2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pazar sabahı 66,8 i gormustum ve acıkbufe kahvaltıda aykırı birzerre agzıma koymamıstım ve mutlu gururlu idim. taki ece nin cici annesine gelene kadar ilk kez geldiniz yemiycenmi diye diye banaresmenn zorla rizam disinda 3 adet z yaglı dolma ve bir adet sigara boregi yedirdi
ya hemenmi tartıya yansır bu saah 77,4 yuh yani oncacık seyy oysaki ne hevesliydim hemen bugun ticker imi dgistireceğim dye

bu arada bir itiraf ticker ların pin kodu ile duzeltme yapınca otomatik burda duzeldigni bilmiyordum ben surekli degistirip kontrol panele yapıstırıyorsunuz sanıyordum :))

Gokhan ıle konusman ıyı olacak.. bu boyle nası gıdecek be yavrumm.. habıre ıcıne atıosun, sana bısı olacak dıe korkuyorum..
bilmiom evrimim acaba bende mi var yoksa ondamı anlamadım aslında gelip yaşantımızı görsen öle kavgalı değiliz tartışmıoruz hatta ben gökhanı hiç alttan aldığını bilmem ben surat yapınca gökhan daha fazlasını yapar ama şimdi bana çok ılımlı davranıo bilmiom bekletilerim başka türlümü bilmiorum bugün ne güsel konuyu açtı cvp bile vermedim neden böle olduğumu bi derdimin mi olduğunu sordu şöle bakıorum sürekli azarlıyarak konuşuosun filan dedii hatta asla yapmam gökhan şaka yaparken asla terslemem bugün musti kucağında şakayla geldiler yanımaa gel anneni dövelim bize nie böle yapıo filan dedi bende üff hadi hazırlanında gidelim şakanın sırasımı filan dedimm aslında böle olunca onuda kırıorum öfff çok doluyum çokk...
hatta geçen gün bişi oldu ama sakın gülmeyinn ben ilk defa hamile kalmıom ama bunda çok tuaf geçiriorum çok asabi ve sulu göz oldum geçen nevresim takımını değiştireceğim düğmesi koptu takarken gerçekten oturdum ağladım şimdi niye koptu oturup bunumu dikecem filannn diee resmen yırtındım ama sonra kendimi çok rahatlamış hissettim bu sefer ki gittiğimde dr ye sölicem durumumu bakalım o nedicek
valla aynen öle sibelcim kendime yapıom kimsede anlamıo bunu az kaldı biraz zmn geçsin düzelirim ama resmen kendimi bunalıma girmiş gibi hissediyorumakannehir

çok beğendim gözlerim doldu...

bizim gündüz emmede ve yemek konusunda çok sıkıntımız yok kahvaltı dışında.. bide gece öyle aman aman emmiyodu ilke iki çekip meme ağzında uyuyodu zaten, zırt bırt uyanıyodu.. kesintisiz uyumak ilke içinde iyi olacak bakalım.. azimliyim..

Hayat sonunda üst dislerini cikarmayi basardi..simdi elime geliyor disleri..gercekten cok zor ve uzun sürüyor dis cikarmasi..

hahyırlı olsun altlardan daha zor oluyo galiba üstleri çıkarmak.. biz bilemiyoruz henüz iki tene alttan var başka yok henüz..

KUMANDASIZ DURAMAM ABİ :))))

bayılıyorum bu kızaa yaa yirim yirrimm.. neyse bu kumanda telefon merakı bizde böyleyiz kumandanın üztü çizik çizik dişiyle kemirirkene olmuşş..

çokk güsell olmuşsunuzzzz...

yaf nie anne oğul yapmamışlarrr serdarda bakmış hediye alcakmış anne oğul yokmuşş..

DAMLA ABLAA azmettim başaracağım heralde gece konusunu da gündüzz bilemiyorum ya disiplin iide aç kalarakda yazık insan kıyamıyoki el kadar bebiklerr.. zaten etraftakilere söylüyoruzda sizin doktorunuzda pek enteresan diolar.. çok memnunum bi sıkıntım yok vedattan ama bu yemek konusunda çok katı geldii. bakalım bu gittiğimizde ne icatlar çıkaracak...

esra adetmi olcan acaba??? ondanmı siskinlik vs oldu

Esra ece yine herzamanki gibi cok tatli masallah..hele o ilk pozuna bayildim..yandan yandan ne de güzel cikmis..ayricada cok cici giyinmis..tabi kimin kizi!!!opuyorumnanaktan

ah sorma canim..spora basladim baslayali ben hic kilo veremiyorum sanki...55 i gördüm ama hala 54 olamadim..seninde adet öncesi sisilik felan olabilir belki..esra bu 66 mi yoksa 76 mi?? arada cok fark var...
bu tickeri ben de devamli yeniden yapiyorum..:kedi:kaydirigubbakcemile3
ah canim...hadi sen hamilesinde bana ne oluyor acaba..adami bogacagim resmen..ne yapsa batiyor bana..sürekli erestirip duruyorum..cogununda gereksiz oldugunu bildigim halde kendime engel olamiyorum..eminimki seninki hamileliktendir..biliyorsun bütün hormonlarin alt üst oldu..bak kocan gidince daha cok özlersin..o yüzden bu günlerin tadini cikarmaya bak..benimki sadece delilikten..depresyonami girdim ne??kaydirigubbakcemile3 ben böyle sinirlenince esim diyor yine yaklasti reglin diye..kaydirigubbakcemile3adam artik gelmesinden korkar oldu..kaydirigubbakcemile3
ece yıne her kka yaptıgında aglıo napcaz bilmemm.. huymu edindi naptı???
kabiz mi?? kakasi katiysa aciyordur belki..ya da karni felanmi agriyor..ben kücükken ka.. gelince hep karnim agrirdi..belki eceninde öyledir..

hamileyken cok saglılı beslenıoduk bebeklerımız ıcın ne yararlı onlara ne az yaglı vs vs ama sonrasında saldım cayıra muhabbetı bide sut artsın die yedik ictik.. simdi vaziyet harap..

sanirim evet guctende dustum biraz..ama mesla gecen gun hamsi yaptim ya, onceden hupletirdim 5-6 tane zor yedim yagli geldi, dun yemege ciktik yine oyle..yani tatli falanda istemiyorum artik..

aynısı bana da oluyor. Yağlı bir yiyeceğe bakınca "ben bunun içindeki yağları vermek için ne kadar çok uğraşıyorum, şimdi bunu yiyecek miyim" diye düşünüyorum. Gerçekten canım istemiyor.

bu arada bir itiraf ticker ların pin kodu ile duzeltme yapınca otomatik burda duzeldigni bilmiyordum ben surekli degistirip kontrol panele yapıstırıyorsunuz sanıyordum :))

ahahahah, şimdi öğrendim :) ECOŞ çok tatlııııııı...

NURDAN yazını çok beğendim. Damla gibi benim de sürekli gözlerim dolup durdu. Bu arada 61.8 haa? Aferin kız sana! Valla tebrik ederim. Yamacıma gel, daha içten tebrik etmek istiyorum :)

EVRıM seni de tebrik ederim, aydınlanmaya başladın :)

öyle zehracım yaa.. allaha şükür kısacık sürdü. yoksa halim harapmış.
teşekkür ederim esracım. ben de benzer şeyler denemiştim pek yememişti ama ara ara denemeye devam etmek lazım. bakalım yarın ben de katıştırayım. bu kadar çeşidi bol koymuyordum.

ecoşun fotolar pek güzel, pek şirin kız maşallah. kucağıma alıp sevmeyi istedim fotoları görünce. aynı kumanda merakı yiğitte de hat safada. üstelik tekiyle de yetinmiyor ne kadar kumanda varsa evde topluyor..

yozgat iyi geldi. gezdik biraz. başbaşa kalabildik birkaç saat. güzel bir eşohman takımı aldık bana. şöyle evde giymelik. ve yürüyüş filan yaparken... yatmalık yastlıklarımızı değiştirelim dedik. iki de yastık aldık geldik :) bir gün geç gelen bir anneler günü hediyesiydi ama değdi..

ben yatayım kızlar .. daha doğrusu yatmaya hazırlanayım. yarın sabah görüşürüz inş. hepinize ve bebişlerinize iyi geceler. tatlı rüyalar.

bir saattir kimse bişi yazmamışşş...

ee bende gidiim barii..

ii gecelerr herkeşleree..

baykala üzüldüm yaff gitmeliydi ama böyle olmasaydı keşkee...

pervincim anca okuyabildim ben cok geriden geliyorum ya çok mu beceriksizim anlamadım. her işi yapıcam derken hepsi yarım kalıyo topikte de olduğu gibi. fark yaratmaya çalışmaktan yoruldum puket gibi depresyona giricem diye cok korkuyorum. gün geçtikçe bebeklere yanlız bakmak zorlaşıyor. alperen ne emekliyor ne yatıyor, hep kucakta.. biraz yerde takılsa emekleyecek belki ama yok.. iş durumuna gelince bırakamıyorum ben bu veleti pervin çalışmam lazım ama şartları zorluyoruz işte. ramazan sonuna bıraktım gibi ama annemde yürümeden bana bırakma bakamam ben böyle deyip canımı sıkıyor. bakalım hayırlısı inşallah. hediyelerini de güle güle kullan canım.

güli sık sık bağlantı kesildi mesajı yolladım ama bak bakalım gelmiş mi gelmemişse tekrar yazayım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…