Evrim hamilelik neyi degistirmediki...bütün yeme icme aliskanliklarimizi,yasam tarzlarimizi,vücudumuzu buna baglida giyim tarzimizi..vs...insan tamamen baska biri oluyor sanki..bu hormonlar varya hosmonlar..mahvettiler bizi...bende hamilelik öncesi hic tatli aramazdim..helede kek agzima sürmüs degilimdir..simdi biraksan bir tepsi kek yiyebilirim..kaydirigubbakcemile3
esrako esracım. demişsin ya ben hep çorbasından içiriyorum diye. nasıl bir çorba yapıyorsun??
Evrim saclar süper olmus...cok yakismis yüzüne..her zamanki gibi anne ogul yakiyorsunuz ortaligi..opuyorumnanaktan
Pervin canim harika görünüyorsunuz..pamuk prensesimde cok tatli olmus..gerci senden gözlerimi alamadim hic..papuclarinda ayri yakii yani...bayanssulusmile
Özlem ve özde; bu ana kiz öldürecek beni..siz ne kadan harika ne kadan mikemmel gözüküyonuz böyle..özlem sen baya kilo vermissin anlasilan..öptüm sisi..opuyorumnanaktan
Esrako masallah berkeye..abi olmusta kardesine bakarmis..benimde 2 cocukla anneler günüm mangal yaparak gecti..havalar güzeldi..esim dedi yemege cikalim diye..ben de dedim iki cocukla rahat edemeyiz..o yüzden kendin pisir kendin ye cok daha iyi oldu..bol bol saristik öpüstük yavrularimla..senağlama
ya birde dogum öncesi ne yese insan kilo almiyordu..simdiyse biraz ipin ucu kacsa hemen kilo olarak geri dönüyor..yas ilerledikce metabolizmada duruyor anlasilan..su saatten sonra iflah olmayiz biz..her daim dikkatle yemek sart..:1no2:Boyle bır yasam duzenım olunca halıyle ben 52- 53 arası gıdıp geldım, en fazla 55 olmuslugum vardır.. en fazla 55 ı gormusumdur ben.. sımdı ustune 10 kılo koy.. şaka gıbı yaa..
Bu hastalık sana baya iyi geldi mi desek acaba...sanirim evet guctende dustum biraz..ama mesla gecen gun hamsi yaptim ya, onceden hupletirdim 5-6 tane zor yedim yagli geldi, dun yemege ciktik yine oyle..yani tatli falanda istemiyorum artik..
Valla bak, Burcu ya sor, kadın benı gorunce dusup bayılıyordu, kek mi.. böğhhk derdım, aklıma gelmez, aclıktan ölsem yemezdım.. yanı sevmıyordum.. evde de oleydı.. sürünürdü kek olunca bız de. hamur ısı alıskanlıgım borekten ıbarettı.. o da ıste ıspanak zamanından ıspanak zamanına.. senede 2 bılemedım 3 dıyeyım sana, 29 yasına kadar pogacaymıs, baklava ımıs, kek mıs.. hele hele cıkolata.. olur da eve bırılerı falan getırırse.. cıkolata beyazlasmaya baslayıp çöpe gıderdı..
ınsan 30 undan sonra bu kadar mı abuklasır kardesımmmmmmmmmm :bbo:
gule gule kullan pervin .
ben ece ye yazlık tshirtleri hep 2 yas olarak aldım ama hiç birini giydirip bakmadım iyimi gozume iyi gibi geldi sayet buyuk olursa yandım yani bir suru aldım hiç dusunmeden.
sen denedinmi buyuk diyosun ? goz kararımı ?
BABY hediyen çok güzel güle güle kullan..... milli hediyeden almış demek eşin... valla bende çok merak ettim bu anne kız tişörtlerini ya ama burda lcw yok eskişehire gitmemiz lazım onada bu aralar gidemiyoruz malesef....
Bu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Benim anneler günüm annemle ve temizlikle uğraşmakla geçti annem gelip özdeye baktı bende temizlik yaptım.. Deniz gelince dedimanneler günümü kutlamadın diye önce dedi sen benim annem misin? ohaoldumsmile Sonrada bak karpuz seviyorsun diye 10 kg lık karpuz aldım 20 lira verdim bundan iyi hediye mi olur dedi :mymeka:
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))
Esram cingenem sen nekadar ruhu guzel bir kadinsin, resimleri yeni gordum, ana-ogul ordek isirirz seni...
Hafta sonu ^ptal durumdaydim arkadaslar, gribi atlatamadim ve bir daha tekraraladi usume titreme mide bulantisi karinn agrisi, soguk terleme seklinde, yazik kuzenimi bile gezdiremedik, paazar yattim hep neredeyse, bi yemege ciktik onuda yiyemedim(
Hayat sonunda üst dislerini cikarmayi basardi..simdi elime geliyor disleri..gercekten cok zor ve uzun sürüyor dis cikarmasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?