ben seni çok takdir ediyorum gerçekten.. bu kadar hastalıkla çok iyi başediyorsun.. enerjin düşmüyor hiç. ben olsam yerlerde sürünüyodum heralde.. bi de sen bana sanki çok çılgın biriymişsin de bebişten sonra durulmuşsun gibi geliyor. eğlenceli ve samimi bi uslubun var.. yaa yazıyorum ama çekiniyorum da.. sonuçta ne haddime..
sende mii.. ne kadar yaygın bir hastalık bu ya.. neyse çözümü var ya önemli olan o.. ama maalesef benim kızım da hayatının bir döneminde çoook büyük ihtimalle yakalanacak bu hastalığa.. doktorum öyle dedi..
:))
evriim sen bu hafta sonu için anneler gunuyle ilgilimi yazı yazarsın ege de?
eger şayet lakin öyle ise bend eokumak istiyorum banada mesac atarmısın
ama mesac at
mamide bana anneler günü için 5'i 1 yerde almış takıp fotoğraf çektiricemmm :roflol:
aydına söyledim bana hediye olarak 2 kilo pirzola 5 kilo kuru sogan alcak.-tatlicadiarzu-
malum bu aralar pek bi pahalılar.
acaip havam olur
50 tl kilosu pirzolanın 2 kilo eder 100 tl
kuru soganda kilosu 4 tl oda eder 20 tl.
ohh mis gibi ye
hakkaten bu nedir yaa
Bu arada gypsyesra, şu bahsettiğin akıllı bebekler akademisi kitabını bugün aldım.. çok sağol önerin için.. vakit bulup okuycam inşallah..
pink ve evrimin tavsiyeleriyle dışarı çıkmışken LCw da uğradık tşörtlerimizi aldııkkk sağolun kızlar resminide ekliyeyimm ilkel yöntemimle....
hıdrellezz ii hatırlattınız yapalım çizelim dua edelimm bu gece...
esraaaaaaaaaaaa yok be ben onlardan almıcam
evrimlerde almış ya
:Kuzey için
üstünde annem için en güzel hediye benim
yazıyormuş.
yoksa sana alma dediğim şeyi alırmıyım
imammıyım ben "dediğimi yap yaptıgımı yapma"sempatiksalakcinni
Marigold Gizem, hepimizi tanıyor musun şimdi sen?? Mesela beni nasıl tanıyorsun deyiver hele.. İmajım nasıl yani merak ettim de...NE hissediyorsan yazabilirsin iyi kötü darılma huyum yoktur...[/QUOTE
imajını bılmem de.. bı ara senı feci özlemiştim.. şükür aramızdasın yıne.
Yine çenem düştü..
Ruzy'den inciler size:
-mama önlüğünü takmıyor artık. Öyle bir hışımla çekip yere fırlatıyor ki. Geçen bu yüzden boynunu yaraladı
-yemek yemek istemediği zaman kafasını sağa sola inanılmaz bir hızla sallıyor başı dönene dek, ağzına denk getiremeyeceğimi anlıyo sıpa.. Zorlamıyorum..Zaten yemek konusunda hiç ısrarcı olmadım bugüne kadar...Annem zamanında çok zorlamış beni, net hatırladığım anılarım var, o yüzden nefret derim bu durumdan...
-geceleri beşiğin kısa kenarına paralel olacak şekilde dönerek yatıyor, yan koruyucuları tekmeleye tekmeleye ayaklarını dışarı çıkarıp uyuyor, bazen uyandırıp düzeltiyorum bazen bırakıyorum.. Ayakucuna geldiği de oldu bikez..Üstünü hep açıyor. allahtan zırt bırt uyanıyor da çok üşümesine fırsat kalmıyor....
-Emerken beni mıncıklıyor, göbeğim kollarım tırnak izi doldu ve morardı:)))
kaydirigubbakcemile3 kıyamam ben sanaaaaa....
bugece mutfak dolap kapaklarını acık bırakın hızır as gelip bereket bırakırmıs
tamam hatunum.. yapalım.
buldum kendimi cizeyim 52 kg :)) evrim sende ciz
kaydirigubbakcemile3 sen cok yaşa e mi ? eskı fotolarımdan bırını koyayım bari :))
şimdi bu mutfak dolaplarını açık koyma işi sakat bee
benm bi kiler dolap var her erzak orda onun kapakarını açarım bir kavanoz çekmecem var makarnalar pirinç mercimek falan ee onuda açık koymak lazım
ama benm mutfak küçük onlar açılınca adım atmaya yer kalmaz
aksilik bu ya aydın gece su içmeye kalkar ayagınıkafasını çarpar.
ayy yok ben vazgeçtimkaydirigubbakcemile3
:umursamaz:
:kedi: aklinialirimsmile öylemiydi gülim ya! Aman bu Aydın uyumuş seninde bu aralar libidon tavan yapmış romantik baş başa falan deme korkarım şimdi kaydirigubbakcemile3
:1no2:
denetko'da.. biliyor musun?
hehe bebekten once degilde buraya gelmeden once daha civil civildim, daha enerji doluydum diyelim:) simdi de idare ediyozurz iste..cekinme cekinme benim sana kanim cok kaynadi, ikizler ya da terazi misin yoksa??
evet bu hastalik bizim ailede genetik ananem, annem, teyzemn amcam guatrin her cesid hastaligina sahip..neyse tedavisi var dedigin gibi cok sukur..
gizeembizim bi hiroşima vrdı
oda avukattı
oda acıbademde oturuyordu
hukukçular sitesinde.
eşide avukattı
emzirme konusunda oda eşide çok az emmişler falan. bide dogum fotografcısı vardı şengul pallıı.
o geldi aklıma
sen değilsin dimi...sempatiksalakcinni
sağol teşekkür ederim :) bende bu burç durumları biraz karışık.. 21 mart doğumluyum. bazı yer balık bazı yer koç alıyor.. ama koçun hiçbir özelliğini taşımıyorum.. balık diyelim..
Vayyy Gızem, gercekten sıkı takıpcıymıssın.. hoşgeldın.
öyle.. hoşbulduk.. :))
or-jan ve ören arasında diyim..orayı bilmiyorum ben burhaniyede marketleri dolaşıyordum algidanın satış desteği ile görevliydim kipa tansaşlar falan oraları biliyorum.. Bir ara jinekologa gidiyordum birde meslek yüksekokulu dışında Burhaniye hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim
ay ozlemm ne alemsın kaydirigubbakcemile3
:)) öyle diyelim o zaman!!hadi ya tuh baliklarlada hic anlasamam ben, ornek annem babam balik(belki yukselenden kurtariyoruzdur bu kan kaynama durumunu..:)))
profile koyiyim bari tombiği! :)gizeeeeeeeeeem
50 mj hakkıını doldurana kadarbence tek tek alıntıyap..
senide tombiş Adayıda görelim
nurdan ya bana da kaynasın kanın.
neden hiç bana yazmıosun böle şeyler
kolay gelsin. cidden çok zor iş.püff temızlıge basladım,gıremıyorum halıyle.tıçımdan akıyo ter,amma kirlenmiş heryer( gun içinde az az yapıyorum.Şevvali anneme bırakıyorum 3 saat kadar.kendımı cok yormıyım dıe parca parca basladım.ee 3 saat Şevvalde benı görmedı dıe görünce yapısıyo resmen.hıc bırakıp bıyere gıtmedıgımden cok yadırgadı belli.mecbur saatı kısa tutuyorum bu yüzden.ama bu sekıldede enaz 5 gun sürcek gıbı.
neyse ufaktan bı gecmıs yapıyım atlaya zıplaya
hadi metlemcim inşallah hayırlı haberlerle dönersin..yarın sabah göbek fıtığı için doktora gidiyorum 8genel cerrah)bakalım ne diyecekler
hoşgeldin gizem aramıza. keşke bunca zaman beklemeseydin. kızın adayı da merak ettim. pek severim tombik bebekleri. bu arada ben fatma. oğluşumun adı da yiğit..ben ona genelde yiğit kuşum derim :)Merhabalar!
ben de bir ağustos annesiyim ve misafirlerinizden biriyim! :kedi:
en sonunda artık bir hesap açtım.. uzuun bir zamandır takip ediyorum sizleri.. hepnizi yakinen tanıyorum diyebilirim hatta.. yazılanlardan çok şey öğreniyorum, teşekkürler..
NURDAN,
istanbul'da yol tarifi sorduğunu okuyunca yardımcı olmak istedim naçizane.. Esrako özür dilerim, sen cevaplarken atlamış gibi olacağım ama.. Atatürk Hvalimanından havaşla TAksim, taksim'den metroya binerek 4 levent'e kadar gelebilirsin. (ya aslında sanırım metro maslağa kadar gidiyor itü kampüsüne kadar ama sana yarar mı bilemedim) itü kampüsü gideceğin yer ile alakasızsa, 4 levent'ten minübüse binebilirsin, sarıyer-maslak minübüslerine. Dönüş için önerim ise, yine sarıyer-beşiktaş minübüslerine binerek, beşiktaş iskeleye gelmen, ve vapurla kadıköye geçmen. (kadıköy iskelesi üsküdar iskelesinin biraz ilerisinde..) 15 v 45 lerde vapur var.. 25 dk da geçiyor kadıköye. geçtikten sonra iskeleden sağa doğru yürüyünce bir dolmuş alanı göreceksin. oradan sarı bostancı dolmuşlarına bin, kızıltoprakta muhtemelen gideceğin yerin önünden geçecektir.Kadıköyden oraya 10 dk gibi bir zamanda varırsın tahminen.. konuya böyle atladım özür dilerim ama işim gereği çok dolanıyorum ve zamanla yarışıyorum.. o nedenle.. dilerim herşey kolay ve iyi olur senin için..
upps.. uzun oldu.. pardon..bilmiyorumkismile
oouuyy şirinen de pek güzel, tişörtlerinizde.. giyin takım takım anne kız güzel günlerde inşallah..cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
benim bıdışta henüz emeklemiyor. hem de hiç heveslenmiyor.kızım var, Ada.. pek şeker ama hımbıl biraz,, :) emekleme filan yok, yuvarlanarak gitmeyi seççiyo heryere.. dişlerimiz 7 oldu.. pek sıkıntısı olmadı.. ama yine de zordu ..bu aralar geceleri çok sık uyanıyor. doktorumuz demişti ama 6. aydan sonra çok sık uyanacak diye..pek inanmamıştım öyle şey mi olur diye ama oldu.. haa bi de tombuluz accık.. 10.880 , 73 cm. ama doktoru beslenmesini kesme, nasılsa ayaklanınca vericek, yediği kadar ver fazlasını almaz nasılsa diyor.. bilemiyorum ki.. herkes farklı telden çalıyo işte biliyosunuz ya..zor bir bebek değil, bu zamana kadar ben tek başıma baktım ama artık işe başlamam gerekiyor.. birini bulduk işte.. çooook zor onu başkasına emanet etmek.. pazartesi başlıcam ben de.. ama o durum da karışık.. istifa edicem belki de.. offf of.. çok dertliyim bu konuda, hiç yazmaya başlamıyım, uzun sürer (((
nurdancım sana yanlış tarif vermişler kuzum. doğrusunu ben vereyim : şimdi inince otogara gidiyosun. ordan karşıya geçiyorsun pehhh :)) sonra ordan vapura. ordan da inince yozgat otobüslerine biniyorsun doğruca bana geliyorsun :)marigold cok tesekkur ederim, ilac gibi geldi valla ne diyim..itu kampusune yakin sanirim tekrar bakayim google dan..
aramiza hosgeldin, daha aktif katil bundan sonra, tekrar tesekkurler...kaydirigubbakcemile5
saol özlemcim. ya anlattıklarım korkutmasın. bak geçti gitti. dün birkaç saat sıkıntım oldu işte. bir de takarken iki üç dakike hepsi bu. ama beş altı yıl hatta on yıl rahat edeceksek değer doğrusu. hele ki eşin ihmalciyse...İyi geceler... a.s.
Fatma spiralini taktırıp kurtulmuşsun sende.. Darısı başıma adet olsam bende düşünüyordum ama yazdıklarınızı okuduktan sonra tırstım eyvahedigeldismile Adetliyken takılınca daha az acıdığını duydum ve giderken kas gevşetici içildiğinde daha az acı hissedildiğini bakalım ya benim işim eşime kalırsa ayvayı yedik aklına eserse kullanıyor çünkülmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?