2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Arkadaslarım.. bundan sonra ki tüm anneler günümüzün evlatlarımızla bir arada ve çok uzun ömürlerle bezenmiş olmasını dilerim..

Son düzenleme:
ne yani şimdi bana balinamııı diyosunnnnn
balık etliyiz değilmi e balinada bir balık olunca laelaelaelaelae

canım benim teşekkür ederim bu güzel jestin için en kötü günümüz böyle olsun...

iştee bu cümle kopardı beni
muhteşem yazmışsın
seninde bu özel günün kutlu olsun güzel yüreklim

aminn tatlımm sanal ortamda değilde birebir sana bir anneler günü öpücüğü vermek isterdim..belki bir gün..canımsın

ne yani şimdi bana balinamııı diyosunnnnn
balık etliyiz değilmi e balinada bir balık olunca laelaelaelaelae

canım benim teşekkür ederim bu güzel jestin için en kötü günümüz böyle olsun...

ne yani çük gibi burnumuz mu var nan bizimde.. bizi de file benzettmişsin, rezil kadın!!

dunyanın en zarıf naif hayvanına benzettik, yine de yaranamadık!!!

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Arkadaslarım.. bundan sonra ki tüm anneler günümüzün evlatlarımızla bir arada ve çok uzun ömürlerle bezenmiş olmasını dilerim..
sağol EVRİM AMİN..opuyorumnanaktan
Benim aklımdan geçen bir resimle süslemişsin ...
Yahooo ve Annesi :))

Tesekkur ederim üşenmemişsin, yapmışsın.. ben de jest yapayım dedım.
esra iyi bak ne balinası kız yunus balığı bu...
iştee bu cümle kopardı beni
muhteşem yazmışsın
seninde bu özel günün kutlu olsun güzel yüreklim

sağol tatlım...Şeniz

Cnm ne güzel düşünmüşsün valla bende köpek bizi çok beğendim ama zürafa bize daha çok yakışırdı kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana çok hoşuma gitti kocaman öpüyoruz seni cnm benim Şeniz
Hepiniz iyi ki varsınız... Hepinizin anneler günü kutlu olsun... Ayrı ayrı öpüyorum hepinizi.. Ayrıca anneler gününü kutlayan tüm arkadaşlar teşekkürler... yerimseniben

ne yani çük gibi burnumuz mu var nan bizimde.. bizi de file benzettmişsin, rezil kadın!!

dunyanın en zarıf naif hayvanına benzettik, yine de yaranamadık!!!
delikafadulden:roflol:
Nanniler günü saçım :)

neka değişik olmuşsun güle güle kullan...
Derya... tatlım, biz uzakta olsak ta birbirimizden, sen benim taaaa ciğerimdesin... bunu bilesin.

bu söze cevap ne yazılırki sözcüklerin bittiği yerdeyim şu an..canım benim Şenizopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tosuncuk kuzymi öperimde Evrim durgun duruyorsun canım ya...dünyanın en değerli varlığı kucağında ona sarılarak acılarına bir set çek...ne demek istediğimi anladın...

iyiyimm merak etme sen beni :) bugunlere de şükür.. hamdolsun yarına.. Anneler gününü kutlarım evlatlarınla.. cok operım nanaklarından.

herkese mrb dün giremedim sayfalar almış başını gitmiş geçmişe baktım ama alıntı yapamadımm ama hepinize çoook tşk ediorum hepinizin yüreğine sağlık hem ev hem cenazee hiç oturmadım geceleri girdim telden ama yazamadan çıktım
herkesin anneler gününü kutluyorum evlatlarınızla birlikte daha nice anneler günü görürsünüz inş

Nanniler günü saçım :)

oyyyyhh göslüklerin artist duruşun yaktı benüü kuzy kuzum yaa nasıl datlu bi suratı varr

iyiyimm merak etme sen beni :) bugunlere de şükür.. hamdolsun yarına.. Anneler gününü kutlarım evlatlarınla.. cok operım nanaklarından.

canım benim elbette iyi olacaksın geçmiş ve geleceğimiz endişeleri hayattaki güzel değerli anlarımızın önüne geçmesin...Teşekkür ederim ..bende senin gözlerinden tekrar öper sımsıkı kucaklarım canımsın ...

günaydın güzel anneler
hepimizin anneler günü kutlu olsun.. ne güzelmiş gerçekten anne olarak bir anneler gününü geçirmek di mi :)
oğluşum ilk anneler günü hediyesini verdi bana. dün banyo yapıp uyudu. ama dokuz gibi uyandı. gözler kapalı ama ağlıyor. napsam susmadı. bir saat uğraştık babasıyle. sonunda yanıma gelmek istiyor heralde diye kendi yatağıma aldım. on dk bir o tarafa bir bu tarafa döndü. en sonunda bana sarılarak uyuyakaldı :) yuppyyyyy !!! uç buçuğa kadar birlikte yattık yiğit kuşumla. ya ben çoookkk seviyorum tatlı oğluşumu yaaaaaa :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…