günaydinlar...sabah sabah yine kalktik hayat hanimla..karnini doyurdu oynuyor simdi..bende dediginiz gibi tadini cikariyorum hediyemin..:)kaydirigubbakcemile3 öfff havalar burda havtayada yagmurlu olacakmis..ne sikici ya!!!
en iyisini yapiyorsun canim..sadece bedensel degil insan zihinselde cok rahatliyor..cok iyi gelecek sana gör..sefan olsun ozgulum
kızı uyutuyorum spora gıdicem birazdan:)
11 inde salı günü ..Nurdan bugün mü ucuyordu??
cokacimcoookyok canım ecenın kahvaltısını vermeye gıtmıstım
sefan olsun ozgulum
kızı uyutuyorum spora gıdicem birazdan:)
yapin tabi ben dogdugunda ayak baskisi yapmayi istemistim simdi essek kadar oldu ayaklari, aptal kafam diyoum hep..:1hug: bukadar aktıf olamama ragmen menidee tanıyorsun cok sevındırık oldumzemuszemus öperim sisiii göslerınızden
Nurdann alıntılardan gördüm hedıyen süpermıs,hem uykusuzluktan hemde cok derınden etkılemesınden dolayı gözlerım yasardı :)) şaka bı yana cok hoş bı hedıye.hemen bı kagıda bısde yapalım, kızımdan bana ilk anneler gunu hedıyesı ossun kagıda yapılmıs mınık bır el baskısı.:lepi:delikafadulden
cnm temelli donus dusunuyoruz, esimin isi acisindan istanbul daha uygun gorunuyor, izmir de olsa hayir demem..ama evet is ariyorum en kotu tusa girip uzamanliga basliycam..-Nurdan dönerseniz İstanbul'a mı döneceksiniz? burda mı iş bakıyorsun?
günaydın..eşimle akşam aramız düzledi aslından çoktan yelkenler suya indi ama bu sefer akşama kadar telefonlaşmadık..
En güzel hediyem heralde bu sözcükler olsa gerek :
Bu Hayat Sensiz ve Çocuklarımsız Bir Hiç Anlamsız Ve bomboş..Bu gün bana 1 trilyon paran var deseler sizsiz hiç anlamı olmayacağını anladım ve bunları söylerken göz yaşlarını tutamadı ..aman aramızda kalsın...
Dünyadaki En Büyük Zenginlik HUZUR diyorum ...
derya ne kadar sanslisin,muchevree degisilmez bu sozler..gece yusfum çok ağladı doğduğundan beri ilk defa bu kadar ağladı yavrum tam uykuya dalıyor birden çığlığı basıyor 3 e kadar böyle devam etti halbuki yatırrıkende calpol vermiştim..5 saati dolunca fitil koydum ondna sonra uyudu yavrum üst dişler bi çıkamadı..
Nurdan bugün mü ucuyordu??
seninde yuhun sirin olsun aybalam... oglan seni incitirrr geceleri??? usaqtır daa olar olar balacadır daha :))
nurdanım bakalım nasipte ne var suan icin net bisey yok ..ama biseylerde var. hayırlısı ins bulusuruz bebeemm. ozaman evrim bzi istanbulda basar
Evet esimin anneler günü hediyesi biraz farkli oldu..aslinda benim pek istemedigim birseydi..yüzük parmagina Özgül diye ismimi yazdirmis..omuzunada Kaan ve Hayat...aslinda severim dövmeyi ama dini acidan herkulaktan bir ses cikmasi nedeniyle hep soguk bakmistim..yani kendim ve onun yaptirmasina..tabi o bir hosluk olsun diye yaptirmis ama cok cok ta sevindim diyemem..acaba sacmami düsünüyorum??:uhm:
Hepinizin Anneler gününü şimdiden kutluyorum arkadaşlar a.s.a.s.
günaydın..eşimle akşam aramız düzledi aslından çoktan yelkenler suya indi ama bu sefer akşama kadar telefonlaşmadık..
Bu Hayat Sensiz ve Çocuklarımsız Bir Hiç Anlamsız Ve bomboş..Bu gün bana 1 trilyon paran var deseler sizsiz hiç anlamı olmayacağını anladım ve bunları söylerken göz yaşlarını tutamadı ..aman aramızda kalsın...
dinare iyi yolculuklar...pervini op yerimize...
sonucun iyi olmuş okudukça delirdim ..ee uyutabildimi yada baktımı peki?sinir krizleri geçiriyorummm
saat 1 de yahya beyfendiyi tam 45 dklık çabalrım sonucu uyutabildim derken zırrrrr zil çaldı bangır bangırr
sevgili babaannesi gelmiş akıl edememiş kapıyı tıklamayı tabi yahya uyandı
neyse uyumadı meyvesini yedirdim tekrar uyutma çabalrına giriştim tam uyuttum derken
zırrrrrrrrrrrr tekrar zil
ihlas ev aletlerin servisi gelmiş kaynanam ordan bişey almış yanlışlıkla bizim zile basmışşş
Allahımmm aklıma mukayet ol dedim yok uyumuyorr velet
bende aldım çocuğu yukarı çıakrdım
buyur babaannesi toruncağızını al uyut bissürü işim var uyumadı yapamdım
sana kolaylıklar dilerim dedim ve aşağıya indim
nasıl??
bekliyoruz..güle güle kullan...saclarımı kesıtrdım.. eklıycem bugun fotosunu :)
kaydirigubbakcemile3vayyyyyyyyyyyyyyyyy dıorum ben de.. vay ki ne vayyy
.
evet bol bol kucakla ..nanaklardan öp..dinare iyi yolculuklar...pervini op yerimize...
şansılıyım değilmi...gerçekten bende çok duygulandım..derya ne kadar sanslisin,muchevree degisilmez bu sozler..
11 mayis ogleden sonra canim
deryaaa çok duygulandım ne güzel sözler söylemiş eşin rabbim ağzınızın tadını bozmasınnn
anca kurtarır..balkonda bir kümes oluştaracağım başka yolu yokkk nasıl bakcem 4 civcive bilmemmm
selam herkese,
bana ev işlerinde yardım etme sözü veren,daha sonra da dışarı kaçan eşime inat hiçbir işe elimi sürmeden oturabildim bilgisayarın başına.çok az da olsa geçmişe bakabildim.
NURDAN, geliyormuşsun,gözünaydın,iyi yolculuklar.
DERYA,seni ve nazik eşini tebrik ediyorum,Allah mutluluğunuzu bozmasın.
ESRA,Allah sabır versin canım,iptal et bence de zili.gelen, bebekli eve geldiğini kapıdan girmeden önce hatırlasın.
EVRİM,her ne kadar henüz görmemiş olsam da yeni saçını güle güle kullan.
HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR,SEVGİLER...
ekle cok merak ettimmm..saclarımı kesıtrdım.. eklıycem bugun fotosunu :)
superr olmus:))sinir krizleri geçiriyorummm
saat 1 de yahya beyfendiyi tam 45 dklık çabalrım sonucu uyutabildim derken zırrrrr zil çaldı bangır bangırr
neyse uyumadı meyvesini yedirdim tekrar uyutma çabalrına giriştim tam uyuttum derken
ihlas ev aletlerin servisi gelmiş kaynanam ordan bişey almış yanlışlıkla bizim zile basmışşş
nasıl??
niye 4 tane 1 alana 3 bedava mi veriyorlarmi??promosyon mu varmis..ilk anneler günü hediyemi bende almış bulunuyorummm
kimdenmii tabiki mamiden değill
ufak görümcelerimden
bana tam 4 tane civciv almışlar ohaoldumsmile
şaka gibiii değilmiii
evdekki öldü diye yenilerini almışlarrr
ayy dedimm daha yokmuyduuuu 5 tane çocuğum oldu hayırlı olsun :sinifsinif:
yaa sorma aynı dertten bızde müzdaribiz.üst 2.dişimiz şişki ne şiş,bazı geceler sızısı vuruyo ve zırt pırt aglayarak uyanıyo.kıyamıyorum hiç,hem o hem ben perişan oluyoruzgece yusfum çok ağladı doğduğundan beri ilk defa bu kadar ağladı yavrum tam uykuya dalıyor birden çığlığı basıyor 3 e kadar böyle devam etti halbuki yatırrıkende calpol vermiştim..5 saati dolunca fitil koydum ondna sonra uyudu yavrum üst dişler bi çıkamadı..
bizim dogumda hastanedde yapmıslardı ayak baskısını,hatıra olarak var bisdeezemuszemus el baskısınıda şimdi yapıcamyapin tabi ben dogdugunda ayak baskisi yapmayi istemistim simdi essek kadar oldu ayaklari, aptal kafam diyoum hep..
11 mayis ogleden sonra canim
anneler gunu hedıyesımı yaptın kendıneee,gule gule kullan foto nirde kaldı fotosaclarımı kesıtrdım.. eklıycem bugun fotosunu :)
berbat bı durum,bende zile basmasınlar kapıyı tıklasınlar dıe,zil düğmesını bantladımguclubacismilesinir krizleri geçiriyorummm
nasıl??
4 tane civcivmiakannehir yavas yavas işi büyütüyorsun,yakında bı kümes kurarsınkaydirigubbakcemile3ilk anneler günü hediyemi bende almış bulunuyorummm
kimdenmii tabiki mamiden değill
ufak görümcelerimden
bana tam 4 tane civciv almışlar ohaoldumsmile
şaka gibiii değilmiii
evdekki öldü diye yenilerini almışlarrr
ayy dedimm daha yokmuyduuuu 5 tane çocuğum oldu hayırlı olsun :sinifsinif:
ohh ohh maşşalah nazar degmesın.memleket havası daha ıyı gelır inşallahbu arada maşallaah mustafa gece sabah saat 7 kadar deliksiz uyuyo.emmeyi tamamen bırakdı mama içmiyodu en sonunda beğendiyi mamayı buldum.tabi uykulu uykulu içiyo ama 500 ml.tamamlamıyo henüz inşallah oda olur.
mesaneye laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3 arada benıde cagar ama mesaneye:umursamaz: hep taze hep tazetazemmm mesaneye gelseneeeee iki dakkkk
süpermişşşşolumunekankayizsmile ömür boyu bu güzellıkte sürsün evlılıgınızgünaydın..eşimle akşam aramız düzledi aslından çoktan yelkenler suya indi ama bu sefer akşama kadar telefonlaşmadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?