2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özgül keşke yaptırmasaymış denilmesi bile gereksiz tatlım minişin dediği giibi bir kere yaptırmış artık
ancak dövmeden gusül geçmiyor bu konuda kesin fetvalar varki seninde bu konuda azçok bilgin var sanırım tereddüt ettiğine göre
sağlık olsun seniii içine kazımış adamm sen işin romantizm kısmını düşün bebemmmm

Hepinizin Anneler gününü şimdiden kutluyorum arkadaşlar a.s.a.s.

günaydın..eşimle akşam aramız düzledi aslından çoktan yelkenler suya indi ama bu sefer akşama kadar telefonlaşmadık..
En güzel hediyem heralde bu sözcükler olsa gerek :
Bu Hayat Sensiz ve Çocuklarımsız Bir Hiç Anlamsız Ve bomboş..Bu gün bana 1 trilyon paran var deseler sizsiz hiç anlamı olmayacağını anladım ve bunları söylerken göz yaşlarını tutamadı ..aman aramızda kalsın...
Dünyadaki En Büyük Zenginlik HUZUR diyorum ...

babymom buradan birşeyler istiyomusun canım.gelirken inşallah mutlaka arıycam seni

cok saol hayatım senin telini bekliyorum muhakkak. esim istanbulda getircek bişilerr

tazemmm mesaneye gelseneeeee iki dakkkk

hay senin mesanene :) delüüü koptum walla

ayy cok romantık walla okurken icim titredi ..nice nice guzel yıllar paylasın ins mutlu huzurlu saglıklı..

PERVİN Allah kavuştursun...çikilop konusunu bende izledim..
DİDE güzel Elif herşeye yetmeye çalışmak insanı çok yıpratır bunu anlamışsın..eminim elinden gelenin eniyisi zaten yapıyorsundur...
MELTEM iş olayın için hakkınızda hayırlısı canını sıkma..
GÜLİ hanım gelmişler...ayaklamışlar oh zaten ne zaman dötlüyorsunki samanta foxum ..(sizler daha bebekken zamanın bayan göğsüydü)
Azeri kanalda film izlemek komedi gibi aslında onlar öz türkçe konuşuyor bizim kibim fransızcadan dolma değil...
ÖZGÜL hediyeni kafaya takmaya gerek yok abdest tutuyor bajım için rahat olsun..
HESRA sende korktum deyince hadi ya niyeki oldumdu zaten..

esra.. ben cıkıorum sen geliosun walla hic karsılasamıos gecenin ilerleyen saatlerinde :)

ozgul bende senın gıbı dusunuyorum iimi yaptı kotumu yaptı die:) keske gecicie dovme yaptırsaydı ozaman daha cok mutlu olurdun dimi. (dini acıdan) ama obur acıdan gercekten guzel bişeyy

AMİN sağol canım...
Günaydın pervinim..

dün hastalıktan hiç birşey yiyemedim..fücudum toparlamış zaten şu boğaza sahip çıksam 58 kiloyu çoktan bulmuştum..ama kendime söz verdim ve bu ay adaçayı içtim işe yaradı..

Son düzenleme:
gece yusfum çok ağladı doğduğundan beri ilk defa bu kadar ağladı yavrum tam uykuya dalıyor birden çığlığı basıyor 3 e kadar böyle devam etti halbuki yatırrıkende calpol vermiştim..5 saati dolunca fitil koydum ondna sonra uyudu yavrum üst dişler bi çıkamadı..

bu arada maşallaah mustafa gece sabah saat 7 kadar deliksiz uyuyo.emmeyi tamamen bırakdı mama içmiyodu en sonunda beğendiyi mamayı buldum.tabi uykulu uykulu içiyo ama 500 ml.tamamlamıyo henüz inşallah oda olur.
maşallah mustafaya..
güle güle git bizi unutma..
Hepinizin Anneler gününü şimdiden kutluyorum arkadaşlar a.s.a.s.

seninde kutlu olsun..a.s.

günaydinlar...sabah sabah yine kalktik hayat hanimla..karnini doyurdu oynuyor simdi..bende dediginiz gibi tadini cikariyorum hediyemin..:)kaydirigubbakcemile3 öfff havalar burda havtayada yagmurlu olacakmis..ne sikici ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…