hah işte bak...dünyalara bedel, başka ne istenir ki hayattan...
Kabul ettim Nur'cum, Ayça seninkini de.. :)gizem tana ark talebi gönderdim ok
burcum bise gelsenee benimde tek anneler günümü gerçekten kutlayan hatta 2 kere kutlayan bi kaynım oldu bi dün aradı dün zannetmiş tekrar bugün aradı gökhanda akşam 7 arada hiç yalan yok böle gayet duygusuzcaaİLK ANNELER GÜNÜM gayet sıradan geçti :) Gözde gelmişti cuma günü, hep birlikte pikniğe gittik. Ne bir hediye, ne bir çift güzel kelam! "Aaaaa anneler günü mü?" Annem bile kutlamadı desem yeridir. "Anneler günün kutlu olsun" dedim sabah gidince, o da yarım ağız "senin de" dedi mi, onu bile hatırlamıyorum :) Hediyesini 1 hafta önce alıp vermiştim. Kaynanamı aradım, onu kutladım, sonra onur'a verdim tlf u, 1- dk sonra geri verdi, kaynanam "senin de kutlu olsun" dedi. Bu! Nasıl?
Öküz benim adam yaa... katıksız hem de! Babalar günü etkinliği yapayım da görsün nasıl olurmuş! Gerçi geçmişte çooook sürpriz yapmışlığım vardır kendisine, kendisinin de çooooooook öküzce davranarak emeklerimi göz ardı edip, beni sinir etmişliği, küstürmüşlüğü vardır. Hayır o kadar da anneler günü alışverişine birlikte çıktık! İnsan hiç mi düşünmez, karımın ilk anneler günü diye? Öküz işte!
üzülme canım yaa.. bebişlerin bi büyüsün en güzel kutlamayı yaparlar sana..burcum bise gelsenee benimde tek anneler günümü gerçekten kutlayan hatta 2 kere kutlayan bi kaynım oldu bi dün aradı dün zannetmiş tekrar bugün aradı gökhanda akşam 7 arada hiç yalan yok böle gayet duygusuzcaa
GKN..napıon.
NR..ii sen naptın..
GKN..anneler günün kutlu olsun
NR..tşk ederim hayatım
GKN..aman kutlayımda şimdi ikide bir laf sokarsın bi anneler günümü bile kutlamadın diee senin işin belli olmaz
NR.HÖNKKKK
hiç kutlamasa bundan iidi ben geçen sene babalar günü bile kutlamış hediesini almıştım gerçekten şimdi ben hedie filan istemiorum ama ilk kutlayan keşke gökhan olsaydı değerli anlamlı sözler söleseydi daha mutlu ederdi amaa herzmn ki gibi benim için özel olan günler onun umrunda deil akrabasından birirnin doğum günü olsaydı size yeminle sabahtan çıkıp hediesini pastasını mutlaka biz alırız bana gelince hep es geçer kendiler gerçekten çok kırıldım ona çaktırmadım amaa hiç böle bigün hayal etmemiştim:çok üzgünüm:
Kabul ettim Nur'cum, Ayça seninkini de.. :)
kabul ettim bilee :))bende gönderdim istek canım
Ayçacım, çok teşekkür ederim yorumların için :)
kabul ettim bilee :))
tazem bencede utandır onu babalar gününde
nur boşver sen nasılsa en büyük hediyen karnında su an
üzülme canım yaa.. bebişlerin bi büyüsün en güzel kutlamayı yaparlar sana..
ayca özlemişim seni iyiki geri döndün
inşallah bende dönebilirimde daha cok görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?