ne güzel demiş..her tür hediyeden güzel.. Allah bozmasın..günaydın..eşimle akşam aramız düzledi aslından çoktan yelkenler suya indi ama bu sefer akşama kadar telefonlaşmadık..
En güzel hediyem heralde bu sözcükler olsa gerek :
Bu Hayat Sensiz ve Çocuklarımsız Bir Hiç Anlamsız Ve bomboş..Bu gün bana 1 trilyon paran var deseler sizsiz hiç anlamı olmayacağını anladım ve bunları söylerken göz yaşlarını tutamadı ..aman aramızda kalsın...
Dünyadaki En Büyük Zenginlik HUZUR diyorum ...
hakkınızda hayırlısı olsun canım..cnm temelli donus dusunuyoruz, esimin isi acisindan istanbul daha uygun gorunuyor, izmir de olsa hayir demem..ama evet is ariyorum en kotu tusa girip uzamanliga basliycam..
şu zil mevzuuna ben de kılım. evin zili bi derece de apartmanın zili berbat! aşağıdan 1 kere basılıyor yukarda 3 kere çalıyor namussuz! sesi o kadar yüksek ki, apartmanda hangi daire çalarsa çalsın duyuyorum!! bi güzellik yapıcam da du bakalım..sinir krizleri geçiriyorummm
saat 1 de yahya beyfendiyi tam 45 dklık çabalrım sonucu uyutabildim derken zırrrrr zil çaldı bangır bangırr
sevgili babaannesi gelmiş akıl edememiş kapıyı tıklamayı tabi yahya uyandı
neyse uyumadı meyvesini yedirdim tekrar uyutma çabalrına giriştim tam uyuttum derken
zırrrrrrrrrrrr tekrar zil
ihlas ev aletlerin servisi gelmiş kaynanam ordan bişey almış yanlışlıkla bizim zile basmışşş
Allahımmm aklıma mukayet ol dedim yok uyumuyorr velet
bende aldım çocuğu yukarı çıakrdım
buyur babaannesi toruncağızını al uyut bissürü işim var uyumadı yapamdım
sana kolaylıklar dilerim dedim ve aşağıya indim
nasıl??
yenilerine yer aç canım sen şimdiden!kafamçokkarıştısportif beybimmm anaç tavuğun gagalasın seniiii
civcivlerime isim takmalıyım ikisi sarı ikisi kahve zaten ikisi tavuk ikisi horozmuş
fuhuş mekanı gibi olmaz yane dimi ateşle barut yanyana durmaz misali delikafadulden
yahoma kötü örnek olmasınlarda naniknanik
sağol canım.. :)Gizem Ada ne şirin öyle ya ağustos kızları dünya güzelleri ya :))
teşekkür ederiizzz :))resimleri alıntı yapmadım ama
gizemcim ada bebek çok şirinmiş maşallah..
özgülcüm senin şirinlik te bambaşka..
ikisiyle de çok sık muhatap oluyorum! yalnız nedense ilkine daha gıcık oluyorum.. tamam belki daha kız olduğu belli değil, unisex renkler giydirince sor bi derece de;ya çocuğu giydirmişim pespembe ciyak ciyak bağırıyor kızım diye, ayyy erkek galibaaaa!!!bgun yıne klasık bomba 2 sualle karsılastım..
1- eceyı goren bir grup kadın kızmı oglanmı, ay ne tatlı oglan die sevdilr mor mont pembe ayakkabısı olmasına ragnen..
2- aa abla sen yınemı hamılesın...bir grup burdaki turk unv ogrencisi kızlar
bugün e-bebek de anne bebek etkinlikleri vardı. ne var ne yok diye uğradık bi.. yarışmalar filan yapılıyordu. biz de girelim dedik. Ada yoğurt yeme yarışmasını 2. likle kazandı, yoğurt yapma makinesi hediye ettiler!! :))
ohhh tebrik ederiz güle güle kullanın zemuszemusbugün e-bebek de anne bebek etkinlikleri vardı. ne var ne yok diye uğradık bi.. yarışmalar filan yapılıyordu. biz de girelim dedik. Ada yoğurt yeme yarışmasını 2. likle kazandı, yoğurt yapma makinesi hediye ettiler!! :))
Özlemcım senın şu hafızaya hastayım.ama artık itiraf et,okurken not alıyorum dee.dee nolur demessen kendımden iyice şüphe edıcem kesın benn alzermır falanım dıe
DERYA VE TUBA İLE YUSUF
QUOTE]
ESRAM naif arkadaşım tam senin güzel kalbine göre bir kutlama çok çok teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3 anneler günün kutlu olsun..Şeniz
amanda aman yarışmalar katılınmış ödüller alınmış hayırlı olsun..bugün e-bebek de anne bebek etkinlikleri vardı. ne var ne yok diye uğradık bi.. yarışmalar filan yapılıyordu. biz de girelim dedik. Ada yoğurt yeme yarışmasını 2. likle kazandı, yoğurt yapma makinesi hediye ettiler!! :))
teşekkür ederim.ne güzel demiş..her tür hediyeden güzel.. Allah bozmasın..
ikisiyle de çok sık muhatap oluyorum! yalnız nedense ilkine daha gıcık oluyorum.. tamam belki daha kız olduğu belli değil, unisex renkler giydirince sor bi derece de;ya çocuğu giydirmişim pespembe ciyak ciyak bağırıyor kızım diye, ayyy erkek galibaaaa!!!
hıı, erkek de ben pembe giydirerek i..ne olarak yetiştirmeye çalışıyorumm!! dicem bunu bi gün ama kime denk gelicek bakalım!sempatiksalakcinni
gözün aydın...Herkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..
işte bukadar bravo sana..kaydirigubbakcemile5elıf gıttıkten sonra ben spordayken eceye baksın dıe kız ayarladım
eşimin geçmişide geleceğide benim..eşimin ilk göz ağrısıyım ve ahirettede sen ol yanımda der hep..ozgul tamtersi gecmişine saygım sonsuz hiçte kıskanmam...ama suanda normal kız arkadaslarıyla bile kestım ilişkisni yani benle gorstrme ne gorsrsen gorus dedim evede gelmesinler dedim sinirimi bozdu bikactanesi.. sanki gorsmuomu gorusuo msnden feysten ama bebegı gorme gırısımınde bulndular kabul etmedım. tersimde pistir babam afedersn :))
CADIARZUbenimkilrede yumoş yumoş...ama genel olarak iyiler..bitkisel bişilere baktım karahindiba işe yarıomus diklestırmeye...
ece erkeğe hiç benzemiyorki...akannehirbgun yıne klasık bomba 2 sualle karsılastım..
1- eceyı goren bir grup kadın kızmı oglanmı, ay ne tatlı oglan die sevdilr mor mont pembe ayakkabısı olmasına ragnen..
2- aa abla sen yınemı hamılesın...bir grup burdaki turk unv ogrencisi kızlar
azcuk göndereyim benim küçülür seninde idela olur olmamı..+1 kaydirigubbakcemile5 aynen..helede hayattan sonra daha da kücüldüler ve sarktilar..eskiden yine dirilerdi..simdi utaniyorum valla esime göstermeye..mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
geliyorum bende yaseminli yeşil çay içiyorum...olumunekankayizsmileyasemenli yesil cay isteyen gelsin... emrahta yok zati..ilk anneler gunumde pöff
sırnaşık şeydelikafaduldendelüü..sportif beybimmm anaç tavuğun gagalasın seniiii
civcivlerime isim takmalıyım ikisi sarı ikisi kahve zaten ikisi tavuk ikisi horozmuş
fuhuş mekanı gibi olmaz yane dimi ateşle barut yanyana durmaz misali delikafadulden
yahoma kötü örnek olmasınlarda naniknanik
aç gitme kan şekerin düşüyorsa tatlı istersin..muz ye potasyum kas kaybını önler...kaydirigubbakcemile3okadar spor yaptım ama tatlı kriziimden hicbise kaybetmemeisim
miniş biz bytmek istiyos siz kucultmek... bende 2.den sonra silikon yaptırcam su keci memelerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?