hakketen bravo tazemm maşallahh şuanki kilon bile çok iyi.....
özgül sen nie uğraşıyosunn 55 teykenn.....
banada kilo alma tüyoları verinn burcu kilomu söylemeyeyimde kızmayınn bana..
hakketen bravo tazemm maşallahh şuanki kilon bile çok iyi.....
kilo vermemin sırrı dengeli beslenip spor yapmakta canım. akşam Onur'un aldığı yarım kg eklerin 1 tanesine bile dokunmamakta :)
1 saatte 2 önlük sırılsıklam, elinde plastik kaşık, aşk yaşıyorlar resmen.
DİKKAT DİKKAT!
Hani şu BİM'den aldığımıız milli oyuncak var ya, piyano gibi tuşları olan! O oyuncağın ortadaki kitap sayfsı gibi çevrilen kısmının jelatinleri sökülüyor. Dün Doruk'un elinde ne old anlamadığım 1 TL büyüklüğünde jelatin gördüm. Aldım tabii hemen, sabah gene gördüm. Baktım orası soyuluyor. Bİlginize...
canim ben senin resimlerini gördüm ve oldukca zayifsin ve kilonda ideal bence..ama ben boyuma göre suan 55 de zayif duruyorum ama bölgesel olarak hala fazlaligim var..bazi insana kilo yakisabilir..ama ben bölgesel aldigim icin kendime yakistirmiyorum ve kendimi o kiloda mutlu hissetmiyorum..o yüzden canim cabalarim..hakketen bravo tazemm maşallahh şuanki kilon bile çok iyi.....
bravo burcu valla..tam gaz gidiyorsun yani..bende bu sabah 55.2 dim..hafta sonu 54 leri görmeyi planliyorum..ama su siralarda kendimi cok sikmiyorum..yoksa cok yorgun ve halsiz kaliyorum..buna ragmen iyi gidiyor yinede..ben burada platese gittim ama sevmedim..ebru salli 5 basiyor valla bunlara..ne derlerse desinler kadin 4 4 lük plates yaptiriyor..
bencede söyleme kafamçokkarıştı
55 normal bi kilo alarak gelebilir ama bazılarımız için yetersiz geliyor insan kendini hangi kiloda mutlu hisseiyorsa orda durmalı özgülde bu yüzden biraz daha verecek sanırım bide herkes için aynı kilo ideal durmayabiliyor mesela ben iri kemikliyim bi arkadaşımla aynı kiloda olsak bile o narin yapıdaysa daha zayıf duruyor ben yine yarma gibi kalıyorum yanındaohaoldumsmile ne güzel şapka çıkartıyorum önlerinde bütün diyet yapanların azimle spor yapanların öpüyorum sizi kocamannnn:lepi:
ya gercekten burcu..Hayat ada önlük dayanmiyor...birsürü var ama sürekli yikayip kullanmamiza ragmen yine dayanmiyor..anlasilan herkeste durum ayni..
Hatırlar mısınız Badibade vardı... 4 ağustosta doğum yapmıştı... Şimdilerde gelmiyor buraya..Beylikdüzünde oturuyor o da..Bugün Migrosta kısacık bir buluşma gerçekleştirdik.. Çok tatlı bir oğlu var Uras...6 buçuk aydan sonra emziğe alışmış.. Çuk çuk emiyor çok sevimli, sarışın bir oğlancık...Bir iki fotoğraf çektik birara eklerim..
Bu arada Meltem birgün de senle görüşsek. Yakınız diye diyorum, uzağa gidemiyorum ancak eşim bırakırsa ya da Rüzgarın yanında biri olması gerek koltukta durmuyor başka..
Esra bir ara söylemiştim ama cvp yazmadın Yaho oto koltuğunda duruyorsa bir gün bize gel. Sen çağırdın ama ben gelemem muhtemelen.. Aslında İstanbullu hatunlar hepiniz gelebilirsiniz.. Aslında annem yanımda olsa toplu bir buluşma için davet etcem
aklımda hep...
günaydın kızlar
önce alıntılarla başladım. hepiniz iyisinizdir umarım. yiğit kuşuma iki üç gün üstüste kayısı kurusu yedirince allaha bin şükür yatmadan önce bir posta doldurdu. sabah kalktığında da doldurmuş rahatladı yavrucum..
aaaaaaa 59 kiloya düşmesine ramak kalan purcuuuuuuuuuuuu
ne diyosun
anacım senin doruk haydut gibi parçalamışs sanırım afikim uslu uslu çevirip duuryor .
haha şaka bi yanada saol bilgi verdiğin için.
biz laptopdan hala korkuyoruzkapagını bi kapatması var 40 yıllık laptop kullanıcısı sanki sıpa ya.
bende çok düzenli yiyiyorum acaba ondanmı buarada pasta kek poğaça sürekli yaparım ara öğünlerimdir benim onlar ama genede uyalım dediklerine örtmenimmmYok canım neden kızalım? Ben sana kilo alma tüyolarını vereyim.
Akşamları 1 paket çikolata yenecek. Üstüne de fındık - fıstık en az 1 kase!
Misafire yaptığın pasta - böreği ikram ettikten sonra kalanı ennn geç 2 gün içinde bitireceksin. Sabahlar tereyağında yumurta ve 2 dilim nutellalı ekmek, gün içinde bolca dondurma! Gayet sağlıklı kilo alırsın, iddia ediyorum :)
canim ben senin resimlerini gördüm ve oldukca zayifsin ve kilonda ideal bence..ama ben boyuma göre suan 55 de zayif duruyorum ama bölgesel olarak hala fazlaligim var..bazi insana kilo yakisabilir..ama ben bölgesel aldigim icin kendime yakistirmiyorum ve kendimi o kiloda mutlu hissetmiyorum..o yüzden canim cabalarim..
Ya bide bana birinin kızması lazım..
Eşime dedim bana kız bak yoksa veremiyorum uyamıyorum şu listeye diye..
sağolsun destek verir ama kızmayı beceremiyor.. sempatiksalakcinni
Bana daha sert biri lazsım..
Ya ben bunları biliyorum.. İşin kötü yanı bilipte uyamamak.. Diyetisyenin verdiği listenin çok çok azını yiyorum. Uyamıyorum doğrusu..
Bana ultra gaz lazım.. Anca bu zamana kadar iyi geldim ama bu ara bi bıkkınlık var.. benneyaptımki
bilgini yerim ben senin Şeniz sağol canım bizide düşünüp uyardığın için yapıştırma gibi olduğu için kaçınılmaz birşey soyulması gözetim altında tutalım bari artık oynarlarken
aaaaaaa 59 kiloya düşmesine ramak kalan purcuuuuuuuuuuuu
ne diyosun
anacım senin doruk haydut gibi parçalamışs sanırım afikim uslu uslu çevirip duuryor .
haha şaka bi yanada saol bilgi verdiğin için.
biz laptopdan hala korkuyoruzkapagını bi kapatması var 40 yıllık laptop kullanıcısı sanki sıpa ya.
purcuuuuuuum nezdinde herkeşlere söyliyim ben bazen seni yaramaz senii
yerine haydutmusun oglum diyorum
o sebepden o kelimeyi kullandım
aman yanlış anlaşılma olmasın.
benm için sıpa kadar masum bir kelime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?