2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok guzel çıkmıssınız ozlemm epey zayıf lamıs gorunoyrsun massallahh massallahh

valla ben ece ye kendi çorbası disinda birsey vermiyorum severek yiyor bıkmadı henuz hersey oluyor içinde zaten ekstra yemek yemesinde bir artısı yok sonuçt corbada hesey var

iyi olmus hatta çok çok iyi olmus duyması
bu erkeklere arada duygu somurusu yapmak gerek sen istemedende olsa yapmıssın
biraz dank etsin anlasınlar anyayı konyayı
umarım guzel hareketleri kalici olur

ay ilahi guli ya sende benim anlamadıgıım anlamıssı n:))))

ben anladım oysa anladıgımı noktalama isareti eksilginden dolayı anlatamamısım :))
cçok fazla dusundgum gibi yazmaya basladım biraz durup dusunup çumleleri toplayıp yazmam gerektigine karar verdim yanlıs anlasmalar oluyor yoksa sıkca :)

ha birde dipnott
evrimi bu konuda çok iyi tanıyorum
arastırmadan eselemeden evrim kuzy ye birsey yedirirmi gorsemm inanmammm

dayanamadım eşime öğlen arası gittiğimde sorun çözüldü şükür :) yozgata götürecekmiş okul çıkışımda. bakalım..

ben o olaya geçemedim. daha doğrusu geçmek istemedim. ne kadar çok anne sütü alırsa o kadar iyi gibi geliyor ne bilim. emiyorken emsin diyorum. zaten gündüzleri doğru düzgün emmiyor artık yiğit çok az emiyor. emse de sütüm az oluyor. bari gece emsin ben kalkmaya razıyım napim. alıştım zaten.
ay maşallah. hep özendiğim ama yapamadığım şeyi yapmışsın özlemcim. pek yakışmış ikinize de.. biz de anne oğul cicisi istiyoruz yaaa...!!
inan ben yedireceğimi bilemiyorum. hergün aynı. sabah ya yumurta sarısı ya labne. öğlen tarhana çorbası. (etli yapıyordum eti bitti. alıp yapmam lazım). akşam kaşık maması. aralarda elma rendesi. akşam da meyveli yoğurt.. kendi yemeklerimizden uygun gördüğüm olursa tattırıyorum ama doyumluk olmuyor. arada cici bebe de veriyorum..
duyması iyi olmuş. hatalarını anlamış belli ki esracım. arada erkekleri böyle uyarmak mı lazım ne??

esrako esracım. demişsin ya ben hep çorbasından içiriyorum diye. nasıl bir çorba yapıyorsun??

Esra anneler günü resimleri sahane olmus..hepsine bayildim..bizide tam tutturmussun..kedileri cok severim..cok tesekkürler..opuyorumnanaktanayrica esinin jestide cok güzel..ben seni az cok taniyorsam az buz bir sikintida yaygaralar cikartacak ya da ayriligi dahi düsünecek bir kadin degilsin..insallah bu esine bir ders olurda senin gibi bir kadini daha dogrusu senin yüregine sahip baska bir insani bulamayacagini anlamistir..sana böyle hüzünü hic yakistiramiyorum..hep böyle mutlu ol olmaz mi??:teselli:

Evrim saclar süper olmus...cok yakismis yüzüne..her zamanki gibi anne ogul yakiyorsunuz ortaligi..opuyorumnanaktan
Pervin canim harika görünüyorsunuz..pamuk prensesimde cok tatli olmus..gerci senden gözlerimi alamadim hic..papuclarinda ayri yakii yani...bayanssulusmile
Özlem ve özde; bu ana kiz öldürecek beni..siz ne kadan harika ne kadan mikemmel gözüküyonuz böyle..özlem sen baya kilo vermissin anlasilan..öptüm sisi..opuyorumnanaktan
Esrako masallah berkeye..abi olmusta kardesine bakarmis..benimde 2 cocukla anneler günüm mangal yaparak gecti..havalar güzeldi..esim dedi yemege cikalim diye..ben de dedim iki cocukla rahat edemeyiz..o yüzden kendin pisir kendin ye cok daha iyi oldu..bol bol saristik öpüstük yavrularimla..senağlama

Gokhan ıle konusman ıyı olacak.. bu boyle nası gıdecek be yavrumm.. habıre ıcıne atıosun, sana bısı olacak dıe korkuyorum..

Olabılır.. neden olmasın.. Burcu ıle aynı kıloyuz, kadın benden ıkı cm daha zayıf gorunuyor, cunku spor yapıyor.. kesın sıkılasmıssındır.. senı sevıyorum.

evet ya evrim. alışkın olmayınca. resmen içime oturmuştu. ona böyle kırgın olmak...

gel sen çektıgımı bır de bana sorrrrrrrrrrrrrr :))))

ivet ivet gel bide sor hala çıkamadı üst dişler ya canımıza okudu artık öteye bile geçti.... hadi çıksada kurtulsak diyeceğim ama birkaç ay sonra diğerleri çıkmaya başlayacak tekrar sil baştan döneceğizlaelaelaelaelae

diş konusu uzun bir süreç. nerdeyse iki aydır üst dişler kabardı ve sonunda üç üst dişi on gün içinde ardarda çıktı yiğit kuşumun. tam bitti oh derken şimdi de dördüncü üst diş çıkacak galiba. hem diş eti beyazlamış hem sanki ucu hafiften belli olmuş.

evrimcim vitamin almaya basladim hem saclarim icin ayri hemde vucudum icin..
ama artik canim pek bisi yemek istmeiyor, resmen midem kuculdu, istahim gitti..

NURDANIM geçmiş olsun canım ya kıyamam biran önce iyileşirsin inşallah....evet vitamin takviyesi yap dahada direncin düşmesin......

evrimcim vitamin almaya basladim hem saclarim icin ayri hemde vucudum icin..
ama artik canim pek bisi yemek istmeiyor, resmen midem kuculdu, istahim gitti..

bılıo musun mıde kuculmesı dıe bısı yokmus.. mıdemız yedıkce genıslermıs yanı bız ne kadar yersek o kadar alırmıs vucut..hersey beyınde bıtıyor ıste.. yoksa doymak doymamak dıe bısı yok,.. doktorum da ızlemıstımm bı sure once.. bole bısı soz konusu bıle olamaz demıstı adam..

bence güçten düştün.. en azından meyveye ve ete yüklen..

ÖZLEM çok tatlısınız anne-kız.. Valla neden hep anne-kız versiyonu var..
Bİr kaç arkadaş ta dile getirmiş.Anne oğul istiyorum.Kıskanıyorum vallaa.
ESRA banada aynı şey bir defasında olmuştu. Çok işe yaramıştı.Bazen direk yüzlerine söylediğimizde "aman nasıl olsa her zamanki söyledikleri, bir kaç güne geçer" diye düşünüyorlar. Ama durumun başkalarıyla paylaşacak kadar vahim olduğunu duyduklarında galiba kafalarına dank ediyor..
Bundan sonra sıkıntılarımızı dolaylı yollardan mı söylesek... kaydirigubbakcemile3

Yemek yemeyı cok sevme olayından vazgecmek lazım.. bu konuda kendımı telkın etmeye calısıyorum.. tamam yemek yenmelı ama doymak ıcın degıl.. vucut ıcın degerlı - gereklı olanı yemelı.. mesela çok sevılen ketcap ın vucutta cıddı bır toksın olusturdugunu yenı ogrendım ben... ve vucutta olusan toksınler yuzunden yaglarımızı yakmakta zorlandıgımızı..

karın bolgesındekı yagların dırek damar tıkamaya neden oldugunu..

asıtlı ıceceklerın kemıklerımızı erıttıgını.. vs...

yani bilinçli yemek yeme alıskanlıgını beyine ikna etme çabalarına gırıyorum bugunlerde.. acıktıkca sapıklar gıbı o bu su degıl de.. bugun vucuduma ne gırmedı.. ha meyve, yok bıraz yesıllık, ya da bır avuc badem fındık.. bunları dusunerek yemek en dogrusu..

ben hamılleıkten sonra yemek yeme alıskanlıgın cok bozulduguna kannaat getırdım.. ozellıkle tatlı seyler yememe hususum tamamen alt ust oldu..

bır de dısarı cıktıgım zaman illa bısı yemek ıstıyorum.. bu da ıyı bı alıskanlık deıl, bu da hamılelıkten kaldı.. ınsan abuk sabuk olan herseye cok cabuk alısıyor..

du bakalım.. algılıyorsam ikna olacagım demektır.. basladım yavas yavas..

dayanamadım eşime öğlen arası gittiğimde sorun çözüldü şükür :) yozgata götürecekmiş okul çıkışımda. bakalım..

Hadi gözün aydın canım ya..
Cidden alışkın olsanda olmasanda çok zor eşinle dargın olmak..
Hep gülelim hep sevelim sevilelim.. Şunun şurası kaç sene birlikte yaşayacağız dünyada..
SAyılıı günleride dargın geçirirsek bu hayatın ne tadı kalır ki.. opuyorumnanaktan

Banada algılat banada anlat Evrim. Şu kalın kafama sokamıyorum.Hamilelikten önce böyle değildim. N'oldu bana yaaaa...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…