babymom buradan birşeyler istiyomusun canım.gelirken inşallah mutlaka arıycam seni
tazemmm mesaneye gelseneeeee iki dakkkk
günaydın..eşimle akşam aramız düzledi aslından çoktan yelkenler suya indi ama bu sefer akşama kadar telefonlaşmadık..
En güzel hediyem heralde bu sözcükler olsa gerek :
Bu Hayat Sensiz ve Çocuklarımsız Bir Hiç Anlamsız Ve bomboş..Bu gün bana 1 trilyon paran var deseler sizsiz hiç anlamı olmayacağını anladım ve bunları söylerken göz yaşlarını tutamadı ..aman aramızda kalsın...
Dünyadaki En Büyük Zenginlik HUZUR diyorum ...
cok saol hayatım senin telini bekliyorum muhakkak. esim istanbulda getircek bişilerr
hay senin mesanene :) delüüü koptum walla
ayy cok romantık walla okurken icim titredi ..nice nice guzel yıllar paylasın ins mutlu huzurlu saglıklı..
maşallah mustafaya..bu arada maşallaah mustafa gece sabah saat 7 kadar deliksiz uyuyo.emmeyi tamamen bırakdı mama içmiyodu en sonunda beğendiyi mamayı buldum.tabi uykulu uykulu içiyo ama 500 ml.tamamlamıyo henüz inşallah oda olur.
güle güle git bizi unutma..iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım her hes iyidir.beni sorsanız çok şükür iyiyiz.uzun zaman giremiyorum memlekete gitmeğe az kaldı çok işlerim var yetişdirmeğe çalışıyorum orda 3 ay kalıcam.babymom azeri konuşmaların süper
Hepinizin Anneler gününü şimdiden kutluyorum arkadaşlar a.s.a.s.
PERVİN geçmişemi daldın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?