yok canım dövmez tabiki ama adam onca gidiyor kendince düşünüp almaya çalışıyor söylesem kırılır sonrada üzülürüm esra iyi tanımış beni ben böyle biriyim işte kimse kırılmasın üzülmesin derken kendim üzülüyorum nolcak benim sonum bilmiyorum
evet canım doğru hatırlıyorsun kış boyunca zaten oğlu ne zaman hasta olsa aldı geldi kabakulakta kapak oldu yani diyecek birşey bulamıyorum hala acabalarla başbaşayım beklemedeyim
herkese günaydınn,,
sağlık o. aradılar konturele gelirmisin die gittim hönk oldum 53 kiloya düşmüşüm kız dedi baya kilo vermişsin dedi gecen ay 57 kilodaydım...kız zaten girergirmez bildi gözlerimin önü mor mor olur çok kilo verince üff bu halimi hiç sevmiorum...
dün geceye gelirseem gökhanla hiç konuşmadım insan geldiğinde bi öper yaa bari baktım oralı deil bende arkamı döndüm yatağın en ucuna gelip yatım sorular sordu baktı kısa cvp veriom bir daha sormadı sabahta gelmiş ben seni hiç ii görmüyoorum dio bu tuafsın dio hamilelik sana yaramadı dio hiç cvp vermedim o ii davranı şuan altan alıo amaa benim içimden hiç bişi yapmak gelmio annemede gidemedim teyzesine gidecekmiş üfff babamı çağrıyımda park inelim dedim yok ben akşam götürürüm dedi nefret ediorum akşam gezmektenn acaba hamilelerin kullandığı sakinleştirici ilaçlar varmıdır yaa
Bu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Benim anneler günüm annemle ve temizlikle uğraşmakla geçti annem gelip özdeye baktı bende temizlik yaptım.. Deniz gelince dedimanneler günümü kutlamadın diye önce dedi sen benim annem misin? ohaoldumsmile Sonrada bak karpuz seviyorsun diye 10 kg lık karpuz aldım 20 lira verdim bundan iyi hediye mi olur dedi :mymeka:
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))
Evet kendinden çok karşıdakileri düşünüyorsun komşu meselesi de bu yüzden uzamiş.Yani kadın bulaşıcı bi hastalık olduğunu bilebile sana gelmiş.
Bence böyle yapacağına karşıdakinide kırmadan meramını anlatma yolunu seçmelisin.. nacizane..boshayallersmile
mami konusunda tmm bomba patlattı vs çok mutlu oldm
ancak sıkıntılı çok günler geçirdim sizlerde biliyorsunuz sıkıntı ve stres dolu günler
aslında bu değişimin nedenini biraz biliyorum sanırım
bir arkadaşımla telde konuşuyordum gece ağlayarak o en yoğun depresif günlerimde
ayrıntıya girmeyeceğim ancak belli sözler sarfettim bu evliliğin iyiye gitmedğin sonunun ne olacağının belli olduğu vs şeklinde
odaya gittiğimde mami uyumamıştı ve tüm konuşmaları duymuş
bana gerçekten çokmu mutsuz ve huzursuzmusun dedi evet dedim
başka bir konuşma geçmedi ancak hareketlerinde gözle görülür değişiklikler oldu
umarım bu şekilde gider
evrimin bir lafı olmuştu huzur çok önemli diye herşeyden önemliymiş gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?