hakkınızda hayırlısı olsun meltemcim. giderse sizin için çok zor olur tabi. işi bırakıvermekte öyle kolay değil. heleki borçluyken..eşimin Türkmenistan a gitme ihtimali oluştu moralim bozuldu ya
ev kredisi var yoksa hemen işten ayrıl boşver derdim
maşallah yahoya. ne de güzel uyuyuvermiş. benim bu manzarayı görmem ancak rüyada olur..yaho ve oto koltuğundan görüntüler Şeniz
maşallah maşallah.. rabbim nazarlardan korusun inşallah.. hayat sevince güzel :)Bu arada ben de kocaama cok düşkünüm.. gık desin dizlerine kapanırım.. hık diorumm o da benim dizlerime kapanıoo.. cok süründüren bir sevgi sanırım bizimkisi.. ama kalitemiz yüksek.. aşağalarda olsak ta.. halimiz vaktimiz yerinde.. hep hediye alır bana her gun.. bi gün bi bakmısım koca kalıp labne peynırı, bı bakmısım tomurcuk cayı.. cok mutluyumm.. sevıyor sevılıyorum..
hayatın draması varsa rondo nun da kreması var ama dı mı???
ben de daha vermedim. ama vermişsi yemiş heralde. bi deneyeyim bari. bi kere sadece ufacık ekmeklere bikaç kere suyundan banıp vermiştim.ya ne bileyim yapmadım evde havuç ve patates var sebzede yok
hep zaten o tarz çorba içiyor ne yapsam bilemedim içmden gelmedi pırasa taze yaptım versem olmazmı?
o durumu yaşamak en büyük korkum fakat yaşayacağım heralde. eşim hala bir hediye almadı biliyorum. demin de söyledi zaten ne alacağımı bilemiyorum diye.. almak isteyen bulur di mi ama..arkadaslar ben çıkarr
hepinizin ilk anneler gununu kutlarım
benimde iki çocuklu olarak ilk anneler gunum bakalım nasıl gececek
simdiden sunu hatırlatmak isterim bir iki arkadasımın kazma kocaları tarafından yasanmıstır.
eslerden birkaçi arkadaslarımın eslerinden bu anneler gununu hiç ipleyip ne birhediye ne bir cicek almadılar . iki arkadasım var bu sekilde ne kadar uzulduklerini bilirim ama ben hep soyle teselli ettim
kocan odun olabilir ilerd oglun/ kızın kendini bilince emin ol sana en guzel hediyeleri verecektir.
umarım pazartesi gunu bu tarz hikayeler okumam çok uzuyor beni bu kaba adamların tavırları bu çok kutsal olay olan annelik karsısında. neyse herkese iyi haftasonları
bizim chicko.. baya da pahalı aldık ama o özelliği var mı bilmiyorum. adam anlatırken bunda var diğerlerinde yok bilmem ne filan dedi baya övdü. gaza geldik aldık biz de. resmini koymuştum daha önce.elifim isofixliler uçmuş olduğundan chicco tercih etmedim bu markayı aldım bir fark yok arada özellikler aynı sende araştır bence
bence hoş bir sürpriz. ama dini açısı malesef düşündürücü canım.Evet esimin anneler günü hediyesi biraz farkli oldu..aslinda benim pek istemedigim birseydi..yüzük parmagina Özgül diye ismimi yazdirmis..omuzunada Kaan ve Hayat...aslinda severim dövmeyi ama dini acidan herkulaktan bir ses cikmasi nedeniyle hep soguk bakmistim..yani kendim ve onun yaptirmasina..tabi o bir hosluk olsun diye yaptirmis ama cok cok ta sevindim diyemem..acaba sacmami düsünüyorum??:uhm:
ohh ne güzel yaa. insanın eşiyle arasının bozuk olması kadar kötü bişi yoktur heralde...günaydın..eşimle akşam aramız düzledi aslından çoktan yelkenler suya indi ama bu sefer akşama kadar telefonlaşmadık..
En güzel hediyem heralde bu sözcükler olsa gerek :
Bu Hayat Sensiz ve Çocuklarımsız Bir Hiç Anlamsız Ve bomboş..Bu gün bana 1 trilyon paran var deseler sizsiz hiç anlamı olmayacağını anladım ve bunları söylerken göz yaşlarını tutamadı ..aman aramızda kalsın...
Dünyadaki En Büyük Zenginlik HUZUR diyorum ...
evet foto bekliyoruz evrim..saclarımı kesıtrdım.. eklıycem bugun fotosunu :)
sportif beybimmm anaç tavuğun gagalasın seniiii
civcivlerime isim takmalıyım ikisi sarı ikisi kahve zaten ikisi tavuk ikisi horozmuş
fuhuş mekanı gibi olmaz yane dimi ateşle barut yanyana durmaz misali delikafadulden
yahoma kötü örnek olmasınlarda naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?