2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizemmm benim hakkımda ne düşünüyosunnn
çık merak ettimmm

özlem bizde birbimizi gazlayalım olmamıııı

öfff. en büyük hayalim beyaz bi pantolonum vardı ona girebilmek ama olmayacak desene! neyse hakkaten ben bi 62 ye ineyim de önce! iğrenç hissediyorum kendmi.. biraz daha bişeye benzicem o zaman..

yaparsin bak bizde taeyle 73-74 lerle basladik 4 ayda indik 62lere, biraz azim sadece olur merak etme..seni cok iyi anliyorum cunku benim vucut yapimda kilo kalca bacak kollarda toplaniyordu cok cirkin gorunuyordu, mesela kimine yakisir kilo esit dagilir boy vardir guzel duru, bende igrenc oluyor kilo..sende yappabilrisin hem diyetisyen kontrolunde..

ay ilahi güliiii
gizemin hiroşima ile ne alakesii var be gadınnnn el fatiha okuduk onun için çoktannnn

inşallah!! ne mutlu sana!

gizem sarıyere geldğinde mutlaka bekliyorummm
hem sana hazır ikramlarda bulunmam elcağızlarımda yaparımmm mamaları
esrako gibin tembel değilim delikafadulden

hangi mango pantolon ben bilmiyorum burcu:))
off ctsi bi pantolon alayim bari kendime tum yazlik ustler oluyor altlar cacik(kislikla gelemem 30 dereceye di mi(

ya zaten en cok keske zamanm olaydida sana gelebilseydim ona uzulorum, bana kirpi kurabiye yapsaydin esra, yahoyla teoyuda koyardik kudurlardi birlikte(

ay hadi ben kactim kocam bekliyormus, film bakicaz, ben ilk 10dk sonra uyurum gerci, daha dusda alicam, kokuyorum resmen:))

gizem sarıyere geldğinde mutlaka bekliyorummm
hem sana hazır ikramlarda bulunmam elcağızlarımda yaparımmm mamaları
esrako gibin tembel değilim delikafadulden

esrako da mı öyle yapıyor, yoksam beni mi kastettin?

hangi mango pantolon ben bilmiyorum burcu:))
off ctsi bi pantolon alayim bari kendime tum yazlik ustler oluyor altlar cacik(kislikla gelemem 30 dereceye di mi(

Yaa hani var ya sütlü kahveeeee, dökümlü kumaştan, o işte!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…