2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya... korkunun ecele faydası yok kendi kendine geçmeyeceğine göre eninde sonunda olman gerek bu ameliyatı hep böyle korkarak sıkıntı yapacağına kendine biran önce ol kurtul... tabiki kolay değil ameliyat düşüncesi ama sağlık için olması gerekiyorsa mecbur yaptıracaksın....

canim cok gecmis olsun..hic korkma bence..eminimki cok basarili bir operasyonla bu rahatsizligindan da kurtulacaksin..:teselli:

melteemm çok geçmş olsun llah yardımcın olsun ya ameliyat korkutuyo tabi insanı hemen değil dimi daha 3-5 ay var..

burcu alem kadınsın ya kurutup kurutup kullanıyorum süperr valaa...

kocamm uyandı kahvaltı yapıcaz ben atıştırmıştım zaten gene yapıcazz bakalım bu gece başbaşayızz kızımlannnn gelmek isteyen varsa gelebülürr

Ya bide bana birinin kızması lazım..
Eşime dedim bana kız bak yoksa veremiyorum uyamıyorum şu listeye diye..
sağolsun destek verir ama kızmayı beceremiyor.. sempatiksalakcinni
Bana daha sert biri lazsım..

Onur bana kızıyor bak! Bazen çiko alıyor, 2-3 parçaya ses etmiyor ama abartırsam elimden alıyor sağolsun :)

Canım benim. Ben şöyle düşünüyorum; Allah göstermesin türlü türlü hastalık var, bak seninki çözümü olan ve çözümü de çok zor olmayan bir hastalık. Ameliyattan neden korkuyorsun? Sen zaten bir tane olmadın mı? Bunun da farkı yok. Korkma, hiç korkma! İnşallah kolayca atlatacaksın ve biz de manen seninle olacağız...

+1

Ben de hiç konu etmem. Açıkçası bir gün başıma gelebilir diye de korkmuyor değilim. Ben Onur'un ilk sevgilisiyim. Her anlamda ilkleri benimle yaşadı. Ama bir gün başka bir teni merak edebilir diye tırsıyorum. Allah'tan o da bu konularda çok tutucudur. "Aşk olmadan asla" der. E gidip de başka bir kadına aşık olursa ben zaten aradan çekilirim. Allah göstermesin :Saruboceq: İnsanlar neler yaşıyor

TAZE BURCUM tebriklerrrrr alnından öperim seni azmine hayaranım..
Aramıza yeni katılanlar hakkındaki yazında çok doğru ..

evet ekim kasım gibi olurum sanırım

Tşk ederim Deryacım.

Kızlar ben biraz ortalığı toparlayayım. Doruk da mızırdanır birazdan, uyumak ister. Öğleden sonra çıkarırım dışarı. Yoğurt mayalamayı unutmuşum dün gece Başka şeyler ekleyeceğim artık menüye.

öptüm hepinizi, sonra görüşürük...

yiiiitiirrrrr ya allahımmm sana geliyorum .... tavuk görmek istemiyorum artık ya... yanımda çalışan bi abi var aklı ne zaman eserse bana tavuk döner alıp geliyor artık allahın gücüne gitmesin ama tiksindim ya hadi giderken söylese alma derim ama benden kaç yaş büyük onca düşünüp almış gelmiş yiyemiyorum da diyemiyorum zorla yemeye çalışıyorum ama artık midem bulanıyor yanımda duruyor paket açamıyorum bile.....

NURRRDAAAAAANNNN, baaaaaak zemuszemus
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

üzülme basit bir operasyonla hallolur kurtulursun..

BURCU hapa geçtin sen değilmi bu ay bende hapa geçicem bu iğne mahvetti beni..ben desolet yada yasmin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun gitmeden sorayım..

meltemcim üzülme
göbek fıtıgı çok ürkütücü değil..
yahu biz içimizden çocuk çıkartmış insanlarızsempatiksalakcinni
bi fıtıgımı almaları zor olacak
takam kafana hayatı kolayla.
gelecek geçecek inşallah

bizimde okul vakti ama çıkmaycağım abimin oğluyla gitsin..,bugün heç iyi değilim adet öncesi klasik sıkıntılar başladı yine..
elim kolum ağrıyor bütün fücudum dökülüyor..Yusufa ble uyduruk çorba koydum ocağa ...kendime öğley haşaldığım göğüsün içine az pirinç patates ve maydanoz attım ..bakalım nasıl tadı olcek ..eti bana içindeki karışım yusuf beye..

purcuu ben afike sabah mayalıyorum akşama dogru yiyor taze taze.:)

sabahkalkarkalmaz wc ye gidipelimiz yüzümü yıkayıp ocaga sütü koyuyorum o arada diş fırçalarken süt kaynıyor hemen ılıklaşınca mayalıyorum hiç vakit kaybım olmuyor..

fatma zehra sende takıl purcu ve nrudana onlar yaggibi eriyorlar maşallah.
baksan hatunkişini derdi 36 beden mango pantolonuymuş

purcuuu ben sana 38 beden ZARA alayım sen üzülme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…