Burcum ben rujlarini daha cok merak ediyorum..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
ya allah askina su avatardaki sevimlilige ve afacanliga bakin hele..bayiliyorum valla..kimbilir ne afacanliklar vardir daha...opuyorumnanaktan bu alisveris olayi bizde de mevcut..helede kizlar icin ne ciciler var..resmen bagimlilik yapiyor insanda..dayanamayip aliyorum her begendigimi...:kedi:Herkese selamlar sevgiler,
Ben de bugün evden çıktım okula gelmeden önce şöyle bir Erenköy Pazarına gttim. Özlemişim yaa, geçen sene karnım burnumda pazar pazar dolaşırdım.
Öyle güzel şeyler var ki bebelerimiz için. Fiyatlar çok ucuz değil ama çok güzel şeyler aldım kızçeme.
İyi geldi alışveriş, kedime hiç bir şey almadım valla. Önceden cebimdeki son kuruşa kadar kendime harcardım pazarda. Anne miyim neyim
Herkese selamlar sevgiler,
Ben de bugün evden çıktım okula gelmeden önce şöyle bir Erenköy Pazarına gttim. Özlemişim yaa, geçen sene karnım burnumda pazar pazar dolaşırdım.
Öyle güzel şeyler var ki bebelerimiz için. Fiyatlar çok ucuz değil ama çok güzel şeyler aldım kızçeme.
İyi geldi alışveriş, kedime hiç bir şey almadım valla. Önceden cebimdeki son kuruşa kadar kendime harcardım pazarda. Anne miyim neyim
+1 kaydirigubbakcemile5Ne bakımlı bir insansın sen Burcu,
Önünde saygıyla eğiliyorum.
Kaşlarımı alamadım ne zamandır. Senin ojeleri görünce çok utandım kadınlığımdan.
+1 kaydirigubbakcemile5
ah su kaslar yokmu!!! ya kadin dedigin böyle oluyorsa bu pacozlukla ben ne oluyorum acep??? :uhm:kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım seni böyle mutlu görmek çok güzelopuyorumnanaktan bende öyleyim artık alışverişe pazara nereye gidersem gideyim kendime birşey almadan çıkıyorum nerdeyse hep selin birşeyler bakıyorum genellikle ona alıyorum çokta mutlu oluyorum iyiki evlatlarımız var:lepi:
Çok teşekkürler, artık iyiyim sizlerin de desteğiyle.
Evet iyi ki evlatlarımız var. Allah hepsini korusun.
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Ne mutlu
Ben de dikkat ediyorum yediklerime ama tartıya pek yansımıyor henüz.
beybimmm naptı kocan niye kıskandın anlatıver hele
bende biraz kıskanç olabilsem yada kocam biraz kıskanç olsa nasıl bi duygu çok istiyorum bazen kıskanmak ve kıskanılmayıı
amin canım.... çok sevindim inan senin adınada elifin adınada.... onlar bizi mutlu gördüklerinden bizden daha çok mutlu oluyorlar.... artık aramızda daha fazla görürüz seni dimi....
purcuuu ojelerine ve sana hastayım
ayrıca o kapıya koyduğun sana büyük gelen pantolonlar bile benim kıçıma olmaz
kendimi nerelerden atayım hıı söyle!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?