dişiniz hayırlı olsun zehra. huysuzluğunun geçmesine sevindim.Herkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..
hoşgeldin. ben şahsen bebek evine vermeyi istemezdim.selam
05/08/2009 doğumlu bir bebişim var
ve ben doğdum yaptığım günden beri evden ilşlerimi yürütmeye çalışıyorum ama işe dönmem lazım
1.kızıma bakan bakıcı cici annemiz şehir dışında
bakıcı dan ziyade anne babannede de olamıyor
bebeğimi bebek evine vermeyi düşünüyorum
zorlanımı yavrum sizce
ay ne güzel. ilk başarısı bebişinin :) güle güle kullanın.bugün e-bebek de anne bebek etkinlikleri vardı. ne var ne yok diye uğradık bi.. yarışmalar filan yapılıyordu. biz de girelim dedik. Ada yoğurt yeme yarışmasını 2. likle kazandı, yoğurt yapma makinesi hediye ettiler!! :))
oyyy esra ben bayıldım bunlara yaa.. bizimkisi çook süper. teşekkür ederiz.FATMA VE YİĞİT KUŞU
güle güle kullan evrimcim yeni saçını. yakışmış..Nanniler günü saçım :)
canım nasılda ugrasmmısn üşenmeden,ellerıne saglık.cok iince düşünmüşsün tesekkur ederım.seviyorum senı cipsiiiimtüm yüreği güzel anneler...
iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız
bu güzel günümüz kutlu olsun
senağlama aglattın benı,cok ince noktalara cok derinden ,dogru tespitlerle değimişsin.eklenecek bişe bulamıyorum.Rabbım yavrularımızla mutluı huzurlu cokk uzun yıllar nasip etsin inşallahÖnce topiğimizin güzel anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun...
Bu günün ticari amacına kanıp hediye almadığı için eşine küsen yada aldığı hediyeyi beğenmeyen anneliğini hediyenin pahasına göre değerlendirip kendi en değerli hediyesinin farkına varmayan annelerinde anneler günü kutlu olsun..
Anneliğe hamilelikle adım atıp kucağına alamadan en acı en ağır yönüyle yaşayan annelerinde anneler gününü kutlu olsun..
Annelerini kaybedince kıymetini anlayan annelerinde anneler günü kutlu olsun..
Ve bugün yüzündenANNECİKLERİNİN YOKLUĞUNU YÜREKLERİNİN EN DERİN YERLERİNDE HİSSEDEN ,İNCE İNCE KANAYAN YARALARINI OLUK OLUK KANAMASINA SEBEB OLUNDUĞU İÇİN HEPSİNDEN ÖZÜR DİLİYOR VE ANNE OLARAK HEPSİNİ YÜREĞİMİN EN DERİNLERİNDEN KUCAKLAYIP ÖPÜYORUM....
ANNELİK BİR GÜNE DEĞİL BİR ÖMRE SIĞMAZ..
Nanniler günü saçım :)
Ne güzel yazmışsın, eline sağlıkÖnce topiğimizin güzel anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun...
Bu günün ticari amacına kanıp hediye almadığı için eşine küsen yada aldığı hediyeyi beğenmeyen anneliğini hediyenin pahasına göre değerlendirip kendi en değerli hediyesinin farkına varmayan annelerinde anneler günü kutlu olsun..
Anneliğe hamilelikle adım atıp kucağına alamadan en acı en ağır yönüyle yaşayan annelerinde anneler gününü kutlu olsun..
Annelerini kaybedince kıymetini anlayan annelerinde anneler günü kutlu olsun..
Ve bugün yüzündenANNECİKLERİNİN YOKLUĞUNU YÜREKLERİNİN EN DERİN YERLERİNDE HİSSEDEN ,İNCE İNCE KANAYAN YARALARINI OLUK OLUK KANAMASINA SEBEB OLUNDUĞU İÇİN HEPSİNDEN ÖZÜR DİLİYOR VE ANNE OLARAK HEPSİNİ YÜREĞİMİN EN DERİNLERİNDEN KUCAKLAYIP ÖPÜYORUM....
ANNELİK BİR GÜNE DEĞİL BİR ÖMRE SIĞMAZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?