2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o yuzden esra bu dalginlikla bugun yaptigimin yaninda semt isimlerini karistirmak cok basit kaliyor, acil vitamin takviyesine basliyorum..

ay canım bu ne inanılır gibi değil valla nasıl bi terslik olmuş böyle.... neyse allahtan çabuk düzelmiş olay... çünkü ihtiyacın olan herşey arabada kalmış yoksa napardın oralardaeyvahedigeldismile düzeldiğine çok sevindimolumunekankayizsmile

NURDANIM ben biberiyenin poşetini bulamadım ya.... demlemede işte yapmak çok zor olacak.....yada bana zor geliyor :)))

Çok geşmiş olsun Nurdan.
Yine ucuz atlatmışsın. Anneyim, mutluyum, dalgınım, yorgunum.
Üzülme hepimiz öyleyiz.

Nurdan ve Taze birbirinize gaz vere vere incecik oldunuz.. Nurdan 60 tan aşağı inecekmisin ideal kilon 60 mı?
Bende biriyle gazlaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

gazlaşalım bacım.. gazlaş arkadasım ol sen benim olumunekankayizsmile

Gizem cidden sıkı takipciymissin guclubacismile ben kendimi sormayacağim eyvahedigeldismile :kedi:

kaydirigubbakcemile3

:))) yaaa valla utanıyorum.. matematik öğretmenisin sen! özgüvenin çok sağlam, çok güzel bir özellik bu..tuttuğunu koparıyosun! süper!

ole tuttuğunu koparır arkadasımız!.. şükür ben de fazlalık yok.. Onur desen, o da karşı kaldırımdan yürüyor hep.. oel gecınıp gıdıoruss ıste.. kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler, böyle tanınıyor olmak güzel deeeeeeee sanki eksik kalan bişi var :)) Neyse hadi, çekiniyorsan söyleme :)

ben yaziimm.. belaltı yüksekprofesörüdür arkadasımız..

efrimm ozy cimrilikmi yapmıs kızzz:))) sana tshirt alaydıda kuzy benim en guzel hediyem yazdıraydı PP

ole kıssssssss.. cok cimridir kocam, çayı felan içip güneşte kurutup tekrar ıcıyoruss biss :hulya:

elifim senin biyolojik saatini yirim canım benim. benimki sana uyuyorda o saatlerde takıntılı ben manyak manyak işle güçle uğraşıyorum.

kaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin..mafoldumben

zehra bak burcuya örnek al ne demişler üzüm üzüme baka baka kamaşırr delikafadulden

ole ole kaydirigubbakcemile3

evet ekim kasım gibi olurum sanırım

Çok çok gecmıs olsun meltem.. sıkayetlerın var mıydı?

Elif ın su fotosuna bayılıyorum.. harıka yakalanmıssın.. sanırım annesisinis.. yandan ole görünuoo..

HOŞGELDİN GİZEM
cimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
tşörtlerinizi güle güle kullanın.lena çok çok tatlı maşşallah.acep benim gelinim olarmı?boshayallersmile
7 dişmi maşşalah benim oğlumun hala 4
canım benim ya.evet ikinci çok zor gibi.bende lap top istiyorum sırf sizin için

suna dumankayayı izliycem derken ecişin yanında uyumusum:) bi uyandım yani eciş uyandırdı kadın esenkalın modunda :)))

:)))))))))))))))))

Evet ben de çocuk olmadan önce iki çocuk isterdim. Kendim 14 sene tek çocuktum. Sonra kardeşim oldu. Bu sene üniversite sınavına girecek kendileri, ben üniversite öğretim üyesi oldum 10 senedir çalışıyorum, kardeşim daha yeni üniversiteye girecek. Çok kötü yaş farkı kardeşliği yaşayamadık resmen kuşak farkı var aramızda.
Şimdi iki çocuk hayal benim için. Ne kadar zormuş kardeşim. Elif'i yanımda taşımasam da zihnimde her yere taşıyorum. Seneye bakımı problem mesela. Seneye eşimin kardeşinin de bebeği olacak kayınvalidem oraya gidecek (İzmir'e) çocuğa bakmaya. Biz de bakıcı falan ayarlayacağız artık. Bakımı, okulu,üniversitesi, evlenmesi insan hepsini düşünüyor çocuğunun. Ve ben karar verdim benim sabrım, zihnim ve bütçem 1 çocuklukmuş opna karar verdim.
Çocuk yapmak marifet değil, insan çocuğunu yetiştirirken fark yaratmak istiyor, yanında olmak, onunla hayatın güzelliklerini paylaşmak istiyor. Kardeş iyi güzel de eğer çok yaş farkı varsa inanın olmuyor. Çok seviyorum kardeşimi ama o kadar az şey paylaşabiliyoruz ki üzülüyorum.

efet efet.. senmes.. sukur kı bu yenmes Sıbel.. yense kesin yerdin sen :))) gel bı tavuk doner ısmarliimm sana.. allaasenn kırma beni kaydirigubbakcemile3

beybimmm naptı kocan niye kıskandın anlatıver hele
bende biraz kıskanç olabilsem yada kocam biraz kıskanç olsa nasıl bi duygu çok istiyorum bazen kıskanmak ve kıskanılmayıı

ben seni kıskanıorum mesela.. en cok da Fenerbahcelı olusunu kaydirigubbakcemile3

sen kendini bana at bacım bende sana atayım geçinir giderizkafamçokkarıştı

:umursamaz: atem tutem men senii

amanın hamileyim neyim oturduğum yerden burnuma kek kokuları geliyorsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3

ya fatma adı yigit olan biri duyunca aklıma yigit kusum lafı geliyor sayende :))

ay ne alem kadınsın sen yaa.. kaydirigubbakcemile3

Bayılıyorum Arçelik reklamına.
Çok yaşa sen anne çok yaşa sen anne
Evinin yıldızı, kızının anası, hayatın anlamısın a.s.

ole ole.. ben de cok beenıorum..

:hooray:

Oğlunun adı Teo.. unutma Teo... neymiş, deyiver hele ?? :))

Nurdan Sağol cevabın için.
Biberiye poşet hangi markada var acaba bilen var mı?

ben aktardan almıstım.. organık bısı ıdı.. onu tuketıyorum, bıttıkce Fatoş alıyor bana.. bır de bol bol yesıl cay tuket.. oldukca yardımcı.

Fark yaratmak.. sahane bır yaklasım.. koca yazının özeti.

Büyük geçmiş olsun canım.. İyi kolay atlatmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…