2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sırtım cok agrıyo,bugun yaz-kıs yaptım dolapta,balkonlarımı cifledim ve geberık hale geldım.şu gögüsler yüzünden nedır cektıgım.2 iş yapıyorum sırt agrısından geberıyorum.hayırlısıyla 2. cocuguda dogurduktan sonra küçültttürcem su karpuzları.şöle minicik top gıbı yaptırcamzemuszemus

spor maceram cok yorucu olmakla birlikte cok guzel gecti.. hoca rus. rusca konusuyo ama hareketlerden..1saat 15 dk manyak ter attım. 1ay sonnda vucudm bayagı toplanır karnımı sordum kosmetologa oda sporla duzelecegini soyledi bakalım..

kızlar selamss
en son kaçıncı sayfada kaldığımı unuttum iyi mi ??? geçmişe bakacaktım ama baya ilerlemişe benziyor gibi .. yiğit kuşumu banyo yaptırdım şimdi babannesi uyutmaya çalışıyor. patates, mercimek ve pirinci karıştırarak haşladım mama yaptım hayret yedi :) dün epilasyonu işimi tamamladım, yarın da kaş bıyık yallah kuaföre. ama saçları boyatmayacağım bu hafta. bi akraba var kuaför reglin varken boyatma boyan tutmaz demişti. o yüzden bi hafta daha beklemeye karar verdim bakalım.

kızlar babaanne tam iki saat sonra yolladı yahoyu
sonuç uyutamamış tabikiii
şimdi uyuyor düzeni şaştı
ama o iki saat içinde bir sürü işimi yaptım ilaç gibi geldi vallahi
ne olur yani haftada 2-3 kere böyle alıp baksa ne süper olar ama nerdee
üstüne atmalı aslına emrivaki ama ben yapamam bugün anormal sinirlendim ve yaptım normalda yapamam

sportif beybimmm anaç tavuğun gagalasın seniiii

civcivlerime isim takmalıyım ikisi sarı ikisi kahve zaten ikisi tavuk ikisi horozmuş
fuhuş mekanı gibi olmaz yane dimi ateşle barut yanyana durmaz misali delikafadulden
yahoma kötü örnek olmasınlarda naniknanik

Selam a.s.
Gezip tozmaktan vakit bulamıyorum arada tel den okuyordum ama yazamadım...
Nur 2. bebekte erkekmiş bende erkek diyordum ama içimden :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
Esrako Ece ye geçmiş olsun alnı morarmış demek kıyamam :1hug: bende öyle bir adama sahibim ki anneler gününü kutlarsa topiğin ortasında göbek atarım
Gizem Ada ne şirin öyle ya ağustos kızları dünya güzelleri ya :))
Hayatta bir içim su Özgül bende eskiden hayat koymayı istiyordum kızım olursa ama vazgeçmiştim ismide kendisi gibi çok güzel.. Ayrıca eşinin yaptığı çok güzel bir jest bayıldım... Denizin göğsünde henüz sırrını hala çözemediğim bir dövme var sanırım eski sevgilisine dair birşeyler klava: Bende Özde nin ismini dövdüreceğim kendime :1rolleyes:
Esra civcivlerin hayırlı olsun güle güle büyüt.. Hatta bana gönder ben büyüteyim öldürmem artık valla delikafadulden iyi kayınvaliden çıldırmamıştır umarım.. Senin bu hallerine hastayım kendini ezdirmiyorsun benim gibi
Teocum en güzel hediyeyi vermiş annesine çok şirin benimde hastanede ayak baskılarının olduğu bir kart vermişlerdi boshayallersmile
Evrim saçlarını bende çok merak ettim her halinle güzelsin sen içinin ışığı dışına yansıyor senin zemuszemus ayrıca o mama kavanozlarıyla yapılan şeyler çok güzeldi... Ama bende o yetenek nerede dötümü kaldırıp yapayım sempatiksalakcinni
Pervin cnm eşinle aranın düzelmesine çok sevindim. Sağ salim kavuşursunuz inş. Bu arada çikolatalarla ilgili o programı izledim bende :umursamaz: Bende dün 42 beden şort aldım ama o bile olmadı kendimi nerelerden atsam bilmiyorumkismile Sporu boşverdim ondan belki yine benim göbek aldı başını gidiyor
Meltem eşinin iş durumu cidden çok zormuş ya nasıl olacak ki o iş?!
Sibel komşun yapmış yapacağını son durum nedir bende merak ettim doğrusu.. ınş. bir şey olmaz bulaşmamıştır..
Damla hocam saçınızı göremedim ama eminim çok yakışmıştır güzele ne yakışmaz bayanssulusmile
Derya eşin sana cidden paha biçilemecek hediyeler vermiş söylemiş olduğu sözler ve ardından inci taneleri... Allah sizi ömür boyu mutlu etsin inş.
Nevin bizi ihmal ediyorsun sanki fazlasıyla seninde anneler günü kutlu olsun...
Elif sende girmiyorsun birazda kendini şımart boşver işleri bazı şeylerde beklesin ne olur ki?! Özlüyoruz..
Dinare sanada iyi yolculuklar...
Minişim seni kim tanımaz ki cnm :)) Minik Şevvalim üzüyor mu seni?
Bugün özdem tam 9 aylık oldu cnm benim ya Şeniz Bunlar git gide şirinleşiyor Allah hiçbirimizi evlatlarından ayırmasın iyi ki var onlar ve iyi ki anneyiz biz.. Hepimizin anneler gününü kutluyorum opuyorumnanaktan
Yine uzun yazmışım annemlerdeyim eve geçeceğim oradan devam ederim şimdilik aklımda kalanları yazdım akşama yine sizlerleyim öpüyorum sizi...

eşimin Türkmenistan a gitme ihtimali oluştu moralim bozuldu ya
ev kredisi var yoksa hemen işten ayrıl boşver derdim
hakkınızda hayırlısı olsun meltemcim. giderse sizin için çok zor olur tabi. işi bırakıvermekte öyle kolay değil. heleki borçluyken..
yaho ve oto koltuğundan görüntüler Şeniz
maşallah yahoya. ne de güzel uyuyuvermiş. benim bu manzarayı görmem ancak rüyada olur..
maşallah maşallah.. rabbim nazarlardan korusun inşallah.. hayat sevince güzel :)
ya ne bileyim yapmadım evde havuç ve patates var sebzede yok
hep zaten o tarz çorba içiyor ne yapsam bilemedim içmden gelmedi pırasa taze yaptım versem olmazmı?
ben de daha vermedim. ama vermişsi yemiş heralde. bi deneyeyim bari. bi kere sadece ufacık ekmeklere bikaç kere suyundan banıp vermiştim.
o durumu yaşamak en büyük korkum fakat yaşayacağım heralde. eşim hala bir hediye almadı biliyorum. demin de söyledi zaten ne alacağımı bilemiyorum diye.. almak isteyen bulur di mi ama..
elifim isofixliler uçmuş olduğundan chicco tercih etmedim bu markayı aldım bir fark yok arada özellikler aynı sende araştır bence
bizim chicko.. baya da pahalı aldık ama o özelliği var mı bilmiyorum. adam anlatırken bunda var diğerlerinde yok bilmem ne filan dedi baya övdü. gaza geldik aldık biz de. resmini koymuştum daha önce.
bence hoş bir sürpriz. ama dini açısı malesef düşündürücü canım.
ohh ne güzel yaa. insanın eşiyle arasının bozuk olması kadar kötü bişi yoktur heralde...
saclarımı kesıtrdım.. eklıycem bugun fotosunu :)
evet foto bekliyoruz evrim..

resimleri alıntı yapmadım ama
gizemcim ada bebek çok şirinmiş maşallah..
özgülcüm senin şirinlik te bambaşka..

anammm ne diosun
gulide sahile goturmuycek cocugu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…