2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatma zehra sende takıl purcu ve nrudana onlar yaggibi eriyorlar maşallah.
baksan hatunkişini derdi 36 beden mango pantolonuymuş

purcuuu ben sana 38 beden ZARA alayım sen üzülme:)

Bende eriyeceğim hemde yağ gibi margarin gibi değil erimiyor çünkü.. tereyağı gibi erim erim ericem...hihoyyyt

yaaaayçaya bak hele

gitmiş badibade ile buluşmuş
yaff ben unuttuşum bile.
bağyan nerden aklına geldide irtibat kurdun,pravo sana.....

ayrıca mesacımı almana sevindim..
unutma öncesen ve sonra solzemuszemus

benim yoğurt nedense 5-6 saate olmuyor, daha uzun süre istiyor. Gece yatmadan mayalıyorum, kuşluğa iyi oluyor. Zaten sabah Onur'un müslisine kullandım. SKT dünü gösteriyordu günlük sütün.

fatma zehra sende takıl purcu ve nrudana onlar yaggibi eriyorlar maşallah.
baksan hatunkişini derdi 36 beden mango pantolonuymuş

purcuuu ben sana 38 beden ZARA alayım sen üzülme:)

hehe :) 40 beden zara vardı, kapının önüne koydum :) gerçi daralttırırdım ben onu ama eski pant. deforme oldu artık kumaşı da...

DERYA evet Sibel doğru hatırlıyor. YAZZ ilacımın adı. yasminin bile etken maddesi 30 mg imiş, bu 20 mg. Yan etkileri çok çok çok az. Ancak unutmayacaksın dedi doktr. Ben araştırdım, ilk regl uzun sürüyormuş biraz. Bİr de ilk ay ödem - lekelenme yapıyormuş, sonra rahatmış. 3. gün bugün, başladık bakalım.

memnun olanda var olmayanda ama yılardır hapcı olduğum için bende başlayacağım..bu iğne mahvetti beni..

bende ondan alacağım..ilşk ay kanama biraz uzun sürebiliyormulş ama 2. kutuda normale dönülüyormuş ödem yapmaması iyi..şu anda hertarafım karıncalanıyro acıyor şiştim yaniiiii..iğneye son..hapa devam..fiyatı nedir burcu..elimdede bidene aylık iğnem var aldığım eczaneye götürp hapla deşisemmi..

saolun canlarım kesinlikle benim abartım off karizma yerlerde yaa... oysaki uyuyana kadar hersey nekadarda guzeldi. seytan durttu uyuyunca derler ya.. neyse ozur maili attım birazdanda yuryuse cıkıcam .yarında istanbula ucuo pazar gece gelcek ...cok ozluycem yıne

Bende eriyeceğim hemde yağ gibi margarin gibi değil erimiyor çünkü.. tereyağı gibi erim erim ericem...hihoyyyt

şu hap işini halledeyim eriyelim beraberce..1 haftdır fil iştahı artı iki gündür uyus modunda ve ağrı deli eti beni bu iğne..
Büye kaldırmadı şiştim resmennnnn..ne güzel hiç birşey kullanmıyorken 9 kiloyu 2.5 ayda verdim ve öyle aman aman diyette yapmamıştım..ama şimdi o emeklerimde boşa gidecek ..

Yoğurt mayalamaktan bahsedilmiş..
Maya lamaya başladığımdan beri sütaşın günlük sütleriyle mayalıyordum.
Dün benim evin yakınına köy ürünleri satan bir market açılmış.Tabi ben geri kalırmıyım hiç gittim..
Anaaaa bi baktım keçi sütü..
KAY isimli bir markanın pakette keçi sütü ondan aldım kaynattım şimdi..
Ondan mayalayacağım.Aklıma takıldı..
Size sorum hiç keçi sütüyle mayalayan oldumu..
Tadı nasıl..
Malum sütü hiç sevemediğim için tadınada bakamıyorum..

Boşa gitmez canım neden gitsin.. Cidden iğneler çok rahatdız edici.. Bende hapla korunuyordum ama şimdi emziriyorum. Aslında bi hap varmış emziren annelerin kullandığı ama yurt dışındaymış.. Hap bana hiç bi yan etki yapmamıştı hatta 2 kilo vermştim ..

canım sorunu tam anlamadım ama arada olur bu kadar dert etme...kaydirigubbakcemile3

nbr pukket.

ösledik seni ya.
muhabbetini. elif bebemizi..

hangisini kullanıyordun..

kırmızılarrr

pembelerrr

açık renkler :))

çekmecemi düzenliyordum da, manzara bu :)) paylaşmadan edemedim. satsam zengin olmam de mi :)))

Son düzenleme:
hangisini kullanıyordun..
jasmin kullandım 8 ay kadar.. Hiç bir şikayetim olmadı. Afedersin ama sadece tüylerim biraz kalın çıkmaya başlamıştı son zamanlar.. Ama sonrada öğrendiğim kadarıyla 6 ayda bir ara verilmesi gerekiyormuş galiba ben ara vermedim ondan oldu galiba..:kedi:

kırmızılarrr

pembelerrr

çekmecemi düzenliyordum da, manzara bu :)) paylaşmadan edemedim. satsam zengin olmam de mi :)))
CAnım satsan zengin olurmusun bilmem ama eşin batar galiba... kaydirigubbakcemile3

Uzun zamandır küpe çiçeğim olsun istiyordum.. Annemin komşusunda da var. Tüm cesaretimi toplayıp çelik istedim sağolsun memnuniyetle verdi..
Çelik almanın tam zamnaı olduğu için iyi oldu uzun zamandır gönlümdeki güzelliğin bir parçasına kavuşştum.. Umarım tutar ve güzel güzel çiçekleriyle balkonumda salınırda gönlümdekinin tamamına kavuşurum..
Çok sevinmiştim paylaşayım dedim..
Bu arada bana çiçek çeliği göndermek isteyn arkadaşlara özel mesaj kutum her daim açıktır.. Yeri değil belki ama paylaşmak istedim..

TAZEM bune ya sen kozmetik dükkanı açmışsın eve:)))))satsan sengin olursun merak etme.....

OFFF ev dandini dünden beri evde ustalar var dogalgaz döşüyorlar sadece mutfak ve banyoda kullanmak için bizimki bitmek üzere kayınvalidemlerede başlıyorlar bitsede kurtulsak.... tezgah üstünde ne varsa kalktı başka yerlere konuldu işim çok vaktim yok napcam bilmiyorum.....

insallah canim insallah hayrilisi olur sizin icin..

NURRRDAAAAAANNNN, baaaaaak zemuszemus
gordum ben 2 gundur besleniyorum hastalik yuzunden 62.8 olmusum bide regl olmadim buay onun sisiligi var(yakalicam seni..

sizin icin icinde hayilisi olsun, insallah gorusmeleri iyi gecer..sende uzme kendini tas gibi hatunsun..

kırmızılarrr

pembelerrr

allah seni ne etmeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…