Bu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Benim anneler günüm annemle ve temizlikle uğraşmakla geçti annem gelip özdeye baktı bende temizlik yaptım.. Deniz gelince dedimanneler günümü kutlamadın diye önce dedi sen benim annem misin? ohaoldumsmile Sonrada bak karpuz seviyorsun diye 10 kg lık karpuz aldım 20 lira verdim bundan iyi hediye mi olur dedi :mymeka:
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))
arkadaşlar ben neva'ya biber dolması yapıyorum.sadece içini yediriyoruz tabi.salçasız tuzsuz.bugün kabak dolması yapmıştım dışını da yemiş.kabağı yazın kuruttuklarımız dışında hiç kullanmamıştım neva için. yemek çeşidi bulmak da zorlanınca yaptım mecbur.
sizler yemek olarak neler yapıyorsunuz değişik bir yazıverin hele.aklıma gelmeyen birşey vardır belki.ben yazayım önce.
etli patates
etli patates-bezelye,havuç
sulu köfte
börek
dolma
artık yemek de yesin istiyorum.hep çorba olmaz di mi?
mami konusunda tmm bomba patlattı vs çok mutlu oldm
ancak sıkıntılı çok günler geçirdim sizlerde biliyorsunuz sıkıntı ve stres dolu günler
aslında bu değişimin nedenini biraz biliyorum sanırım
bir arkadaşımla telde konuşuyordum gece ağlayarak o en yoğun depresif günlerimde
ayrıntıya girmeyeceğim ancak belli sözler sarfettim bu evliliğin iyiye gitmedğin sonunun ne olacağının belli olduğu vs şeklinde
odaya gittiğimde mami uyumamıştı ve tüm konuşmaları duymuş
bana gerçekten çokmu mutsuz ve huzursuzmusun dedi evet dedim
başka bir konuşma geçmedi ancak hareketlerinde gözle görülür değişiklikler oldu
umarım bu şekilde gider
evrimin bir lafı olmuştu huzur çok önemli diye herşeyden önemliymiş gerçekten...
ayy esrako ve evrim öldüm gülmekden ya
ben okurken anlıyorum anlaşamadıgınızı
esrakom esram canımcım evrim demişki
herkeşler araştırmış heryerde çok faydalı verilsin kilo aldırıı falan yazıomuş amma velakin
evrim derin araştırmaları sonucunda bu faydalarını yanında zararalrınıda okuyumuş bizi bilgilendirmiş..
ben o olaya geçemedim. daha doğrusu geçmek istemedim. ne kadar çok anne sütü alırsa o kadar iyi gibi geliyor ne bilim. emiyorken emsin diyorum. zaten gündüzleri doğru düzgün emmiyor artık yiğit çok az emiyor. emse de sütüm az oluyor. bari gece emsin ben kalkmaya razıyım napim. alıştım zaten.cuma gecesinden bu tarafa gece beslenmesini kaldırdım... ancak deneme fırsatı buldum doktor söyleyeli nerdeyse 1 ay oldu...
ilk gece zordu ama eskiye göre az uyandı yinede.. emzirdiğim zamanla 4-5 kez uyanıyodu cuma gecesi 2 kez uyandı uzuun uyanık kaldı ağladı mızırdandı ama meme vermedim yaklaşık 1 er saat uyanık kaldı her uyandığında..
cumartesi ve pazar gecesi 1 er kez uyandı ama o kadar uyanık kalmadı mızırdandı en fazla 15-20 dk uyanık kalmıştır ayağımda salladım uyuydu tekrar.. aralarda kıpırdanıyodu kaldırmadan beşiğini sallayınca hemen daldı..
bu geceden ümitliyim hiç uyanmıycak gibi geliyo bakalım...
ama kahvaltı yaptıramıyorum sabah 7.30 - 8.00 gibi hazırlıyorum o kadar çok emmek istiyoki kahvaltı yapmıyo doktorun dediğine göre kahvaltı yapmazsa meme vermicekmişim ama o kadarını henüz uygulamadım .. bütün gece emzirmeyip öğle 12 ye kadarda aç bırakmayım çocuğuu.. geceyi oturtunca bakıcaz çaresine artık..
ay maşallah. hep özendiğim ama yapamadığım şeyi yapmışsın özlemcim. pek yakışmış ikinize de.. biz de anne oğul cicisi istiyoruz yaaa...!!
Bu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Benim anneler günüm annemle ve temizlikle uğraşmakla geçti annem gelip özdeye baktı bende temizlik yaptım.. Deniz gelince dedimanneler günümü kutlamadın diye önce dedi sen benim annem misin? ohaoldumsmile Sonrada bak karpuz seviyorsun diye 10 kg lık karpuz aldım 20 lira verdim bundan iyi hediye mi olur dedi :mymeka:
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))
inan ben yedireceğimi bilemiyorum. hergün aynı. sabah ya yumurta sarısı ya labne. öğlen tarhana çorbası. (etli yapıyordum eti bitti. alıp yapmam lazım). akşam kaşık maması. aralarda elma rendesi. akşam da meyveli yoğurt.. kendi yemeklerimizden uygun gördüğüm olursa tattırıyorum ama doyumluk olmuyor. arada cici bebe de veriyorum..arkadaşlar ben neva'ya biber dolması yapıyorum.sadece içini yediriyoruz tabi.salçasız tuzsuz.bugün kabak dolması yapmıştım dışını da yemiş.kabağı yazın kuruttuklarımız dışında hiç kullanmamıştım neva için. yemek çeşidi bulmak da zorlanınca yaptım mecbur.
sizler yemek olarak neler yapıyorsunuz değişik bir yazıverin hele.aklıma gelmeyen birşey vardır belki.ben yazayım önce.
etli patates
etli patates-bezelye,havuç
sulu köfte
börek
dolma
artık yemek de yesin istiyorum.hep çorba olmaz di mi?
duyması iyi olmuş. hatalarını anlamış belli ki esracım. arada erkekleri böyle uyarmak mı lazım ne??mami konusunda tmm bomba patlattı vs çok mutlu oldm
ancak sıkıntılı çok günler geçirdim sizlerde biliyorsunuz sıkıntı ve stres dolu günler
aslında bu değişimin nedenini biraz biliyorum sanırım
bir arkadaşımla telde konuşuyordum gece ağlayarak o en yoğun depresif günlerimde
ayrıntıya girmeyeceğim ancak belli sözler sarfettim bu evliliğin iyiye gitmedğin sonunun ne olacağının belli olduğu vs şeklinde
odaya gittiğimde mami uyumamıştı ve tüm konuşmaları duymuş
bana gerçekten çokmu mutsuz ve huzursuzmusun dedi evet dedim
başka bir konuşma geçmedi ancak hareketlerinde gözle görülür değişiklikler oldu
umarım bu şekilde gider
evrimin bir lafı olmuştu huzur çok önemli diye herşeyden önemliymiş gerçekten...
herkese günaydınn,,
[FONT=Arial.........................çağrıyımda park inelim dedim yok ben akşam götürürüm dedi nefret ediorum akşam gezmektenn acaba hamilelerin kullandığı sakinleştirici ilaçlar varmıdır yaa[/COLOR][/FONT]
o klasik sahneyi tekrara yaşamış bulunuyorum.tüm alıntılar gitti.
Anneler günü bombasını patlatan muammer beye hörmetlerimi sunuyorum.hele esra spora yaho anaya inanılır gibi değil.maşallah
evrim rüyaların güzeldir eminim.toksin konusunu bilmiyorum.bugün olmayan bir kıyafetimi giydim.sıkılaşma efsanesi olabilir mi? ara vermiştim spora hastalıktan sebep.bugün başlıyorum.metrelerce karizma sahibi arkadaşım benim.çok yakışmış saçların.hep böyle kalsın
httpBu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))[/QUOTE]
Sız ana kız vakasınız zaten.. masallaahhh.. Allah nazarlardan saklasın, karpuzun kabuklarını kurutp sakla, sonra boynuna as o kabukları.. sorana da kocamın anneler gunu hedıyesı dersın..
[quote="gypsyesra, post: 13136006"]elifim bende yemek konusunda sıkıntılıyım
ama pırasa taze fasulye vs yemeği vermeye başladım
birde benim yemekler acılı oluyor ve yaho yiyor ayıla bayıla :sinifsinif:[/QUOTE]
Kuzey de acılı yıyor.. aylıktı acılı omlet yıyordu adam.. gecen annemın full acılı mercımek koftesıne saldırdı.. bı tanesını yana döne zor yedı ama yedı.. ne manyak bı cocugum var benım :)))
[quote="norraa, post: 13136703"]Esram cingenem sen nekadar ruhu guzel bir kadinsin, resimleri yeni gordum, ana-ogul ordek isirirz seni...
Hafta sonu ^ptal durumdaydim arkadaslar, gribi atlatamadim ve bir daha tekraraladi usume titreme mide bulantisi karinn agrisi, soguk terleme seklinde, yazik kuzenimi bile gezdiremedik, paazar yattim hep neredeyse, bi yemege ciktik onuda yiyemedim:(([/QUOTE]
sesın cıkmayınca anlıorum sen de bı fokluk var.. dırencını yukseltmek ıcın vıtamın alacaktın, noldu? yalan mı oldu??
[quote="esrako, post: 13136718"]evrimcim virgul koymayınca cumleye boyle oldu
dogrusu soyle olacaktı :)
ne yani kimse arastırmamıs senin gibi ,
direk vermeyemi kalkmıslar :)
sonunda anlasıyoruz canım onemli olan bu :))[/QUOTE]
goruosun dı mı, bı vırgul neelere kadır kaydirigubbakcemile3 yeter kı nıyetler guzel olsun.. neler aşmadık burda.. kaydirigubbakcemile5
[quote="norraa, post: 13136957"]Bende duygu seli yasadigim bi anda yazdigim anneler gunu yazimi paylasiyim sizlerle..face e de koydum dun..
« Anne » ne demekmis?
«..................Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun…[/QUOTE]
mafoldumben çok gusel olmuss
[quote="mumy.2009, post: 13137079"]dayanamadım eşime öğlen arası gittiğimde sorun çözüldü şükür :) yozgata götürecekmiş okul çıkışımda. bakalım..[/QUOTE]
sevındım.. ıcıne oturmustu bellıydı..
Hayat sonunda üst dislerini cikarmayi basardi..simdi elime geliyor disleri..gercekten cok zor ve uzun sürüyor dis cikarmasi..
gel sen çektıgımı bır de bana sorrrrrrrrrrrrrr :))))
evrimcim vitamin almaya basladim hem saclarim icin ayri hemde vucudum icin..
ama artik canim pek bisi yemek istmeiyor, resmen midem kuculdu, istahim gitti..
dayanamadım eşime öğlen arası gittiğimde sorun çözüldü şükür :) yozgata götürecekmiş okul çıkışımda. bakalım..
dayanamadım eşime öğlen arası gittiğimde sorun çözüldü şükür :) yozgata götürecekmiş okul çıkışımda. bakalım..
Yemek yemeyı cok sevme olayından vazgecmek lazım.. bu konuda kendımı telkın etmeye calısıyorum.. tamam yemek yenmelı ama doymak ıcın degıl.. vucut ıcın degerlı - gereklı olanı yemelı.. mesela çok sevılen ketcap ın vucutta cıddı bır toksın olusturdugunu yenı ogrendım ben... ve vucutta olusan toksınler yuzunden yaglarımızı yakmakta zorlandıgımızı..
karın bolgesındekı yagların dırek damar tıkamaya neden oldugunu..
asıtlı ıceceklerın kemıklerımızı erıttıgını.. vs...
yani bilinçli yemek yeme alıskanlıgını beyine ikna etme çabalarına gırıyorum bugunlerde.. acıktıkca sapıklar gıbı o bu su degıl de.. bugun vucuduma ne gırmedı.. ha meyve, yok bıraz yesıllık, ya da bır avuc badem fındık.. bunları dusunerek yemek en dogrusu..
ben hamılleıkten sonra yemek yeme alıskanlıgın cok bozulduguna kannaat getırdım.. ozellıkle tatlı seyler yememe hususum tamamen alt ust oldu..
bır de dısarı cıktıgım zaman illa bısı yemek ıstıyorum.. bu da ıyı bı alıskanlık deıl, bu da hamılelıkten kaldı.. ınsan abuk sabuk olan herseye cok cabuk alısıyor..
du bakalım.. algılıyorsam ikna olacagım demektır.. basladım yavas yavas..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?