. Offf, bi kadınla mı evlenseydim ? :)))
daha sonra dışarı çıkıcam işim var dedi bir süre sonra geri geldi elinde spor salonu üyelik kartı ile
bu ne dedim dedi yüzme ve fitness üyeliği evin çok yakınındaki spor salonundan
ee dedim nasıl gidicem??
annemle konuştum esra spora gidecek yahoya sen bakacaksın diye oda tamam demek zorunda kalmış
ay ben şokk şokkk boshayallersmile
inanılmaz sevindim hem eve yakın kafam rahat edecek ayyy süperdi yaneee
he bu arada efrimm seni fillle özdeştirdim çünkü filler yeryüzünde yaşayan memelilerin en güçlüsüymüş nesli tükenmekte olan çok özel bir canlıymış bilmem anlatabildim mii:))
ESRA ESRA cidden o civcivlere nasıl bakcaksın..
Aman yahodan koru yoksa ev türbeye dönecek..kaydirigubbakcemile3
Ayrıca Yaho nun halleri süper ya.. Çok estetik bir yüzü var.. delikafadulden
bgun yıne klasık bomba 2 sualle karsılastım..
1- eceyı goren bir grup kadın kızmı oglanmı, ay ne tatlı oglan die sevdilr mor mont pembe ayakkabısı olmasına ragnen..
2- aa abla sen yınemı hamılesın...bir grup burdaki turk unv ogrencisi kızlar
bugün e-bebek de anne bebek etkinlikleri vardı. ne var ne yok diye uğradık bi.. yarışmalar filan yapılıyordu. biz de girelim dedik. Ada yoğurt yeme yarışmasını 2. likle kazandı, yoğurt yapma makinesi hediye ettiler!! :))
tüm yüreği güzel anneler...
iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız
bu güzel günümüz kutlu olsun
Nanniler günü saçım :)
Tamam, işin ticari ve kapitalist yönüne takılmamak lazım ama ben zaten pırlanta set falan beklemiyordum. Doruk'un ağzından kısa bir not bile yeterliydi
Bebeklerimiz sayesinde tanıştık. Burada olduğum ve sizleri tanıdığım için çok ama çok mutluyum. Hepinizin ilk anneler gününü kutluyorum. Her birinize ayrı ayrı sıcacık sarılıyorum...
Ve bugün tekrar anladım ki, yuvaya terkedilmiş anne kokusunu bilmeyen minicik bebekler, istediği halde evlat sahibi olamayanlar ve oğullarını şehit vermiş anneler kadar hiç birşey canımı acıtmayacak...
Hepimizin anneler günü kutlu olsun..
gunaydınlarrrr
geçmiste devam etmeden evel yazayım dedim. lakin epey uzun sayfalar
berke nin anneler gunu hediyesineee bayıldım varyaaa inanamıycaksınız :)
cumartesi benim uyuma sabahım pazar ibonun sırayla uyuyoruz daha once yazmısmıydım bilmiyorum ama.
neyse pazar sabah 7 gibi ece biraz agladı ama sustu akabinde dedim uyudu daldı tekrar saat 8,30 da tekrar fikirdanma seklinde aglama duydum kalktım artık odaya kosturuyorum berke baktım salonda tv izliyor anne ece burda gel dedi. neeee oldum nasi yani berke niye aldın naptın falan baktım o da yerde oynuyor sırıtıyor:)
meger saat 7 de agladıktan sonra berke kalkmıs almıs bunuda yatagından kucak acmıs berkeye dayanamamıs almıs ve ben uyuyayım diye beni kaldırmamıs . abi kardes oturmuslar berke cizgi film izlemis ece yerde oynamıs. o birbucuk saatte nasıl olmus ece hiç dusmemis anlamadım dusse kesin aglar yuksek sesle duyarım biizm evde odalar iç içe oyle uzun koridor falan yok yani. berke ye sordum dusmedi anne tuttum baktım diyorum dedi o kalktı ben oturttum dedi sen uyu diye dedii ayy nasıl mutlu oldumm yavrum yaa bana en super anneler gunu hediyesi bu oldu dedim uykumu almıstım epey. allah korumus tabi o arada kafa goz biryere çarpabilirdi ece feryat figanada uyanablirdim ama çok sukur olmamıs alma sen pek boyle berke dedim takip edemeyebilirsin onu beni kaldır birdaha dedim :)
ibocum da kolye almıs hediye bana melek kolyesi. sende bizim melegimizsin diyerek verdiler uçu birden tutarak çok mutlu oldum.
sabahta arkadaslarla kahvaltıya gittik ordan cici annemize ordan kayınvalde ve anneme giderek bitirdik pazar anneler gunu gezmemizi.
tabi pazar gunu sabahtan erkenden kahvaltıya falan gidebilmek için cumartesi aksam 3 saati mutfakta gecirdim yemekler yaptım ece nin çorba yogurt vs aksamdan hazırladım neyse olucak o kadar bebek ve bir buyuk çocukla yola çıkmanın bir bedeli var :))
Sarıldım tabii ki. Hediyesini verirken de güzel 1-2 laf ettim. Açıkçası annem o kadar ama o kadar megaloman birisi ki, bir de ben dötünü özgüven demek az kalır, nasıl bir ego, nasıl bir kendine aşık olmaktır? Narsizmin en üst
Çok çok hoş! Ben bile çok etkilendim. Şahane bir şey !
Ah NUR ahhhhh!!! Yok ama, birazdan bir mektup döşeyeceğim kendisine. 1-2 yıldır hem d.günlerimi, hem evlilik yıldönümlerimizi sallayıp Doruk'u kucaklar, sabah yatağa getirir, elinde de not olur vs vs.. çok basit şeyler bunlar. Offf, bi kadınla mı evlenseydim ? :)))
daha sonra dışarı çıkıcam işim var dedi bir süre sonra geri geldi elinde spor salonu üyelik kartı ile
ee dedim nasıl gidicem??
annemle konuştum esra spora gidecek yahoya sen bakacaksın diye oda tamam demek zorunda kalmış
Esrako cidden oğlun çok düşünceli davranmış..
Ya bişey soracağım. Oğlunun yanında da Ece ni bu kadar koruyucu davranıyormusun..
Böyle olunca büyük çocuk içten içe çok üzülürmüş. Annem babam beni bu kadar korumuyor. Halbuki bebekken aynı şekilde kendilerine karşı koruyucu davranılmıştı. Ama bunu akıl edemez bir çoğu..
Nacizene önerimdi.. :kedi:
ESRAKO cum,
Bence bırak ilgilensin abisi.. boylece sorumluluk almayı da ogrenır.. cocugun yaptıgını kursagında bırakmıssınn, içinden oyle gecırdıgıne emınım Berke nın..
Zehra nın dedıgı de dusundurucu acıkcası.. Berke gıbı benım de kardesımle aramda yas farkı vardı.. ıyı kotu katılmadan edemıorum..
Boyle yaparsan hem, berke ıle Ece nın arasındakı bagı da guclendırmıs olursun, kılıç bıle ayıramaz onları ileride.. bu da benden nacizane.. ki, demiş cocuk, anne gozum uzerınde ıdı dıe.. bence Berke ye bu fırsatı ver derım..
ESraaaa öyle demem benim oğlum da aslan..annen inanılmaz bir kadın burcu. hem keyifli hem bazen seninde yazdgın gibi bunaltıcı oluyor sanırım
aslan burcu mu annen ?
tanıdıgım en megolaman insanlar aslan çunku
.
kızlar ben yanlısmı ifade ettim kendimi niye boyle anladınız diye geri donup kendi yazdıgımı tekrar bir okudum .
ben berkeye birsey ......rahatca bırakırmıydınız ??
ece nin ne kadar korunmaya muhtc olduunun berke farkında ve surekli dile getiriyor.
yazık anne ya bak koltugun kenarında biz tutmasak burdan pat diye duser dimi ne kadar savunmasız hiçbirseyden haberi yok sen bagırsan kızsan anlamıyor sadec eaglıyor nasıl kıyıp bu bebeklere zarar verebiliyorlar vs vs surekli bu tarçz cumleler kuruyor. dusup kafasını vurunca çok uzuluyor tutmak gerektignini bilincinde. korumacı olmak derken asırı birsey yaptıgım sanmıyorum rahat bir tipimdir genelde niye boyle dusundurdum hissettirdim bilemiyorum ?
ha bu arada evrim berke yi tanımıyorsun :)) gozu uzerinde imis o kesin tamam ama eminim birçok olay yasanmıstır ece sansa dusmemisitir.
berke tv izlemez çizgi film ile transa geçer. ev yıkılsa yanında donup bakmaz boyle bir çocuktur. demek kendi aldı etti diye daha sıkı takip etti
bazen ben rica ediyorum berke tutarmısın bes dk diye bakıyorum ece ta nerde ayakta berke hiç oralı degil.
Çalışan bir annenin çocuğuyum ben.. Anneannem büyüttü bu yüzden.. Çoook sevdiğim pamuk helvamı 10 yıl önce kaybettik..
Bugün; ilk anneler günüm.. Annem bana, anneannemin tektaş yüzüğünü hediye etti.. Bu yüzüğü çok büyük bir sevgiyle taşıyacağım taa ki kızımın ilk anneler gününe kadar..
ee dedim nasıl gidicem??
ya bu hindistan cevizi olayıda suna benziyor
bir deli bir kuyuya tas atmıs kırk akıllı çıkararamımsmı neydi
bende abiye kuzu gibi olmiyim :))))
yani kimse aratırmamıs vs senin gibi direk vermeyemi çalısıyorlarmıs
yahu dr la ne gune duruyor tamam forumdan bilgi kullanılır elbette ama bir suzgecten geçirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?