2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..
dişiniz hayırlı olsun zehra. huysuzluğunun geçmesine sevindim.
hoşgeldin. ben şahsen bebek evine vermeyi istemezdim.
ay ne güzel. ilk başarısı bebişinin :) güle güle kullanın.
FATMA VE YİĞİT KUŞU
oyyy esra ben bayıldım bunlara yaa.. bizimkisi çook süper. teşekkür ederiz.
Nanniler günü saçım :)

güle güle kullan evrimcim yeni saçını. yakışmış..

Topikdaşlarım,hamılelıgın uzun yolculugundakı degerlı arkadaslarım ve sonunda Annelık makamına eren güzel Annelerım

Hepimiz Bu Güzel Günde Evlatlarımızla Taçlandık Çok Şükür Rabbime...

Daha Cokk Yıllar birlikte Kutlamak Nasip Olsun,Hepinizi Çok Seviyorum

opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan

tüm yüreği güzel anneler
iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız
bu güzel günümüz kutlu olsun​
...
canım nasılda ugrasmmısn üşenmeden,ellerıne saglık.cok iince düşünmüşsün tesekkur ederım.seviyorum senı cipsiiiim
senağlama aglattın benı,cok ince noktalara cok derinden ,dogru tespitlerle değimişsin.eklenecek bişe bulamıyorum.Rabbım yavrularımızla mutluı huzurlu cokk uzun yıllar nasip etsin inşallah

ayy nanniler günü sacıda süper olmus.zaten yasından genc duruyodun hepten bı gencleşmış gördüm seni opuyorumnanaktan güle güle mutlu günlerde uzasın sacların

sabah kahvaltıya gittik elifle.. deli gibi yedik normal olarak ama aksam yemeyız herhalde.. sonra gezdik ecişte pusetinde uyudu orda guzel gecti hiç darlatmadı masallah...babasıda aradı anneler gunun kutlu olsun dedi bende saol senin anneninde dedim ne diyim senindemi diyim :)) oyle romantizm yasamadık yani . bu gece sabaha karsı gelcek

Merhaba en güzel anneler
Bebeğim olmadan önceki anneler günleri benim için hep buruktu.hem bebeğim yoktu yani olmuyordu,hemde annemden cok uzaktaydım.Ama bugün bebeğimle ilk anneler günümüz sabah babasıyla bahceden gül koparmıslar ve onu sıkı sıkı güzelce tutarak benim yanıma geldi.senağlamaallahım dünyanın en güzel hediyesiydi.Allah bütün isteyenlere bu güzel duyguyu yasatsın.Bütün kadınların anneler günü kutlu olsun.
Hepimizin anneler günü kutlu olsun...

Esracım, ne güzel ne ince düşünülmüş bir mesaj o öyle! çok çok duygulandım, sağol canım... (hala resim alıntısı yapamıyorum (( )
Evrim şaçların çok yakışmış, güle güle kulllan.. Kırmızı nanak Kuzy.. öpüyorum onu..
Pervin,o sevgisini gösteren yumuk elleri yerim ben.. kuzu.. heeep böyle kocaman açılsın tüm sevgilere!
tebrik mesajlarınıza çook teşekkür ederizz!

Ne güzel yazmışsın, eline sağlık

Saçlar ve Hello Kitty tişört süper...

Hamilelik vesilesi ile tanıdığım, tanımadığım :) bir canın bu dünyaya gelmesine vesile olmuş tüm yürekli annelerin ve
bedenen doğum yapmasa dahi kainattaki canlara anne olmuş tüm anne yüreklilerin anneler gününü yürekten kutluyorum :)

Topiğe artık girmesem de, tüm arkadaşlarım aklımdasınız. Biz iyiyiz ve koşuşturmaca devam ediyor.
Bebeklerinizle, sevdiklerinizle, ailenizle birlikte Allah'a emanet olun.

güzel anneler,
hepimizin anneler günü kutlu olsun, midemde kelebekler uçuşuyor 9 aydır, ömrümün sonuna kadar devam edecek çok büyyyük bi aşk bu. Allah her isteyene nasip etsin. yavrularımızın yolları açık olsun hep mutlu olsunlar inşallah. Allah kimseyi annesiz bırakmasın, annesi vefat edenler için böyle günleri hiç sevmem aslında onlar cok buruk geçiriyolardır eminim. Analarımızı evlatlarımızı bize bağışlasın yüce Allah.

esracım, canım ellerine sağlık üşenmemişsin bizi de düşünmüşsün, tespitinde ne kadar doğru. alperenim tam bir koala çünkü.. seni ve yahoyuu coook seviyoruz.
evoo saçlar muhteşem olmuş arkadaşım, kuzey'de tam izmir beyefendisi.. bu arada sen bir ara arkasında koruma olan şapka bakıyordun kuzey'e. akşam zeyland'a gittiğimizde gördüm 2.90'a düşürmüşler rengarenk aldım hemen. izmir'de varsa bakabilirsin canım.
pervin kızın ve sen muhteşemsiniz, emrah'ta hayırlısıyla gelsin yuvasına. karahindiba nasıl kullanılacakmış aybalam hele bi anlatta bende uygulayayım, keçi memesi taşş kalır yanında.
Gizem ada da cok tatlı bir bebek, annesine hediyelerde kazandırmış maaşallah. benim gelinim olur mu acaba :) bayıldım kendilerine...
nur yiğit efe'yi sağlıkla kucağına al tatlım, bende 2 erkek istiyorum nedense çok mutlu oldum senin adına, sırtın yere gelmez artık...
özgül'cüm eşinin jesti cok onur verici gerçekten, ama dini boyutu da bir o kadar düşündürücü. keşke abdest geçseydi bende yaptırmayı cok isterdim.

aklımda kalanlar şimdilik bunlar, misafirlerim gelecek gece tekrar gelirim umarım geçmiş birikti yine, okumaktan sohbete bi dalamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…