamı yapıp yatıcam ıns.. gecelerı uyanmayan ece cızıcem bide yemeklerını yıyen uslu ece :)) bide ece uslu var ama konumuzla alakası yok :)
pervin ne duasi ediczz??yani ozel bisey varmi??
onu bırınden duymustum.. bide annem msnde bugun dua et dedi .. hem cızgı cızcem hemde duamı yapıp yatıcam ıns.. gecelerı uyanmayan ece cızıcem bide yemeklerını yıyen uslu ece :)) bide ece uslu var ama konumuzla alakası yok :)
Yine çenem düştü..
Ruzy'den inciler size:
-mama önlüğünü takmıyor artık. Öyle bir hışımla çekip yere fırlatıyor ki. Geçen bu yüzden boynunu yaraladı
-yemek yemek istemediği zaman kafasını sağa sola inanılmaz bir hızla sallıyor başı dönene dek, ağzına denk getiremeyeceğimi anlıyo sıpa.. Zorlamıyorum..Zaten yemek konusunda hiç ısrarcı olmadım bugüne kadar...Annem zamanında çok zorlamış beni, net hatırladığım anılarım var, o yüzden nefret derim bu durumdan...
-geceleri beşiğin kısa kenarına paralel olacak şekilde dönerek yatıyor, yan koruyucuları tekmeleye tekmeleye ayaklarını dışarı çıkarıp uyuyor, bazen uyandırıp düzeltiyorum bazen bırakıyorum.. Ayakucuna geldiği de oldu bikez..Üstünü hep açıyor. allahtan zırt bırt uyanıyor da çok üşümesine fırsat kalmıyor....
-Emerken beni mıncıklıyor, göbeğim kollarım tırnak izi doldu ve morardı:)))
bugece mutfak dolap kapaklarını acık bırakın hızır as gelip bereket bırakırmıs
Benim yerime çiz hayattan öyle çok beklentim var ki en başta odun olmayan bir koca aklinialirimsmilebuarada cizicek hicbirsey bulamam ne garip dimi...
bende gecen gün Özlem gibi spor sonrasi bayiliyordum az kalsin..allahtan bir arkadasla ve görümcemle gitmistik..su son günlerde de kafami kaldiramiyorum..acayip bir bas agrisi ve bas dönmesi var..o günden sonra oldum böyle..insallah gecer bir an evvel..
ya ben daha cizemedim sipa dibimde debeleniyor, yerde oynuyoruz beraber:))uyusun cizicem,bu hidir dee uluslararasi calisiyordur dimi??bide artik sardunyalari kabul etsin, gulumun sadece yapraklari var cicegi yok...
aman dikkat ozgul bende 1 haftadir toparliyamadim..
zemuszemushmm ruhum oksandi:))merci
ben seni çok takdir ediyorum gerçekten.. bu kadar hastalıkla çok iyi başediyorsun.. enerjin düşmüyor hiç. ben olsam yerlerde sürünüyodum heralde.. bi de sen bana sanki çok çılgın biriymişsin de bebişten sonra durulmuşsun gibi geliyor. eğlenceli ve samimi bi uslubun var.. yaa yazıyorum ama çekiniyorum da.. sonuçta ne haddime..aa basladin bi kere devamini getir ozaman:)ben ben benn peki:))
sende mii.. ne kadar yaygın bir hastalık bu ya.. neyse çözümü var ya önemli olan o.. ama maalesef benim kızım da hayatının bir döneminde çoook büyük ihtimalle yakalanacak bu hastalığa.. doktorum öyle dedi..gizemcim ben zaten tiroid hastasiyim 10 seneden fazladir ilac kullaniyorum ama sanirim benim recim +bu hamilelik sonrasi hormonal degisimden kaynakli..
insallah veririsin sende, azmin elinden bisi kurtulmaz:))
herşeyin sorumlusu bahar sanki :)bende gecen gün Özlem gibi spor sonrasi bayiliyordum az kalsin..allahtan bir arkadasla ve görümcemle gitmistik..su son günlerde de kafami kaldiramiyorum..acayip bir bas agrisi ve bas dönmesi var..o günden sonra oldum böyle..insallah gecer bir an evvel..
İyi geceler... a.s.
Bir yandan dizi izleyip bir yandan takılayım dedim... Herkes iyidir umarın Gizem katılmış aramıza hoşgeldin :içelim:
hoşbuldum Özlem..
ben de 30 senedir her yaz burhaniye ye gelirim. çok iyi biliyorum sizin oraları :) yazın görüşürüz belki :))
İyi geceler... a.s.
Bir yandan dizi izleyip bir yandan takılayım dedim... Herkes iyidir umarın Gizem katılmış aramıza hoşgeldin :içelim:
hoşbuldum Özlem..
ben de 30 senedir her yaz burhaniye ye gelirim. çok iyi biliyorum sizin oraları :) yazın görüşürüz belki :))
gizemmm hoşgeldin tatlım, tosuncuğuna da maaşallah... keşke bizimkide birazcık alabilse şu kilolalardan..
sağol canım, teşekkür ederim.. hoşbuldum! boşver ya sağlıklı olsun da gerisi hiiiç önemli değil!
öslem ya
sni ciddiciddi arıyor gözlerim
eskiden atırlarmısın kimseolmazdı topikde
ikimiz sıksık başbaşakalırdık.
ne romantikdi dimiiiiiikaydirigubbakcemile3
:1no2:gizeembizim bi hiroşima vrdı
oda avukattı
oda acıbademde oturuyordu
hukukçular sitesinde.
eşide avukattı
emzirme konusunda oda eşide çok az emmişler falan. bide dogum fotografcısı vardı şengul pallıı.
o geldi aklıma
sen değilsin dimi...sempatiksalakcinni
denetko'da.. biliyor musun?aa ne kadar güzel beklerim gelirsen görüşürüz tabii. kaydirigubbakcemile5 Burhaniyede yazlık falan mı var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?