canım inşallah bişey olmaz Selin'e.. iyi düşünmeye çalış, ama tahmin edebiliyorum şu an ne kaynar sular iniyor tependen.. yalnız senin yerine ben parçalamak istedim şu kadını!!!! döyle bir düşüncesizlik olabilir miii!!! hadi bilmese bi derece dicem ama bile bile ! yuhhhh!!! inşallah bişey olmaz yavruya..
Esra inanır mısın, 8 yıllık tazminatım var ama gözümde bile değil.. kendi işimi yapabilecekken niye bu sıkıntıyı çekiyorum diye düşünüyorum.. düşünüyorum.. ama bir türlü cesaret edemiyorum.. aa bak ne güzel çok yakınmış, belki bir öğlen buluşuruz senle :))
sibel benim yolasim geldi o kadini, inan ben asagi iner agzima geleni soylerdim..
simdi sen sakin ol, birde su var 5 yas alti cocuklarda bulasilik daha az..tamam asi olmamasi bi risk ama siki takip edilirse hic bisi olmaz..onemli olan bi anne olarak senin sogukkaknli ve sakin olman, ok?cko hafifde gecirebilir, zaten acil bisi olursa hastaneye gidilir..seni cok iyi anliyorum ama SEN SAKIN OLMALISIN...oncelikle selin icin sogukkanli olmalisin, panik bir anne bi ise yaramaz...bu iki-uc hafta gozlemleyin...
tülin kimdi arkadaslar yaa face e eklemis ama nicki neydii ??
off ya zaman zaman biz de yaşıyoruz. kusmadı ama öğürüyor zor yutuyor. bişi vermeden önce çok korkuyorum. ama vermiyor da değilim..geçmiş olsun.aksamki aptallıgımıız anlatayım karı kocaa varya kendimizi birbirimizi falan tokatlayacaktık sinirimizden .)))
ece ye aptamil in sutlu tahıl karısımı mamasını aldım ilk kez verdik hafif tatlımsı tadı var tatlı sevmiyor bizimik neyse yedi bir kase aman ne guzel falan sevdi diye sevinirken sonra yarım saat geçti ben karpuz yiyourm hadi bu da heyecanlandı kırmızı meyva falan dedik minicik verelim elimizde ezip ama minicik kıl kadar bir parca verdik bir iki ogurur gibi oldu topladı aman dedik kusturcaz falan hay allah yapmasak derken yuttu birdaha heyecanla atıldı hadi yine verdikk off nası yaptık bu hatayı bilmiyorum çocuk bir ourdu posta posta ogurup tum yediklerini çikardımı iboyla boyle nasıyaptık ya ne aptalız bilmemne kendimize soylene soylene ece yi soydukg iydirdik koltukları sildim bilmemne off insanın bazen beyin duruyor iste bile bile lades buna denir
sonra iki kasıkla tekrar kasık maması yaptım yarım olcu gibi neyseki yedi onuda ama tum gece uyanıp durdu nedense
oyy kıyamam tatlı eceye. kafasını vurmuş demek. bizimki de çok vurmaya başladı. daha dün gözümün önünde yürüteciyle geldi mutfak dolabının çekmecesini açtı hızla. küt diye kafayla karışık yüzüne vurdu. önce durdu iki üç saniye şaşkın böyle ağlamadı etrafına bakındı. sonra bize bakıp başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyor.. böyle büyüyecekler artık hareketlendiler malum. yalnız bizimki bu tarz durumlarda hep önce susuyor sonra çığlkı başlıyor o da enteresan.sabah ece alnını masanın kare ayagına vurmus tam alnının ortası sismis ve morarmıs yaa((
az once ibo aradı anlattı berke kahvaltı ediyormus tabi ece her daim onun pesinde berkeye tutunup kalkmaya çalısıyor bizimki leyla gibi zatens abah uyku sersemi çocuk kalkmıs berkenin bacagına tutuup sonra nasıl olduysa dusmus alnını vurarak( goremedimde nasıl birazdan bakıcıyı arayıp soracagım durumunu
ozgul sizdede yasanıyormu bu tarz durumlar bilmiyorum ama bizim berke tv hastası normaldede tv izliyor yere oturmus ece ona tutunup kalkıyor berke kipirdanıyor tabi o ara ece nin farkında bile dgil hani ve kız yerde
oglum ustun tırmanırken tut bari diyoum tutuyo ama gozu tv de falan yarım yamalak off ya kızamıyorumda tut tut diye o da çocuk
çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..
bizim kiz sapıttı yaaa
4-5 aylıktan beri istisnalar haric tum gece kesintisiz uyuyan çocuk simdi birkaç kez uyanmaya basladı gozu kapalı aglıyor
dikkat ettim tekrar memeye baglanma donemi basladı aglamalar gece acaba meme içinmi uyanıyor anlamaya çalısıyorum
yada dislerinden huzursuz ondanmı uyanıyour bilmiyorum
ama çok yorucu oluyor aksamda geç yatıyor bu ara tam yatıyoruz birs aat geçiyor uykunun en taktlı yerined bir feryat offfffattan inip essege binme misali iyi olduktan sonra geceler boyle gerisin geri olunca insanın siniri dahada bozuluyorr
sabah ece alnını masanın kare ayagına vurmus tam alnının ortası sismis ve morarmıs yaa((
az once ibo aradı anlattı berke kahvaltı ediyormus tabi ece her daim onun pesinde berkeye tutunup kalkmaya çalısıyor bizimki leyla gibi zatens abah uyku sersemi çocuk kalkmıs berkenin bacagına tutuup sonra nasıl olduysa dusmus alnını vurarak( goremedimde nasıl birazdan bakıcıyı arayıp soracagım durumunu
ozgul sizdede yasanıyormu bu tarz durumlar bilmiyorum ama bizim berke tv hastası normaldede tv izliyor yere oturmus ece ona tutunup kalkıyor berke kipirdanıyor tabi o ara ece nin farkında bile dgil hani ve kız yerde
oglum ustun tırmanırken tut bari diyoum tutuyo ama gozu tv de falan yarım yamalak off ya kızamıyorumda tut tut diye o da çocuk
sağol canım benim.. dr. olarak senin görüşlerin çok önemli benim için... dr.umuzu aradığımda istersen gel kan tahlili yapalım birşey bulaşmışsa kanda çıkar için rahat olsun dedi böyle birşey mümkünmü hemen çıkması sen daha iyi bilirsinolumunekankayizsmile
ok. tatlım sakin olmaya çalışacağım teşekkür ederim hepinize öpüyorum iyiki varsınız:teselli:
bizim ki de böyle bu aralar.. deliksiz uyuyan çocuk saat başı uyanır oldu.. bi de böyle kalktığında bir iki pışpışlardık uyurdu, ama şimdi cin gibi bakıyor uyanınca uyutmak da zorlaştı.. hadi ben şimdilik bakıcı gelince sabah uyuyorum biraz ama eşim zombi gibi gidiyor işe yazık.. ben de işe başlayınca bitecek tabi saltanat.. benim de uykusuzluğa hiç tahammülüm yok nasıl olacak bilmem.bizim kiz sapıttı yaaa
4-5 aylıktan beri istisnalar haric tum gece kesintisiz uyuyan çocuk simdi birkaç kez uyanmaya basladı gozu kapalı aglıyor
dikkat ettim tekrar memeye baglanma donemi basladı aglamalar gece acaba meme içinmi uyanıyor anlamaya çalısıyorum
yada dislerinden huzursuz ondanmı uyanıyour bilmiyorum
ama çok yorucu oluyor aksamda geç yatıyor bu ara tam yatıyoruz birs aat geçiyor uykunun en taktlı yerined bir feryat offfffattan inip essege binme misali iyi olduktan sonra geceler boyle gerisin geri olunca insanın siniri dahada bozuluyorr
ne demişler; okumakla cehalet gider, EŞŞEKLİK baki kalır.. insanlar nedense kendileri mutsuz veya hastaysa, yanındakilerin sağlıklı ve mutlu olmasını çekemiyor.. pess!!ah canım sorma ya parçalamak bile hafif kalıyor şuan ona karşı duygularım kötükedihüsoklava::mymeka: ya bide neyi hazmedemiyorum biliyormusun okumuş tahsilli kültürbi kadın bu benim komşum öğretmenlik yapıyor..... kendini bilen bi insanın bunu düşünmesi lazım ya... ha belki geçmeye bilir ama geçme ihtimalide var bunuda düşünmek gerekiyor.... ama şunu öğrendim zaten biliyordum kesinleşti ne zaman çocuğu hasta olsa bana getirdi arkadaşımda yani komşumda şu zihniyet var benim çocuğum hasta onunkide olsun diye düşünüyor yoksa yaptıklarından başka bi anlam çıkartamıyorum:gitme::bbo:
1 yaşına kadar verilmiyor diye biliyorum ama bizim doktoruumuz 4 yaşına kadar verme dedi! yuh yani 4 yaşına kadar bir çocuk bu kadar çekici bir meyveden nasıl alıkonabilir ki!! ama diyetisyene sordum, beslenme düzeni ile ilgili filan konuşurken, bi kere azıcık ver gözle, allerji yapmazsa verebilirsin dedi. ama ben vermedim henüz..çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..
Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))
aklıma pratikanne diye bir site var o geldi.. ordaki anne de çocuklarına kımılcan ve kımılnaz diyor.. :) (bu arada güzel bir site tavsiye ederim)Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))
ben üçkağıtçılık yaptım canım :) moral olsun diye doğuma gittiğim kilomu yazdım :)gizem seninle kilomuzda yakın gibi
hos ben 97 ile doguma gittim ama tickerima diyetisyene basladgım kilomu yazdım
hamilelik oncesi halim 72 idi son donem kilo almıstım asıl normal en guzel halim 63 ona donmek istiyorum
boyun kaç bu arada tabi ? yoksa kilon fena degil
benim 170
ben hep derim yiğite oğlum sen kımıl canlısı mısın diye.. ya hiç durmuyor bu kadar olur yani. inanın ben daha önce hiç böyle bir bebek görmemiştim. ilk oğlumda görmek nasip oldu :) annem de diyor üç tane büyüttüm hiçbiriniz böyle değildiniz diye :) bir de diyor büyüyünce işin zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?