2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay!!! özlem benimkinin eskiden baska biri icin bir dövmesi oldugunu bilsem vallahi kazittiririm o derisini..öyle kiskanc gibi durmam ama baskasina eskidende olsa duygusal hisler besledigini duyunca hic dayanamam..kötükedihüsoklava:

Esra yaho yu bence sik sik birak babaannesine..benim kaynanamda öyle..ben söylemesem pek bakmaz..ama ben aldiris etmem..helede esim..anne biz cikiyoruz sen cocuklara bakarsin der cikariz..baksinlar..isleri ne!!! babaanne olmak kolay degil..öyle disaridan yabancida seviyor cocugu..önemli olan onlara birazda emek vermek..

+1 kaydirigubbakcemile5 aynen..helede hayattan sonra daha da kücüldüler ve sarktilar..eskiden yine dirilerdi..simdi utaniyorum valla esime göstermeye..mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

evrim arkadasının almanyadan aldıgı kremden bahsetmşti. adını yazsın da al ondan cok etkılıymıs

bgun yıne klasık bomba 2 sualle karsılastım..
1- eceyı goren bir grup kadın kızmı oglanmı, ay ne tatlı oglan die sevdilr mor mont pembe ayakkabısı olmasına ragnen..
2- aa abla sen yınemı hamılesın...bir grup burdaki turk unv ogrencisi kızlar

ya ilkiyle bende cok sik karsilasiyorum..o yüzden alistim artik...
2. tür laflarida en cok benim görümcek söylerdi..kendi koca kicina bakmadan..ama insan gercekten cok kötü oluyor..

ozgul tamtersi gecmişine saygım sonsuz hiçte kıskanmam...ama suanda normal kız arkadaslarıyla bile kestım ilişkisni yani benle gorstrme ne gorsrsen gorus dedim evede gelmesinler dedim sinirimi bozdu bikactanesi.. sanki gorsmuomu gorusuo msnden feysten ama bebegı gorme gırısımınde bulndular kabul etmedım. tersimde pistir babam afedersn :))

ay!!! özlem benimkinin eskiden baska biri icin bir dövmesi oldugunu bilsem vallahi kazittiririm o derisini..öyle kiskanc gibi durmam ama baskasina eskidende olsa duygusal hisler besledigini duyunca hic dayanamam..kötükedihüsoklava:
yaa ama dövmenin sırrını çözemedim ne olduğu belli değil olsa bendeyapacağımı bilirimde çince harflermiş güya beni kandırmaya çalışıyor kalbinin üzerinde hemde.. Dedim önemli birşey olmasa oraya yaptırmazsın.. Yok anlamını neyse bir türlü öğrenemedim... Sanırım yaptırmış sonra üstünü başka birşeyle kapatmış anlamsız birşey yani çözmeye çok çalıştım ama olmadı :sinifsinif:

ozlem aklında kalanların masallahı var sekerimm mucx

aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

Herkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..

cok şanslısınız be yav.bizim burda kısın bı step oluyo,ona yazılım dedım nısan için gec kalmışım doluydu,mayıstada devam etcektı bıtırmısler:sinifsinif: bakalı spor solanu dıolar ,gec olmadan o acılsa barı.
miniş biz bytmek istiyos siz kucultmek... bende 2.den sonra siikon yaptırcam su keci memelerimi
hayırlısıyla 2.cocugumu vaktı gelınce kucagıma alıp emzırme dönemınden sonra kısmetse hemen göğüs küçültmeye hatta Hakana dıorumkı"hazır gıtmısken,göbegımıde gerdırıp gelırızguclubacismile"
yavrum bekleme almasını,götür "sen toruunu özlemıyon ama o senı cok özlemıs "de bıak bı saatte olsa.insan ne işler görür o bi saatte
+1 kaydirigubbakcemile5 aynen..helede hayattan sonra daha da kücüldüler ve sarktilar..eskiden yine dirilerdi..simdi utaniyorum valla esime göstermeye..mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
sarkma durumunu hıc sorma ,göbegıme degecek nerdeyseohaoldumsmile şaka bı yana,bıan önce istiyom aslında küçültmek ama dogumda yıne eskı halıne dönüyomus ,garantı vermıyolarmıs.oyuden beklemek şart oldu (
olumunekankayizsmile bıraz benzıyormuyuz nezemuszemus

Herkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..

hadı gözünüzaydın.bızımde üstten 2.cıktı cıkacak gıbı.üst dıslerı bıraz daha zorluyo sankı bızı

selam
05/08/2009 doğumlu bir bebişim var
ve ben doğdum yaptığım günden beri evden ilşlerimi yürütmeye çalışıyorum ama işe dönmem lazım
1.kızıma bakan bakıcı cici annemiz şehir dışında
bakıcı dan ziyade anne babannede de olamıyor
bebeğimi bebek evine vermeyi düşünüyorum
zorlanımı yavrum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…