2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehe bebekten once degilde buraya gelmeden once daha civil civildim, daha enerji doluydum diyelim:) simdi de idare ediyozurz iste..cekinme cekinme benim sana kanim cok kaynadi, ikizler ya da terazi misin yoksa??

evet bu hastalik bizim ailede genetik ananem, annem, teyzemn amcam guatrin her cesid hastaligina sahip..neyse tedavisi var dedigin gibi cok sukur..

evriim sen bu hafta sonu için anneler gunuyle ilgilimi yazı yazarsın ege de?
eger şayet lakin öyle ise bend eokumak istiyorum banada mesac atarmısın
ama mesac at

demam atcem..

mamide bana anneler günü için 5'i 1 yerde almış takıp fotoğraf çektiricemmm :roflol:

kaydirigubbakcemile3

Bu her yerınden bereket fışkıran ülkemin zorla getırılen vahım,içler acısı durumu..

Bu arada gypsyesra, şu bahsettiğin akıllı bebekler akademisi kitabını bugün aldım.. çok sağol önerin için.. vakit bulup okuycam inşallah..

Vayyy Gızem, gercekten sıkı takıpcıymıssın.. hoşgeldın.

güle güle kullanın cicilerinisi...

kaydirigubbakcemile3

gulizzz cok sagol tatlim, bu gece benim icinde dua edin de gelelim artik yaa..herkes bi nurdan cizssin kagidina turkiyeye giden:))

:1no2:

denetko'da.. biliyor musun?

orayı bilmiyorum ben burhaniyede marketleri dolaşıyordum algidanın satış desteği ile görevliydim kipa tansaşlar falan oraları biliyorum.. Bir ara jinekologa gidiyordum birde meslek yüksekokulu dışında Burhaniye hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim

sağol teşekkür ederim :) bende bu burç durumları biraz karışık.. 21 mart doğumluyum. bazı yer balık bazı yer koç alıyor.. ama koçun hiçbir özelliğini taşımıyorum.. balık diyelim..

evrim foto olmuyor elle cizek gerek:))bana mutulugun resmini yap abidin:)))

pesssssssssssssssss... nası hatırlıosun annemm yaaa :))))

sağol teşekkür ederim :) bende bu burç durumları biraz karışık.. 21 mart doğumluyum. bazı yer balık bazı yer koç alıyor.. ama koçun hiçbir özelliğini taşımıyorum.. balık diyelim..

hadi ya tuh baliklarlada hic anlasamam ben, ornek annem babam balik(belki yukselenden kurtariyoruzdur bu kan kaynama durumunu..:)))

nurdan aklıma gelmedi değil hani
dedim saglık huzur mutluluk çizeyim ama nasıl?

nurdan ya bana da kaynasın kanın.
neden hiç bana yazmıosun böle şeyler

ay ozlemm ne alemsın kaydirigubbakcemile3

:)) cnm Kuzy nin cicisi hayırlı olsun güle güle giysin bir ara fotoğraf isteriz :))
Esramın 5 i bir yerdesini atlamışım bak güle güle tak biri bir yerdesine bile razıyım benimki double odun ancak rüyamda görürüm ben boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

gizeeeeeeeeeem

50 mj hakkıını doldurana kadarbence tek tek alıntıyap..
senide tombiş Adayıda görelim

ayy özzleeeeem sizin bu özdenin ismine ve burko burcunun buse snine hastayım isim konusunda.
bizimkini birleştirince ya gülay yada aygül olur.
onlarıd ben istemem

kolay gelsin. cidden çok zor iş.
yarın sabah göbek fıtığı için doktora gidiyorum 8genel cerrah)bakalım ne diyecekler
hadi metlemcim inşallah hayırlı haberlerle dönersin..
hoşgeldin gizem aramıza. keşke bunca zaman beklemeseydin. kızın adayı da merak ettim. pek severim tombik bebekleri. bu arada ben fatma. oğluşumun adı da yiğit..ben ona genelde yiğit kuşum derim :)
cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
oouuyy şirinen de pek güzel, tişörtlerinizde.. giyin takım takım anne kız güzel günlerde inşallah..
benim bıdışta henüz emeklemiyor. hem de hiç heveslenmiyor.
marigold cok tesekkur ederim, ilac gibi geldi valla ne diyim..itu kampusune yakin sanirim tekrar bakayim google dan..
aramiza hosgeldin, daha aktif katil bundan sonra, tekrar tesekkurler...kaydirigubbakcemile5
nurdancım sana yanlış tarif vermişler kuzum. doğrusunu ben vereyim : şimdi inince otogara gidiyosun. ordan karşıya geçiyorsun pehhh :)) sonra ordan vapura. ordan da inince yozgat otobüslerine biniyorsun doğruca bana geliyorsun :)
saol özlemcim. ya anlattıklarım korkutmasın. bak geçti gitti. dün birkaç saat sıkıntım oldu işte. bir de takarken iki üç dakike hepsi bu. ama beş altı yıl hatta on yıl rahat edeceksek değer doğrusu. hele ki eşin ihmalciyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…