+1 kaydirigubbakcemile5 aynen..helede hayattan sonra daha da kücüldüler ve sarktilar..eskiden yine dirilerdi..simdi utaniyorum valla esime göstermeye..mafoldumbenkaydirigubbakcemile3miniş biz bytmek istiyos siz kucultmek... bende 2.den sonra silikon yaptırcam su keci memelerimi
pervin ilk günden fazla zorlamasaydin kendini..ama gittikce gidesi geliyor insanin..özellikle ben orada iyi stres atiyorum..
+1 kaydirigubbakcemile5 aynen..helede hayattan sonra daha da kücüldüler ve sarktilar..eskiden yine dirilerdi..simdi utaniyorum valla esime göstermeye..mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
aa evet ya...insallah ise yarar..nasilsa her ... deniyoruz..birde bunu deneyelim..evrim arkadasının almanyadan aldıgı kremden bahsetmşti. adını yazsın da al ondan cok etkılıymıs
ya ilkiyle bende cok sik karsilasiyorum..o yüzden alistim artik...bgun yıne klasık bomba 2 sualle karsılastım..
1- eceyı goren bir grup kadın kızmı oglanmı, ay ne tatlı oglan die sevdilr mor mont pembe ayakkabısı olmasına ragnen..
2- aa abla sen yınemı hamılesın...bir grup burdaki turk unv ogrencisi kızlar
yaa ama dövmenin sırrını çözemedim ne olduğu belli değil olsa bendeyapacağımı bilirimde çince harflermiş güya beni kandırmaya çalışıyor kalbinin üzerinde hemde.. Dedim önemli birşey olmasa oraya yaptırmazsın.. Yok anlamını neyse bir türlü öğrenemedim... Sanırım yaptırmış sonra üstünü başka birşeyle kapatmış anlamsız birşey yani çözmeye çok çalıştım ama olmadı :sinifsinif:ay!!! özlem benimkinin eskiden baska biri icin bir dövmesi oldugunu bilsem vallahi kazittiririm o derisini..öyle kiskanc gibi durmam ama baskasina eskidende olsa duygusal hisler besledigini duyunca hic dayanamam..kötükedihüsoklava:
ozlem aklında kalanların masallahı var sekerimm mucx
cok şanslısınız be yav.bizim burda kısın bı step oluyo,ona yazılım dedım nısan için gec kalmışım doluydu,mayıstada devam etcektı bıtırmısler:sinifsinif: bakalı spor solanu dıolar ,gec olmadan o acılsa barı.spor maceram cok yorucu olmakla birlikte cok guzel gecti.. hoca rus. rusca konusuyo ama hareketlerden..1saat 15 dk manyak ter attım. 1ay sonnda vucudm bayagı toplanır karnımı sordum kosmetologa oda sporla duzelecegini soyledi bakalım..
hayırlısıyla 2.cocugumu vaktı gelınce kucagıma alıp emzırme dönemınden sonra kısmetse hemen göğüs küçültmeyeminiş biz bytmek istiyos siz kucultmek... bende 2.den sonra siikon yaptırcam su keci memelerimi
yavrum bekleme almasını,götür "sen toruunu özlemıyon ama o senı cok özlemıs "de bıak bı saatte olsa.insan ne işler görür o bi saattekızlar babaanne tam iki saat sonra yolladı yahoyu
sonuç uyutamamış tabikiii
şimdi uyuyor düzeni şaştı
ama o iki saat içinde bir sürü işimi yaptım ilaç gibi geldi vallahi
ne olur yani haftada 2-3 kere böyle alıp baksa ne süper olar ama nerdee
üstüne atmalı aslına emrivaki ama ben yapamam bugün anormal sinirlendim ve yaptım normalda yapamam
sarkma durumunu hıc sorma ,göbegıme degecek nerdeyseohaoldumsmile şaka bı yana,bıan önce istiyom aslında küçültmek ama dogumda yıne eskı halıne dönüyomus ,garantı vermıyolarmıs.oyuden beklemek şart oldu+1 kaydirigubbakcemile5 aynen..helede hayattan sonra daha da kücüldüler ve sarktilar..eskiden yine dirilerdi..simdi utaniyorum valla esime göstermeye..mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile bıraz benzıyormuyuz nezemuszemusozgul tamtersi gecmişine saygım sonsuz hiçte kıskanmam...ama suanda normal kız arkadaslarıyla bile kestım ilişkisni yani benle gorstrme ne gorsrsen gorus dedim evede gelmesinler dedim sinirimi bozdu bikactanesi.. sanki gorsmuomu gorusuo msnden feysten ama bebegı gorme gırısımınde bulndular kabul etmedım. tersimde pistir babam afedersn :))
Herkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?