bu yazıyla niye ben bu kadar duygulandım yaa??Çalışan bir annenin çocuğuyum ben.. Anneannem büyüttü bu yüzden.. Çoook sevdiğim pamuk helvamı 10 yıl önce kaybettik..
Bugün; ilk anneler günüm.. Annem bana, anneannemin tektaş yüzüğünü hediye etti.. Bu yüzüğü çok büyük bir sevgiyle taşıyacağım taa ki kızımın ilk anneler gününe kadar..
al benden de o kadar.. aslında eşim romantiktir ama dün niyeyse beklentilerimi karşılamadı. sabah uyandı hemen öptü kutladı filan. sonra öğlene doğru pasta yapayım filan demeye başladı. ama canım hiç istemedi. yapma dedim. yemeğe götüreyim seni dedi onu da istemedim. zaten akşama doğru da evlilik hayatımız boyunca neredeyse ilk defa biraz bozuştukAh NUR ahhhhh!!! Yok ama, birazdan bir mektup döşeyeceğim kendisine. 1-2 yıldır hem d.günlerimi, hem evlilik yıldönümlerimizi sallayıp duruyor. Öncesinde de özel günlerde öyle muhteşem şeyler yaşamazdık ama bu kadar da sönük geçmezdi. Diyeceğim, daha 32 yaşındayım, seninle bir ömür geçirmek istiyorum ama, her dgünü, yıldönümü, sevgililer günü vb günlerde eline mi bakıp duracağım, "belki bu sefer" diye? Senden 300 - 500 TL lik hediye istemiyorum. Sen de "aaaaaaamaaaaaaaaan sevgililer günü de (ya da başka bir gün) neymiş" deme, diyeceğim. Ben bekliyorum, gelmeyince de bozuluyorum, çünkü önemsiyorum, normalde zaten bana sürpriz falan yapmıyorsun, bari bugünleri değerlendir.. gibi birşeyler yazacağım. Gerçekten de maddi hediyede değilim. İnsan bi çiçek koparır, bir not yazar. Doruk'u kucaklar, sabah yatağa getirir, elinde de not olur vs vs.. çok basit şeyler bunlar. Offf, bi kadınla mı evlenseydim ? :)))
günaydın kızlar
ne zormuş yaa böyle.. elim kolum kırılmış sanki. ruhum sıkılıyor. üstte yazdığım sebepten..
canım bozma moralini arada her ailede olan şeyler hiç bi sebep yokken yada moktan bi sebepten dolayı arada sorunlar yaşanabiliyor.... boşuna kendini üzme çünkü çabuk düzelen şeyler bunlar sonra sen kendini üzdüğünle yıprattınla kalıyorsun..... biraz çık dolaş hava al moralin yerine gelsin.... :teselli:
Ohh ne güzel işte.. Keşke annemler bana yakın olsada bende bıraksam..daha sonra dışarı çıkıcam işim var dedi bir süre sonra geri geldi elinde spor salonu üyelik kartı ile
bu ne dedim dedi yüzme ve fitness üyeliği evin çok yakınındaki spor salonundan
ee dedim nasıl gidicem??
annemle konuştum esra spora gidecek yahoya sen bakacaksın diye oda tamam demek zorunda kalmış
ay ben şokk şokkk boshayallersmile
inanılmaz sevindim hem eve yakın kafam rahat edecek ayyy süperdi yaneee
Eşlerimiz çok benzeşiyor... Ama bizde olumlu yönlerini düşünüp daha çok sevelim kocişlerimizi... opuyorumnanaktanAh NUR ahhhhh!!! Yok ama, birazdan bir mektup döşeyeceğim kendisine. 1-2 yıldır hem d.günlerimi, hem evlilik yıldönümlerimizi sallayıp duruyor. Öncesinde de özel günlerde öyle muhteşem şeyler yaşamazdık ama bu kadar da sönük geçmezdi. Diyeceğim, daha 32 yaşındayım, seninle bir ömür geçirmek istiyorum ama, her dgünü, yıldönümü, sevgililer günü vb günlerde eline mi bakıp duracağım, "belki bu sefer" diye? Senden 300 - 500 TL lik hediye istemiyorum. Sen de "aaaaaaamaaaaaaaaan sevgililer günü de (ya da başka bir gün) neymiş" deme, diyeceğim. Ben bekliyorum, gelmeyince de bozuluyorum, çünkü önemsiyorum, normalde zaten bana sürpriz falan yapmıyorsun, bari bugünleri değerlendir.. gibi birşeyler yazacağım. Gerçekten de maddi hediyede değilim. İnsan bi çiçek koparır, bir not yazar. Doruk'u kucaklar, sabah yatağa getirir, elinde de not olur vs vs.. çok basit şeyler bunlar. Offf, bi kadınla mı evlenseydim ? :)))
Ya varya çalışmak zorunda olup yavrularından ayrılan anneleri düşündükçe çok üzülüyorum.. Rabbim sizede ayrı bir kolaylık versin inşallah.. Sana da 9 ay sonra ki ilk iş gününde kolaylıklar diliyorum canım.. Bu arada kızın tam bir adalar güzeli.. a.s9 aydan sonra yarın ilk iş günü! pöfffffffffffff! yatayım bari.. muhtemelen 9 ayın acısını deli gibi çıkaracak benden! sonumuz hayrola.. iyi geceler güzel ağustos anneleri ve tatlı bebekleri..
Oyyy yirim ben o elleri... Çok tatlısınız Pervin ayrıca o spor salonunda ki kadınlarmıydı hatırlayamadım ama sana olur olmadık laflar söyleyenler herhalde yakın gözlüklerini yanlışlıkla gözlerinde unutupta bakmışlar... Halt etmişler resmen...beni bu kaaaa seviomus ilk anneler gunumuzde.. seneye daha cok sevecek
]
Çok teşekkürler teyzesi..dişiniz hayırlı olsun zehra. huysuzluğunun geçmesine sevindim.
..
Ayyy çok şeker.. Ben hanzalyı aynen böyle seviyorum ısırarak...kaydirigubbakcemile3[ ZEHRA VE HANZALA
[]
Hayırlı olsun makinaniz Canım.. Güle güle yoğurtları hüpletinnn hepbirlikte...bugün e-bebek de anne bebek etkinlikleri vardı. ne var ne yok diye uğradık bi.. yarışmalar filan yapılıyordu. biz de girelim dedik. Ada yoğurt yeme yarışmasını 2. likle kazandı, yoğurt yapma makinesi hediye ettiler!! :))
adaşşş senin geçen seneki mesajını hala saklıyorumm biliyünmüüü
ilk anneler günümü sen kutlamıştınn hayatta silmemmm saklarımm opuyorumnanaktan
yaho yu en şebek hallere sokan esracım
sen niecanın sıkıldıkçabu yakışıklı yahoyla dalga geçiosun.
ayyybidecivcivi öldürmüş..eyvahedigeldismile
pervinin tespitt mikemmel olmuş
iyicechuckybebekoldu.delikafadulden
peehhhhh
albüme ekledim evet.. ne biliyim ne saçma uyulama! gerekçesini merak ettim doğrusu..
bugun yaptıgım saykoluk.. indirimden etek aldım 38 beden bde 42si vardı adam dedi 38 size olmaz denettirmioda gerizekaa cokta begendim 42yı al.bende almadım olur dedim adama eve geldim fermuar kapanmadı :) bellilik yaptık ona girmeye calıscas:) elif giydi tam oldu. oysaki bu saah trden aldıgım 28 beden kotuma sıgdım
Evet esimin anneler günü hediyesi biraz farkli oldu..aslinda benim pek istemedigim birseydi..yüzük parmagina Özgül diye ismimi yazdirmis..omuzunada Kaan ve Hayat...aslinda severim dövmeyi ama dini acidan herkulaktan bir ses cikmasi nedeniyle hep soguk bakmistim..yani kendim ve onun yaptirmasina..tabi o bir hosluk olsun diye yaptirmis ama cok cok ta sevindim diyemem..acaba sacmami düsünüyorum??:uhm:
günaydın..eşimle akşam aramız düzledi aslından çoktan yelkenler suya indi ama bu sefer akşama kadar telefonlaşmadık..
En güzel hediyem heralde bu sözcükler olsa gerek :
Bu Hayat Sensiz ve Çocuklarımsız Bir Hiç Anlamsız Ve bomboş..Bu gün bana 1 trilyon paran var deseler sizsiz hiç anlamı olmayacağını anladım ve bunları söylerken göz yaşlarını tutamadı ..aman aramızda kalsın...
Dünyadaki En Büyük Zenginlik HUZUR diyorum ...
sinir krizleri geçiriyorummm
saat 1 de yahya beyfendiyi tam 45 dklık çabalrım sonucu uyutabildim derken zırrrrr zil çaldı bangır bangırr
sevgili babaannesi gelmiş akıl edememiş kapıyı tıklamayı tabi yahya uyandı
neyse uyumadı meyvesini yedirdim tekrar uyutma çabalrına giriştim tam uyuttum derken
zırrrrrrrrrrrr tekrar zil
ihlas ev aletlerin servisi gelmiş kaynanam ordan bişey almış yanlışlıkla bizim zile basmışşş
Allahımmm aklıma mukayet ol dedim yok uyumuyorr velet
bende aldım çocuğu yukarı çıakrdım
buyur babaannesi toruncağızını al uyut bissürü işim var uyumadı yapamdım
sana kolaylıklar dilerim dedim ve aşağıya indim
nasıl??
mamiyide aradım bizim zilleri iptal ediyorsun bu akşam dedim
o niyeymiş dedi bende böyle böyle dedim
yok iptal olmaz dedi
bende o halde çekici alıp kırıyorum zili haberin olsun dedim
tamam tamam akşam halledeceğim ben dedii guclubacismile
ilk anneler günü hediyemi bende almış bulunuyorummm
kimdenmii tabiki mamiden değill
ufak görümcelerimden
bana tam 4 tane civciv almışlar ohaoldumsmile
şaka gibiii değilmiii
evdekki öldü diye yenilerini almışlarrr
ayy dedimm daha yokmuyduuuu 5 tane çocuğum oldu hayırlı olsun :sinifsinif:
sportif beybimmm anaç tavuğun gagalasın seniiii
civcivlerime isim takmalıyım ikisi sarı ikisi kahve zaten ikisi tavuk ikisi horozmuş
fuhuş mekanı gibi olmaz yane dimi ateşle barut yanyana durmaz misali delikafadulden
yahoma kötü örnek olmasınlarda naniknanik
Olur canım arada sonnu güzel oluyor ama genelede bizde sizdede öyle olur inşallah canım.. Sen çok ilerletme yeter.. Erkekler çünkü çoğu zaman bilmeden yapıyor yaptıklarını.. Sonrada çok üzülüyorlar. Ama sonucu güzel oluyor..bu yazıyla niye ben bu kadar duygulandım yaa??
al benden de o kadar.. aslında eşim romantiktir ama dün niyeyse beklentilerimi karşılamadı. sabah uyandı hemen öptü kutladı filan. sonra öğlene doğru pasta yapayım filan demeye başladı. ama canım hiç istemedi. yapma dedim. yemeğe götüreyim seni dedi onu da istemedim. zaten akşama doğru da evlilik hayatımız boyunca neredeyse ilk defa biraz bozuştukşu anda moralim çok bozuk..
Evet canım ya okudum ama bak sen yazınca hatırladım.. kusura bakma.KABAKULAK konusunda beklemeyedeyiz arkadaşlar... hemen çıkmıyormuş zaten belli bi kuluçka süresi varmış 2-3 hafta içinde çıkarmış buluşınca hala beklemeyediz inşallah birşey olmayacak... ama gel görünki anne yüreği arada şeytan dürtüyor acabamı diyorum offf rabbim bütün meleklerimizi korusun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?