2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ozgur teksas katlıamına bakıyor, 50 kere ızlemıs adam.. benım de sınırlerım yerınden oynuyor, hıc hoşlanmıyorum bole fılmlerden.. o yuzden kacıyorum acıkcası.. ıyı geceler hanımlar.

bende bugün şaşkınlıklar yaşadım
montofon kocamda beni şoke etti açıkçası
sabah markete gitti ekmek vs almaya elinde iki hediye paketi ile geldi birini yahoya verdi birini kendi verdi oğlum ve benim adıma anneler günü hediyesi dedi
ben böyle bön bön baktım suratına uyku sersemi bir gömlek ve bir bluz almış
ancak beden M beden
dedim bana iltifat ettin sanırım ben XL giyiyorummm delikafadulden
neyse dedim gözünde bu bedende gözükmek bile güzelmiş :)))

daha sonra dışarı çıkıcam işim var dedi bir süre sonra geri geldi elinde spor salonu üyelik kartı ile
bu ne dedim dedi yüzme ve fitness üyeliği evin çok yakınındaki spor salonundan
ee dedim nasıl gidicem??
annemle konuştum esra spora gidecek yahoya sen bakacaksın diye oda tamam demek zorunda kalmış
ay ben şokk şokkk boshayallersmile
inanılmaz sevindim hem eve yakın kafam rahat edecek ayyy süperdi yaneee

Bana müsade kızlar. Öptüm sisiii

GYPSY güle güle giy hediyelerini. M bedeni değiştirmezdim yerinde olsam :) içine girmeye çalışırdım :)

pervinnn ne güzel çıkmışsınızz ecoşun ellerini ısırmak istiyorum

bende keşke oğlumla bi foto çekilseydim bugünün anısınaa

bu arada bana teşekkür dileklerini iletenler rica ederim ne demek siz daha güzellerine layıksınız,hoşuma gitti fotolar bende kombine etmek istedim

he bu arada efrimm seni fillle özdeştirdim çünkü filler yeryüzünde yaşayan memelilerin en güçlüsüymüş nesli tükenmekte olan çok özel bir canlıymış bilmem anlatabildim mii:))

tazem bende açıkçası beklemiyordum ve inanılmaz şaşırdım
adamın kafaya saksı falanmı düştü diye şüphe ettim
ancak tüm erkeklerin artıları ve eksileri oluyor maalesef
sen şikayetinde elbette haklısın ancak onurunda çok fazla artıları var bunu gözardı edemezsin
aslında onuru güzel yontmuşsun ancak fazlasını beklememek gerekiyor demekki
erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını bü yüzden çok severim

günaydınnn.... yine yeni bi haftaya başladık güzel bi hafta olması dileğiyle....

Geçmiş ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..... rabbim anne olmamızı sağlayan anlamlı kılan evlatlarımızı yanımızdan hiç ayırmasın......

geçmişe bakıp geliyorum...

bu yazıyla niye ben bu kadar duygulandım yaa??
al benden de o kadar.. aslında eşim romantiktir ama dün niyeyse beklentilerimi karşılamadı. sabah uyandı hemen öptü kutladı filan. sonra öğlene doğru pasta yapayım filan demeye başladı. ama canım hiç istemedi. yapma dedim. yemeğe götüreyim seni dedi onu da istemedim. zaten akşama doğru da evlilik hayatımız boyunca neredeyse ilk defa biraz bozuştuk şu anda moralim çok bozuk..

günaydın kızlar
ne zormuş yaa böyle.. elim kolum kırılmış sanki. ruhum sıkılıyor. üstte yazdığım sebepten..

EVRıMıM saçlar yakıyor çok hoş olmuş güle güle kullan...Kuzy şapkasıda gözümden kaçmadı bu ne yakışıklılık ya çocuk şimdiden daha tarz olmuş :))

BABY çok hoş olmuşsun ya... annelik sana çok yakışıyor....

ESRAM çok güzel özeltlemişsin beni aynen öyleyim..... seviyorum seni...

KABAKULAK konusunda beklemeyedeyiz arkadaşlar... hemen çıkmıyormuş zaten belli bi kuluçka süresi varmış 2-3 hafta içinde çıkarmış buluşınca hala beklemeyediz inşallah birşey olmayacak... ama gel görünki anne yüreği arada şeytan dürtüyor acabamı diyorum offf rabbim bütün meleklerimizi korusun.....

günaydın kızlar
ne zormuş yaa böyle.. elim kolum kırılmış sanki. ruhum sıkılıyor. üstte yazdığım sebepten..

canım bozma moralini arada her ailede olan şeyler hiç bi sebep yokken yada moktan bi sebepten dolayı arada sorunlar yaşanabiliyor.... boşuna kendini üzme çünkü çabuk düzelen şeyler bunlar sonra sen kendini üzdüğünle yıprattınla kalıyorsun..... biraz çık dolaş hava al moralin yerine gelsin.... :teselli:

ESRAAAA resimler çok hoş olmuş anneler ve yavrularını hayvanlar alemiyle tanıtmışsın.....

ben ile selin kangurumuyuz biz neyiz ya...ama güzel resim seçmişsin... kızlar anasının dizinin dibinde durur çok güzel bi benzetme oldu o resimdede yavrusu annesinin dizinin dibinde duruyor çok beğendim çok teşekkürler :)))))))

günayddddddııınn

cumartesi pazar eve sadece uyumak için girdiğimden dolayii

dün giirp bi anneler günü mesacı yazamadım.
geçmiş gununuz kutlu olsun annaer..
bu yıl bambaşkaydı ya anne olmak ne kadar mutluluk verici. Allah isteyipde evledı olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu..

şimdi geçmişe azcık bakmak istiyorum ama evdedunya kadaaaaar işim varr.

evet ya söylediğin gibi resmen hiç yoktan yere yani. ortada bişi olsaydı bu kadar üzülmezdim. ama sabah gönlümü almaya çalışırken de onu çok kırdım. ben çok kırıldığımda çok kırıcı konuşuyorum. yani daha da kötü oldu sanırım. keşke söylediğini yapabilseydim. ama burda ne çıkıp dolaşacak bi yer var, ne de bir tanıdığım akrabam ailem var. yapayalnızım yani zaten de işteyim şu an.offff.......

Ohh ne güzel işte.. Keşke annemler bana yakın olsada bende bıraksam..
Sporu çok seviyorum ama inanın Hanzala yı indir çık sandalyeyi indir dönüşte tekrar..
Üşeniyorum valla..

Eşlerimiz çok benzeşiyor... Ama bizde olumlu yönlerini düşünüp daha çok sevelim kocişlerimizi... opuyorumnanaktan

9 aydan sonra yarın ilk iş günü! pöfffffffffffff! yatayım bari.. muhtemelen 9 ayın acısını deli gibi çıkaracak benden! sonumuz hayrola.. iyi geceler güzel ağustos anneleri ve tatlı bebekleri..
Ya varya çalışmak zorunda olup yavrularından ayrılan anneleri düşündükçe çok üzülüyorum.. Rabbim sizede ayrı bir kolaylık versin inşallah.. Sana da 9 ay sonra ki ilk iş gününde kolaylıklar diliyorum canım.. Bu arada kızın tam bir adalar güzeli.. a.s

beni bu kaaaa seviomus ilk anneler gunumuzde.. seneye daha cok sevecek

]
Oyyy yirim ben o elleri... Çok tatlısınız Pervin ayrıca o spor salonunda ki kadınlarmıydı hatırlayamadım ama sana olur olmadık laflar söyleyenler herhalde yakın gözlüklerini yanlışlıkla gözlerinde unutupta bakmışlar... Halt etmişler resmen...

dişiniz hayırlı olsun zehra. huysuzluğunun geçmesine sevindim.

..
Çok teşekkürler teyzesi..

[ ZEHRA VE HANZALA
[]
Ayyy çok şeker.. Ben hanzalyı aynen böyle seviyorum ısırarak...kaydirigubbakcemile3
Aslan gibi bi anne olmak istiyorum..
Hayırlı olsun makinaniz Canım.. Güle güle yoğurtları hüpletinnn hepbirlikte...
NUR odanı sen beğendiysen güzeldir tabi..Ama sanki biraz göz yorucu..Biraz azaltsan tabi sen bilirsin yine de.. sengözlerimebaksanab
EVRİM EVRİM saçların süper olmuş.. Aslında bende kestirmek istiyorum bu aralar..
Benim yüzüm toplu biraz boynumda uzun değildir çok nasıl bişey yakışır bakıyorum bu aralar.. Artık kat kat modelden sıkıldım..
Atladıklarım vardır kesin. Uzun zamandır giriyorum ama yazamadan çık mak zorunda kalıyordum..Dişimizi kutlayan herkese çok teşekkürler....

adaşşş senin geçen seneki mesajını hala saklıyorumm biliyünmüüü
ilk anneler günümü sen kutlamıştınn hayatta silmemmm saklarımm opuyorumnanaktan

ayy canım benim ilk benmi kutlamıstım iyi yapmısım :)

guli kizz beni geçtik sende arada bir space bar kullansan diyorum ne bu yapısık yapısık bende sıkca bu hatayı yapıyorum ama sen abartmısın anacım zor okudum son yazdıgın uç mesajı :))

albüme ekledim evet.. ne biliyim ne saçma uyulama! gerekçesini merak ettim doğrusu..

heralde birileri yeni uye olup olur olmaz cirkin resimler falan eklemesin diye. oyle sanıorum emin degilim son kararımda deil :)

aaa orda denetmiyorlarmı giysileri alırken bu da iyi yaa
neyse o etek hedefin olur boylelikle insallah girersin içine

ya ne diyim ben sana ozgul. sanane esinin yaptıdıgı dovmenin gunahından. ne kadar harika bir haraket yapmıs adam sen bunları insallah yuzune yuzune soylemedin hevesini kirmadın:)
bende yıllar evel dovmemi yaptırmadan diyanet islerine mail atmıstım . ordan gelen yanıt sonucunda gidip yaptırdım resmen buna bırakmıstım kararımı. gusul sayılmaz yanıtı gelseydi yaptırmayacaktım. ama oyle birsey yokmus hatırlamıyorum simdi o yazıyı hani bu konuyu tartısma konusu yapmak içinde yazmıyorum ben sadece ordan gelen yanıtı soyluyorum yoruma acık bir konu çunku bilemem ordan oyle yanıt geldi diye gittim yaptırdım
diyanetin yazdıgına gore allahın yarattııgı bedeni degistirdigin için yani estetik ameliyatla aynı oranda gunahmıs . tovbe si varmıs. henuz pisman olmadım ilerde olursam tovbe edebilirmisim yani bunu duyunca yaptırdım. ama kimsenin adını biryerlerime yazdırmam bu kesin esin buyuk bir olay yapmıs lutfen kiymetini bil yazık adamcagıza

ayyy ayy ne kadar romantik bir esin var ya kesinlikle huzur hayattaki en onmemli sey saglık ve huzur yanyana tabi olmalı.
senin adın açok sevindimm ne mutlu

hahaaa super yapmıssınn on numara hareket kadının suratını çok merake diyorum:))

bende bu taktigi denerim iboya derim ayakkabım koptu yapıstır vs sallar en pahalı ayakkabıcıya verip yaptırcam haberin olusn derim bakarım anında yaptırmıs :))))

ayy nası yani yaa 4 tane niye hos mus senin gorumcelerde :))) kolay gelsin vala zor is

ay esra sabah sabah koptum varya kahkahalarla guldum burda fuhus mekanı haa:))) sen çok yasa emi pazartesi sabahı is yerinde bile beni guldurdun yaa :))))

Olur canım arada sonnu güzel oluyor ama genelede bizde sizdede öyle olur inşallah canım.. Sen çok ilerletme yeter.. Erkekler çünkü çoğu zaman bilmeden yapıyor yaptıklarını.. Sonrada çok üzülüyorlar. Ama sonucu güzel oluyor..

Evet canım ya okudum ama bak sen yazınca hatırladım.. kusura bakma.
Canım inşallah bulaşmamıştır. Ama işte sonunda olacaklar. Hiç olmasın istiyorsun ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…