2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel demiş..her tür hediyeden güzel.. Allah bozmasın..

cnm temelli donus dusunuyoruz, esimin isi acisindan istanbul daha uygun gorunuyor, izmir de olsa hayir demem..ama evet is ariyorum en kotu tusa girip uzamanliga basliycam..
hakkınızda hayırlısı olsun canım..

şu zil mevzuuna ben de kılım. evin zili bi derece de apartmanın zili berbat! aşağıdan 1 kere basılıyor yukarda 3 kere çalıyor namussuz! sesi o kadar yüksek ki, apartmanda hangi daire çalarsa çalsın duyuyorum!! bi güzellik yapıcam da du bakalım..
ayrıca da çok iyi etmişsin.. hem aynıı apartamnda hem yardımcı değil, yok artık!

yenilerine yer aç canım sen şimdiden!kafamçokkarıştı

Gizem Ada ne şirin öyle ya ağustos kızları dünya güzelleri ya :))
sağol canım.. :)

resimleri alıntı yapmadım ama
gizemcim ada bebek çok şirinmiş maşallah..
özgülcüm senin şirinlik te bambaşka..
teşekkür ederiizzz :))

ikisiyle de çok sık muhatap oluyorum! yalnız nedense ilkine daha gıcık oluyorum.. tamam belki daha kız olduğu belli değil, unisex renkler giydirince sor bi derece de;ya çocuğu giydirmişim pespembe ciyak ciyak bağırıyor kızım diye, ayyy erkek galibaaaa!!!
hıı, erkek de ben pembe giydirerek i..ne olarak yetiştirmeye çalışıyorumm!! dicem bunu bi gün ama kime denk gelicek bakalım!sempatiksalakcinni

Özgülcüm, bence eşin muhteşem bi jest yapmış, ne mutlu sana! çünkü, eşinin ismini dövme yaptırmak sıkı yürek ister! düşünsene bir ömür taşıyacak!!! gerçekten tadını çıkar!!

bugün e-bebek de anne bebek etkinlikleri vardı. ne var ne yok diye uğradık bi.. yarışmalar filan yapılıyordu. biz de girelim dedik. Ada yoğurt yeme yarışmasını 2. likle kazandı, yoğurt yapma makinesi hediye ettiler!! :))

çok isabet oldu, bizimkinin kapağını kırmıştım, 1 aydır makinenin üzerine tencere kapatarak kullanıyordum.. :)

ohh ohh yarısmalarada katılıp derecelerde alırmıs.maşallah Ada ya.güle güle kullanın canım

Özlemcım senın şu hafızaya hastayım.ama artık itiraf et,okurken not alıyorum dee.dee nolur demessen kendımden iyice şüphe edıcem kesın benn alzermır falanım dıe

ohhh tebrik ederiz güle güle kullanın zemuszemus
Özlemcım senın şu hafızaya hastayım.ama artık itiraf et,okurken not alıyorum dee.dee nolur demessen kendımden iyice şüphe edıcem kesın benn alzermır falanım dıe

cnm ben not almıyorum kişileri tek tek aklımdan geçiriyorum kime ne olmuştu diye aklinialirimsmile Ama atladıklarım çok oluyor bence yinede :sinifsinif: Senin kafanı meşgul eden başka şeyler vardı 7/24 kocanı mı düşünüyorsun bakiim?? kaydirigubbakcemile3

geçen sene içimde tekmeleriyle kutlamıştı bebişim anneler günümü.. şimdi yanımda kollarımda.minicik elleri, gülüşü ve kocaman yüreğiyle hayatımın tam merkezinde.. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin hepimizin evlatlarını korusun...anneler gününüz kutlu olsun..

AYÇA VE RUZY
PUKET VE ELıF
TAZE VE DODO
DAMLA HOJAM VE DENıZ
DERYA VE TUBA ıLE YUSUF
DıLEK VE KIVANÇ

Son düzenleme:
ELıF VE NEVACIK
BEN VE YAHOO
EVRıM VE KUZY
ESRA VE BERKE ıLE ECOŞ
EVROŞ VE HASAN BERAT

FATMA VE YıĞıT KUŞU
GıZEM VE ADA

Son düzenleme:
GÜLı VE AFıK ıLE GELECEKTEKı KARDEŞı
GÜLıZ VE ALPERENı
MELEK VE EYLÜL
MELTEM VE ECOŞ
MıNıK TUBA VE ŞEVVAL
NESRıN VE ÇAĞAN

NUR VE MUSTAFA ıLE YıĞıT EFE
NURDAN VE TÜM ÖRDEKLERE BEDEL TEOŞ
ÖZGÜL VE HAYAT ıLE OĞLUŞU
ÖZLEM VE ÖZDE
PERVıN VE ECOŞ
SERAP VE LENA

SıBEL VE SELıN
TÜLıN VE EMRE
BELMA VE DıDAR
ZEHRA VE HANZALA
CANAN VE ECOŞ

Son düzenleme:
tüm yüreği güzel anneler
iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız
bu güzel günümüz kutlu olsun​
...

esraa cok zarifsin cok begendim kartını .. aldıgım ilk anneler gunu hediyesi. cok gzel. ceylan'ın hayatımda cok onemli yeri vardır herzaman. mucx

guzel anneler, adaylıktan annelige hep beraber geldik neneligede hep beraber ereriz inss .gunumuz kutlu olsun

Önce topiğimizin güzel anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun...
Bu günün ticari amacına kanıp hediye almadığı için eşine küsen yada aldığı hediyeyi beğenmeyen anneliğini hediyenin pahasına göre değerlendirip kendi en değerli hediyesinin farkına varmayan annelerinde anneler günü kutlu olsun..
Anneliğe hamilelikle adım atıp kucağına alamadan en acı en ağır yönüyle yaşayan annelerinde anneler gününü kutlu olsun..
Annelerini kaybedince kıymetini anlayan annelerinde anneler günü kutlu olsun..
Ve bugün yüzündenANNECıKLERıNıN YOKLUĞUNU YÜREKLERıNıN EN DERıN YERLERıNDE HıSSEDEN ,ıNCE ıNCE KANAYAN YARALARINI OLUK OLUK KANAMASINA SEBEB OLUNDUĞU ıÇıN HEPSıNDEN ÖZÜR DıLıYOR VE ANNE OLARAK HEPSıNı YÜREĞıMıN EN DERıNLERıNDEN KUCAKLAYIP ÖPÜYORUM....
ANNELıK BıR GÜNE DEĞıL BıR ÖMRE SIĞMAZ..

Son düzenleme:
amanda aman yarışmalar katılınmış ödüller alınmış hayırlı olsun..
teşekkür ederim.
hiç ummadığın birisine denk gelir....

Herkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..
gözün aydın...
elıf gıttıkten sonra ben spordayken eceye baksın dıe kız ayarladım
işte bukadar bravo sana..kaydirigubbakcemile5
eşimin geçmişide geleceğide benim..eşimin ilk göz ağrısıyım ve ahirettede sen ol yanımda der hep..
bitkisel bişilere baktım karahindiba işe yarıomus diklestırmeye...
CADIARZUbenimkilrede yumoş yumoş...ama genel olarak iyiler..
ece erkeğe hiç benzemiyorki...akannehir
2. de senin tekrar hamilemisin denecek kadar göbeğin olduğunu sanmıyorum..
+1 kaydirigubbakcemile5 aynen..helede hayattan sonra daha da kücüldüler ve sarktilar..eskiden yine dirilerdi..simdi utaniyorum valla esime göstermeye..mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
azcuk göndereyim benim küçülür seninde idela olur olmamı..
yasemenli yesil cay isteyen gelsin... emrahta yok zati..ilk anneler gunumde pöff
geliyorum bende yaseminli yeşil çay içiyorum...olumunekankayizsmile
sırnaşık şeydelikafaduldendelüü..
okadar spor yaptım ama tatlı kriziimden hicbise kaybetmemeisim
aç gitme kan şekerin düşüyorsa tatlı istersin..muz ye potasyum kas kaybını önler...kaydirigubbakcemile3
miniş biz bytmek istiyos siz kucultmek... bende 2.den sonra silikon yaptırcam su keci memelerimi

tombullar sayesinde kiloda versem 5 kilo fazla gösteriyorum hep ...sizin çözüm var benim..geçen eşime dedim şunları küçüklttüreyim artık diye..yok dedi başka bişeyde dedi ama bende kalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…