ösleeem delüsün sen biliyünmüüüüüü
Vayyy Gızem, gercekten sıkı takıpcıymıssın.. hoşgeldın.
öyle.. hoşbulduk.. :))
or-jan ve ören arasında diyim..
hmm orjanı duydum örene toplamda 2 defa gittim sanırım plajı çok güzel yakınız sonuç olarak aklinialirimsmile
nurdan ya bana da kaynasın kanın.
neden hiç bana yazmıosun böle şeyler
benim sana fokurduyor kanım cicim üzülme :teselli:
Gizem bende balık, yengeç ve akreplerle iyi anlaşırım.. Benim gibi her şeye zırlayan burçlardır
marigold çok güzel bir yol tarifi vermiş nurdanım hemde mantıklı vapurla vs geçmen bencede trafik riskinde olmaz maslaktan beşiktaş 10-15 dk sürer en fazla yani ortalama 1 saatte rahatlıkla gitmiş olursun..hatta ben seni beşiktaşa bırakırım bebemmm olarmııı zamanımız olmasada bu şekilde görüşürüz arabadada olsa vakit geçirirzz muckk
bu arada hoşgeldin marigold sen nerede oturuyorsun??
kızım var, Ada.. pek şeker ama hımbıl biraz,, :) emekleme filan yok, yuvarlanarak gitmeyi seççiyo heryere.. dişlerimiz 7 oldu.. pek sıkıntısı olmadı.. ama yine de zordu ..bu aralar geceleri çok sık uyanıyor. doktorumuz demişti ama 6. aydan sonra çok sık uyanacak diye..pek inanmamıştım öyle şey mi olur diye ama oldu.. haa bi de tombuluz accık.. 10.880 , 73 cm. ama doktoru beslenmesini kesme, nasılsa ayaklanınca vericek, yediği kadar ver fazlasını almaz nasılsa diyor.. bilemiyorum ki.. herkes farklı telden çalıyo işte biliyosunuz ya..zor bir bebek değil, bu zamana kadar ben tek başıma baktım ama artık işe başlamam gerekiyor.. birini bulduk işte.. çooook zor onu başkasına emanet etmek.. pazartesi başlıcam ben de.. ama o durum da karışık.. istifa edicem belki de.. offf of.. çok dertliyim bu konuda, hiç yazmaya başlamıyım, uzun sürer (((
hoşgeldin gizem aramıza. keşke bunca zaman beklemeseydin. kızın adayı da merak ettim. pek severim tombik bebekleri. bu arada ben fatma. oğluşumun adı da yiğit..ben ona genelde yiğit kuşum derim :)
biliyorum :) hoşbulduk Fatma..
benim bıdışta henüz emeklemiyor. hem de hiç heveslenmiyor.
dizlerinin ve ellerinin üzerine kalkıp yaylanıp yaylanıp atıyor kendini o kadar 1 aydır böyle.. direk kalkıp yürüyecek sanırım..
ii bişey bu sanırım o senin delülüğün cnm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
sorma.. en sinir olduğum huylarımdan biridir.. hemen düşerim..hmm orjanı duydum örene toplamda 2 defa gittim sanırım plajı çok güzel yakınız sonuç olarak aklinialirimsmile
evet ! :)
benim sana fokurduyor kanım cicim üzülme :teselli:
Gizem bende balık, yengeç ve akreplerle iyi anlaşırım.. Benim gibi her şeye zırlayan burçlardır
evet denize isim beğendirene kadar neler çektim ya sempatiksalakcinni erkek doğuyordu içime hep kız istememe rağmen ben denize uysun diye devin istemiştim demediği kalmamıştı nasıl ciddi ciddi kavga ediyordum sırf isim için ne agresiftim ya :bbo: Naz ı da var o da görümcemi kırmamak için koydum bilmiyorumkismileayy özzleeeeem sizin bu özdenin ismine ve burko burcunun buse snine hastayım isim konusunda.
bizimkini birleştirince ya gülay yada aygül olur.
onlarıd ben istemem
sana kanim fokurduyor gulim kaynamak ne kelime, ben su istanbula bi geliyim ne planlarim var sizlerle ilgili:))
:))) senin şu anlatım tarzına bayılıyorum!ESRAKO 4 Levent'te oturup, Cevizlibağ'da çalıştığım 3 yıl boyunca 500T lerden ne çektiğimi ben bilirim :) Bana nostalji yaptırdın. Bu arada Metrocity nasıldı? Çok özledim kendilerini. Essporto'ya üye idik bir zamanlar, Metrocity'den çıkmaz idik :) Güzel havalarda alışveriş merkezinin tepesinde güneşlenir idik. Aşağıda alışveriş yapanları izler idik :) hey gidi günler! Aslında çok da güzel bir avm değil ama bir yakınlığımız var bu açılardan :) (diğer konu ok vereliniortak )
süper fikir! Bu arada Yahoo'ya maşşallahhhh diyorum, şoke oldum :)
Hoşgeldin, ne iyi ettin de geldin... Benim sıpa da hımbılın önde gideni. Dar alanda çok hareket, oğlum iki dk yüz üstü dur! I ıhhh! Allah'tan yürütecini sevdi :)
Evrim Nurdan bilin bakalım ben ne içiyorum ?? laelaelaelaelae
aaaaaaa özlem ben hep özlemin ÖZ ü deniz DE si diye tahmin etmiştim
öyle deelmi yoksa..
albüme koymak iyi fifir :) mesaj sayısı 50 olmalı sanırım..
Ada'yı bizde yıllar öncesinden beri istiyorduk.. Issız adam'dan sonra çok arttı gerçi ama.. olsun ben seviyorum. bi de çakıl vardı aklımda. ama çok baskı gördüm! bam bam diye dalga geçerlermiş! :)) ne yalan söyliyim erkek olursa ben de ya rüzgar ya da kuzey koyacaktım :) ya da toprak..
nurdan seni ve tazefasulye burcu seni yürekten kutluyorum! helal olsun! a.s.
:))) senin şu anlatım tarzına bayılıyorum!
Evrim Nurdan bilin bakalım ben ne içiyorum ?? laelaelaelaelae
biberiyeeeeeeeeeeeeeee:))
olumunekankayizsmile hamilelikte fena şekilde aşerdiğim koca bir ağacı tek başına yediğim bi meyve eşliğinde içiyorum
Bi de bize derlerdi ki; siz yenileri sevmiyorsunuz! Al işte, sonradan kaç kişi katıldı aramıza... Nasıl başlayacağını bilirsen, nerde nasıl konuşacağını bilirsen neden konuşmayalım? 2 dk da girip beni sevmiyorsunuz diyordu saykolar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?