2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim hamilelik neyi degistirmediki...bütün yeme icme aliskanliklarimizi,yasam tarzlarimizi,vücudumuzu buna baglida giyim tarzimizi..vs...insan tamamen baska biri oluyor sanki..bu hormonlar varya hosmonlar..mahvettiler bizi...bende hamilelik öncesi hic tatli aramazdim..helede kek agzima sürmüs degilimdir..simdi biraksan bir tepsi kek yiyebilirim..kaydirigubbakcemile3

Valla Zehra, kendınden mutlu degılsen bısıler durtuyor zaten senı.. eger kendınden mutluysan boşver yapma bısı ama degılsen zaten benım bısı dememe gerek kalmayacaktır emın ol.. kendıne dön.. yeterlı.

Valla bak, Burcu ya sor, kadın benı gorunce dusup bayılıyordu, kek mi.. böğhhk derdım, aklıma gelmez, aclıktan ölsem yemezdım.. yanı sevmıyordum.. evde de oleydı.. sürünürdü kek olunca bız de. hamur ısı alıskanlıgım borekten ıbarettı.. o da ıste ıspanak zamanından ıspanak zamanına.. senede 2 bılemedım 3 dıyeyım sana, 29 yasına kadar pogacaymıs, baklava ımıs, kek mıs.. hele hele cıkolata.. olur da eve bırılerı falan getırırse.. cıkolata beyazlasmaya baslayıp çöpe gıderdı..

ınsan 30 undan sonra bu kadar mı abuklasır kardesımmmmmmmmmm :bbo:

Boyle bır yasam duzenım olunca halıyle ben 52- 53 arası gıdıp geldım, en fazla 55 olmuslugum vardır.. en fazla 55 ı gormusumdur ben.. sımdı ustune 10 kılo koy.. şaka gıbı yaa..

esrako esracım. demişsin ya ben hep çorbasından içiriyorum diye. nasıl bir çorba yapıyorsun??

canım normalde tavuk yada kıymalı donusumlu yapıyodum ama yahya nın zehilenmesi sonucu dra da sordum tavuk sart degilmis
sadece kiymalı yapıyorm
ece ye ozelkasaptan kiyma alıyouz bonfile den çektirip sanırım 3 kere çekiyor kasap

soguk suda tahta kasık tersi ile kiymayi eziyourm sonra mevsim sebzesi ne varsa
mesela dun yaptıgım anlatayım
biraz ispanak kabak maydanoz bezelye fasulye haslanmıs dıs zarı alınmıs nohut kırmızı mercimek biraz pirinc bazen bulgur pirinc yerine patates havuç vs vs elime ne geçerse iste kuçuk kuçuk dograyıp birsaate yakın pisiriyorum sonra rondo dan geçirip içine birtatlı kasıgı irmik atıp bide biraz sızma zeytinyagı bes dk daha pisiriyorum ve bunu yiyor ece

bazende enginar olunca evde enginar koyuyorum

ne guzel iste sarıl opus koklas en guzel anneler gunu bu

sanirim evet guctende dustum biraz..ama mesla gecen gun hamsi yaptim ya, onceden hupletirdim 5-6 tane zor yedim yagli geldi, dun yemege ciktik yine oyle..yani tatli falanda istemiyorum artik..

Boyle bır yasam duzenım olunca halıyle ben 52- 53 arası gıdıp geldım, en fazla 55 olmuslugum vardır.. en fazla 55 ı gormusumdur ben.. sımdı ustune 10 kılo koy.. şaka gıbı yaa..
ya birde dogum öncesi ne yese insan kilo almiyordu..simdiyse biraz ipin ucu kacsa hemen kilo olarak geri dönüyor..yas ilerledikce metabolizmada duruyor anlasilan..su saatten sonra iflah olmayiz biz..her daim dikkatle yemek sart..:1no2:

sanirim evet guctende dustum biraz..ama mesla gecen gun hamsi yaptim ya, onceden hupletirdim 5-6 tane zor yedim yagli geldi, dun yemege ciktik yine oyle..yani tatli falanda istemiyorum artik..
Bu hastalık sana baya iyi geldi mi desek acaba...

Aynı abukluk bendede var.
Ben tatlı denilince içim bayılırdı resmen. Eşim nutella alırdı da eve 2 3 ay giderdi. Tabi ben değil eşim bitirirdi.Hamilelikten sonra 1 hafta bile sürmedi o koca şişenin bitmesi.. Çareyi eve sokmamakta buldum. Baktı eşim böyle olmayacak artık almıyor. eskiden dışarıya çıktığımda işimi halledip yada yürüyüşümü yapıp dönerdim şimdi illa markete uğruyorum.Bende dışarı çıktığımda yanıma sadece akbil ve biraz para alıyorum ki dizginleneyim..

Bugün sitede bir sorun var galiba banada aynısı oldu. Aynı ileti 2 kez çıktı..

Son düzenleme:
esra ece cok tatli ya, teo da kumanda ve telefon manyagi bir tek onlarla susuyor..

tskler canım denemedim uzerıne tuttum

ben ona lcw dan almasını soylemıstım eger istiklale cıkarsa die. yoksa onu kendılıgınden almadı ama oburunu kendı almıs cok sevındım..

cok tatlısınızzz.. bayılıorum..bizimkiler askılı quenn-princess tac var onlerinde cok sevdim

canımm cok gecmiş olsunlar

Hayat sonunda üst dislerini cikarmayi basardi..simdi elime geliyor disleri..gercekten cok zor ve uzun sürüyor dis cikarmasi..

cok sukur canım gecmiş olsun atlattınız

ayy ayyy ecenin kumandasevdasına bakın hele...

tazem yazmıştı bir zamanlar dorugun uygun gördüğü şeyi izliyoruz diye
bazen sesisz sinema bazen belgesel bazende karınca dansı

heehh aynen harfiyyen bizim evdede var bu durum...

iltifatlara cokk tsk ederim canlarım

esra maminin duyması cok ii olmus bazı seyleri anlamıs oldu .. demekki soylemek lazımmıs ama onun dogal duyması daha ii oldu. cok sevındım duzelmenize

ESRAKO esracığım,
Ece anlını bir yeremi vurdu. İlk resimde sanki anlında kırmızılık var gibi..

hep göz ucuyla okudum geçmişi bugünü, gelen giden bitmedi.

nice anneler günlerinde evlatlarımızla sevdiklerimizle olalım inşallah.

öyle güzel şeyler yazmışsınızki o yazdıklarınızı okuduğum gözümün ucu doldu doldu durdu bugün.

esramın resimlerine bayıldım. ellerine yüreğine sağlık.

efrimimmmmm saçlarına bayıldım bahar geldi hoş geldi seninle !!!!

özlem ve dünya güzeli özde !! bayıldım cicilerinizle!!!

bizden haberler iyi, dün ales sınavına girdim. çıktığımda kızım bir avuç çiçekle karşıladı beni. çokda özlemiş 3 saat görüşemedik ya. beklerken kaka yapmış herşeyi bilen ve beceren husi kafede çalışan yaşlı teyzeye denizin altını değiştirtmiş. çünkü kendisi değiştiremiyor. 24 saat bunun dışında herşeyiyle ilgilendiği için bişey demiyorum. önceki gün bana 1 adet küçük altın hediye ettiler. sonra çiçekleri verinde geri istediler.
bende vermedim. ama yüzük siparişi verdim. iki kalın şerit içine el yazısıyla deniz yazdırıyorum.
dövme işinede bayıldım . denizin adını yazdırmak isterim bende.

eda sabrından ve enerjinden dolayı kutlarım. gündüz aç bırakmak bana görede değil. eksikmi yedi diye bu kadar telaşlanırken . oda zaten istediği kadar yerken. bilmiyorum. o yüzden vedata gidemedim. banada bunları söyleyecek , aklıma çokda yatmış değil.

amanınnn alıntı yapmadan nerdeyse özlem kadar yazacağım. gittim ben. öptüm hepinisi....

evet zehracım geçen hafta cuma yada persembe idi sanırım sabah abisi kahvaltı ederken yarı uykulu tabi :) ona tutunup kalkmaya çalısmıs sendelemis ve masanın ayakları kare seklinde tam sivri yerine alnını vurdu sisti kizardı falan. sorsan berke tutuyor bakıyordu bir anda oldu.) ezaten kazalar b ir anda oluyor :))

bugun kızımı çokk ozledim sabahta goremedimm. bu aksam yuruyus yok agda islerim var ( poffff yuruyusmu daha iyi agdamı deseler heralde yuruyus daha iyi: ) ikiside gorev gibi benim için spora asık bir insan hiç olmadım ama :) agda daha kotu yinede.
herkese iyi aksamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…