hayırlısı artık ne diyimbendede durum aynı elif ama uç gunluk tatil varya 23 nisan tatili o zaman arttı sanki gunde uç ekez emip yutkundugunu hissettim
normalde aksamları ancak yutkunuyor yatmadan evel birdaha emerse asla yutkunmuyor laf olusn diye emiyor sanırım
aman bırakmasınonuda emsin razıyım meme buyuk kolaylık oluyor huysuzken falansakinlestirmek için çunku
bu ara daha uzun emiyor emip isi bitince hemen kalkmya çalısmıyor 7-8 aylar donemi boyle idi tekrar baglandı sanki memeye yine memede uyumayı tercih ediyor falan
süperanne iksiri olsun mu?yusufu doyurp yıkadım..yemeğimi ocağa koydum..evimide toparladım yani MELTEM kolay geldi sağol canım...kaydirigubbakcemile3
f zergün karneyi tabi bize versinler hak edene yaniiiii.bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2
kabaklı tarif denenbilir değişik geldi...kaydirigubbakcemile5
DİDE iyi dedin dur bi şu bankalara başvurup bi kredi alayım fabrika kurayım bunları üreteyimama adı ne olsun..sempatiksalakcinni
Üşenirsen dağ olur üşenmezsen bağ olur elif gadını...:hulya:
özledim seni.berat çok değişmiş ve büyümüşmerhaba arkadaşlar uzuuun bir aradaan sonra ancak yazıyorum zaman zaman okusamda cevap yazcak fırsat bulamıyorum malesef neyse ben geçmişin derinliklerinde boğulurkene beratın da 2 fotosunu ekleyiverdim özlem ve tazem istemişti epey oldu gerçi ama
umarım herkes iyidir sorun yoktur
sağol yavru.geçer umarım.spora gideceğim çünkü yarın.dide geçmiş olsun bebem
ecoş ecoş ısırıırım seni önlüklerin sana çok yakısıyo
çok katılıyorum.burada bir ted var evlere şenlik yav.iğrençOkul konusu konuşulmuş. Annem 2 sene kolejde çalıştı emekli olduktan sonra. Mutlaka hepsi bir olamaz ama çoğu berbat işliyor. Çok çok iyi bir okul olmadığı sürece asla göndermeyin. İyice araştırın, derim. İyi bir mahalle okulu ortalama bir kolejden kat kat iyidir. Suni başarılarla şişirilmiş bir çocuk sonra nasıl hayal kırıklığına uğrar, düşünün!
aşılacaktır.zor bir bebek sahibisin sen ayça.normal geliyor bana.bebekler çok büyümüş yaaa. Musti, Ecoş (esrakonunki), diğer Ecoş (melteminki), Berat...hepsini kokluyorum.. Bizim Ruzy biraz ufak tefek olcek galiba..
Atom karıncam teyzelerine teşekkür ediyor.. Esrako, şimdiden terletiyor kafasını zaten..ara ara takıyorum..yani bırakıp uzaktan izlediğim anlarda.. 11 muhabbetine gelince, ortada bi sorun var aslında ama biz eşimle aramızda sürekli dalgaya alıyoruz bu durumu, ama sorun tabi... Aşarız elbet ama ona yoracak kafa yok şu an bende...
Pervin, Elif kim kuzum??
Uleeeeeeeen rüzgar bi uyanma da bi uyanma da şaşırt beni daaaaaaa..Kaçtım...
arkadaşım burcu'yu yanlış anlamışsın.zor bir nesilin,bir dönem hep aşağılanan kesimin insanısın ve yanlış anlamalara açıksın.kendi adıma imam hatiplerin hele hele and.imam hatiplerin kalitesini çok iyi bilirim.diğer anadolu liseleri gibi çok iyiydi eğitimleri.ama heryer anadolu lisesi artık maalesef.heryer üniversite.yazıkYa canım şimdi gerçekten yanlış anlamanı istemem.
Anadolu İmam hatip mezunuyum.
İmam hatip mezunu insanlar kendilerini gayet güzel ifade ediyorlar.
Toplumda yanlış bi anlayış mevcut..
Ki imam hatip liseleri sadece meslek dersleri değil Diğer liselerin gördüğü müfredatı çokta güzel bir şekilde öğrencilerine göstermekte.. Yani gayet ağır ve ilerde kendiilerini düzgün bir şekilde ifade edebilecek müfredatı işlemekteler.. Yanlış anlaşılmak istemem. Yanlış olduğunu düşündüğüm bir konuya açıklık getirmeye çalıştım..
eskişehirde çok mağaza var genesis satan.adres verebilirim.burda niye bi kipa yok ya:sinifsinif:
bebelerimiz benziyormuş.ama burcum aslan:) balık kadınlarıyla kısmen anlaşabiliyorum desem çok da tın dersin değil mi?kızım var, Ada.. pek şeker ama hımbıl biraz,, :) emekleme filan yok, yuvarlanarak gitmeyi seççiyo heryere.. dişlerimiz 7 oldu.. pek sıkıntısı olmadı.. ama yine de zordu ..bu aralar geceleri çok sık uyanıyor. doktorumuz demişti ama 6. aydan sonra çok sık uyanacak diye..pek inanmamıştım öyle şey mi olur diye ama oldu.. haa bi de tombuluz accık.. 10.880 , 73 cm. ama doktoru beslenmesini kesme, nasılsa ayaklanınca vericek, yediği kadar ver fazlasını almaz nasılsa diyor.. bilemiyorum ki.. herkes farklı telden çalıyo işte biliyosunuz ya..zor bir bebek değil, bu zamana kadar ben tek başıma baktım ama artık işe başlamam gerekiyor.. birini bulduk işte.. çooook zor onu başkasına emanet etmek.. pazartesi başlıcam ben de.. ama o durum da karışık.. istifa edicem belki de.. offf of.. çok dertliyim bu konuda, hiç yazmaya başlamıyım, uzun sürer (((
elif ben memnun oldum.kendi kendime alıntı yapayım dedim...Ayşe fatma varken ne isimler aklıma geliyor yaa..Ben B, Ç, Y, R, A, E ile başlayan isimleri çok severim mesela..Yani baş harfi önemsiyorum niyeyse...
dığru tesbit bence.öyle sıcak,öyle anne yüzü var ki kendisinde:))) hani hep topiğin sinerjisi diyorsunuz ya.. öyle olsa gerek :)) çok da akla gelen bi isim değil halbuki!
evet hepinizi tanıyorum.. bebikleri de..
sen vu vuu Rüzgar bebekten dolayı çok yorgunsun mesela :)) biraz da pimpirikli!!! :)) sana diyorum ama ben de farklı sayılmam, aşmaya çalışıyorum.. ama ne yalan söyliyim, kasklı resimlere bayıldımm.. kuzu yaa.. sabırlı ve ılımlı bir kişiliğin var gibi geliyor bana..
nurdaan mesanen niye kapalıııı
Teşekkürler, böyle tanınıyor olmak güzel deeeeeeee sanki eksik kalan bişi var :)) Neyse hadi, çekiniyorsan söyleme :)
++1Bi de bize derlerdi ki; siz yenileri sevmiyorsunuz! Al işte, sonradan kaç kişi katıldı aramıza... Nasıl başlayacağını bilirsen, nerde nasıl konuşacağını bilirsen neden konuşmayalım? 2 dk da girip beni sevmiyorsunuz diyordu saykolar!
ben doğum yapalı daha hiç diyetisyene gitmedim. burda da yok zaten. demek doğum öncesi kilomuza dönmek imkansız görünüyor. sakladığım bir valiz kıyafetim ne olacak pekibenim ideal kilom 57. bence yani. çok iyi oluyorum öyle. ama diyetisyen dedi ki en fazla 64 e hadi sıksak 62 ye inebilirsin, daha fazlasına izin vermem.. hamilelikten sonra kas yoğunluğum 3 birim artmış, kemik de mi ne .. kas kaybetmek doğru değilmiş. hamilelik insanın tüm vücudunu değiştiriyormuş.. miş miş miş.. moralim bozuldu ya.. ben bi daha hiç 57 olamayacak mıyım? ne fena..
ben de deneyince diyorum nasıl giriyordum bunlara bu kadar ince ve zarif miydim ben diye :)bende ondan diyorum ilk etapta bi 60 a ineyim 58 e yavas yavas ama sonrasi zoor bende hisseiyorum kemik yapim bile degismis, eski pantolonlara bakiyorum ben bunlara nasil giriyormusum diye:))
Nurdan ve Taze birbirinize gaz vere vere incecik oldunuz..Nurdan 60 tan aşağı inecekmisin ideal kilon 60 mı?
Bende biriyle gazlaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
benim ideal kilom 57. bence yani. çok iyi oluyorum öyle. ama diyetisyen dedi ki en fazla 64 e hadi sıksak 62 ye inebilirsin, daha fazlasına izin vermem.. hamilelikten sonra kas yoğunluğum 3 birim artmış, kemik de mi ne .. kas kaybetmek doğru değilmiş. hamilelik insanın tüm vücudunu değiştiriyormuş.. miş miş miş.. moralim bozuldu ya.. ben bi daha hiç 57 olamayacak mıyım? ne fena..
nurdaan mesanen niye kapalıııı
gizeembizim bi hiroşima vrdı
oda avukattı
oda acıbademde oturuyordu
hukukçular sitesinde.
eşide avukattı
emzirme konusunda oda eşide çok az emmişler falan. bide dogum fotografcısı vardı şengul pallıı.
o geldi aklıma
sen değilsin dimi...sempatiksalakcinni
evrim foto olmuyor elle cizek gerek:))bana mutulugun resmini yap abidin:)))
Bence de süper bi fifir! kaydirigubbakcemile3 ( Madem hepimizi biliyorsun yerimseniben)
merci bebeğim, ben de senin yazılarını zevkle okudum, gerçekten!
dur ben söyliyim, FİFERİYEEE!! neyse o? şu gadınların bebek ağzı konuşmalarından tiskiniyorum ! :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?