daha sonra dışarı çıkıcam işim var dedi bir süre sonra geri geldi elinde spor salonu üyelik kartı ile
bu ne dedim dedi yüzme ve fitness üyeliği evin çok yakınındaki spor salonundan
ee dedim nasıl gidicem??
annemle konuştum esra spora gidecek yahoya sen bakacaksın diye oda tamam demek zorunda kalmış
ay ben şokk şokkk boshayallersmile
inanılmaz sevindim hem eve yakın kafam rahat edecek ayyy süperdi yaneee
Benim de ilk anneler günüm gayet sıradan geçti, çıktık biraz dolaştık ama özel birşey yapmadık yani. Benim kocam da biraz ticari buluyor bu günleri, işine geliyor tabi böyle söylemek...
emrah sabah 6bucuk gibi geldi 10dada ise gitti.. o gittikten sonrada valizleri yerlestirdim posetler vardı elıf getırdı benimmis actık baktık biri lcw dan tshirt anne kız olanı. anneninkinde queen kızda princess yazıo ama kızınki 2 yas yani buyuk.. ama cok guzeller. digerindede esofman takımı.megersem aramıs elıfı sormus perviinin esofman takımı varmıydı die cok guzel pembe gri cok begendim giydim sonra katladık koyduk paketine . torbalarıda karıstırmıs gibi olmayalım :)) cok sevındım ama
seni cizmedim yahu evrim :) sen arastıran kisisin ben digerleri yararlı verin diye harıl harıl vermeye çalısıyorlar sandım. kolayca zararlıdır bilgisine ulastın sandım. çeliskili bir durum var anlasılan . ya ama yinede alısılmıs seyler disinda ben vermeye korkuyorum iste bu nedenle. biryerlerde arastırılmayan birsey vardır belki diye zararı dokuncak birseyler vardır diye.
sonuçta eskiler hindistan cevizimi yedirmisler bebeklerine.
belki klasik bir dusunce ama korkuyorum
Bende elektronik aletlerime birşey olduğunda çok üzülürüm.İnşallah pahalıya patlamadan düzelir canım ya..sinbo katı meyva sıkaccaggı almıstım.
su tv de reklamları olandan tamam harika çok guzel sıkıyor vs ama bir kusuru var
parcalar duzgun oturmadan calısmaz bilirsiniz boyel aletler durur. bende ikinci uçuncu kullanısımf alan oturmamıs bıcak kısmı. ust kapagın iç yuzeyinin plastigni iresmen trasladı plestik zımparalanmıs gibi kiymik kıymık oldu içim gitti yepyeni alet. e ordan minik plastik parcaları içine gier falan. ama sasırdım hemen yazı yazdım sinbo ya yen servis hizmeti yapıyorlarmıs kargo yollayıp aleti aldırıyorlar ve sona geri getiriyorlar bozulan bir urunu yani alıp servise sizin goturmeniz gerekmiyormus super bir hizmet.
hos durumu yazdım kullanıcı hatası gibi dursada bu benim sucum degil milimetrik oturmamıs yerine dedim ama bakalım sonuç ne olacak
yine tavukakannehir yitirrrrrr yaasempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
ya ciddi ciddi arkadaşlar ben bu yanımda çalışan abiye nasıl söylicem bana bir daha tavuk alma diye ya her allahın günüde hadi günü olmasada gün aşırı gidip ekmek arası tavuk alınırmı ya düşüp bayılcam şimdiakannehir tavuğun t sini bile duymak istemiyorum artık o dereceklava:
KABAKULAK konusunda beklemeyedeyiz arkadaşlar... hemen çıkmıyormuş zaten belli bi kuluçka süresi varmış 2-3 hafta içinde çıkarmış buluşınca hala beklemeyediz inşallah birşey olmayacak... ama gel görünki anne yüreği arada şeytan dürtüyor acabamı diyorum offf rabbim bütün meleklerimizi korusun.....
Niye ki abi sert biri mi söylesen dövermi.. alsanaalsanasmiledelikafadulden
Günaydın kızlar...
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Elbette kimse 4 - 4 lük olamaz ama bu, o kadar da odun olmasını hoşgörmemi gerektirmez. Akşam döşedim bir mektup, aynen düşündüğüm gibi bir şeyler yazdım. Bilemiyorum, etkisi olur sanırım. Yarın da birlikteliğimizin 11. yıldönümü. Mektuba da yazdım, sakın zorlama bir şeyler yapma salı için dedim. İnsan bekliyor yaaBen bekliyorum en azından, ne yalan söyleyeyim. Neyse şimdilik böyle!
İşte yazdım sandığım konulardan biri daha! Canım inşallah bir şey olmaz, içini rahat tut! O kadın yüzünden de kaçıncı bu, yanlış mı hatırlıyorum? Tavrını al net bir şekilde!
cuma gecesinden bu tarafa gece beslenmesini kaldırdım... ancak deneme fırsatı buldum doktor söyleyeli nerdeyse 1 ay oldu...
ilk gece zordu ama eskiye göre az uyandı yinede.. emzirdiğim zamanla 4-5 kez uyanıyodu cuma gecesi 2 kez uyandı uzuun uyanık kaldı ağladı mızırdandı ama meme vermedim yaklaşık 1 er saat uyanık kaldı her uyandığında..
cumartesi ve pazar gecesi 1 er kez uyandı ama o kadar uyanık kalmadı mızırdandı en fazla 15-20 dk uyanık kalmıştır ayağımda salladım uyuydu tekrar.. aralarda kıpırdanıyodu kaldırmadan beşiğini sallayınca hemen daldı..
bu geceden ümitliyim hiç uyanmıycak gibi geliyo bakalım...
ama kahvaltı yaptıramıyorum sabah 7.30 - 8.00 gibi hazırlıyorum o kadar çok emmek istiyoki kahvaltı yapmıyo doktorun dediğine göre kahvaltı yapmazsa meme vermicekmişim ama o kadarını henüz uygulamadım .. bütün gece emzirmeyip öğle 12 ye kadarda aç bırakmayım çocuğuu.. geceyi oturtunca bakıcaz çaresine artık..
yok canım dövmez tabiki ama adam onca gidiyor kendince düşünüp almaya çalışıyor söylesem kırılır sonrada üzülürüm esra iyi tanımış beni ben böyle biriyim işte kimse kırılmasın üzülmesin derken kendim üzülüyorum nolcak benim sonum bilmiyorum
:
biz gece beslenmesini bırakalı epey oldu... selinde gece boyunca sık sık uyanıyor ya su içiyor yada sallayınca geri uyuyor bu şekilde idare ediyoruz....
bence sabah seni emmek istiyorsa yine emsin yavrum tabi kolay değil birden bırakamaz gece beslenmesini emdikten sonraki acıkmaya başladğında kahvaltı versen olmazmı... inşalllah düzene girer.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?