öfff. en büyük hayalim beyaz bi pantolonum vardı ona girebilmek ama olmayacak desene! neyse hakkaten ben bi 62 ye ineyim de önce! iğrenç hissediyorum kendmi.. biraz daha bişeye benzicem o zaman..
inşallah!! ne mutlu sana!ÖZLEM ben misafire yapmıyorum artık. İyi hamur işi yapan bi yer var, katkı maddesi fln kullanmıyorlar. 3 kişi mi olacağız, 4 tane alıyorum. 4 tane kurabiye 4 parça börek... böylece artmıyor, yoksa yarım tepsi browniyi 1 gecede hüplettiğimi bilirm.
ESKİ PANTOLONLARımın 1-2 si hariç tümüne giriyorum. Hedefim o bir tane var ya, 36 beden Mango! Hıh, işte o!
nurdaannn planımı beğendinmi bişi yazmadınnnn
nurdaannn planımı beğendinmi bişi yazmadınnnn
Ben beğendim :)
inşallah!! ne mutlu sana!
gizemmm benim hakkımda ne düşünüyosunnn
çık merak ettimmm
sen acaip zeki bi kadınsın yaa!! esprilerine bayılıyorum senin! Yaho'ya hastayım o ayrı!! velet felaket bişi! çok dobrasın bi de.. aklındaki dilinde.. dan dan diyiveriyosun!! :))
inşallah canım! yapmam lazım, böyle devam edemem! adam bi vücut resmimi çıkardı benim hani yağlar nerde toplanıyor gösteriyo ya, koca bi göbek!! oyuncak ayılara benzettim kendimi o resimde!!yaparsin bak bizde taeyle 73-74 lerle basladik 4 ayda indik 62lere, biraz azim sadece olur merak etme..seni cok iyi anliyorum cunku benim vucut yapimda kilo kalca bacak kollarda toplaniyordu cok cirkin gorunuyordu, mesela kimine yakisir kilo esit dagilir boy vardir guzel duru, bende igrenc oluyor kilo..sende yappabilrisin hem diyetisyen kontrolunde..
ay ilahi güliiii
gizemin hiroşima ile ne alakesii var be gadınnnn el fatiha okuduk onun için çoktannnn[/QU
el fatiha mı!! ahaaaha süpermiş!! :)))
gizemmm benim hakkımda ne düşünüyosunnn
çık merak ettimmm
özlem bizde birbimizi gazlayalım olmamıııı
gizem sarıyere geldğinde mutlaka bekliyorummm
hem sana hazır ikramlarda bulunmam elcağızlarımda yaparımmm mamaları
esrako gibin tembel değilim delikafadulden
hangi mango pantolon ben bilmiyorum burcu:))
off ctsi bi pantolon alayim bari kendime tum yazlik ustler oluyor altlar cacik(kislikla gelemem 30 dereceye di mi (
bendede gül ağacı yok yazıp çizemedim bişey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?