iştee bu cümle kopardı beniÖnce topiğimizin güzel anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun...
Bu günün ticari amacına kanıp hediye almadığı için eşine küsen yada aldığı hediyeyi beğenmeyen anneliğini hediyenin pahasına göre değerlendirip kendi en değerli hediyesinin farkına varmayan annelerinde anneler günü kutlu olsun..
..
esraa cok zarifsin cok begendim kartını .. aldıgım ilk anneler gunu hediyesi. cok gzel. ceylan'ın hayatımda cok onemli yeri vardır herzaman. mucx
guzel anneler, adaylıktan annelige hep beraber geldik neneligede hep beraber ereriz inss .gunumuz kutlu olsun
ne yani şimdi bana balinamııı diyosunnnnn
balık etliyiz değilmi e balinada bir balık olunca laelaelaelaelae
canım benim teşekkür ederim bu güzel jestin için en kötü günümüz böyle olsun...
sağol EVRİM AMİN..opuyorumnanaktan Anneler Gününüz Kutlu Olsun Arkadaslarım.. bundan sonra ki tüm anneler günümüzün evlatlarımızla bir arada ve çok uzun ömürlerle bezenmiş olmasını dilerim..
esra iyi bak ne balinası kız yunus balığı bu...Yahooo ve Annesi :))
Tesekkur ederim üşenmemişsin, yapmışsın.. ben de jest yapayım dedım.
iştee bu cümle kopardı beni
muhteşem yazmışsın
seninde bu özel günün kutlu olsun güzel yüreklim
delikafadulden:roflol:ne yani çük gibi burnumuz mu var nan bizimde.. bizi de file benzettmişsin, rezil kadın!!
dunyanın en zarıf naif hayvanına benzettik, yine de yaranamadık!!!
neka değişik olmuşsun güle güle kullan...Nanniler günü saçım :)
Derya... tatlım, biz uzakta olsak ta birbirimizden, sen benim taaaa ciğerimdesin... bunu bilesin.
bu söze cevap ne yazılırki sözcüklerin bittiği yerdeyim şu an..canım benim Şenizopuyorumnanaktan
Evrim saçların çok güzel olmuş cnm :)) Kitty li şirin anne aklinialirimsmile
Nanniler günü saçım :)
tosuncuk kuzymi öperimde Evrim durgun duruyorsun canım ya...dünyanın en değerli varlığı kucağında ona sarılarak acılarına bir set çek...ne demek istediğimi anladın...
oyyyyhh göslüklerin artist duruşun yaktı benüü kuzy kuzum yaa nasıl datlu bi suratı varrNanniler günü saçım :)
ŞU gözümü çıkaran mustidir kesin gözümle oynamayı çok sevio kucağıma alınca bile bi el atıo ama çok güldüm varyaa resimlere ilahi hesraa nirden geldi akluna gece 2 deNUR VE MUSTAFA İLE YİĞİT EFE
iyiyimm merak etme sen beni :) bugunlere de şükür.. hamdolsun yarına.. Anneler gününü kutlarım evlatlarınla.. cok operım nanaklarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?