2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım sorma ya parçalamak bile hafif kalıyor şuan ona karşı duygularım kötükedihüsoklava::mymeka: ya bide neyi hazmedemiyorum biliyormusun okumuş tahsilli kültürbi kadın bu benim komşum öğretmenlik yapıyor..... kendini bilen bi insanın bunu düşünmesi lazım ya... ha belki geçmeye bilir ama geçme ihtimalide var bunuda düşünmek gerekiyor.... ama şunu öğrendim zaten biliyordum kesinleşti ne zaman çocuğu hasta olsa bana getirdi arkadaşımda yani komşumda şu zihniyet var benim çocuğum hasta onunkide olsun diye düşünüyor yoksa yaptıklarından başka bi anlam çıkartamıyorum:gitme::bbo:

sağol canım benim.. dr. olarak senin görüşlerin çok önemli benim için... dr.umuzu aradığımda istersen gel kan tahlili yapalım birşey bulaşmışsa kanda çıkar için rahat olsun dedi böyle birşey mümkünmü hemen çıkması sen daha iyi bilirsinolumunekankayizsmile

ok. tatlım sakin olmaya çalışacağım teşekkür ederim hepinize öpüyorum iyiki varsınız:teselli:

tülin kimdi arkadaslar yaa face e eklemis ama nicki neydii ??

emrem yazıyo sanırsamm..geçmiş olsun arada bizdede oluyo öle şeyler mamadan sonra dokunmamak lazım ama isteyince kıyamıyor işte insan şu düşme olaylarından çok tırsıyorum bizimkide hep dikiliyo artık ben hep arkasında....

sibel çook geçmiş olsun canım yaa tüüh keşke olmasaydı....

bizim dişlermiz çıksa bakımını yapcam ama yoookkkki bebeğim tvde izlmiştim mutlaka temizleyin diyorlar önceleri fırçayla dğilde bezle temizlenicekmişş

off ya zaman zaman biz de yaşıyoruz. kusmadı ama öğürüyor zor yutuyor. bişi vermeden önce çok korkuyorum. ama vermiyor da değilim..geçmiş olsun.
oyy kıyamam tatlı eceye. kafasını vurmuş demek. bizimki de çok vurmaya başladı. daha dün gözümün önünde yürüteciyle geldi mutfak dolabının çekmecesini açtı hızla. küt diye kafayla karışık yüzüne vurdu. önce durdu iki üç saniye şaşkın böyle ağlamadı etrafına bakındı. sonra bize bakıp başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyor.. böyle büyüyecekler artık hareketlendiler malum. yalnız bizimki bu tarz durumlarda hep önce susuyor sonra çığlkı başlıyor o da enteresan.

çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..

çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..

canım ben vermiyorum nette birkaç yerde 1 yaşından önce vermeyin diyorlar .. ama veripte hiçbirşey olmayanlar var genelde pişik yapıyormuş o yüzden vermeyin diyorlar bilmiyorum yinedeCADIARZU

ece de çok uyanmaya başladı emzirmeye kalkıyorum bir bakıyorum ayakta beşiğe tutunmuş duruyor vs
geç yatıp erken kalkıyor

çok geçmiş olsun ya
bu aralar kafa çarpmalar çok arttı üzülüyorum

canim benim bildigim testlerdede hemen cikmiyor..ama dedigine gore bir bildgi vardir..

ESRAKO gecmis olsun Ece'ye ya kiyamam..

Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))

bizim ki de böyle bu aralar.. deliksiz uyuyan çocuk saat başı uyanır oldu.. bi de böyle kalktığında bir iki pışpışlardık uyurdu, ama şimdi cin gibi bakıyor uyanınca uyutmak da zorlaştı.. hadi ben şimdilik bakıcı gelince sabah uyuyorum biraz ama eşim zombi gibi gidiyor işe yazık.. ben de işe başlayınca bitecek tabi saltanat.. benim de uykusuzluğa hiç tahammülüm yok nasıl olacak bilmem.

ne demişler; okumakla cehalet gider, EŞŞEKLİK baki kalır.. insanlar nedense kendileri mutsuz veya hastaysa, yanındakilerin sağlıklı ve mutlu olmasını çekemiyor.. pess!!

1 yaşına kadar verilmiyor diye biliyorum ama bizim doktoruumuz 4 yaşına kadar verme dedi! yuh yani 4 yaşına kadar bir çocuk bu kadar çekici bir meyveden nasıl alıkonabilir ki!! ama diyetisyene sordum, beslenme düzeni ile ilgili filan konuşurken, bi kere azıcık ver gözle, allerji yapmazsa verebilirsin dedi. ama ben vermedim henüz..

gizem seninle kilomuzda yakın gibi
hos ben 97 ile doguma gittim ama tickerima diyetisyene basladgım kilomu yazdım
hamilelik oncesi halim 72 idi son donem kilo almıstım asıl normal en guzel halim 63 ona donmek istiyorum
boyun kaç bu arada tabi ? yoksa kilon fena degil
benim 170

Ece'ye geçmiş olsun, insanın içi gidiyor, ama düşe kalka işte..

Özlemcim, dedim ya her meslekte iyyi de var kötü de.. sen kötüsüne çatmışsın demek ki..

Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))

ben hep derim yiğite oğlum sen kımıl canlısı mısın diye.. ya hiç durmuyor bu kadar olur yani. inanın ben daha önce hiç böyle bir bebek görmemiştim. ilk oğlumda görmek nasip oldu :) annem de diyor üç tane büyüttüm hiçbiriniz böyle değildiniz diye :) bir de diyor büyüyünce işin zor..

hah aynen ozgul bizim ibioda anlattıgın gibi çocuklarına karsı çok iligili elinden geleni fazlasıyla yapıyor ama arada oku arastır nası davranman gerek bizimki su an pre ergelnlik doneminde çok asi çok cevap veriyor vs nasıl davranmıl ı ne tutum izlemeli bi otur oku ona gore olurolmaz hot kot konusma dimii ama yokk beno kuycam ona anlatcam hemen o zaman hizaya geliyor ama bende egitmen degilim hem çocukları hem seni egiteyim dimi ama offf

aklıma pratikanne diye bir site var o geldi.. ordaki anne de çocuklarına kımılcan ve kımılnaz diyor.. :) (bu arada güzel bir site tavsiye ederim)
Ama merak ediyo annesii!! kuzu öğrenicek böyle böyle..

ben üçkağıtçılık yaptım canım :) moral olsun diye doğuma gittiğim kilomu yazdım :)
senin botun uzun, ben güdüğüm accık! 160 benim boyum, şişkoyum yaniiii!! diyetisyende BMI 30 çıktı yaw! obez deniyo buna! adam da diyo ki, "obezin en alt sınırı ama" delikafaduldendelikafadulden
alt sınırı olsa noolucak, alenen obez işte!!!

ESRAKO eceye geçmiş olsun canım insan evladını birşey olduğunda içi gidiyor... ama alışcaz zamanla düşe kalka büyüyecekler..... zaman çabuk geçsin biran önce akşam olsunda gör yavrunu için rahatlasın.... işte çalışmanın zor yanlarından biride bu... aklın evde kalıyor....

adaş geçmiş olsun ecoşa yaa kafa çarpmaları kabus gibii

sibel inşallah kabakulak olmaz ben hatırlıyorum kendimi çok korkunç bir hastalık o yaa
o komşunada bildiğim tüm küfürleri iletiyorum

aynen benim tum kuzenlerim erkek ve hepsini bebekligini bilirim hic biri boyle degildi, yani cidden ben boylesini gormedim(babasinin kucuklugu boyleymis, kayinvalidem cok cekecegin var diyor(

teoşuu görmek istiyorummm mıncırmak istiyorumm yaho ile karşılaşsalar nasıl olur acaba
emekleme denemeleri nasıl gidiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…