Bişey olmaz inşallah canım..normalde de pek ağır kaldırap bir tip değilim zaten eşim de bu konuda çok hassas canım. bi de sezeryan oldum ya o yüzden de kaldırmıyorum. ama yiğiti sürekli kucak kucak yani o da giderek büyüyor. söylediğin gibi bi o var işte. kayarsa ondan kayar..
ne gusel ne gusel... ben de mutfagımı toparlasam heyecanlanıorum.. kaldı kı bır bına dolusu kadının eve cagırmaya heyecandan kalbım dayanmaz.. kaydirigubbakcemile3 ne mutlu sana Zehra.
QUOTE] Bende zaten ancak bir katı çağırabildim.. kaydirigubbakcemile3
Canım çok muzur bu çocuk yaaa... Meraktan nereye el atacaklarını şaşırıyorlar..yaho iş başında
]
Aynen canım... Hoşgeldin buarada...hoşbuldum Gülistan..:) ya evet ben de yazmayı hep çok istedim ama hep aklıma takılan şeyler oldu.. hani sizin geçmişiniz baya var ya.. ne biliyim, ortadan dalmak nasıl olur, yanlış bişey söyler miyim filan.. cesaret edemedim yani..ama Nurdan yol tarifi sorunca dayanamadım ya.. öyle çok çekiyorum ki bu yol ve zamansızlıktan ben de.. durup durup ne garip bi dalış olmuş di mi.. kafamçokkarıştı
EVET CANIM YANLIŞ ANLAMIŞIM..arkadaşım burcu'yu yanlış anlamışsın.zor bir nesilin,bir dönem hep aşağılanan kesimin insanısın ve yanlış anlamalara açıksın.kendi adıma imam hatiplerin hele hele and.imam hatiplerin kalitesini çok iyi bilirim.diğer anadolu liseleri gibi çok iyiydi eğitimleri.ama heryer anadolu lisesi artık maalesef.heryer üniversite.yazık
Derya ne isin var bacim bu saatte ayakta..gecen Hayat bizi 5,5 da ayaga kaldirdi ama benim damat daha erkenci cikti anlasilan..kaydirigubbakcemile3yazik sana ya...:teselli:günaydınnnnnnnn.saat 3 ten beri ayaktayız..Yusuf beyin gazı hortladı..sağda solda sızıp kalmamak için hemen topiğe sarıldım ..başım çatlıyor...efendi kaka yaparsa sallamayı bir daha deneyeceğim..çalışmaları hızla sürüyo umutluyum bu gece pardon bugün uyuyabilirim belkiiiiiiiiii..tabi bunu uyuturum öbürü kalkar...siz gel,in ikinciyi düşünmeyin heleki 30 yaş üstü bayanlarrrrrrrrrr..
gece sardırmışsınız yine bi lapatopum yokki en azından ayağımda sıpa elimde lapatop karşımda siz gece sıkıcı geçmezdi...
Günaydin canim..anlatta gülelim accik...kaydirigubbakcemile3gunaydın
delice bir kıskanclık tribi yuzundem emrahla takıstık moralım bozuk.. sucta bende herzamanki gibi.. sen bana hic guvenmiosun dedi cok bozuldu ve gitti sabah..bende agladım . anlatsam gulersiniz bana off
oh oh!! ...hihoyyytgünaydın kızlar
önce alıntılarla başladım. hepiniz iyisinizdir umarım. yiğit kuşuma iki üç gün üstüste kayısı kurusu yedirince allaha bin şükür yatmadan önce bir posta doldurdu. sabah kalktığında da doldurmuş rahatladı yavrucum..
allah allah aslinda olmasi lazim..ben 62 kiloykende hemen hemen bütün pantalonlarima giriyordum..bende düsük bel giyerim ama dogum sonrasi bel iyice kalinlasiyor..birde strec felan degilse ondan olmamistir..normalinde senin 38 beden giymen gerek bu kilo ve boyla..:uhm:ne 42 si???burcu 38 bedenlere giriyormuşsun maşallahhh dedim içimden kocaman.. ben hala 42 beden giyiyorum yaaeski pantolonlarım 38 çoğu. arada bikaç tane de 40 vardı. benim anlamadığım 64 kiloyum ve boyum 170 hala giremiyorum yani.. heralde belim çok kalınlaşmış eskiye göre. bi de ben eskiden böyle tam oturan ve düşük bel giyerdim. ondan da kaynaklanıyor.
aynen ya..neredeyse 3 haftadir diyorum tamam bugün cikacak yok yarin cikacak ama yok..ne inatci seyse cikmiyor bir türlü..ilkide böyle zordu..bunlar birde azi ve yan disleri cikarirlarken halimiz harap demekki...:1no2:Günaydın canım..
Aynı durumlar bizde de mevcut malesef..
Diş resmen diğer dişiyle aynı boya geldi ama hala derisi patlamadı..
Huysuzluk tavan yaptı tabii... mafoldumben
günaydın kızlar
önce alıntılarla başladım. hepiniz iyisinizdir umarım. yiğit kuşuma iki üç gün üstüste kayısı kurusu yedirince allaha bin şükür yatmadan önce bir posta doldurdu. sabah kalktığında da doldurmuş rahatladı yavrucum..
amanıııııın
sen çok yaşa çok güldüm...
ada lena ne çok oyuncağın var senin...ruzy'yi getireyim mi sana beraber oynarsınız...
şaka len şaka burcu sana diyom
yav burcu ben niye kilo veremiyorum? bu dertten uyumadım bak:)
burcu 38 bedenlere giriyormuşsun maşallahhh dedim içimden kocaman.. ben hala 42 beden giyiyorum yaaeski pantolonlarım 38 çoğu. arada bikaç tane de 40 vardı. benim anlamadığım 64 kiloyum ve boyum 170 hala giremiyorum yani.. heralde belim çok kalınlaşmış eskiye göre. bi de ben eskiden böyle tam oturan ve düşük bel giyerdim. ondan da kaynaklanıyor.
resmi gazetede yayınlanmış öğretmenlerin yeni atama yönetmeliği.. memurlar.netin söylediğine göre af gelmiş arkadaşlar. bizi de kapsıyor fakat tayin isteyip isteyemeyeceğimizi on gün içinde çıkacak olan klavuz belirleyecek. inşallah tayin hakkı verilir de gideriz şöyle güzel yerlere. benim için çok dua edin kızlar lütfennn..
ZEHRA anlaştığımııza sevindim vereliniortak gerginlikten nefret ederim. Anlaştık değil mi?
tazemm supersin.. bu ay sonu 59u gorursun tahminim
Anlaştık canım..
Bende hiç sevmem çok üzülüyorum böyle ortamlarda.. vereliniortak yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?