2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kim yazmıştı unuttum, gördüğüm en güzel ada bu ada diye..katılıyorum...seni de görmüş olduk..daha yakından bir fotonu da eklersen daha muhteşem olur..

imza: meraklı KK anneleri...
sağol canım, teşekkür ederim.. eklerim tabii, en kısa zamanda inşallah!
bu sefer kaçtım geşekten. :))

9 aydan sonra yarın ilk iş günü! pöfffffffffffff! yatayım bari.. muhtemelen 9 ayın acısını deli gibi çıkaracak benden! sonumuz hayrola.. iyi geceler güzel ağustos anneleri ve tatlı bebekleri..

off çok zor olmalı..iyi geceler...

Mucizeeee gelmiş gitmiş...gel Pervin beraber ağlayalım...

galiba ben de yatıyorum...

Evreeeen okumakla olmaz.. sen de dön tekrar aramıza...Tatlişko Uras'ı KK da tanısın...

ben de geyşekten kaçıyorum...

Nur çok ilginç bir çiftsiniz, hem birbirinizi çok seviyorsunuz, hem çok tartışıyorsunuz..Sanırım büyük bir sevgi sizinki... Hep öyle kalın...
aynen öle ayçam ayrıyken ölüoz bi aradayken kıymetimizi bilmioz ama gerçekten telde tartışmadık böle normal konuşur gibi konuştuk tel konuşması okadar değil devamı var şakalar yaptı ama beni kıran geç araması ve güselce kutlamak varken bu sözlerle kutlaması ama haksızmıyım ayçaaaaaaa

taze annene sarılmadınmı.. dorukla beraber kucaklasaydınız..
onura gelince dediğin gibi babbalar gunu org yaparsın ama anlayana..

Sarıldım tabii ki. Hediyesini verirken de güzel 1-2 laf ettim. Açıkçası annem o kadar ama o kadar megaloman birisi ki, bir de ben dötünü kaldırmak istemiyorum, zaten sürekli havada geziyor. Sevmiyorum annemin bu yönünü Hiç mütevazı değil. Biri bir şeyini övse "evet öyleyimdir ben" der, teşekkür bile etmez! Biri annemin yanında beni övse "kimin kızı" der. Sanki hiç bir özelliğimi ben kendim kazanmamışım gibi! beni de pek takdir etmez, bana bir konuda "aferin, iyi yapmışsın" dese döner döner bakarım, bende şok etkisi yapar. İyi yaptğtm şeyleri bile onun sayesinde yapmışımdır mutlaka!

Hani sen annenle ilgili güzel şeyler yazıyorsun ya face'e, ben onları yazsam var ya, yemin ederim annemi tutamam. Kendini peygamber ilan eder!

Bana siz de söylüyorsunuz, başkaları da söylüyor " zayıfladın, ne güzel oldun" diye. En çok teşekkür ederim, tüyo isteyenlere de belki 1-2 paragraf bir şey yazarım. Annem de 5 kg kadar verdi, arkadaşları da demiş, ne güzel kilo vermişsin diye, haftalardır anlatıyor aynı şeyleri. Çalışırken de akşamları gelince okuldaki diğer insanların kendisini ne kadar sevdiğini, ne kadar mükemmel bir insan olduğunu anlatıp dururdu, sıkıntıdan patlardım.

1-2 defa söyledim, anne biraz mütevazı ol, öyle düşünmesen bile birazcık öyle davran, diye. Nedenmiş? diyor. 1-2 defa da babam ve Onur'u kast ederek " biz onlardan daha üstünüz" falan dedi, şok oldum. Neden daha üstünüz ki? dedim. Onlardan daha ince düşünüyoruz, diyor. Bu üstünlük müdür? dedim. Bİr daha demedi ama hala aynı şeyi düşündüğüne eminim.

Şimdi ben nasıl diyeyim ki; annecimm sen dünyadaki en değerli varlıksın, iyi ki varsın! Bizi sen yarattın vs diye :) Nasıl diyeyim? Bugün Doruk anneme yöneldi bir ara, "ben olmadan yemek yiyemezsin" di mi? diyor. Hönk diye kaldım. Nasıl yani? Düşün, nasıl bir özgüven, özgüven demek az kalır, nasıl bir ego, nasıl bir kendine aşık olmaktır? Narsizmin en üst noktası! Hep böyle ve her konuda böyle...

Çok çok hoş! Ben bile çok etkilendim. Şahane bir şey !

:))) selam arkadaşlar ben ayçanın dediği gibi öyle kısacık okuyup kaçıyorum zamanım oldukça. anneler günümüzü kutluyorum.Hep güzel kutlamalar nasip olsun inşallah hepimize.

Ah NUR ahhhhh!!! Yok ama, birazdan bir mektup döşeyeceğim kendisine. 1-2 yıldır hem d.günlerimi, hem evlilik yıldönümlerimizi sallayıp duruyor. Öncesinde de özel günlerde öyle muhteşem şeyler yaşamazdık ama bu kadar da sönük geçmezdi. Diyeceğim, daha 32 yaşındayım, seninle bir ömür geçirmek istiyorum ama, her dgünü, yıldönümü, sevgililer günü vb günlerde eline mi bakıp duracağım, "belki bu sefer" diye? Senden 300 - 500 TL lik hediye istemiyorum. Sen de "aaaaaaamaaaaaaaaan sevgililer günü de (ya da başka bir gün) neymiş" deme, diyeceğim. Ben bekliyorum, gelmeyince de bozuluyorum, çünkü önemsiyorum, normalde zaten bana sürpriz falan yapmıyorsun, bari bugünleri değerlendir.. gibi birşeyler yazacağım. Gerçekten de maddi hediyede değilim. ınsan bi çiçek koparır, bir not yazar. Doruk'u kucaklar, sabah yatağa getirir, elinde de not olur vs vs.. çok basit şeyler bunlar. Offf, bi kadınla mı evlenseydim ? :)))

telden giriorum musti uyudu evi toplayıp yatağıma girip topike dalacağım bekleyin beni anacııııım

hepinizin anneler günü kutlu olsun.
esracım çok zarifsin cidden.çoook beğendim kartını

TAZE burcum seni seviyorum.şu üstteki mesajınla bunu bir kez daha naladım

burcucuğum canım ciğerim salih de onur'a benzer.onur eminim seni çok seviyor,çok güzel buluyor,yardımcı olmaya çalışıyor vs.Salih de öyledir.ama bazı erkekler daha romantiktir,sürprizlere kafaları çalışır,salih de pek yoktur böyle meziyetler.bugün hiçbir beklentim yoktu mesela.ama beni şaşırttı ki songünlerdeki limoniliğimizin etkisi de olabilir.bir demet çiçek almış 3 tane beni,kendisini ve neva'yı simgeleyen çiçekten oluşan.üçü de boy boy tahmin edersin ki.sevdiğim bir kitap ve hep kullandığım bir kozmetik malzemesi.
çok sevinemedim ama.niy bilmem? bu özel günler sadece sevgiyi perçinlemek için bir fırsat bir de öyle düşünmeli

şu magnumları küçültüp 6lı olarak paketlemeyi akıl eden insan evladını düşünüyorum bu aralar.ne kalleş ne adi değil mi?

canlarım anneler gününüzü yürekten kutlarım.bizlere bu güzel duyguyu yaşatan evlatlarımıza allah uzun ömürler versin

kısa saç,avivator gözlük ve o yakıcı bakışlar.beynime kazıdığım evrim hep buydu zaten

şimdi malum şahhsın sorularınadan sormaya başlıyorum.
aşağıdakiler ne yapıyorsunuz? birbirinizin kaşını mı alıyorsunuz?

beni bu kaaaa seviomus ilk anneler gunumuzde.. seneye daha cok sevecek

Ballar, tatlılar.. aşıklar.. cok guzelsiniz..

kuzeye yakısmayan renk varmı acep tazaye yakısmayan oce gibi

tesekkur ederim, çok zarıfsın..

Tamam, işin ticari ve kapitalist yönüne takılmamak lazım ama ben zaten pırlanta set falan beklemiyordum. Doruk'un ağzından kısa bir not bile yeterliydi

kıyamam..

kim yazmıştı unuttum, gördüğüm en güzel ada bu ada diye..katılıyorum...seni de görmüş olduk..daha yakından bir fotonu da eklersen daha muhteşem olur..

imza: meraklı KK anneleri...

fenim o :hulya:

şu magnumları küçültüp 6lı olarak paketlemeyi akıl eden insan evladını düşünüyorum bu aralar.ne kalleş ne adi değil mi?

ben de senın ne alem bır kadın oldugunu duusunuyorum.. kaydirigubbakcemile3

Bugun bı makale okudum, ınsan evladı eger vucudunda cok fazla toksın barındırıyorsa kılo kaybetmesı cok zorlasıyormus.. ısıne yarar mı kı acep??

Bir de gecenlerde seni ruyamda gördüm, oldukca guzeldı, sıkıntılısın ve refaha kavuasacaksın.. klasık anlamı hep bu dur :))

topladım evi sabaha bişi bırakmadım yattım yerime gökhan daha gelmedi ama nedense mustiyle yatmak istedim uyuyan bebeyi aldım yanımaa neysemm yarın gökhan beyin keyfi haline kalaraktan anneme gitmek istiorum döt kadar yerdeyiz 1 ay oldu anneme gitmeyeli yarın planım orası

hepinizin anneler günü kutlu olsun.
esracım çok zarifsin cidden.çoook beğendim kartını

TAZE burcum seni seviyorum.şu üstteki mesajınla bunu bir kez daha naladım

sağol böbeeem ben de seni çok seviyorum. Gerçekten!

Gerçekten de düşünmesi yeter, aferin Salifo'ya :) Elbette çok seviyor. Salı günü bir mesaj atmış bana sabahtan, sınıfta okudum, oturup ağlayacaktım, o kadar hoş, duygusal... E be adam, bunu düşünüyorsun da, şunu birleştir! Yok anacım yok, o özeni gösterecek döt yok. Döt var ziyadesiyle ama, başka işlere yarıyo Neyse, tamam, yani dediğim gibi süpersonik şeyler beklemiyordum. Ama bu kadar da sallanmayı da beklemiyordum. Bari sabah güzel bir öpücük alsaydım mafoldumben

kısa saç,avivator gözlük ve o yakıcı bakışlar.beynime kazıdığım evrim hep buydu zaten

çiddi miisin?? :)) su bakıslarım da olmasa bı fok olmazdı benden.. ben de bılıorumm :)) Allahtan karızmamız varmıs, sukurler olsun :))

şimdi malum şahhsın sorularınadan sormaya başlıyorum.
aşağıdakiler ne yapıyorsunuz? birbirinizin kaşını mı alıyorsunuz?

Ben Burcu yu aradım, cok üzülmüş, nanniler gününü kutladım, ondan gec yazdım cigerım..

Bole tadımlık gidip gelıosun.. uzuluyorum gercekten!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…