Merhabalar!
ben de bir ağustos annesiyim ve misafirlerinizden biriyim! :kedi:
en sonunda artık bir hesap açtım.. uzuun bir zamandır takip ediyorum sizleri.. hepnizi yakinen tanıyorum diyebilirim hatta.. yazılanlardan çok şey öğreniyorum, teşekkürler..
nedenle.. dilerim herşey kolay ve iyi olur senin için..
upps.. uzun oldu.. pardon..bilmiyorumkismile
rica ederim ismin nedir?
sendemi karşıdasın pöfff
(esrako şimdi der hemen kaç kişiyizki karşıdaaaa)
kızım var, Ada.. pek şeker ama hımbıl biraz,, :) emekleme filan yok, yuvarlanarak gitmeyi seççiyo heryere.. dişlerimiz 7 oldu.. pek sıkıntısı olmadı.. ama yine de zordu ..bu aralar geceleri çok sık uyanıyor. doktorumuz demişti ama 6. aydan sonra çok sık uyanacak diye..pek inanmamıştım öyle şey mi olur diye ama oldu.. haa bi de tombuluz accık.. 10.880 , 73 cm. ama doktoru beslenmesini kesme, nasılsa ayaklanınca vericek, yediği kadar ver fazlasını almaz nasılsa diyor.. bilemiyorum ki.. herkes farklı telden çalıyo işte biliyosunuz ya..zor bir bebek değil, bu zamana kadar ben tek başıma baktım ama artık işe başlamam gerekiyor.. birini bulduk işte.. çooook zor onu başkasına emanet etmek.. pazartesi başlıcam ben de.. ama o durum da karışık.. istifa edicem belki de.. offf of.. çok dertliyim bu konuda, hiç yazmaya başlamıyım, uzun sürer (((
Gülistancım, çok şehir dışı iişim var benim.. avukatım.haftada 2 kere antalyaya gidiyorum diyebilirim. ofisimiz ankarada. ben onların istanbul ve batı anadolu işlerini yapıyorum. antalyada da müvekkil bi otelimiz var, e haliyle çok dosyaları oluyor orda... git gel perişan oldum.. 6 aydır ücretsiz izindeydim ama hakkımız bu kadar ya kanunen.. bi de çok zor tek maaş malum.. ama çok çok bunaldım.. bi de çook artmış antalya dosyaları.. hepsi de farklı gün..
bi de ofiste bi arkadaş var.. iş iş diye miyavlarken ben soktum onu işe..en iyi arkadaşımın karısı.. iyilikten maraz doğar derler ya, o hesap , geçen ay tam patronla artık şehirdışına gidemeyeceğimi söylerken, çok zor olacağını bebekle, lafa atlayıp e zaten istanbulda da fazla dosya kalmadı ki filan gibi abuk subuk konuşup konuşmayı katletti.. kendi gidiyordu antalyaya benim yokluğumda.. adli tatile bile duruşma günü almış.. ben daha ne diyim bilmem ki.. düşündükçe sinirleniyorum.. atlaya hoplaya yazmış olabilirim.. sinirime verin..( yani böyle, şimdi ne yapsam bilemiyorum.. tüm bunların yanında, aldığım maaş içler acısı.. söylesem gülersiniz..:bbo:
gizemmm hoşgeldin tatlım, tosuncuğuna da maaşallah... keşke bizimkide birazcık alabilse şu kilolalardan..
nurdaokaya tahammülün olmuyo dedi haklıydı vazgeçtim. ama hergün o kafa daha emeklemeden heryere çarpıyor, canı da pek kıymetli oğlumun tık etse kafa yarım saat ağlıyor napsam bilemedim. terletiyo demişsin gerçi ama hala aklımda.
esraeko ultrason güzeli ecemiz gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. hani bi reklam var ya kız ultrason güzeliyim diyo hep ece geliyo aklıma o son ultrason görüntüsü ne kadar net ne kadar güzeldi fıstığım. bu arada lena da berat ta büyük abi mustafa da hepsi coook tatlı maaşallah.
evrim foto olmuyor elle cizek gerek:))bana mutulugun resmini yap abidin:)))
Bende dün havuçlu tarçınlı kek yapmıştım. Az öncede küçük bir dilim tam yiyecektimki diyet aklıma geldi vazgeçtim.Koku bende gelmiştir .. Gel bana yiyelim canım.. olumunekankayizsmile
Diyette olanlar yardımcı ürün kullanıyor musunuz?
Bir de çay olarak en fazla biberiye yi duyoyorum sizden.
Nasıl yapıyorsunuz kurusunu demliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?