2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Benim anneler günüm annemle ve temizlikle uğraşmakla geçti annem gelip özdeye baktı bende temizlik yaptım.. Deniz gelince dedimanneler günümü kutlamadın diye önce dedi sen benim annem misin? ohaoldumsmile Sonrada bak karpuz seviyorsun diye 10 kg lık karpuz aldım 20 lira verdim bundan iyi hediye mi olur dedi :mymeka:
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))

sibel olmaz birşey inşallah.olacağı varsa da olacak.en azından hazırlıklısın

Bu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Benim anneler günüm annemle ve temizlikle uğraşmakla geçti annem gelip özdeye baktı bende temizlik yaptım.. Deniz gelince dedimanneler günümü kutlamadın diye önce dedi sen benim annem misin? ohaoldumsmile Sonrada bak karpuz seviyorsun diye 10 kg lık karpuz aldım 20 lira verdim bundan iyi hediye mi olur dedi :mymeka:
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))[/QUOTE]

bitiyorum ben size yaaaa
harikasınız,çok güzelsiniz.içim açıldı valla

Evet kendinden çok karşıdakileri düşünüyorsun komşu meselesi de bu yüzden uzamiş.Yani kadın bulaşıcı bi hastalık olduğunu bilebile sana gelmiş.
Bence böyle yapacağına karşıdakinide kırmadan meramını anlatma yolunu seçmelisin.. nacizane..boshayallersmile

canım ya dikkat et kendine boşver sen kimseyi takma kafana önemli olan musti ve karnındaki bebeğin biliyorsun çocuklar annelerin üzüntülerinden sıkıntılarından çok fazlasıyla etkileniyorlar...... sen iyi olacaksınki onlar da iyi olacaklar.... bak kiloda verdim diyorsun az buz değil yani 4 kilo vermişsin toparla kendini canım ne yapacaksın sakinleştirici ilacı olsa bile insanı uyuşturmaktan başka birşey değil ömür boyu o ilaçları kullanamayız ya kendi hayatımızın ilacı kendimiz olacağız..... sıkma canını oldumu takma kfana kim ne yaparsa yapsın boşver herkesi olduğu gibi kabullenmekten başka birşey gelmiyor elimizdenboshayallersmile

çok hoşsunuz anne kız ya çok yakışmış tşörtleriniz.... saçların çok güzel olmuş güle güle kullan..... karpuzdan iyi hediyemi olur işte sırnaşık şey:roflol:

bunu bi başarabilsem ama olmuyor.... işte hani hep derlerya çocukluğuna inmek lazım diye işte benimde bütün sorun çocukluğumdan kaynaklanıyor..... beni anneannem büyüttü malesef kendimden çok başkalarını düşünerek yaşamayı öğrettiği için elimden değil yapamıyorum:1ninca:

arkadaşlar ben neva'ya biber dolması yapıyorum.sadece içini yediriyoruz tabi.salçasız tuzsuz.bugün kabak dolması yapmıştım dışını da yemiş.kabağı yazın kuruttuklarımız dışında hiç kullanmamıştım neva için. yemek çeşidi bulmak da zorlanınca yaptım mecbur.
sizler yemek olarak neler yapıyorsunuz değişik bir yazıverin hele.aklıma gelmeyen birşey vardır belki.ben yazayım önce.

etli patates
etli patates-bezelye,havuç
sulu köfte
börek
dolma

artık yemek de yesin istiyorum.hep çorba olmaz di mi?

ay özlem harikasınız siz yaa
bende istiyorummm anne oğul kıyafetleri niye yokkkkkkkkkkkkk
benimki aştı kendini bu anneler gününde özlem darısı başına
tam odun yaa karpuz getirmiş şaka gibi

elifim bende yemek konusunda sıkıntılıyım
ama pırasa taze fasulye vs yemeği vermeye başladım
birde benim yemekler acılı oluyor ve yaho yiyor ayıla bayıla :sinifsinif:

ELıF benim yemekler zaten hastane yemeği gibi. Az yağlı ve az tuzlu, öyle olunca biraz ayırıp çatalla eziyorum ve veriyorum. Taze fasulye, bezelye, kabak yemeği... Aklına ne gelirse! Bakla, patlıcan, tavuk, süzme yoğurt falan vermiyorum tabii...

ÖZLEM çok tatlısınız yaa...

mami konusunda tmm bomba patlattı vs çok mutlu oldm
ancak sıkıntılı çok günler geçirdim sizlerde biliyorsunuz sıkıntı ve stres dolu günler
aslında bu değişimin nedenini biraz biliyorum sanırım
bir arkadaşımla telde konuşuyordum gece ağlayarak o en yoğun depresif günlerimde
ayrıntıya girmeyeceğim ancak belli sözler sarfettim bu evliliğin iyiye gitmedğin sonunun ne olacağının belli olduğu vs şeklinde
odaya gittiğimde mami uyumamıştı ve tüm konuşmaları duymuş
bana gerçekten çokmu mutsuz ve huzursuzmusun dedi evet dedim
başka bir konuşma geçmedi ancak hareketlerinde gözle görülür değişiklikler oldu
umarım bu şekilde gider
evrimin bir lafı olmuştu huzur çok önemli diye herşeyden önemliymiş gerçekten...

çok sevindim canım ne güzel iyiki uyumamış duymuş gerçekleri bide senin gözünden senin ağzından duyması daha iyi olmuş.... inşallah mami hiç bozulmaz hep böyle devam eder kocaman bi maşallah size evet canım gerçekten de huzur ve sağlık olmadıktan sonra hiçbirşeyin önemi yok....

yeni saçlarıyla ortalıgı kavuran evrim hanıım çokçok yakışmış
renginede boyunada sende duruşunada bayıldım.

eee malzeme güzel olunca her haliyakışıyor zannımca...

annesini bu kadaarrr seviyorum diye ellerini açan ecoş ve pervin çok datlusnuz sizede maşallah ama hediyeni görmüşsün yahu sürprizi kaçmış
güle güle kullan böbeemm

gypsymesraaaaaaaamm vay vay vaaaaaayy diyorum
ben sana didim bak maminin kıymetini bil adama odun deyip durma gayetgüzel sürprizlerçok hoş ayrıca bambaşka sürprizler bence dahada güzel benden aferini aldı mamai.
bu arada yahonun babannesiyle geçirdiği 2 saat etkili olmuş kadının kanı kaynamış torununa baksana sen spordayken bakacak harika...

ayyy gizzzzzzzzeeemmmhediyen muhteem ya
offburnumun direği sızladı.
dimi ya kızlarınızda birgun anne olcaklar inş.

Esram cingenem sen nekadar ruhu guzel bir kadinsin, resimleri yeni gordum, ana-ogul ordek isirirz seni...

Hafta sonu ^ptal durumdaydim arkadaslar, gribi atlatamadim ve bir daha tekraraladi usume titreme mide bulantisi karinn agrisi, soguk terleme seklinde, yazik kuzenimi bile gezdiremedik, paazar yattim hep neredeyse, bi yemege ciktik onuda yiyemedim(

evrimcim virgul koymayınca cumleye boyle oldu
dogrusu soyle olacaktı :)
ne yani kimse arastırmamıs senin gibi ,
direk vermeyemi kalkmıslar :)
sonunda anlasıyoruz canım onemli olan bu :))

ösleeeeeem ösleeem çok datlusunuz.. yaff özdeye bayılıyorum
ama yaasenin eşinde varya
ayıp etmiş heee.
benim 2 kilo pirzola 4 kilo sogan esprisine dönmüş ya harbiden...

EVRIM saclar super olmus..

BABY ana kiz yakiyorsunuz, ayakkabilar super..

OZLEM tisortlere bayilim, size de tabi..

GIZEM hediyen cok guzel, bende pamuk helvami 1.5 sene once kaybettim banada 3 yasima kadar o bakti..

TAZEM insallah yarin affettirir Onur kendini..

ayy esrako ve evrim öldüm gülmekden ya
ben okurken anlıyorum anlaşamadıgınızı

esrakom esram canımcım evrim demişki
herkeşler araştırmış heryerde çok faydalı verilsin kilo aldırıı falan yazıomuş amma velakin
evrim derin araştırmaları sonucunda bu faydalarını yanında zararalrınıda okuyumuş bizi bilgilendirmiş..

yaff bu baykala kaset komplosu neymiş

2 gundur dunyadan haberim yok
ne gazete okudum ne haber dinledim off neymiş bu ksaedin içeirği bi anlatıverin hele

Bende duygu seli yasadigim bi anda yazdigim anneler gunu yazimi paylasiyim sizlerle..face e de koydum dun..

« Anne » ne demekmis?

« Anne », ne kadar güzel bir sözcükmüş, çok yakin bir zamanda bunu ben de duyacağım canlı olarak, şimdilik ga ga, nen nen gibi hecelerle anlaşıyoruz, bu bile güzel…
Hayatim birden 08.08.09 tarihiyle saat 05.40 ‘da değişti. Teoman’dan öncesi (TO), Teoman’dan sonrası (TS)..O ana kadar bu kelimenin gerçek anlamını bilmediğimi fark ettim..Yaşadıkça öğrendiğim bir şey.. “Anne” ne demek? Ben her gecen gün bunu öğreniyorum.
Anne; günler, haftalar, aylardır suren uykusuzluğa rağmen yinede sabahın 5’inde seninle oynamak isteyen bir çift ele eslik etmekmiş, 1 saat sonra o uyuduğunda uykusuz bir şekilde ise gitmek için yine de hazırlanabilmekmiş, sabretmeyi öğrenmekmiş, hayatındaki tüm bencilliklerden arınmakmış, hayatinin merkezine o küçücük cani koymakmış, attığın her adımda ilk önce onu düşünmekmiş, tam sofraya otururken o ağladığında tabağındaki sıcacık yemeği bırakıp önce onu doyurmak, o doyduktan sonra o buz gibi yemekten bile zevk alabilmekmiş, kendin için alışverişe her çıktığında eve sadece ona ait torbalarla geri dönmekmiş, süpermarkette ilk önce onunla ilgili reyonlara gitmekmiş, o her öksürdüğünde senin ciğerinin acımasıymış, isten koşa koşa çıkıp tüm yorgunluğuna rağmen onu kreşten almaya gelmekmiş ve evde ta ki o uyuyana kadar yine yorulmadan mesai yapmakmış, sonsuz bir özveriymiş, herkes anne olamazmış, istemeden hazır olmadan yapılamazmış, o minicik el yüzüne sevgiyle dokunduğunda o an zamanın durmasıymış, onunla yaşadığın her ilkin, ilk hecenin, ilk donusun, ilk adimin paha biçilmez olmasıymış, o uyurken nefesini dinlemekmiş, oynarken oyuncakları mama sandalyesinden her yere atışında her seferinde bıkmadan tekrar eline vermekmiş, belki de sana çok saçma gelen bir şeye onun çığlık atarak çok sevinişinde, senin de onunla birlikte gülümsemenmiş ellerini onun gibi alkış yapmanmış, hayatta dokunamam dediğin çişinden kakasından terinden sümüğünden salyasından tiksinmemekmiş, birinin yemek yedikten sonra geğirmesine, kaka yapmasına bile sevinmekmiş, kendi saçını taramaya halin kalmasa bile her sabah onu kreşe gitmeden süsleyip püslenmekmiş, kendi geleceğinde önce onun yerini düşünmekmiş, elinden her saniye fotoğraf makinesinin düşmemesiymiş, haftada bir usanmadan acile gitmek saatlerce orada bekleyebilmekmiş, eczacıyla kanka olmakmış, arkadaş sohbetlerinde saatlerce ondan bahsetmekmiş, her kıyafetine uygun emzik almakmış, kendi annenin ve diğer tüm annelerin gerçekten değerini anlamakmış, kısaca yasamadan lafla tarif edilen bir duygu değilmiş, miş miş miş…Daha yaşayıp öğreneceğim çok “miş” olacak bu zor ama güzel görevde…

Bana bu muhteşem duyguyu yaşattığı ve “anne’ kelimesinin gerçek anlamını öğrettiği için oğluma çok teşekkür ederim… İyi ki varsın annecim, iyi ki benim bebeğimsin, Allah sana bir omur boyu sağlık ve mutluluk versin…

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…