2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışan bir annenin çocuğuyum ben.. Anneannem büyüttü bu yüzden.. Çoook sevdiğim pamuk helvamı 10 yıl önce kaybettik..
Bugün; ilk anneler günüm.. Annem bana, anneannemin tektaş yüzüğünü hediye etti.. Bu yüzüğü çok büyük bir sevgiyle taşıyacağım taa ki kızımın ilk anneler gününe kadar..

Nurrrrrrrr hayırlı olsun bebeğin erkekmiş..Ne güzel iki arkadaş gibi büyüyecekler. Benim de içime erkek doğmuştu...

Cipsi annem 4 civcive bakmak çok zor ya, başka hediye bulamamış mı körümcen..(düzeltiyorum civcivin öldüğü için almış sorry)..Başlangıçta çok şirinler ama ergenliğe gelince çekilmez oluyorlar. Ruzy'den önceki yaz iki tane civciv büyütmüştüm..Bahçeye otlatmaya çıkarıyordum onları. Bebeğim olursa kesin yine alırım diyordum ama şimdi hayatta uğraşamam...

ıtinayla atlaya zıplaya geçmiş okunur..kafa karman çorman olur..

Son düzenleme:
burcum bise gelsenee benimde tek anneler günümü gerçekten kutlayan hatta 2 kere kutlayan bi kaynım oldu bi dün aradı dün zannetmiş tekrar bugün aradı gökhanda akşam 7 arada hiç yalan yok böle gayet duygusuzcaa
GKN..napıon.
NR..ii sen naptın..
GKN..anneler günün kutlu olsun
NR..tşk ederim hayatım
GKN..aman kutlayımda şimdi ikide bir laf sokarsın bi anneler günümü bile kutlamadın diee senin işin belli olmaz
NR.HÖNKKKK
hiç kutlamasa bundan iidi ben geçen sene babalar günü bile kutlamış hediesini almıştım gerçekten şimdi ben hedie filan istemiorum ama ilk kutlayan keşke gökhan olsaydı değerli anlamlı sözler söleseydi daha mutlu ederdi amaa herzmn ki gibi benim için özel olan günler onun umrunda deil akrabasından birirnin doğum günü olsaydı size yeminle sabahtan çıkıp hediesini pastasını mutlaka biz alırız bana gelince hep es geçer kendiler gerçekten çok kırıldım ona çaktırmadım amaa hiç böle bigün hayal etmemiştim:çok üzgünüm:

gliz ayça tşk ederim cnlarım ii rabbim bize evlatlarımızı vermiş

üzülme canım yaa.. bebişlerin bi büyüsün en güzel kutlamayı yaparlar sana..

Ayçacım, çok teşekkür ederim yorumların için :)

kim yazmıştı unuttum, gördüğüm en güzel ada bu ada diye..katılıyorum...seni de görmüş olduk..daha yakından bir fotonu da eklersen daha muhteşem olur..

imza: meraklı KK anneleri...

tazem bencede utandır onu babalar gününde
nur boşver sen nasılsa en büyük hediyen karnında su an

9 aydan sonra yarın ilk iş günü! pöfffffffffffff! yatayım bari.. muhtemelen 9 ayın acısını deli gibi çıkaracak benden! sonumuz hayrola.. iyi geceler güzel ağustos anneleri ve tatlı bebekleri..

tazem bencede utandır onu babalar gününde
nur boşver sen nasılsa en büyük hediyen karnında su an

üzülme canım yaa.. bebişlerin bi büyüsün en güzel kutlamayı yaparlar sana..

üzülmemeye çalışıyorum onu beklemeden yatacağım şimdii biliorum gelince binbir şaklabanlık yapacak ama neye yararki neyse

Nur çok ilginç bir çiftsiniz, hem birbirinizi çok seviyorsunuz, hem çok tartışıyorsunuz..Sanırım büyük bir sevgi sizinki... Hep öyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…