2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy senin yazıyı şimdi okudumm tazemmm sende hazrcısın hee
en azından katkı maddesi yokmuş
esrako bimden takılıyo bide

bendee tazemi beğendimmmm :))

muccukkk

ay hadi ben kactim kocam bekliyormus, film bakicaz, ben ilk 10dk sonra uyurum gerci, daha dusda alicam, kokuyorum resmen:))

o niyeti bozmuş, söyliyim ben! bu gece çifte duş görüyorum falında :))))

olur cnm kaydirigubbakcemile5 ben bu sabah tam 74 kiloydum aklinialirimsmile
Ohh tazeme bak birde hava atmaz mı 36 beden pantolonmuş :umursamaz:

yok beee 36 ya girmiyorum daha, 38 im :) 36 hedefim :tomato: dur vurma :))

gizem sarıyere geldğinde mutlaka bekliyorummm
hem sana hazır ikramlarda bulunmam elcağızlarımda yaparımmm mamaları
esrako gibin tembel değilim delikafadulden
inşallah canım.. duruşmam var sarıyer adliyesinde.. ben izindeyken hortlamış yani.. daha hiç gelmedim ama gelicez bakalım.. ellerine kollarına sağlık..

Darsı başına! Nurdan doğru söylüyor. Verirsin, dert etme ama sabret ve azmet :)
yok yok çok azimliyim! daha önce yaptım şimdi de yapıcam!! Allah utandırmasın..

ayy senin yazıyı şimdi okudumm tazemmm sende hazrcısın hee
en azından katkı maddesi yokmuş
esrako bimden takılıyo bide

aa yok bak, süper yapıyo gadın. Okula götürdüm bi kere, herkes eline sağlık dedi. Ben yapmadım deyince şaşırdılar, ev yapımı gibi dediler, dedim öyle :) bu aralar para kazandıramıyorum kendilerine, bari reklamlarını yapayım dedim :)

EEE GİZEM beni de söyle bakalım, nasıl tanıdın? :)

:))) yaaa valla utanıyorum.. matematik öğretmenisin sen! özgüvenin çok sağlam, çok güzel bir özellik bu..tuttuğunu koparıyosun! süper!

geç olmuş.. gece kızla mesai var..fıkır fıkır fıkırdanıyor.. bebişlere ve size derin ve deliksiz uykular.. iyi geceler..

gizem rahat bırakmayız artık seni bu gadınların hepsi sorar birer birerr ben nasılım diye bayanssulusmile

hoşbulduk böbelerim.geçmişten geldim de ben biraz.neva'yı salih uyutunca zamanım oldu.
marimar gizem hoşgelmiş.
esra yahyanın ağzını burnunu dağıtacağım tam o kıvama gelmiş it

BıLSEMlerle alakalı
öğretmen ve rehber öğretmen tarafından aday gösterilmenin dışında.Wısc-r zeka testi uygulanıyor çocuklara RAMlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…