2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet gerçekten dikkat etmekle olmuyor. Arada kaçamaklar olunca kilo verilmiyor.
Ne yapayım ben açken çook mutsuz oluyorum. Dayanamıyorum.

amanın hamileyim neyim oturduğum yerden burnuma kek kokuları geliyorsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

hosgelmissin gizemm.
ne ozru daha iyi bir alternatif yol tarif etmissin. ama bana bastan kızıltoprak kadıkoy demedigi içinkozyatagına otobusle ulasım daha kolay olur diye ben kozyatagna kanalize olarak yorumyazdım. aksam tam çıkarken ben yazdı yanıt yazamadım sen anlatmısnı zaten kadıkoye yakın sonuçta deniz yolu daha mantıklı aynen yazdıgın gibi.

bu arada herkesi acayip iyi analiz etmissin sessiz ve derinden aramızdaymıssınhaberimiz yok :))
bir ara belma harita mı yıldız name mi ne çıkaracaktı soz verdi hala bekliyoruz :)
bari ondan evel senden bende kendimhakkımda yorum ları alayım :)
ne haddime demissin talep eden bizleriz sonuçta sende yazıyorsun alınmaca darılmaca yok ena zından ben alınmam darılmam elestirilere yorumlara herz aman acıgımdır :)

rica ederim ismin nedir?
sendemi karşıdasın pöfff
(esrako şimdi der hemen kaç kişiyizki karşıdaaaa)

aynen oyle herkese atlıyorsun yakınındamı diye degil iste cicimm bizim taraflı çıktı gizem oh ohh :))))

senin ada da bizim ece gibi sanırım bizimkide eminim 10 kiloyu geçti ve ben oburix diye seviyorum agzı her daim açık uzatılan herseye :)) ama yemeyen bir oglanı 10 yasına getirdim allah bunda dualarımı kabul etti yemeyenle buyuk sinav verdim yillardır bu kadar luksu bana çok gormedi rabbim diyorum

is degistirmeyi dusunmuyormusun madem komik pparaya çalısıyorum vs demissin ?

bakıcıyı ne kadar ucrete buldunuz acaba sorsam ayıp olurmu ?
ebru diye bir ark vardı hatırlarsın belki burdan acıbademde oturuyor o da bakıcı buldu 1000 tl ye sanırım benimki 950 seninki kaca ?

allah iyiligini versin canım yaa:) ultrason guzeli ece ha :))
çok komigime gidiyor o reklam :)

evrim foto olmuyor elle cizek gerek:))bana mutulugun resmini yap abidin:)))

:))))))
nurdan ogrendinmi yoluu?
bak takıldıgın yerde bir durum olursa alo de ben sana online tarif yaparım ama semt adlarını karıstırma :))

Bende dün havuçlu tarçınlı kek yapmıştım. Az öncede küçük bir dilim tam yiyecektimki diyet aklıma geldi vazgeçtim.Koku bende gelmiştir .. Gel bana yiyelim canım.. olumunekankayizsmile

burcu 4 leventte oturan gunlerini nasıl kaçırdım yaaa :,((

sen ist dan tasınma doneminde 4 leventetmiydin yanii?
sanki daha farklı biryerdeydin gibi hatırlıyorm ama daha yeni hamileydik yeni tanısmıstık bulusma falanpek yapmıyorduk valla yanarım ona yanarım
neyse yazın geliyosun dimi ist a ??
sende dolu bir prgoram olusturup oyle gelme ama ama gibi gorelim seni ve doruk u.

sabahtan islerim vardı dun 5 itibari ile ayrıldım topikten allahım on sayfa yazmıssınız 100 luk mesajlar seklinde yaniiii yuh diyorum masalah
topige bir ara el fatiha okumustuk çok sukur dirilttik :))

pukettt
nasıllsınn daha iyicemisin ??

ya fatma adı yigit olan biri duyunca aklıma yigit kusum lafı geliyor sayende :))

Evet gerçekten dikkat etmekle olmuyor. Arada kaçamaklar olunca kilo verilmiyor.
Ne yapayım ben açken çook mutsuz oluyorum. Dayanamıyorum.

hala okuyamadıgım sayfalar var ama bu aksamki dizim kalp agrısının geçen haftasında uyukladıgımdan izleyemedim tek kulaklıkla biraz ona bakayım mesai bitimine kadar sonra geçmise devam edeceğim.

Çok daha iyiyim Esra.
Maşallah Ece'ye de tombiş. Benim kız da sabahları iştahsız onun dışında normal yiyor çok şükür.

Bende dün havuçlu tarçınlı kek yapmıştım. Az öncede küçük bir dilim tam yiyecektimki diyet aklıma geldi vazgeçtim.Koku bende gelmiştir .. Gel bana yiyelim canım.. olumunekankayizsmile

Off ne güzel olur havuçlu tarçınlı.
Diyetteysen yapma böyle şeyler bence insan dayanamıyor evde olunca

Normalde hiç yapmam dayanamıyorum diye ama annemlere gidiyordum elim boş gitmeyeyim diye yaptım birazda eşime ayırdım.. Tabi benden kalırsa.. Ama yemiyeceğim..

MELTEM COK GECMIS OLSUN CNM..insallah ameliyatin cok guzel gecer, korkma, cok basit bir operasyon..

Diyette olanlar yardımcı ürün kullanıyor musunuz?
Bir de çay olarak en fazla biberiye yi duyoyorum sizden.
Nasıl yapıyorsunuz kurusunu demliyorsunuz?

Bayılıyorum Arçelik reklamına.
Çok yaşa sen anne çok yaşa sen anne
Evinin yıldızı, kızının anası, hayatın anlamısın a.s.

FZERGUN çok severim havuçlu tarçınlı keki bekle beni geliyormmmmmmm

MARıGOLD hoşgelmişsin aramıza.. iş sıkıntından bahsetmişsin.. bende baroda çalışıyorum malum avukatlarla işim.... tanığım birçok av. senin gibi başka büroda çalışıyorlar sıkıntılarınız ortak... genellikle şehir dışı işler çalışan avukatlara kalır vs.... çok uzun bu konu uygun zamanda konuşuruz....

eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))

PUKKET ya gerçekten sen aramıza dönmüşsün çok enerjiksin kocaman bi MAŞALLAHH sana:)))) hep böyle KAL.....

Diyette olanlar yardımcı ürün kullanıyor musunuz?
Bir de çay olarak en fazla biberiye yi duyoyorum sizden.
Nasıl yapıyorsunuz kurusunu demliyorsunuz?

dogadan form limonliu yada kayisili( bu kayisili ciddi cir cir yapiyor dikkat) ve biberiye poset cay..

Kırk yılın başı foruma geldim.
Monolog yaptırdınız bana.
Hadi durmayın yazın. Oturmaya mı geldiniz buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…