2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni cizmedim yahu evrim :) sen arastıran kisisin ben digerleri yararlı verin diye harıl harıl vermeye çalısıyorlar sandım. kolayca zararlıdır bilgisine ulastın sandım. çeliskili bir durum var anlasılan . ya ama yinede alısılmıs seyler disinda ben vermeye korkuyorum iste bu nedenle. biryerlerde arastırılmayan birsey vardır belki diye zararı dokuncak birseyler vardır diye.
sonuçta eskiler hindistan cevizimi yedirmisler bebeklerine.
belki klasik bir dusunce ama korkuyorum

Ayy ne güzel çok sevindim. hem stress hem de kilo atmak için süper.

sinbo katı meyva sıkaccaggı almıstım.
su tv de reklamları olandan tamam harika çok guzel sıkıyor vs ama bir kusuru var
parcalar duzgun oturmadan calısmaz bilirsiniz boyel aletler durur. bende ikinci uçuncu kullanısımf alan oturmamıs bıcak kısmı. ust kapagın iç yuzeyinin plastigni iresmen trasladı plestik zımparalanmıs gibi kiymik kıymık oldu içim gitti yepyeni alet. e ordan minik plastik parcaları içine gier falan. ama sasırdım hemen yazı yazdım sinbo ya yen servis hizmeti yapıyorlarmıs kargo yollayıp aleti aldırıyorlar ve sona geri getiriyorlar bozulan bir urunu yani alıp servise sizin goturmeniz gerekmiyormus super bir hizmet.
hos durumu yazdım kullanıcı hatası gibi dursada bu benim sucum degil milimetrik oturmamıs yerine dedim ama bakalım sonuç ne olacak

Benim de ilk anneler günüm gayet sıradan geçti, çıktık biraz dolaştık ama özel birşey yapmadık yani. Benim kocam da biraz ticari buluyor bu günleri, işine geliyor tabi böyle söylemek...

BABY hediyen çok güzel güle güle kullan..... milli hediyeden almış demek eşin... valla bende çok merak ettim bu anne kız tişörtlerini ya ama burda lcw yok eskişehire gitmemiz lazım onada bu aralar gidemiyoruz malesef....

Benim de ilk anneler günüm gayet sıradan geçti, çıktık biraz dolaştık ama özel birşey yapmadık yani. Benim kocam da biraz ticari buluyor bu günleri, işine geliyor tabi böyle söylemek...

ya evet canım bizde mikemmmelll bi anneler günü kutladık... eşim ben ve kayınvalidem ve kayınpederim hep beraber yemeğe gidip kutladık maa ailekafamçokkarıştısempatiksalakcinnialsanaalsanasmile:mymeka:

Sızın bu dıaloglar oldurecek benı kaydirigubbakcemile3

e yavrum, kımse arasıtrmamıs senın gibi direk mı vermeye calısıyorlar dıyınce, ondan ben de ole dedım :))

Bugun bı anlasamadık Esra senınle kaydirigubbakcemile3

yok ben de cok gelenekcıyım aslında.. genlerımızde olmayan seylerı vermeme taraftarıyımm.. muhakkak alerjı reaksıyonu yuksek olacaktır.

Kuzey cok ıstahsız olduug ıcın.. kokusundan dolayı falan yer mı dıe nıyetlenmıstım acıkcası.. cunku hıc yemıyor, yemek yemek hep bızde ezıyet modunda..

Bende elektronik aletlerime birşey olduğunda çok üzülürüm.İnşallah pahalıya patlamadan düzelir canım ya..

geç kalmış bir kutlama hafta sonu giremedim..

bir çoğumuzun ilk anneler günü...

daha bir çok kez görürüz inşallah ve burdan kutlarız yine birbirimizin anneler gününü..

inşallah herkesinki çok güzel geçmiştir.. bizimki süper olmasada güzeldi diyebilirim..

yine tavukakannehir yitirrrrrr yaasempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

ya ciddi ciddi arkadaşlar ben bu yanımda çalışan abiye nasıl söylicem bana bir daha tavuk alma diye ya her allahın günüde hadi günü olmasada gün aşırı gidip ekmek arası tavuk alınırmı ya düşüp bayılcam şimdiakannehir tavuğun t sini bile duymak istemiyorum artık o derece klava:

Niye ki abi sert biri mi söylesen dövermi.. alsanaalsanasmiledelikafadulden

Günaydın kızlar...

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Elbette kimse 4 - 4 lük olamaz ama bu, o kadar da odun olmasını hoşgörmemi gerektirmez. Akşam döşedim bir mektup, aynen düşündüğüm gibi bir şeyler yazdım. Bilemiyorum, etkisi olur sanırım. Yarın da birlikteliğimizin 11. yıldönümü. Mektuba da yazdım, sakın zorlama bir şeyler yapma salı için dedim. İnsan bekliyor yaa Ben bekliyorum en azından, ne yalan söyleyeyim. Neyse şimdilik böyle!

İşte yazdım sandığım konulardan biri daha! Canım inşallah bir şey olmaz, içini rahat tut! O kadın yüzünden de kaçıncı bu, yanlış mı hatırlıyorum? Tavrını al net bir şekilde!

cuma gecesinden bu tarafa gece beslenmesini kaldırdım... ancak deneme fırsatı buldum doktor söyleyeli nerdeyse 1 ay oldu...

ilk gece zordu ama eskiye göre az uyandı yinede.. emzirdiğim zamanla 4-5 kez uyanıyodu cuma gecesi 2 kez uyandı uzuun uyanık kaldı ağladı mızırdandı ama meme vermedim yaklaşık 1 er saat uyanık kaldı her uyandığında..

cumartesi ve pazar gecesi 1 er kez uyandı ama o kadar uyanık kalmadı mızırdandı en fazla 15-20 dk uyanık kalmıştır ayağımda salladım uyuydu tekrar.. aralarda kıpırdanıyodu kaldırmadan beşiğini sallayınca hemen daldı..

bu geceden ümitliyim hiç uyanmıycak gibi geliyo bakalım...

ama kahvaltı yaptıramıyorum sabah 7.30 - 8.00 gibi hazırlıyorum o kadar çok emmek istiyoki kahvaltı yapmıyo doktorun dediğine göre kahvaltı yapmazsa meme vermicekmişim ama o kadarını henüz uygulamadım .. bütün gece emzirmeyip öğle 12 ye kadarda aç bırakmayım çocuğuu.. geceyi oturtunca bakıcaz çaresine artık..

Niye ki abi sert biri mi söylesen dövermi.. alsanaalsanasmiledelikafadulden

yok canım dövmez tabiki ama adam onca gidiyor kendince düşünüp almaya çalışıyor söylesem kırılır sonrada üzülürüm esra iyi tanımış beni ben böyle biriyim işte kimse kırılmasın üzülmesin derken kendim üzülüyorum nolcak benim sonum bilmiyorum

canım malesef erkeklerin aşağı yukarı hepsi böyle... inşallah bi etkisi olur mektubun en azından oda farkına varır..... bakarsın yarın sana büyük bi sürpriz yaparopuyorumnanaktan

evet canım doğru hatırlıyorsun kış boyunca zaten oğlu ne zaman hasta olsa aldı geldi kabakulakta kapak oldu yani diyecek birşey bulamıyorum hala acabalarla başbaşayım beklemedeyim

BURCU serdarda öyle hafif bi odunluğu var hani bu ilk anneler günüm hakikaten farklı hissettim bende kutladı falan ama çok alelade daha özenli bişiy beklerdim doğrusu hediye olarak değilde daha özenli daha kişiye özel bi cümle kurabilirdi mesela... bu kadar bekliyorum çok değil amaa....

napalım başa gelen çekilir mi demek lazım.. düzelirlermi bu yaştan sonra bilemedim..

biz gece beslenmesini bırakalı epey oldu... selinde gece boyunca sık sık uyanıyor ya su içiyor yada sallayınca geri uyuyor bu şekilde idare ediyoruz....

bence sabah seni emmek istiyorsa yine emsin yavrum tabi kolay değil birden bırakamaz gece beslenmesini emdikten sonraki acıkmaya başladğında kahvaltı versen olmazmı... inşalllah düzene girer.....

herkese günaydınn,,
sağlık o. aradılar konturele gelirmisin die gittim hönk oldum 53 kiloya düşmüşüm kız dedi baya kilo vermişsin dedi gecen ay 57 kilodaydım...kız zaten girergirmez bildi gözlerimin önü mor mor olur çok kilo verince üff bu halimi hiç sevmiorum...
dün geceye gelirseem gökhanla hiç konuşmadım insan geldiğinde bi öper yaa bari baktım oralı deil bende arkamı döndüm yatağın en ucuna gelip yatım sorular sordu baktı kısa cvp veriom bir daha sormadı sabahta gelmiş ben seni hiç ii görmüyoorum dio bu tuafsın dio hamilelik sana yaramadı dio hiç cvp vermedim o ii davranı şuan altan alıo amaa benim içimden hiç bişi yapmak gelmio annemede gidemedim teyzesine gidecekmiş üfff babamı çağrıyımda park inelim dedim yok ben akşam götürürüm dedi nefret ediorum akşam gezmektenn acaba hamilelerin kullandığı sakinleştirici ilaçlar varmıdır yaa

şakayla karışık söyle canım alınmaz ya niye alınsın tavık ağacı çıkacak içimizde de.. :roflol:

o klasik sahneyi tekrara yaşamış bulunuyorum.tüm alıntılar gitti.

Anneler günü bombasını patlatan muammer beye hörmetlerimi sunuyorum.hele esra spora yaho anaya inanılır gibi değil.maşallah

evrim rüyaların güzeldir eminim.toksin konusunu bilmiyorum.bugün olmayan bir kıyafetimi giydim.sıkılaşma efsanesi olabilir mi? ara vermiştim spora hastalıktan sebep.bugün başlıyorum.metrelerce karizma sahibi arkadaşım benim.çok yakışmış saçların.hep böyle kalsın

öylede yapıyorum ama yemiyo kahvaltı daha 3 gün oldu düzene girer diye düşünüyorum bakalım.. uyandı benim sıpa sesi gelio ben kaçtımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…