fatma zehra sende takıl purcu ve nrudana onlar yaggibi eriyorlar maşallah.
baksan hatunkişini derdi 36 beden mango pantolonuymuş
purcuuu ben sana 38 beden ZARA alayım sen üzülme:)
purcuu ben afike sabah mayalıyorum akşama dogru yiyor taze taze.:)
sabahkalkarkalmaz wc ye gidipelimiz yüzümü yıkayıp ocaga sütü koyuyorum o arada diş fırçalarken süt kaynıyor hemen ılıklaşınca mayalıyorum hiç vakit kaybım olmuyor..
fatma zehra sende takıl purcu ve nrudana onlar yaggibi eriyorlar maşallah.
baksan hatunkişini derdi 36 beden mango pantolonuymuş
purcuuu ben sana 38 beden ZARA alayım sen üzülme:)
...
DERYA evet Sibel doğru hatırlıyor. YAZZ ilacımın adı. yasminin bile etken maddesi 30 mg imiş, bu 20 mg. Yan etkileri çok çok çok az. Ancak unutmayacaksın dedi doktr. Ben araştırdım, ilk regl uzun sürüyormuş biraz. Bİr de ilk ay ödem - lekelenme yapıyormuş, sonra rahatmış. 3. gün bugün, başladık bakalım.
Bende eriyeceğim hemde yağ gibi margarin gibi değil erimiyor çünkü.. tereyağı gibi erim erim ericem...hihoyyyt
şu hap işini halledeyim eriyelim beraberce..1 haftdır fil iştahı artı iki gündür uyus modunda ve ağrı deli eti beni bu iğne..
Büye kaldırmadı şiştim resmennnnn..ne güzel hiç birşey kullanmıyorken 9 kiloyu 2.5 ayda verdim ve öyle aman aman diyette yapmamıştım..ama şimdi o emeklerimde boşa gidecek ..
saolun canlarım kesinlikle benim abartım off karizma yerlerde yaa... oysaki uyuyana kadar hersey nekadarda guzeldi. seytan durttu uyuyunca derler ya.. neyse ozur maili attım birazdanda yuryuse cıkıcam .yarında istanbula ucuo pazar gece gelcek ...cok ozluycem yıne
Boşa gitmez canım neden gitsin.. Cidden iğneler çok rahatdız edici.. Bende hapla korunuyordum ama şimdi emziriyorum. Aslında bi hap varmış emziren annelerin kullandığı ama yurt dışındaymış.. Hap bana hiç bi yan etki yapmamıştı hatta 2 kilo vermştim ..
jasmin kullandım 8 ay kadar.. Hiç bir şikayetim olmadı. Afedersin ama sadece tüylerim biraz kalın çıkmaya başlamıştı son zamanlar.. Ama sonrada öğrendiğim kadarıyla 6 ayda bir ara verilmesi gerekiyormuş galiba ben ara vermedim ondan oldu galiba..:kedi:hangisini kullanıyordun..
CAnım satsan zengin olurmusun bilmem ama eşin batar galiba... kaydirigubbakcemile3kırmızılarrr
pembelerrr
açık renkler :))
çekmecemi düzenliyordum da, manzara bu :)) paylaşmadan edemedim. satsam zengin olmam de mi :)))
insallah canim insallah hayrilisi olur sizin icin..resmi gazetede yayınlanmış öğretmenlerin yeni atama yönetmeliği.. memurlar.netin söylediğine göre af gelmiş arkadaşlar. bizi de kapsıyor fakat tayin isteyip isteyemeyeceğimizi on gün içinde çıkacak olan klavuz belirleyecek. inşallah tayin hakkı verilir de gideriz şöyle güzel yerlere. benim için çok dua edin kızlar lütfennn..
gordum ben 2 gundur besleniyorum hastalik yuzunden 62.8 olmusum bide regl olmadim buay onun sisiligi varNURRRDAAAAAANNNN, baaaaaak zemuszemus
sizin icin icinde hayilisi olsun, insallah gorusmeleri iyi gecer..sende uzme kendini tas gibi hatunsun..saolun canlarım kesinlikle benim abartım off karizma yerlerde yaa... oysaki uyuyana kadar hersey nekadarda guzeldi. seytan durttu uyuyunca derler ya.. neyse ozur maili attım birazdanda yuryuse cıkıcam .yarında istanbula ucuo pazar gece gelcek ...cok ozluycem yıne
allah seni ne etmeye..kırmızılarrr
pembelerrr
açık renkler :))
çekmecemi düzenliyordum da, manzara bu :)) paylaşmadan edemedim. satsam zengin olmam de mi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?