günaydın..bu topiğin sinerjisi ne ya ..akşamda ben eşimle takıştım..hatta abarttım yanımda bile yatırmadım..kızın odasında yattı sabahın köründede işe gitti of..
dün yorum ..ama olan oldu işte..bugünde rahtsızım ...gecede EFSANE GERİ DÖNDÜ SAAT BAŞI AYAKTAYDIM..
ESRA uykusuz hergece yorgunum ölesiyeeeeeeee..
günaydın arkadaşlar geçmişe bakamadım direkt konuya giriyorum...
üst komşumun oğlu 13 aylık KABAKULAK çıkarmış... oda dün oğlunu alıp annemlere gelmiş selinin yanına canım çok sıkıldı... çok tedirgin oldum... gerçi 15 dk. falan durmuşlar ama yinede içim içimi yiyor daha aşıda vurunmadık biz ya en azından komşumun oğlu aşı olup öyle çıkardı kabakulağı ama bizim daha 12 ay vaşı olmamıza çok canım sıkıldı yardım bekliyorum sizlerden böyle çabuk bulaşırmı kabakulak bulaşırsa ben ne yaparım ya((((((
güle güle kullanın yeni duvarınızı nurcum..duvarı halletmiş bulunuyorum hehehekaydirigubbakcemile3
Biz ikimiz de hafiften kıskancızdır ama asla birbirimizi bunaltacak derecede değil. tatlı kıskançlık yani :)Kıskançlık olayı konuşulmuş bizde bu konuda çok tartışırız ben kıskancım denizde benden çok çeker bu konuda kıskançlık bir hastalık ama huyumdan kurtulamıyorum :umursamaz:
annesi ne hallere koymuşsun tatlı bebişini. her hali tatlı suratına pek yakışmış...[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
oouyy başınız saolsun.. geçen annem bizim balkonda minik bir kuş yakalamış. yiğit varmış yanında. ona da sevdirmiş. hiç korkmadı dokundu diyor. iyi ki sıktırıp atmamış bizimki de..emeklerken üstüne bastı
o kadar dikkat ediyodum ama kafamı çevirmemle hızla üstüne emekledi dizi ile ezdi resmen
sonra bi ayağını kaldırıp inceliyor yerde yatan hayvancağızı :sinifsinif:
hadi gözünüz aydın. ankara süper bence..hem yakın hem güvenli.hahaha gökhanın ustabirliği ankaraya çıkmış şimdi telde arkadaşı süledi bende telden giriorum alıntı tapamadım binbir surat yahoyaa çok güldüm
ben de gidemem şahsen yiğitimi bırakıp bi yere. düğüne de gitmeseniz olmaz diyorsun. bebişle de düğün zor olur doğrusu hele ki otobüs yoksa. ben olsam heralde düğüne gitmemeyi seçerdim burcu..19 Mayıs'ta arkadaşımız evleniyor Uşak'ta. Gitmesek olmaz. Kankamız :) Doruk'la nasıl olacak diye düşünürken, annem "bırakın" dedi. Ama nasıl yaa.. aklım burada kalır, nasıl olur nasıll? Keşke bi arabamız olsaydı
ben silmiyorum. ama su vermeye çalışıyorum.soru; bebiklerin dişlerini nasıl temizliyorsunuz? temizliyor musunuz?
ya şöyle, ben çok önem veririm dişlerime, dişçiye duydugum korkudan olsa gerek.. ama Ada'nın dişlerini ihmal mi ettim acaba? arada siliyorum ıslak temiz bir tülbentle, ama geçen farkettim ki sarı küçük lekeler olmuş( silince çıkmadı.. çok kızdım kendime!! ama bilemedim ya yeni çıkan dişte böyle bişey olur mu??
inşallah geçmez. benim arkadaşımın bebeği altı aylık. çiçek geçiren biriyle yan yana gelmişler. çiçek oldu bebeği. yeni yeni geçiyor onun da. geçebilir yani.günaydın arkadaşlar geçmişe bakamadım direkt konuya giriyorum...
üst komşumun oğlu 13 aylık KABAKULAK çıkarmış... oda dün oğlunu alıp annemlere gelmiş selinin yanına canım çok sıkıldı... çok tedirgin oldum... gerçi 15 dk. falan durmuşlar ama yinede içim içimi yiyor daha aşıda vurunmadık biz ya en azından komşumun oğlu aşı olup öyle çıkardı kabakulağı ama bizim daha 12 ay vaşı olmamıza çok canım sıkıldı yardım bekliyorum sizlerden böyle çabuk bulaşırmı kabakulak bulaşırsa ben ne yaparım ya((((((
offf canım ya sağol ama çok korkuyorum ne kadar düşüncesiz insanlar varya.... ben kesinlikle ne kendim hastayken nede selin hastayken bir yere gitmem hele hele küçük çocuğu olan kimseye gitmem.... ama o bunu huy edindi kışında birkaç kez oğlu gripken getiri çocuk köh köh öksürüyor o almış getirmiş selinin yanına birşey demedim ama dün yaptığı çok zoruma gitti.... hadi grip bi nebze ama bu hastalık bambaşka birşey daha aşını olmadı selin ya çok üzülüyorum inşallah birşeyi olmaz yavrumum:gitme::a015:senağlama
cnm benim buradaki disci arkadasim disleri cikar cikmaz her yemek sonrasi bebek fircasiyla fircala dedi, onlara ozel fircalar oluyormus, ve su ver dedi her yemek sonrasi..curumeye cok meyilli olurmus sut disleri..ve asla agzinda biberonla uyuyakalmasin dedi..
güzel soru,ama hıc temızlemedım ben.erken dıe yanı.1 yasından sonra bebişlere özel fırcayla belkı.ama şimdilik yapmıyorum bişe
cıceler cok güzel güle güle gıysın mınık kuşun
gece döktürmüşsünüz....
ESRA yahoma ne yaptın sen ya felaket birşeysin varya ..civcivinizede üzüldüm başın sağolsun..
EFİM yumuk kuzyi öperim sen elletmesende ben öperim kucaklarım mıncıklarım oka yaniiiiiii
NURDAN saykoluğun normal be yavru herşey üstüüset gelmiş olcek okadra kendini içinde kiltiletip unutmadığına şükret..
PUKKET cicilerini hayırlı olsun hepside çok güzel mende parisli olana bayıldım..hello kityyden gına geldide..
PERVİN spor salonu olayına sevindim..kıskançlık benden çok eşimde vardır ..
GİZEM dişlerini silmiyorum ama mama ve yemek sonrası su veriyrom..
NUR eşin Ankara'damı askerlik yapacak tam anlamadım sen de öyle istiyordun sanırm evimiz var diyorudun öyle değilmi..Mustinin resmini görmedim ama çok şekrdir eminin..
TAZE ocelerin süper..alt çekmecedikilerde öyle..
günaydın arkadaşlar geçmişe bakamadım direkt konuya giriyorum...
Esra inanır mısın, 8 yıllık tazminatım var ama gözümde bile değil.. kendi işimi yapabilecekken niye bu sıkıntıyı çekiyorum diye düşünüyorum.. düşünüyorum.. ama bir türlü cesaret edemiyorum.. aa bak ne güzel çok yakınmış, belki bir öğlen buluşuruz senle :))gizemcim aldıgm para bakıcıya gidiyor demissin benimde yaklasık olark bu sekilde
sende haklısın meslek nankor bende tazminatım var birde sıkılıyorum evde alıskınd eilim yazın iyide kisin korkunç evde oturmak diye çalısıyoum. birde iyi bakıcı buldum bulmasam kesin ben abakardım
ilerde bunun emeklilgi vs si var diyede çalısıyorum tabi hali hazirda guzel bir isim var
sabancı holding deyim ben 4 levent sabancı center yani ikiz kulelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?