2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle iltifatlarnız için hepinizi teker teker kucaklıyorum kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
Kocamnın gerçekten çok nazik olduğunu öğrenmiş oldunuz... Ohh face te yazdıklarımdan sonra rahatladım tüm arkadaşları duymuş herkes gülüyor... kaydirigubbakcemile3
Esra Deniz hepsini sollar odunluk derecesi en üst seviyede ama dokundurmalarım sonucu istediğim halılara sahip oldum bunada şükür... aklinialirimsmile Mami yi gerçekten kutluyorum... ınş. hep mutlu olursunuz.. Gelince artık Deniz i çekiştiririz Mami aklandı :))
Tazem Burcum daha kötüleri var odunluk sınırlarında bknz. Deniz sempatiksalakcinni Ben çıkarken yada nişanlıyken Deniz e her yılbaşı güzel dileklerimi ona olan hislerimi anlattığım bir mektup yazardım bir gün evine gittim buruşturup bir sepetin içine atmıştı yani mektup yazsam ne yarar ben olsam onları saklardım ama Deniz böyle rahat umursamaz bir tip.. Ben Denizin aldığı ilk parfüm kabını bile saklatım kırılıyorum yaptıkları beni çok kırıyor ama ailesinden görmemiş ne yapsam düzelmiyor birde arkadaş ortamı çok önemli buradakilerin eşleri eve gitmiş gitmemiş hediye almış almamış umursayan tipler değiller benim beklentilerim ona abartı geliyor bak arkadaşlarım bunuda yapmıyor şunuda yapmıyor diye gerekçeler gösteriyor! Banane onlardan (
Gizem hediyen gerçekten çok güzel...
Pervin bende ayakkabılarına bayıldım... Çok tatlısınız çok güzelsiniz o Ecoşun ellerini ısırırım ben :)) Hediyelerini güle güle kullan bende o tişörtlerden baktım hatta sıfır kollu daha iyi olurdu ama bedeni yoktu Ecoş kabız mı kayısı falan denedin mi? Muhtelemen denemişsindir ama ... bilmiyorumkismile
Sanada iyi gelmiştir anneler gününde dolaşmak bende düne kadar küçük görümcemle kankaydım ama :gitme:
Evrim siz ne yaptınız bakalım anneler gününde kocacın sana tomurcuk çay falan mı aldı yoksa eğer öyleyse durumum senden daha iyi laelaelaelaelae
Nurdan o duygularını nasıl bir anlatış tarzıdır çok güzel yüreğine, ellerine sağlık... alkisalkisalkis Çok geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın.. :1hug:
Esrako sende çok güzel bir gün geçirmişsin.. Oğlun ne kadar ince düşünceli ya çok şirin.. Ecoşun fotoğraflara bittim... Bizde kumanda ve telefon hastasıyız.. Hediyenide çok güzel bir şekilde vermişler güle güle kullan... Kiloda 66 yazmışsın bende dönüp dönüp tekrarbaktım 76 dır o kesin değil mi? yoksa ben double solladın demektir... guclubacismile Offf ağda ne zordur şimdi ya tekrar jilete döndüm korkudan ben eyvahedigeldismile
Fatma insan eşine darıldığında o gün geçmek bilmiyor bunu çok sık yaşıyorum halbuki bağışıklık kazanmam lazımdı ohaoldumsmile Barışmanız sevindim bu ilk ve son olur inş. Ayrıca bugün gezip eğlenmişsiniz ne güzel cicilerinide güle güle kullan :)
Sibel o ne ya her gün her gün tavuk mu yenir cidden evden sefer tası götür bencede :))
Nur üzme kendini lütfen.. Bebeğini düşün kendini düşün. Ama eşin çok kıskanç sanırım tek başına çıksan ne olacak sanki! Çok hassas bir dönemdesin ard arda 2 çocuk hamilelik kolay değil. Bu konuyu açık açık konuş bence çık gez dolaş başkalrının evine oturmaya git sevdiğin mamalardan iste nazının geçtiği kişilerden oturun konuşun yiyin için zaman nasıl geçer tüm gün evde....
Güli çok kalmışsın cnm kimbilir yine nerelerde geziniyorsun..
Özgül sizinde gününüz güzel geçmiş ne kadar güzel
Elif cnm artık daha fazla görebileceğiz seni aramızda öyle hissediyorum :)) ıstediğim bir kıyafetimin içine girmek ne güzel bir duygudur bilirim :)) Süpersin.. Ben Özde ye kendi yemeklerimizden veriyorum ... Sağlık ocağına gittik bugün kilosu az geldi bana çok iştahlı değil.. dişlerden dolayı galiba 2 altta 2 üstte patlamış. üstten 2 tane daha kabarmış bu aralar huysuz o yüzden...
Eda cidden katı bir yöntem gibi ben yapamam ama tabi doktorunda kendi bildiği birşeyler vardır...
Damla güle güle kullan hediyelerini eşin bilmediği birine altını mı değiştirtmiş Denizin :)) Biri bana dese şaşırırım :)) ıstese yapar ama hiç denemedi mi?
Özde bu aralar yerde sürünerek ortalığı alt üst ediyor koltuklardan tutunarak yürüyor.. Yerden koltuğa tutunmak için kalkıyor.. Ayrıca ellerimden tutuyor kendini sağlama alınca ellerimi bırakıp ayakta tek başına duruyor nasıl hoşuna gidiyor bir gülüşü var ki! :)) Sanki artık size muhtaç değilim gibi bir gülüş atıyor.. Arada dengesini kaybedince elimi tutup jennifer lopez poposunu dikiyor geriye doğru denge sağlandığında yine bırakıp uzun süre durabiliyor yürümesi iyi mi kötü mü bilmiyorum ama eyvahedigeldismile

Emin ol, beceriksiz falan değilsin. Birçoğumuz senin durumundayız. Kendini çok yorma ve üzme bebeğinin ve kendi iyiliğin için. İşler bir şekilde yürür emin ol. Önce sen varsın unutma lütfen.
Mükemmel olmasın herşey bırak.

deniz ve özde çok güzelsiniz ikinizde, karpuzunu afiyetle ye tatlım bak düşünmüş adam almış. en odun benim kocam dün kutlamadı, aramızda cok iyi bu aralar ama yok adamın aklına gelmiyor. bugün seyahate cıktı aradım dedim içimde kaldı ilk anneler günüm kutlamadın. ben seni anne olarak görmeye alışamadım daha hala sevgilimmişsin gibi geliyor falan deyip kıvırmaya çalıştı unuttum dedi. en azından deniz karpuz almış diyorum başka da bişey demiyorum.

ultrason güzelim yine cok tatlı esracım...

nurdan geçmiş olsun canım yazın cok etkiledi beni. bende oğluma mektup yazdım ilk mektubunu okumaya başlayınca vereceğim. en güzel hediyelerimiz onlar bizim.

evet buketçim haklısın, birde işe başlarsam çok daha zor olacak vicdan azabı çekeceğim. bakalım inş iyi olur hepimiz için.

Güliz sağol cnm :kedi: Sende kendini yıpratma bırak ya dağınık kalsın Dünya ya bir defa geliyoruz ben aslında ev işlerine temizliğe harcanan zamana acıyorum tamam çok pis olmasın ama bal dök yala yapmayacağız kendimi heba edemem mükemmel olacağım diye 15 günden beri gömlek ütüleyeceğim son gömleğini bugün giydi mesela mecbur ütüleyeceğim :sinifsinif: Bebeğini al çık gez dolaş hep beklemedik mi bahar gelsin diye geldi işte tadını çıkar! opuyorumnanaktan

çoook güzel bir hediyeee!! ne güzel düşünmüş!

geçen gece rüyamda paralıyordum senin komşuyu!! ama ben de senin gibiyim, anca rüyamda yaparım işte! kimseyi kıramıyorum ama yapmak lazım kesin!!!

gurbette olmak ne zor di mi.. ben de istanbul'da öyleyim.. herkes ankara'da. bir tek kayınvaldemler burda. (

teşekkür ederizzz :)) ya sorma bugün iğrenç bi gündü, hazır annemler de burdayken ne yaptım inanamazsınız! kadıköy adliyesinde bi işim vardı, annemleri ve kızı da aldım, onlar gezdi ben işimi hallettim!! (burda bağlı olduğum bir ofis olmadığından,işim biterse eğer gün bana kalıyor.. ama nadiren tabii)

ne güzel bi çocuk yetiştirmişsin! düşünmesi bile ne büyük incelik!

güle güle eskit canım..

ay esra, tüylerim diken diken oldu.. ürperdim.. ama anlamı konusunda bişey diyemeyeceğim.. iyi düşünelim iyi olsun..

artık Türkiye'de tüketici hakları konusu baya sıkı.. o nedenle firmalar çok dikkat ediyorlar.. nadir düzelen şeylerden..

ya beyaz bir yalan söylesen madem, hani dokundu galiba akşam sürekli çıkardım filan..??

daha uzuuuun uzuuuun yılllarınız olsun inşallah!!

ben senin bu haline çok üzülüyorum..

çok şekersiniz siz ama yaa! bu tişörtün küçüğü var bizde de ama büyüğünü bulamadım ( bi daha bakiyim..

ayyyy hem de yol öncesi... çok geçmiş olsun! Türkiye sana iyi gelecek bence..

yaff bu baykala kaset komplosu neymiş

2 gundur dunyadan haberim yok
ne gazete okudum ne haber dinledim off neymiş bu ksaedin içeirği bi anlatıverin hele
oofff çoook çirkin şeyler canım çoook!!! koskoca liderin böyle bir şeyle gündeme gelmesi ve istifası çok acı.. kendisinin bayan bir milletvekili ile uygunsuz görüntülerini içeren bir gizli kayıt çıktı ortaya..

Bende duygu seli yasadigim bi anda yazdigim anneler gunu yazimi paylasiyim sizlerle..face e de koydum dun..

« Anne » ne demekmis?
muhteşemm.. nasıl güzel anlatmışsın..

kesinlikle katılıyorum.. ama yemek yemek benim için bir ritüel.. sofra düzeni de keza.. yemek yapmak.. çok severim.. ama şu var, ben gerek geçmişte gerek hamileliğimde abur cubur, tatlı, çikolata börek çörek yiyerek filan kilo almadım.. tek sorumlu meyve.. yemeden duramıyorum.. hele yazın.. çok yiyorum ama! e bi de tiroid rahatsızlığı olunca..

KUMANDASIZ DURAMAM ABİ :))))

bu ecoş gerçekten benziyor ada'ya! canım benim!! o ayaklar da tam ısırmalık!

yapma yaaa! nasıl oluyor bacım o anlatsana bi! pin kodu filan sordu tamam da sayfayı yeniden açtığımda nereye yazacağımı bulamadığımdan, habire tekrar yapıyorum ben , bırak tekrar yapıştırmayı!!!

sinerjimiz is basında lekelendim...
aynen ben de.. reglim biteli 15 gün olmuştu. doğum kontrol hapına da başladım 3. gün(ilk günmüş ama kaçırdık) şimdi de kahverengi lekelerim var, yani leke filan da değil aslında, baya yoğun!! niye acaba!!

ooohhh ne güzel olmuşşş!!!!

selam herkese,
kaçak nevin geldi,gidiyor.özlemciğim "ihmal ediyorsun" demiş ama kesinlikle hep aklımdasınız.yakında bilgisayarın açma-kapama tuşunun nerede olduğunu unutacağım diye korkuyorum.kendim için bırakın keyfi bir zaman ayırmayı,zorunlu ihtiyaçlarım için bile zor vakit buluyorum.hep yoluna girecek işler diye bekliyorum ama bitmiyor,bitmiyor...(taze burcum kadar şanslı değilim,bırakın boş günü,boş saatlerim bile sayılı.haftada sadece 4 saatlik boşluğum var :sinifsinif: )
sevgiler...

gece gece geldim;karşıma bir melek çıktı.maşallah bebeğine arkadaşım,aramıza hoşgeldin.
(gerçi yakında bir buçuk yıldır yazıştığım arkadaşlarım bana "hoşgeldin" diyecekler kim olduğumu unutup kaydirigubbakcemile3 )

Herkese günaydın..
Geçmişe bakmadan size Hanzala nın kahvaltı öncesi ve kahvaltı sonrasını göstermek istedim..
DİKKATT!!!!! Oğlum katil gibi duruyoor.. Ama ağzının kenarlarındaki pekmezzz... kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Eklentiler

• $phpFrOGr9AM[1].webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $phpUdRrfLAM[1].webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $phpvAF05tAM[1].webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 18
  • $phphn6HU6AM[1].webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 27
günaydın.....

sabah şekerleri ADA, ECE ve HANZALA güzel bi karşılama yaptılar neşem yerine geldi valla.... ısırmak istiyorum hepsini çok tatlılar....

evett efenim gelelim bize.... dün akşam eşim eve girerken malum komşum ve eşiyle karşılaşmışlar eşim demiş ege nasıl oldu kabakulağı düzeldimi falan yok egenin birşeyi yok iyi falan deyip hemen konuyu geçiştirmişler tabi biz şokkkk:1shok:..... yani allah korusun seline bulaşmış falan olsa diyeceklerki bizden bulaşmadı yada biz kabakulak olmadık biz size bile gelmedik diyecekler nerdeyse ya gördümde bukadarını görmemiştim hani hep derlerya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış diye hakikaten öyleymiş valla......Çok üzgünüm çoooksempatiksalakcinni

teşekkür ederim canım..
gurbette olmak ne zor di mi.. ben de istanbul'da öyleyim.. herkes ankara'da. bir tek kayınvaldemler burda. (
evet yaa çok zor bize daha uzun süre gurbet görünüyor ne yazık ki. belki de memleketime artık hiç dönemeyeceğim. normal günlerde neyse de insan zor gününde daha bir ihtiyaç duyuyor ailesine..
maşallah sana tatlı kuzu..
afiyet olsun ona pekmezi.. maşallah çok şirin çıkmış.

dün yozgatta gezerken saç boyalarına bakıyordum da palette delux altın ışıltılı kahve diye bi renk gördüm.bayıldım yaa.. onu alsam boyasam öyle olur mu ki dedim. iki kutu. ama güvenemedim. kuaföre söylesem yapabilir mi ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…