2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim Nurdan bilin bakalım ben ne içiyorum ?? laelaelaelaelae

FİFERİYEEEEEEEEEEEEEEE

bu arada dualarınızı ve isteklerinizi çizelgelerinizi hızır.as hürmetine Rabbimden istiyelim..yanlış olmasın.

öptümmuck

Çok ince ve doğru bir konu.

dur ben söyliyim, FİFERİYEEE!! neyse o? şu gadınların bebek ağzı konuşmalarından tiskiniyorum ! :bbo:

Alla alla nie şekerim tiksiniyorsun.. tiksinme tiksinme, görünce limon çek burnunaa.. iyi gelir vesselaammmm,duygulanırsın, gözlerin dolar.. ruh halin değişir.. iyi gelir böbeeemmmm boshayallersmile

oo burcu hanimlar 62.5 olmusar..ya burcu bu sac icin basladigim vitamin biraz kg yapabilir bana belki(insallah yapmaz..

Doruk'un salyalar sel oldu 2 gündür. Dün gece de sık sık uyanıp durdu ama yok valla diş miş görünmüyor. Üstleri takipteyim. Bugün resmen suratıma tüpürdü it!

Bir de bugün pek görüşemiyoruz kendisiyle, akşam üstü eve geldiğimde (üstümü değişmeden kucağıma almıyorum) kucağıma almadım diye ağladı resmen. Onur kucakladı, kanmadı. Hemen elimi yüzümü yıkayıp aldım, sustu. Çok fena yaa... Sanırım seneye işe giderken ikimiz de ağlayacağız.

off cikti mi erik yaa, super, yeni dunyada cikmistir ozaman offf..agzim sulandi birde cilek..
haha cilek deyince gecen sene bi dene cilek calmistim pazarda, yani izin istmeden tatmistim, teo da leke olur demislerdi:)) birde annemlerin yazliktaki dut agcini yarilamistim yerken lekeli heryerime dokunmustum, leke olur demislerdi:))

ya siz çook uzun zamandır birliktesiniz.. içinizi dışınızı biliyosunuz tabii. ben o kadar eskiden beri takip etmiyorum..ama az buçuk tanıdım işte hepnizi.. insan tabii ki çekiniyor, bbu kadar sıkı dostlukların arasına girmeye.. 2 dakikada olacak iş değil ki bu..

Nurdan ve Taze birbirinize gaz vere vere incecik oldunuz.. Nurdan 60 tan aşağı inecekmisin ideal kilon 60 mı?
Bende biriyle gazlaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
tickerınıza hayran kaldım hanfendü boshayallersmile

Çok merci :)

fiferiye nedir beah! reziller! Ayrıca tiskiniyorum! demiştim laelaelaelaelae

oo burcu hanimlar 62.5 olmusar..ya burcu bu sac icin basladigim vitamin biraz kg yapabilir bana belki(insallah yapmaz..

yapmaz yapmaz! Yapar diye düşünürsen yapar. Yapmaz, diyeceksin. aynen devam!

+1 bende ayni seyi yazicaktim guli yazmis.

GÜLİ'ye teşekkür ediyorum ben de...

Nurdan ve Taze birbirinize gaz vere vere incecik oldunuz.. Nurdan 60 tan aşağı inecekmisin ideal kilon 60 mı?
Bende biriyle gazlaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

benim ideal kilom 57, unide 50-52 idim ama kotu duruyordu 55-57 idealdim..60 a ulasirsam bi +2-3 daha yaparim herhal 57-58 e gelmeye calisirim, ama dahada inemem sanirim...

Kaynımın bahçesindeki erikler bu sene yine olmuş geçen sene karnımdaki sıpayla yemiştim bu sene şahsen bizzat kendi ellerimle ağzına tıkıştırdım sonuç buruşuk bir surat kaydirigubbakcemile3 Bende meyve hastasıyım özellikle yaz meyvelerinin en sevdiğimle hala hasret gideremedim yakındır ama aklinialirimsmile

benim ideal kilom 57. bence yani. çok iyi oluyorum öyle. ama diyetisyen dedi ki en fazla 64 e hadi sıksak 62 ye inebilirsin, daha fazlasına izin vermem.. hamilelikten sonra kas yoğunluğum 3 birim artmış, kemik de mi ne .. kas kaybetmek doğru değilmiş. hamilelik insanın tüm vücudunu değiştiriyormuş.. miş miş miş.. moralim bozuldu ya.. ben bi daha hiç 57 olamayacak mıyım? ne fena..

benim ideal kilom 57, unide 50-52 idim ama kotu duruyordu 55-57 idealdim..60 a ulasirsam bi +2-3 daha yaparim herhal 57-58 e gelmeye calisirim, ama dahada inemem sanirim...

ohh darısı başıma inş. bu halde zor götürüyorum hamurişini misafire yapayım derken dayanamayıp hüpletiyorum akannehir

bende ondan diyorum ilk etapta bi 60 a ineyim 58 e yavas yavas ama sonrasi zoor bende hisseiyorum kemik yapim bile degismis, eski pantolonlara bakiyorum ben bunlara nasil giriyormusum diye:))

bende ondan diyorum ilk etapta bi 60 a ineyim 58 e yavas yavas ama sonrasi zoor bende hisseiyorum kemik yapim bile degismis, eski pantolonlara bakiyorum ben bunlara nasil giriyormusum diye:))

öfff. en büyük hayalim beyaz bi pantolonum vardı ona girebilmek ama olmayacak desene! neyse hakkaten ben bi 62 ye ineyim de önce! iğrenç hissediyorum kendmi.. biraz daha bişeye benzicem o zaman..

hadi ben kacar; daha dus alip dilekerimi asicam:))optum herkesi...

ÖZLEM ben misafire yapmıyorum artık. ıyi hamur işi yapan bi yer var, katkı maddesi fln kullanmıyorlar. 3 kişi mi olacağız, 4 tane alıyorum. 4 tane kurabiye 4 parça börek... böylece artmıyor, yoksa yarım tepsi browniyi 1 gecede hüplettiğimi bilirm.

ESKı PANTOLONLARımın 1-2 si hariç tümüne giriyorum. Hedefim o bir tane var ya, 36 beden Mango! Hıh, işte o!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…