2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ANNE OLMAK
karsilik istemeden
minnet beklemeden
en derinden
adanmaktir.

ANNE OLMAK
yavrusunun dunyanin en guzel insani olduguna inanmak
eksiginde yanlisinda golgesi olmak
her adimina hayran olmaktir.

ANNE OLMAK
ikinci bir kalp gibi atmak
her tatli sozle o kucuk yuregi beslemek
omur boyu bir kaynak gibi caglamak
vazgecilmez hava su gibi candandir...

ANNE OLMAK
boyle kutsaldir.

feysten bi arkadastan arakladım ama cok guzel

ha buarada bugun otobuste yazıoduki paramızı cantamızı cebegirenlerden sakınacakmısız :) arakladım diyince cebegiren gibi hisseyledim kendimi :)

canım annelerim güzel kalpli tatlı dilli koca yürekli annelerim hepinizin anneler gününü kutluyorum
hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ediyorum
esracım kartın çok güzeldi teşekkürler
baby her zamnki gibi çok zarifsin mesajlada uygun bu kadar volur yani ecoş u yerim ben

efrimmm çok güzel olmuş saçların çok yakıuşmış kuzeyede kırmızlar çok açmış yirim ben onu

anamm kimse kalmamış yaaa tazede cvp vermiii

gitmiştim böbeem yaa!

elıf gıttıkten sonra ben spordayken eceye baksın dıe kız ayarladım

süper fikir! ben de seneye istiyorum birini. Annem yanımda evet ama, yarım saat işim olsa ağız burun kıvırıyo. Bir yığın dolgu yaptırmam gerek mesela, yaza bıraktım, okullar kapanınca gideceğim. Onur'un 1 günü boş, o gün de sabahtan akşama kadar DOruk'la birlikte, hiç değilse yarım gün bakan biri olsa, adam da nefes alsa!

tüm yüreği güzel anneler
iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız
bu güzel günümüz kutlu olsun​
...

çok tatlısın sen :) Çok beğendim, çok teşekkür ederim. Pervin gibi benim de ilk anneler günü hediyem oldu :)

Ayyy... Oturup ağlayacaktım ne biçim ifade etmişsin!

EVRİM saçlar yakıyo...

İLK ANNELER GÜNÜM gayet sıradan geçti :) Gözde gelmişti cuma günü, hep birlikte pikniğe gittik. Ne bir hediye, ne bir çift güzel kelam! "Aaaaa anneler günü mü?" Annem bile kutlamadı desem yeridir. "Anneler günün kutlu olsun" dedim sabah gidince, o da yarım ağız "senin de" dedi mi, onu bile hatırlamıyorum :) Hediyesini 1 hafta önce alıp vermiştim. Kaynanamı aradım, onu kutladım, sonra onur'a verdim tlf u, 1- dk sonra geri verdi, kaynanam "senin de kutlu olsun" dedi. Bu! Nasıl?

Öküz benim adam yaa... katıksız hem de! Babalar günü etkinliği yapayım da görsün nasıl olurmuş! Gerçi geçmişte çooook sürpriz yapmışlığım vardır kendisine, kendisinin de çooooooook öküzce davranarak emeklerimi göz ardı edip, beni sinir etmişliği, küstürmüşlüğü vardır. Hayır o kadar da anneler günü alışverişine birlikte çıktık! İnsan hiç mi düşünmez, karımın ilk anneler günü diye? Öküz işte!

Tamam, işin ticari ve kapitalist yönüne takılmamak lazım ama ben zaten pırlanta set falan beklemiyordum. Doruk'un ağzından kısa bir not bile yeterliydi

Bebeklerimiz sayesinde tanıştık. Burada olduğum ve sizleri tanıdığım için çok ama çok mutluyum. Hepinizin ilk anneler gününü kutluyorum. Her birinize ayrı ayrı sıcacık sarılıyorum...

Ve bugün tekrar anladım ki, yuvaya terkedilmiş anne kokusunu bilmeyen minicik bebekler, istediği halde evlat sahibi olamayanlar ve oğullarını şehit vermiş anneler kadar hiç birşey canımı acıtmayacak...

Hepimizin anneler günü kutlu olsun..

Evrim çok sugar olmuşsun, çok yakışmış saçların yaa..

Pervin sen de çok hoşsun. Cimcime de öyle..

Taze sen intikamını fena alırsın kanımca.. Doruk kutladımı doruk sen ondan haber ver..Her zamankinden sımsıkı sarıldı mı sana bugün..Herkese baktığından farklı baktı mı...

taze annene sarılmadınmı.. dorukla beraber kucaklasaydınız..
onura gelince dediğin gibi babbalar gunu org yaparsın ama anlayana..

Ah çingene, sen ne kadar süprizlerle dolu bir hatunsun öyle..Eline koluna sağlık..Çok güldüm sayende..Çok beğendim aynen Ruzy de böyle bakıyo bana devamlı... Teoşa çok güldüm ya hakkaten çok komikti..

aycaaa ece bu sabah yanaklarımı tuttu benım sosıs reklamındakı maasallh dıyen kız gıbı.. çok sekerdi herzamankinden farklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…