Evrim Nurdan bilin bakalım ben ne içiyorum ?? laelaelaelaelae
bu arada dualarınızı ve isteklerinizi çizelgelerinizi hızır.as hürmetine Rabbimden istiyelim..yanlış olmasın.
öptümmuck
dur ben söyliyim, FİFERİYEEE!! neyse o? şu gadınların bebek ağzı konuşmalarından tiskiniyorum ! :bbo:
o ne onu bilemedim, erik mi??
Çok ince ve doğru bir konu.
biberiyeeeeeeeeeeeeeee:))
:kedi: evet alkisalkisalkis ilk çıktığında fiyatı nasıl uçuktu o zamanlar 80 - 90 liraydıacısını çıkarmıştım kaynımın bahçesindeki ağacı tek başına bitirmiştim kaydirigubbakcemile3
ya siz çook uzun zamandır birliktesiniz.. içinizi dışınızı biliyosunuz tabii. ben o kadar eskiden beri takip etmiyorum..ama az buçuk tanıdım işte hepnizi.. insan tabii ki çekiniyor, bbu kadar sıkı dostlukların arasına girmeye.. 2 dakikada olacak iş değil ki bu..Bi de bize derlerdi ki; siz yenileri sevmiyorsunuz! Al işte, sonradan kaç kişi katıldı aramıza... Nasıl başlayacağını bilirsen, nerde nasıl konuşacağını bilirsen neden konuşmayalım? 2 dk da girip beni sevmiyorsunuz diyordu saykolar!
kaydirigubbakcemile3
tickerınıza hayran kaldım hanfendü boshayallersmile
FİFERİYEEEEEEEEEEEEEEE
Çok ince ve doğru bir konu.
Alla alla nie şekerim tiksiniyorsun.. tiksinme tiksinme, görünce limon çek burnunaa.. iyi gelir vesselaammmm,duygulanırsın, gözlerin dolar.. ruh halin değişir.. iyi gelir böbeeemmmm boshayallersmile
oo burcu hanimlar 62.5 olmusar..ya burcu bu sac icin basladigim vitamin biraz kg yapabilir bana belki(insallah yapmaz..
+1 bende ayni seyi yazicaktim guli yazmis.
Nurdan ve Taze birbirinize gaz vere vere incecik oldunuz..Nurdan 60 tan aşağı inecekmisin ideal kilon 60 mı?
Bende biriyle gazlaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
off cikti mi erik yaa, super, yeni dunyada cikmistir ozaman offf..agzim sulandi birde cilek..
haha cilek deyince gecen sene bi dene cilek calmistim pazarda, yani izin istmeden tatmistim, teo da leke olur demislerdi:)) birde annemlerin yazliktaki dut agcini yarilamistim yerken lekeli heryerime dokunmustum, leke olur demislerdi:))
benim ideal kilom 57, unide 50-52 idim ama kotu duruyordu 55-57 idealdim..60 a ulasirsam bi +2-3 daha yaparim herhal 57-58 e gelmeye calisirim, ama dahada inemem sanirim...
benim ideal kilom 57. bence yani. çok iyi oluyorum öyle. ama diyetisyen dedi ki en fazla 64 e hadi sıksak 62 ye inebilirsin, daha fazlasına izin vermem.. hamilelikten sonra kas yoğunluğum 3 birim artmış, kemik de mi ne .. kas kaybetmek doğru değilmiş. hamilelik insanın tüm vücudunu değiştiriyormuş.. miş miş miş.. moralim bozuldu ya.. ben bi daha hiç 57 olamayacak mıyım? ne fena..
bende ondan diyorum ilk etapta bi 60 a ineyim 58 e yavas yavas ama sonrasi zoor bende hisseiyorum kemik yapim bile degismis, eski pantolonlara bakiyorum ben bunlara nasil giriyormusum diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?