2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ösleeem delüsün sen biliyünmüüüüüü

ii bişey bu sanırım o senin delülüğün cnm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kızlar pek güzel kaynatmışsınız ama benim gözlerden uyku akıyor.. iyi geceler. hepinize ve bebişlerinize. inşallah hepimiz güzel ve kolay bir gece geçiririz. mucks..

ESRAKO 4 Levent'te oturup, Cevizlibağ'da çalıştığım 3 yıl boyunca 500T lerden ne çektiğimi ben bilirim :) Bana nostalji yaptırdın. Bu arada Metrocity nasıldı? Çok özledim kendilerini. Essporto'ya üye idik bir zamanlar, Metrocity'den çıkmaz idik :) Güzel havalarda alışveriş merkezinin tepesinde güneşlenir idik. Aşağıda alışveriş yapanları izler idik :) hey gidi günler! Aslında çok da güzel bir avm değil ama bir yakınlığımız var bu açılardan :) (diğer konu ok vereliniortak )

süper fikir! Bu arada Yahoo'ya maşşallahhhh diyorum, şoke oldum :)

Hoşgeldin, ne iyi ettin de geldin... Benim sıpa da hımbılın önde gideni. Dar alanda çok hareket, oğlum iki dk yüz üstü dur! I ıhhh! Allah'tan yürütecini sevdi :)

ayy özzleeeeem sizin bu özdenin ismine ve burko burcunun buse snine hastayım isim konusunda.
bizimkini birleştirince ya gülay yada aygül olur.
onlarıd ben istemem
evet denize isim beğendirene kadar neler çektim ya sempatiksalakcinni erkek doğuyordu içime hep kız istememe rağmen ben denize uysun diye devin istemiştim demediği kalmamıştı nasıl ciddi ciddi kavga ediyordum sırf isim için ne agresiftim ya :bbo: Naz ı da var o da görümcemi kırmamak için koydum bilmiyorumkismile
sana kanim fokurduyor gulim kaynamak ne kelime, ben su istanbula bi geliyim ne planlarim var sizlerle ilgili:))

Aynı cümleleri kullanmışız ya ben yazana kadar ooo tabii sen yazmışsın :kedi:

:))) senin şu anlatım tarzına bayılıyorum!

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
dnzyildizi84, evros+, glzfb, Marigold, tazefasulye+, Brokoli+, mumy.2009+, mermaid09, norraa, pinky_42+, EvrimKuzey
gözlerim yaşardı bu ne mutluluk yuvamıza bak! kaydirigubbakcemile3

aaaaaaa özlem ben hep özlemin ÖZ ü deniz DE si diye tahmin etmiştim
öyle deelmi yoksa..

bana musade.
ben kaçar yüksek libido ve kırmızı esintilerle
sarılaşaıp yatma vaktidir.
iyi geceler herkeseeeee

bu arada dualarınızı ve isteklerinizi çizelgelerinizi hızır.as hürmetine Rabbimden istiyelim..yanlış olmasın.

öptümmuck

evet özlem bende güli gibi düşünmüştüm. kızım olsa idi bende ayliz koyacaktım bidahakine artık nasipse.

Bence de süper bi fifir! kaydirigubbakcemile3 ( Madem hepimizi biliyorsun yerimseniben)

nurdan seni ve tazefasulye burcu seni yürekten kutluyorum! helal olsun! a.s.

:))) senin şu anlatım tarzına bayılıyorum!

merci bebeğim, ben de senin yazılarını zevkle okudum, gerçekten!

Evrim Nurdan bilin bakalım ben ne içiyorum ?? laelaelaelaelae

dur ben söyliyim, FİFERİYEEE!! neyse o? şu gadınların bebek ağzı konuşmalarından tiskiniyorum ! :bbo:

Bi de bize derlerdi ki; siz yenileri sevmiyorsunuz! Al işte, sonradan kaç kişi katıldı aramıza... Nasıl başlayacağını bilirsen, nerde nasıl konuşacağını bilirsen neden konuşmayalım? 2 dk da girip beni sevmiyorsunuz diyordu saykolar!

kaydirigubbakcemile3
tickerınıza hayran kaldım hanfendü boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…