eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
Kırk yılın başı foruma geldim.
Monolog yaptırdınız bana.
Hadi durmayın yazın. Oturmaya mı geldiniz buraya.
Çok geşmiş olsun Nurdan.eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
kizina aldigin iciclerin fotosunu ekle biara..
PUKKET ya gerçekten sen aramıza dönmüşsün çok enerjiksin kocaman bi MAŞALLAHH sana:)))) hep böyle KAL.....
evet nurdana katılıyorum pukkett kızına aldığın cicileri ve kızının fotosunu ekle ya özledik valla :hulya:
Nurdan ve Taze birbirinize gaz vere vere incecik oldunuz..Nurdan 60 tan aşağı inecekmisin ideal kilon 60 mı?
Bende biriyle gazlaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
Gizem cidden sıkı takipciymissin guclubacismile ben kendimi sormayacağim eyvahedigeldismile :kedi:
:))) yaaa valla utanıyorum.. matematik öğretmenisin sen! özgüvenin çok sağlam, çok güzel bir özellik bu..tuttuğunu koparıyosun! süper!
Teşekkürler, böyle tanınıyor olmak güzel deeeeeeee sanki eksik kalan bişi var :)) Neyse hadi, çekiniyorsan söyleme :)
efrimm ozy cimrilikmi yapmıs kızzz:))) sana tshirt alaydıda kuzy benim en guzel hediyem yazdıraydıPP
elifim senin biyolojik saatini yirim canım benim. benimki sana uyuyorda o saatlerde takıntılı ben manyak manyak işle güçle uğraşıyorum.
Ya bu aralar Hanzalam yemek için kaşığı görünce yemek istemiyor.
Ama ağzına aldı da mı güzelce yiyor..
Hatta 2. kaşığı uzatınca ağzını açar gibi yapıyor sonra başını çeviriyor.
Acaba dişine dokundurmak mı istemiyor.
Yoksa bu hep böyle mi olacak..
Önceden ne uzatsam ağzını açardı..:çok üzgünüm:
zehra bak burcuya örnek al ne demişler üzüm üzüme baka baka kamaşırr delikafadulden
evet ekim kasım gibi olurum sanırım
Herkese selamlar sevgiler,
Ben de bugün evden çıktım okula gelmeden önce şöyle bir Erenköy Pazarına gttim. Özlemişim yaa, geçen sene karnım burnumda pazar pazar dolaşırdım.
Öyle güzel şeyler var ki bebelerimiz için. Fiyatlar çok ucuz değil ama çok güzel şeyler aldım kızçeme.
İyi geldi alışveriş, kedime hiç bir şey almadım valla. Önceden cebimdeki son kuruşa kadar kendime harcardım pazarda. Anne miyim neyim
HOŞGELDİN GİZEMMerhabalar!
ben de bir ağustos annesiyim ve misafirlerinizden biriyim! :kedi:
en sonunda artık bir hesap açtım.. uzuun bir zamandır takip ediyorum sizleri.. hepnizi yakinen tanıyorum diyebilirim hatta.. yazılanlardan çok şey öğreniyorum, teşekkürler..
NURDAN,
istanbul'da yol tarifi sorduğunu okuyunca yardımcı olmak istedim naçizane.. Esrako özür dilerim, sen cevaplarken atlamış gibi olacağım ama.. Atatürk Hvalimanından havaşla TAksim, taksim'den metroya binerek 4 levent'e kadar gelebilirsin. (ya aslında sanırım metro maslağa kadar gidiyor itü kampüsüne kadar ama sana yarar mı bilemedim) itü kampüsü gideceğin yer ile alakasızsa, 4 levent'ten minübüse binebilirsin, sarıyer-maslak minübüslerine. Dönüş için önerim ise, yine sarıyer-beşiktaş minübüslerine binerek, beşiktaş iskeleye gelmen, ve vapurla kadıköye geçmen. (kadıköy iskelesi üsküdar iskelesinin biraz ilerisinde..) 15 v 45 lerde vapur var.. 25 dk da geçiyor kadıköye. geçtikten sonra iskeleden sağa doğru yürüyünce bir dolmuş alanı göreceksin. oradan sarı bostancı dolmuşlarına bin, kızıltoprakta muhtemelen gideceğin yerin önünden geçecektir.Kadıköyden oraya 10 dk gibi bir zamanda varırsın tahminen.. konuya böyle atladım özür dilerim ama işim gereği çok dolanıyorum ve zamanla yarışıyorum.. o nedenle.. dilerim herşey kolay ve iyi olur senin için..
upps.. uzun oldu.. pardon..bilmiyorumkismile
tşörtlerinizi güle güle kullanın.lena çok çok tatlı maşşallah.acep benim gelinim olarmı?boshayallersmilecimcimemin resimleride var aldığımız tşörtlerin resimleride
7 dişmi maşşalah benim oğlumun hala 4kızım var, Ada.. pek şeker ama hımbıl biraz,, :) emekleme filan yok, yuvarlanarak gitmeyi seççiyo heryere.. dişlerimiz 7 oldu.. pek sıkıntısı olmadı.. ama yine de zordu ..bu aralar geceleri çok sık uyanıyor. doktorumuz demişti ama 6. aydan sonra çok sık uyanacak diye..pek inanmamıştım öyle şey mi olur diye ama oldu.. haa bi de tombuluz accık.. 10.880 , 73 cm. ama doktoru beslenmesini kesme, nasılsa ayaklanınca vericek, yediği kadar ver fazlasını almaz nasılsa diyor.. bilemiyorum ki.. herkes farklı telden çalıyo işte biliyosunuz ya..zor bir bebek değil, bu zamana kadar ben tek başıma baktım ama artık işe başlamam gerekiyor.. birini bulduk işte.. çooook zor onu başkasına emanet etmek.. pazartesi başlıcam ben de.. ama o durum da karışık.. istifa edicem belki de.. offf of.. çok dertliyim bu konuda, hiç yazmaya başlamıyım, uzun sürer (((
canım benim ya.evet ikinci çok zor gibi.bende lap top istiyorum sırf sizin içingünaydınnnnnnnn.saat 3 ten beri ayaktayız..Yusuf beyin gazı hortladı..sağda solda sızıp kalmamak için hemen topiğe sarıldım ..başım çatlıyor...efendi kaka yaparsa sallamayı bir daha deneyeceğim..çalışmaları hızla sürüyo umutluyum bu gece pardon bugün uyuyabilirim belkiiiiiiiiii..tabi bunu uyuturum öbürü kalkar...siz gel,in ikinciyi düşünmeyin heleki 30 yaş üstü bayanlarrrrrrrrrr..
gece sardırmışsınız yine bi lapatopum yokki en azından ayağımda sıpa elimde lapatop karşımda siz gece sıkıcı geçmezdi...
suna dumankayayı izliycem derken ecişin yanında uyumusum:) bi uyandım yani eciş uyandırdı kadın esenkalın modunda :)))
ciddi ciddi anneler günü geldi çattı çok heyecanlıyım bu anneler günü çok özel benim için ilkler her zaman özeldir güzeldir... gerçi bundan sonraki evlatlarımızla kutlayacağız her anneler günü birbirinden özel ve güzel kılacak bu günü..... hele biraz büyüdüklerinde kendilerince evlatlarımız birşeyler almaya yapmaya hediye etmeye çalışacaklar tadından yenmez ozaman artık:))))
beybimmm naptı kocan niye kıskandın anlatıver hele
bende biraz kıskanç olabilsem yada kocam biraz kıskanç olsa nasıl bi duygu çok istiyorum bazen kıskanmak ve kıskanılmayıı
sen kendini bana at bacım bende sana atayım geçinir giderizkafamçokkarıştı
amanın hamileyim neyim oturduğum yerden burnuma kek kokuları geliyorsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
ya fatma adı yigit olan biri duyunca aklıma yigit kusum lafı geliyor sayende :))
Bayılıyorum Arçelik reklamına.
Çok yaşa sen anne çok yaşa sen anne
Evinin yıldızı, kızının anası, hayatın anlamısın a.s.
eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
Nurdan Sağol cevabın için.
Biberiye poşet hangi markada var acaba bilen var mı?
Evet ben de çocuk olmadan önce iki çocuk isterdim. Kendim 14 sene tek çocuktum. Sonra kardeşim oldu. Bu sene üniversite sınavına girecek kendileri, ben üniversite öğretim üyesi oldum 10 senedir çalışıyorum, kardeşim daha yeni üniversiteye girecek. Çok kötü yaş farkı kardeşliği yaşayamadık resmen kuşak farkı var aramızda.
Şimdi iki çocuk hayal benim için. Ne kadar zormuş kardeşim. Elif'i yanımda taşımasam da zihnimde her yere taşıyorum. Seneye bakımı problem mesela. Seneye eşimin kardeşinin de bebeği olacak kayınvalidem oraya gidecek (İzmir'e) çocuğa bakmaya. Biz de bakıcı falan ayarlayacağız artık. Bakımı, okulu,üniversitesi, evlenmesi insan hepsini düşünüyor çocuğunun. Ve ben karar verdim benim sabrım, zihnim ve bütçem 1 çocuklukmuş opna karar verdim.
Çocuk yapmak marifet değil, insan çocuğunu yetiştirirken fark yaratmak istiyor, yanında olmak, onunla hayatın güzelliklerini paylaşmak istiyor. Kardeş iyi güzel de eğer çok yaş farkı varsa inanın olmuyor. Çok seviyorum kardeşimi ama o kadar az şey paylaşabiliyoruz ki üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?