2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam balık gelmiş bizde yedik haliyle. ihmal edenler varsa hatırlasın aklına düşsün ve yesin ve yedirsin diye yazıyorum .

akşamda 10 gibi eve gelip dayanamayıp yazlık kışlık ne varsa döktüm dağıttım . çünkü pazar günü ales var sinopta olacağım. cumartesiyide bu işe ayırmak istemiyorum. gecede 3 ü geçiyordu bitirdiğimde.

sonuç olarak gördüm ki yazlık giyecek hiçbirşeyim yok. kışlıklarıda ayıkladım. seneye kışada giyecek bişeyim kalmadı.
mecbur yenilenme zamanı. lakin bedeni biraz inceltsem iyi olacak.

elifim senin biyolojik saatini yirim canım benim. benimki sana uyuyorda o saatlerde takıntılı ben manyak manyak işle güçle uğraşıyorum.

günaydınnn millett

oynaşa oynaşa uyandık 2 dk açıp hemne slm vereyim dedimm benimkide artık yürüteçe binmiyo yaa boynumuza sarılıyo ayaklarını çırpıyo...

baybm bende yaza tuvalet eğitimi alıcam müzikli alıştırmak istiyorum bezler bedava ama bizimkinin altını bağlamak çokzor bez istemiyo çok bağırıyo kaçıyo gidiyo çok uğraşıyorumm..

dün kapımızın önünde ateş yaktılar bizde balkondan isledik lenada aşağıya inmek için can attı müzik çalıyo lena oynuyo falan

herkese günaydin!! dün erken yatmam sebebi ile bugün kendimi cok daha iyi hissediyorum..dün resmen yorgunluktan beynim uyusuyordu..gerci Hayat 2 gecedir uyanip mizmizlaniyor ama cok sükür daha sonra uyudu..disler resmen gözüküyor ama cikmadi..cok sinir oldum artik..

Bişey olmaz inşallah canım..

Günaydın canım..
Aynı durumlar bizde de mevcut malesef..
Diş resmen diğer dişiyle aynı boya geldi ama hala derisi patlamadı..
Huysuzluk tavan yaptı tabii... mafoldumben

Derya ne isin var bacim bu saatte ayakta..gecen Hayat bizi 5,5 da ayaga kaldirdi ama benim damat daha erkenci cikti anlasilan..kaydirigubbakcemile3yazik sana ya...:teselli:
gunaydın

delice bir kıskanclık tribi yuzundem emrahla takıstık moralım bozuk.. sucta bende herzamanki gibi.. sen bana hic guvenmiosun dedi cok bozuldu ve gitti sabah..bende agladım . anlatsam gulersiniz bana off
Günaydin canim..anlatta gülelim accik...kaydirigubbakcemile3
oh oh!! ...hihoyyyt
allah allah aslinda olmasi lazim..ben 62 kiloykende hemen hemen bütün pantalonlarima giriyordum..bende düsük bel giyerim ama dogum sonrasi bel iyice kalinlasiyor..birde strec felan degilse ondan olmamistir..normalinde senin 38 beden giymen gerek bu kilo ve boyla..:uhm:ne 42 si???

Günaydın canım..
Aynı durumlar bizde de mevcut malesef..
Diş resmen diğer dişiyle aynı boya geldi ama hala derisi patlamadı..
Huysuzluk tavan yaptı tabii... mafoldumben
aynen ya..neredeyse 3 haftadir diyorum tamam bugün cikacak yok yarin cikacak ama yok..ne inatci seyse cikmiyor bir türlü..ilkide böyle zordu..bunlar birde azi ve yan disleri cikarirlarken halimiz harap demekki...:1no2:

Ya bu aralar Hanzalam yemek için kaşığı görünce yemek istemiyor.
Ama ağzına aldı da mı güzelce yiyor..
Hatta 2. kaşığı uzatınca ağzını açar gibi yapıyor sonra başını çeviriyor.
Acaba dişine dokundurmak mı istemiyor.
Yoksa bu hep böyle mi olacak..
Önceden ne uzatsam ağzını açardı..:çok üzgünüm:

Hadi gözün aydın canım iyi bilirim çocuğunun kaka yapmasına bile sevinmeyi..
Önceden 10 gün yapmıyordu.. Yaptığında da evde şenlik olurdu resmen..
Annelik böyle bir şey galiba..

şaka len şaka burcu sana diyom

taam len taaam :)

yav burcu ben niye kilo veremiyorum? bu dertten uyumadım bak:)

Dengeli beslenmiyorsundur. Öğle yemeği yerine poğaça yiyor musun mesela? yapma! İlla da sebze ye, ya da ızgara, ya da bakliyat ama illa ki normal yağlı yemek! Ara öğünlerde de meyve veya 2-3 diyet bisküvi. Hiç bir öğünü atlama. oliyi!

Fatmacım benim toto enteresan! Alt bedenim zayıf, üst beden toplu. 64 iken giriyordum 38 bedene, boyum da 1.62 ama sıkıyım. Bİr de 5 aydır spor yapıyorum haftada en az 3 gün, buna da çok şey borçluyum tabii..

Canım benim, bu konuyu konuşmuştuk önceden. İnşallahhhhhh istediğin yere gidersin. Kirli sistemimizin ceremesini bir de sen çekmezsin.

ZEHRA anlaştığımııza sevindim vereliniortak gerginlikten nefret ederim. Anlaştık değil mi?

Damla özledim seni arkadaşım. yazlık kışlık değişimi konusunda geçmiş olsun diyorum. Ben de yaptım geçenlerde ama 4-4lük değil. Şu an hurçlarda şortlarla kışlık kazaklar yan yana duruyor :)

suna dumankayayı izliycem derken ecişin yanında uyumusum:) bi uyandım yani eciş uyandırdı kadın esenkalın modunda :)))

Sabah bi uyandım, saat 9.30! Pilatese yarım saat :) babamı arayayım da Doruk'u gelsin alsın diyecektim, bir baktım annem aramış. Yarın Gözde ıstanbul'dan, kuzenim de Eğirdir'den geliyor, hazırlık yapacakmış yani, ektim ben de bugün pilatesi.

Salatalık verdim eline, kabuklu verdim ki, kolayca koparamasın. Anında deşmiş! Korktum, meyve filesine koyayım diyene kadar bir yaygara, bir göz yaşı :) ılk defa dedim " ben ağlayacağıma sen ağla!"

PERVıN neden kızdırdın adamı? Yakışıyor mu senin gibi kadına? Sen ki; kendine güveni tam, fıstık gibi kadınsın her açıdan! Kişi yapmak isterse her türlü, her koşulda yapar bebeğim. Germe adamı da, kendini de...

tazemm supersin.. bu ay sonu 59u gorursun tahminim

ne diyorsunnnnn? inşallah Pervincim.

Anlaştık canım..
Bende hiç sevmem çok üzülüyorum böyle ortamlarda.. vereliniortak yerimseniben

kilo vermemin sırrı dengeli beslenip spor yapmakta canım. akşam Onur'un aldığı yarım kg eklerin 1 tanesine bile dokunmamakta :)

bravo burcu valla..tam gaz gidiyorsun yani..bende bu sabah 55.2 dim..hafta sonu 54 leri görmeyi planliyorum..ama su siralarda kendimi cok sikmiyorum..yoksa cok yorgun ve halsiz kaliyorum..buna ragmen iyi gidiyor yinede..ben burada platese gittim ama sevmedim..ebru salli 5 basiyor valla bunlara..ne derlerse desinler kadin 4 4 lük plates yaptiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…