2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkes gitmiş.benim biyolojik saatle topik saati tutmuyor artık.herkesi öperim.

hayırlısı artık ne diyim
süperanne iksiri olsun mu?
özledim seni.berat çok değişmiş ve büyümüş
dide geçmiş olsun bebem
ecoş ecoş ısırıırım seni önlüklerin sana çok yakısıyo
sağol yavru.geçer umarım.spora gideceğim çünkü yarın.
çok katılıyorum.burada bir ted var evlere şenlik yav.iğrenç
aşılacaktır.zor bir bebek sahibisin sen ayça.normal geliyor bana.
arkadaşım burcu'yu yanlış anlamışsın.zor bir nesilin,bir dönem hep aşağılanan kesimin insanısın ve yanlış anlamalara açıksın.kendi adıma imam hatiplerin hele hele and.imam hatiplerin kalitesini çok iyi bilirim.diğer anadolu liseleri gibi çok iyiydi eğitimleri.ama heryer anadolu lisesi artık maalesef.heryer üniversite.yazık

burda niye bi kipa yok ya:sinifsinif:
eskişehirde çok mağaza var genesis satan.adres verebilirim.

bebelerimiz benziyormuş.ama burcum aslan:) balık kadınlarıyla kısmen anlaşabiliyorum desem çok da tın dersin değil mi?
kendi kendime alıntı yapayım dedim...Ayşe fatma varken ne isimler aklıma geliyor yaa..Ben B, Ç, Y, R, A, E ile başlayan isimleri çok severim mesela..Yani baş harfi önemsiyorum niyeyse...
elif ben memnun oldum.
dığru tesbit bence.öyle sıcak,öyle anne yüzü var ki kendisinde
nurdaan mesanen niye kapalıııı

esrada ki yeteneğe bak sen :) taaa mesanesini biliyor adamın

Teşekkürler, böyle tanınıyor olmak güzel deeeeeeee sanki eksik kalan bişi var :)) Neyse hadi, çekiniyorsan söyleme :)

ben söylerim.çekinmem valla.şahin k takipçisidir kendisi

Eliffff, naptın yaa! Tamam, Onur da göbekli ve tekkaş belki ama, Şahin K takip edecek kadar midesiz değilim :)

Desteğin için teşekkür ederim, öperim.

günaydınnnnnnnn.saat 3 ten beri ayaktayız..Yusuf beyin gazı hortladı..sağda solda sızıp kalmamak için hemen topiğe sarıldım ..başım çatlıyor...efendi kaka yaparsa sallamayı bir daha deneyeceğim..çalışmaları hızla sürüyo umutluyum bu gece pardon bugün uyuyabilirim belkiiiiiiiiii..tabi bunu uyuturum öbürü kalkar...siz gel,in ikinciyi düşünmeyin heleki 30 yaş üstü bayanlarrrrrrrrrr..
gece sardırmışsınız yine bi lapatopum yokki en azından ayağımda sıpa elimde lapatop karşımda siz gece sıkıcı geçmezdi...

bu arada akşam sıpalar yatınca eşimle acuk başabaşa takıldık yatana kadar saat oldu 00.30 2.5 saatlik uykuyla ayaktayım uykumda dağıldı yatmasam akşama kadarda aramam..
hehe geçmişe bakana kadar Yusuf bey atom bombasını attı..temizledim bile şimdi yeniden uyutmayı deneyceğim..ayaklandığından beri kaka işini ayakta görüyor çok da iyi oluyor hiç bulaşmadan rahat temizleyebiliyorum..bize iyi uykular....

Herkese günaydın;
Bu gece güzeldi çok uyanmadı Hanzala ama nedense hala çok uykum var.. mirmirmirmir
Tabi bünye sık sık uyanmaya programlanınca bu tip değişikliklerde dumura uğruyor..
DÜn evde yoktum sayfalar baya ilerlemiş..
DAlayım şöyle geçmişin dernliklerine...
GEliyorum anacımmm..

gunaydın

delice bir kıskanclık tribi yuzundem emrahla takıstık moralım bozuk.. sucta bende herzamanki gibi.. sen bana hic guvenmiosun dedi cok bozuldu ve gitti sabah..bende agladım . anlatsam gulersiniz bana off

derya ecede yurutecıne koydgumda yapıo.. 7 sulale anlıo kaka yaptıgını..eskidende pusetınde yapardı . bıraz ayaklansa hemen lazımlıga oturtcam yapmaya basladıgında..

++1
ben doğum yapalı daha hiç diyetisyene gitmedim. burda da yok zaten. demek doğum öncesi kilomuza dönmek imkansız görünüyor. sakladığım bir valiz kıyafetim ne olacak peki bi de yeni evlenmiştim ya hepsini yeni almıştım. üç ay bile giyemedim çok yazık oldular.
bende ondan diyorum ilk etapta bi 60 a ineyim 58 e yavas yavas ama sonrasi zoor bende hisseiyorum kemik yapim bile degismis, eski pantolonlara bakiyorum ben bunlara nasil giriyormusum diye:))
ben de deneyince diyorum nasıl giriyordum bunlara bu kadar ince ve zarif miydim ben diye :)

günaydın kızlar
önce alıntılarla başladım. hepiniz iyisinizdir umarım. yiğit kuşuma iki üç gün üstüste kayısı kurusu yedirince allaha bin şükür yatmadan önce bir posta doldurdu. sabah kalktığında da doldurmuş rahatladı yavrucum..

burcu 38 bedenlere giriyormuşsun maşallahhh dedim içimden kocaman.. ben hala 42 beden giyiyorum yaa eski pantolonlarım 38 çoğu. arada bikaç tane de 40 vardı. benim anlamadığım 64 kiloyum ve boyum 170 hala giremiyorum yani.. heralde belim çok kalınlaşmış eskiye göre. bi de ben eskiden böyle tam oturan ve düşük bel giyerdim. ondan da kaynaklanıyor.

resmi gazetede yayınlanmış öğretmenlerin yeni atama yönetmeliği.. memurlar.netin söylediğine göre af gelmiş arkadaşlar. bizi de kapsıyor fakat tayin isteyip isteyemeyeceğimizi on gün içinde çıkacak olan klavuz belirleyecek. inşallah tayin hakkı verilir de gideriz şöyle güzel yerlere. benim için çok dua edin kızlar lütfennn..

Nurdan ve Taze birbirinize gaz vere vere incecik oldunuz.. Nurdan 60 tan aşağı inecekmisin ideal kilon 60 mı?
Bende biriyle gazlaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

o ben değilim tatlımmm neyse ki esram gönüllü olmuş sana. ben en son 65.5 deyim. spor yapmayada hiç niyetim yok. abur cuburu bırakmıştım onada başladım. benden hayır yok.

o diyetisyeni arıyorum ne zamandır? 62 banada yeter artar bile

nurdaan mesanen niye kapalıııı

esra kadını alemsin sen yaaa

benden de pes!!!!

evrim foto olmuyor elle cizek gerek:))bana mutulugun resmini yap abidin:)))

sempatiksalakcinni:lepi:

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…