sağol canım, teşekkür ederim.. eklerim tabii, en kısa zamanda inşallah!kim yazmıştı unuttum, gördüğüm en güzel ada bu ada diye..katılıyorum...seni de görmüş olduk..daha yakından bir fotonu da eklersen daha muhteşem olur..
imza: meraklı KK anneleri...
9 aydan sonra yarın ilk iş günü! pöfffffffffffff! yatayım bari.. muhtemelen 9 ayın acısını deli gibi çıkaracak benden! sonumuz hayrola.. iyi geceler güzel ağustos anneleri ve tatlı bebekleri..
aynen öle ayçam ayrıyken ölüoz bi aradayken kıymetimizi bilmioz ama gerçekten telde tartışmadık böle normal konuşur gibi konuştuk tel konuşması okadar değil devamı var şakalar yaptı ama beni kıran geç araması ve güselce kutlamak varken bu sözlerle kutlaması ama haksızmıyım ayçaaaaaaaNur çok ilginç bir çiftsiniz, hem birbirinizi çok seviyorsunuz, hem çok tartışıyorsunuz..Sanırım büyük bir sevgi sizinki... Hep öyle kalın...
taze annene sarılmadınmı.. dorukla beraber kucaklasaydınız..
onura gelince dediğin gibi babbalar gunu org yaparsın ama anlayana..
Çalışan bir annenin çocuğuyum ben.. Anneannem büyüttü bu yüzden.. Çoook sevdiğim pamuk helvamı 10 yıl önce kaybettik..
Bugün; ilk anneler günüm.. Annem bana, anneannemin tektaş yüzüğünü hediye etti.. Bu yüzüğü çok büyük bir sevgiyle taşıyacağım taa ki kızımın ilk anneler gününe kadar..
kuzeye yakısmayan renk varmı acep tazaye yakısmayan oce gibi
Tamam, işin ticari ve kapitalist yönüne takılmamak lazım ama ben zaten pırlanta set falan beklemiyordum. Doruk'un ağzından kısa bir not bile yeterliydi
kim yazmıştı unuttum, gördüğüm en güzel ada bu ada diye..katılıyorum...seni de görmüş olduk..daha yakından bir fotonu da eklersen daha muhteşem olur..
imza: meraklı KK anneleri...
şu magnumları küçültüp 6lı olarak paketlemeyi akıl eden insan evladını düşünüyorum bu aralar.ne kalleş ne adi değil mi?
hepinizin anneler günü kutlu olsun.
esracım çok zarifsin cidden.çoook beğendim kartını
TAZE burcum seni seviyorum.şu üstteki mesajınla bunu bir kez daha naladım
burcucuğum canım ciğerim salih de onur'a benzer.onur eminim seni çok seviyor,çok güzel buluyor,yardımcı olmaya çalışıyor vs.Salih de öyledir.ama bazı erkekler daha romantiktir,sürprizlere kafaları çalışır,salih de pek yoktur böyle meziyetler.bugün hiçbir beklentim yoktu mesela.ama beni şaşırttı ki songünlerdeki limoniliğimizin etkisi de olabilir.bir demet çiçek almış 3 tane beni,kendisini ve neva'yı simgeleyen çiçekten oluşan.üçü de boy boy tahmin edersin ki.sevdiğim bir kitap ve hep kullandığım bir kozmetik malzemesi.
çok sevinemedim ama.niy bilmem? bu özel günler sadece sevgiyi perçinlemek için bir fırsat bir de öyle düşünmeli
kısa saç,avivator gözlük ve o yakıcı bakışlar.beynime kazıdığım evrim hep buydu zaten
şimdi malum şahhsın sorularınadan sormaya başlıyorum.
aşağıdakiler ne yapıyorsunuz? birbirinizin kaşını mı alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?