pervincim anca okuyabildim ben cok geriden geliyorum ya çok mu beceriksizim anlamadım. her işi yapıcam derken hepsi yarım kalıyo topikte de olduğu gibi. fark yaratmaya çalışmaktan yoruldum puket gibi depresyona giricem diye cok korkuyorum. gün geçtikçe bebeklere yanlız bakmak zorlaşıyor. alperen ne emekliyor ne yatıyor, hep kucakta.. biraz yerde takılsa emekleyecek belki ama yok.. iş durumuna gelince bırakamıyorum ben bu veleti pervin çalışmam lazım ama şartları zorluyoruz işte. ramazan sonuna bıraktım gibi ama annemde yürümeden bana bırakma bakamam ben böyle deyip canımı sıkıyor. bakalım hayırlısı inşallah. hediyelerini de güle güle kullan canım.
güli sık sık bağlantı kesildi mesajı yolladım ama bak bakalım gelmiş mi gelmemişse tekrar yazayım cnm.
çoook güzel bir hediyeee!! ne güzel düşünmüş!daha sonra dışarı çıkıcam işim var dedi bir süre sonra geri geldi elinde spor salonu üyelik kartı ile
bu ne dedim dedi yüzme ve fitness üyeliği evin çok yakınındaki spor salonundan
ee dedim nasıl gidicem??
annemle konuştum esra spora gidecek yahoya sen bakacaksın diye oda tamam demek zorunda kalmış
ay ben şokk şokkk boshayallersmile
inanılmaz sevindim hem eve yakın kafam rahat edecek ayyy süperdi yaneee
geçen gece rüyamda paralıyordum senin komşuyu!! ama ben de senin gibiyim, anca rüyamda yaparım işte! kimseyi kıramıyorum ama yapmak lazım kesin!!!KABAKULAK konusunda beklemeyedeyiz arkadaşlar... hemen çıkmıyormuş zaten belli bi kuluçka süresi varmış 2-3 hafta içinde çıkarmış buluşınca hala beklemeyediz inşallah birşey olmayacak... ama gel görünki anne yüreği arada şeytan dürtüyor acabamı diyorum offf rabbim bütün meleklerimizi korusun.....
gurbette olmak ne zor di mi.. ben de istanbul'da öyleyim.. herkes ankara'da. bir tek kayınvaldemler burda.evet ya söylediğin gibi resmen hiç yoktan yere yani. ortada bişi olsaydı bu kadar üzülmezdim. ama sabah gönlümü almaya çalışırken de onu çok kırdım. ben çok kırıldığımda çok kırıcı konuşuyorum. yani daha da kötü oldu sanırım. keşke söylediğini yapabilseydim. ama burda ne çıkıp dolaşacak bi yer var, ne de bir tanıdığım akrabam ailem var. yapayalnızım yanizaten de işteyim şu an.offff.......
teşekkür ederizzz :)) ya sorma bugün iğrenç bi gündü, hazır annemler de burdayken ne yaptım inanamazsınız! kadıköy adliyesinde bi işim vardı, annemleri ve kızı da aldım, onlar gezdi ben işimi hallettim!! (burda bağlı olduğum bir ofis olmadığından,işim biterse eğer gün bana kalıyor.. ama nadiren tabii)Ya varya çalışmak zorunda olup yavrularından ayrılan anneleri düşündükçe çok üzülüyorum.. Rabbim sizede ayrı bir kolaylık versin inşallah.. Sana da 9 ay sonra ki ilk iş gününde kolaylıklar diliyorum canım.. Bu arada kızın tam bir adalar güzeli.. a.s
Hayırlı olsun makinaniz Canım.. Güle güle yoğurtları hüpletinnn hepbirlikte...
.
ne güzel bi çocuk yetiştirmişsin! düşünmesi bile ne büyük incelik!gunaydınlarrrr
geçmiste devam etmeden evel yazayım dedim. lakin epey uzun sayfalar
berke nin anneler gunu hediyesineee bayıldım varyaaa inanamıycaksınız :)
cumartesi benim uyuma sabahım pazar ibonun sırayla uyuyoruz daha once yazmısmıydım bilmiyorum ama.
neyse pazar sabah 7 gibi ece biraz agladı ama sustu akabinde dedim uyudu daldı tekrar saat 8,30 da tekrar fikirdanma seklinde aglama duydum kalktım artık odaya kosturuyorum berke baktım salonda tv izliyor anne ece burda gel dedi. neeee oldum nasi yani berke niye aldın naptın falan baktım o da yerde oynuyor sırıtıyor:)
meger saat 7 de agladıktan sonra berke kalkmıs almıs bunuda yatagından kucak acmıs berkeye dayanamamıs almıs ve ben uyuyayım diye beni kaldırmamıs . abi kardes oturmuslar berke cizgi film izlemis ece yerde oynamıs. o birbucuk saatte nasıl olmus ece hiç dusmemis anlamadım dusse kesin aglar yuksek sesle duyarım biizm evde odalar iç içe oyle uzun koridor falan yok yani. berke ye sordum dusmedi anne tuttum baktım diyorum dedi o kalktı ben oturttum dedi sen uyu diye dedii ayy nasıl mutlu oldumm yavrum yaa bana en super anneler gunu hediyesi bu oldu dedim uykumu almıstım epey. allah korumus tabi o arada kafa goz biryere çarpabilirdi ece feryat figanada uyanablirdim ama çok sukur olmamıs alma sen pek boyle berke dedim takip edemeyebilirsin onu beni kaldır birdaha dedim :)
ibocum da kolye almıs hediye bana melek kolyesi. sende bizim melegimizsin diyerek verdiler uçu birden tutarak çok mutlu oldum.
sabahta arkadaslarla kahvaltıya gittik ordan cici annemize ordan kayınvalde ve anneme giderek bitirdik pazar anneler gunu gezmemizi.
tabi pazar gunu sabahtan erkenden kahvaltıya falan gidebilmek için cumartesi aksam 3 saati mutfakta gecirdim yemekler yaptım ece nin çorba yogurt vs aksamdan hazırladım neyse olucak o kadar bebek ve bir buyuk çocukla yola çıkmanın bir bedeli var :))
güle güle eskit canım..emrah sabah 6bucuk gibi geldi 10dada ise gitti.. o gittikten sonrada valizleri yerlestirdim posetler vardı elıf getırdı benimmis actık baktık biri lcw dan tshirt anne kız olanı. anneninkinde queen kızda princess yazıo ama kızınki 2 yas yani buyuk.. ama cok guzeller. digerindede esofman takımı.megersem aramıs elıfı sormus perviinin esofman takımı varmıydı die cok guzel pembe gri cok begendim giydim sonra katladık koyduk paketine . torbalarıda karıstırmıs gibi olmayalım :)) cok sevındım ama
ay esra, tüylerim diken diken oldu.. ürperdim.. ama anlamı konusunda bişey diyemeyeceğim.. iyi düşünelim iyi olsun..cumartesi gecesi gordugum korkunç ruyam
arkadaslar ruyadan anlayanlar yada dini olarak bir fikri olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum
kısa anlatmaya çalısayım oysa ki upuzun oyle detaylı gordumki kabus gibiydi
ruyamda evde oturuyoruz annem var ibo var ece ben vs.
bir ara annem boyle kotu kotu laflar ediyor dusmanımız gibi falan allah allah diyoum sonra bir farkediyorum o aslında annem degil. seytan cin vs aklıma ozellikle birsey getirmedim ama sonuçta kotu birsey diye dusunuyorum. (bir arkadasım israrla cin bu diye aklından geçirdinmi ruyanda diye sordu hayır yani ) neyse farkediyorum ibo diyorum bu annem degil bir hoca bulalım birseyler okutalı m gitsin bizim evimizden falan sonra bir bakıyorum ece nin yatagına oturmus annem kılıgındaki sey iste kucagında ece ikiside biryere gozunu d ikmis bos bos bakıyor deli gibi aglıyromu ece yi oldurcek o yuzden geldi ibo birseyler yap diyorum iboda tamam bakarız demiyormu her zamanki uyuz umursamazlıgı ile :)) iste bagırarak uyandım o arada ibo uyandırdı gece yarısı .
bu kadar :)
hayatımda ilk kez boyle bir ruya gordum neye yorayım bilemiyorum çok urkunçtu
artık Türkiye'de tüketici hakları konusu baya sıkı.. o nedenle firmalar çok dikkat ediyorlar.. nadir düzelen şeylerden..sinbo katı meyva sıkaccaggı almıstım.
su tv de reklamları olandan tamam harika çok guzel sıkıyor vs ama bir kusuru var
parcalar duzgun oturmadan calısmaz bilirsiniz boyel aletler durur. bende ikinci uçuncu kullanısımf alan oturmamıs bıcak kısmı. ust kapagın iç yuzeyinin plastigni iresmen trasladı plestik zımparalanmıs gibi kiymik kıymık oldu içim gitti yepyeni alet. e ordan minik plastik parcaları içine gier falan. ama sasırdım hemen yazı yazdım sinbo ya yen servis hizmeti yapıyorlarmıs kargo yollayıp aleti aldırıyorlar ve sona geri getiriyorlar bozulan bir urunu yani alıp servise sizin goturmeniz gerekmiyormus super bir hizmet.
hos durumu yazdım kullanıcı hatası gibi dursada bu benim sucum degil milimetrik oturmamıs yerine dedim ama bakalım sonuç ne olacak
ya beyaz bir yalan söylesen madem, hani dokundu galiba akşam sürekli çıkardım filan..??yine tavukakannehir yitirrrrrr yaasempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
ya ciddi ciddi arkadaşlar ben bu yanımda çalışan abiye nasıl söylicem bana bir daha tavuk alma diye ya her allahın günüde hadi günü olmasada gün aşırı gidip ekmek arası tavuk alınırmı ya düşüp bayılcam şimdiakannehir tavuğun t sini bile duymak istemiyorum artık o dereceklava:
daha uzuuuun uzuuuun yılllarınız olsun inşallah!!Günaydın kızlar...
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Elbette kimse 4 - 4 lük olamaz ama bu, o kadar da odun olmasını hoşgörmemi gerektirmez. Akşam döşedim bir mektup, aynen düşündüğüm gibi bir şeyler yazdım. Bilemiyorum, etkisi olur sanırım. Yarın da birlikteliğimizin 11. yıldönümü. Mektuba da yazdım, sakın zorlama bir şeyler yapma salı için dedim. İnsan bekliyor yaaBen bekliyorum en azından, ne yalan söyleyeyim. Neyse şimdilik böyle!
ben senin bu haline çok üzülüyorum..herkese günaydınn,,
sağlık o. aradılar konturele gelirmisin die gittim hönk oldum 53 kiloya düşmüşüm kız dedi baya kilo vermişsin dedi gecen ay 57 kilodaydım...kız zaten girergirmez bildi gözlerimin önü mor mor olur çok kilo verince üff bu halimi hiç sevmiorum...
dün geceye gelirseem gökhanla hiç konuşmadım insan geldiğinde bi öper yaa bari baktım oralı deil bende arkamı döndüm yatağın en ucuna gelip yatım sorular sordu baktı kısa cvp veriom bir daha sormadı sabahta gelmiş ben seni hiç ii görmüyoorum dio bu tuafsın dio hamilelik sana yaramadı dio hiç cvp vermedim o ii davranı şuan altan alıo amaa benim içimden hiç bişi yapmak gelmio annemede gidemedim teyzesine gidecekmiş üfff babamı çağrıyımda park inelim dedim yok ben akşam götürürüm dedi nefret ediorum akşam gezmektenn acaba hamilelerin kullandığı sakinleştirici ilaçlar varmıdır yaa
çok şekersiniz siz ama yaa! bu tişörtün küçüğü var bizde de ama büyüğünü bulamadım
Bu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Benim anneler günüm annemle ve temizlikle uğraşmakla geçti annem gelip özdeye baktı bende temizlik yaptım.. Deniz gelince dedimanneler günümü kutlamadın diye önce dedi sen benim annem misin? ohaoldumsmile Sonrada bak karpuz seviyorsun diye 10 kg lık karpuz aldım 20 lira verdim bundan iyi hediye mi olur dedi :mymeka:
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))
ayyyy hem de yol öncesi... çok geçmiş olsun! Türkiye sana iyi gelecek bence..Esram cingenem sen nekadar ruhu guzel bir kadinsin, resimleri yeni gordum, ana-ogul ordek isirirz seni...
Hafta sonu ^ptal durumdaydim arkadaslar, gribi atlatamadim ve bir daha tekraraladi usume titreme mide bulantisi karinn agrisi, soguk terleme seklinde, yazik kuzenimi bile gezdiremedik, paazar yattim hep neredeyse, bi yemege ciktik onuda yiyemedim(
oofff çoook çirkin şeyler canım çoook!!! koskoca liderin böyle bir şeyle gündeme gelmesi ve istifası çok acı.. kendisinin bayan bir milletvekili ile uygunsuz görüntülerini içeren bir gizli kayıt çıktı ortaya..yaff bu baykala kaset komplosu neymiş
2 gundur dunyadan haberim yok
ne gazete okudum ne haber dinledim off neymiş bu ksaedin içeirği bi anlatıverin hele
muhteşemm.. nasıl güzel anlatmışsın..Bende duygu seli yasadigim bi anda yazdigim anneler gunu yazimi paylasiyim sizlerle..face e de koydum dun..
« Anne » ne demekmis?
kesinlikle katılıyorum.. ama yemek yemek benim için bir ritüel.. sofra düzeni de keza.. yemek yapmak.. çok severim.. ama şu var, ben gerek geçmişte gerek hamileliğimde abur cubur, tatlı, çikolata börek çörek yiyerek filan kilo almadım.. tek sorumlu meyve.. yemeden duramıyorum.. hele yazın.. çok yiyorum ama! e bi de tiroid rahatsızlığı olunca..Yemek yemeyı cok sevme olayından vazgecmek lazım.. bu konuda kendımı telkın etmeye calısıyorum.. tamam yemek yenmelı ama doymak ıcın degıl.. vucut ıcın degerlı - gereklı olanı yemelı.. mesela çok sevılen ketcap ın vucutta cıddı bır toksın olusturdugunu yenı ogrendım ben... ve vucutta olusan toksınler yuzunden yaglarımızı yakmakta zorlandıgımızı..
bu ecoş gerçekten benziyor ada'ya! canım benim!! o ayaklar da tam ısırmalık!
yapma yaaa! nasıl oluyor bacım o anlatsana bi! pin kodu filan sordu tamam da sayfayı yeniden açtığımda nereye yazacağımı bulamadığımdan, habire tekrar yapıyorum ben , bırak tekrar yapıştırmayı!!!pazar sabahı 66,8 i gormustum ve acıkbufe kahvaltıda aykırı birzerre agzıma koymamıstım ve mutlu gururlu idim. taki ece nin cici annesine gelene kadar ilk kez geldiniz yemiycenmi diye diye banaresmenn zorla rizam disinda 3 adet z yaglı dolma ve bir adet sigara boregi yedirdi
ya hemenmi tartıya yansır bu saah 77,4 yuh yani oncacık seyy oysaki ne hevesliydim hemen bugun ticker imi dgistireceğim dye
bu arada bir itiraf ticker ların pin kodu ile duzeltme yapınca otomatik burda duzeldigni bilmiyordum ben surekli degistirip kontrol panele yapıstırıyorsunuz sanıyordum :))
aynen ben de.. reglim biteli 15 gün olmuştu. doğum kontrol hapına da başladım 3. gün(ilk günmüş ama kaçırdık) şimdi de kahverengi lekelerim var, yani leke filan da değil aslında, baya yoğun!! niye acaba!!sinerjimiz is basında lekelendim...
ooohhh ne güzel olmuşşş!!!!yozgat iyi geldi. gezdik biraz. başbaşa kalabildik birkaç saat. güzel bir eşohman takımı aldık bana. şöyle evde giymelik. ve yürüyüş filan yaparken... yatmalık yastlıklarımızı değiştirelim dedik. iki de yastık aldık geldik :) bir gün geç gelen bir anneler günü hediyesiydi ama değdi..
teşekkür ederim canım..Fatma insan eşine darıldığında o gün geçmek bilmiyor bunu çok sık yaşıyorum halbuki bağışıklık kazanmam lazımdı ohaoldumsmile Barışmanız sevindim bu ilk ve son olur inş. Ayrıca bugün gezip eğlenmişsiniz ne güzel cicilerinide güle güle kullan :)
evet yaa çok zorgurbette olmak ne zor di mi.. ben de istanbul'da öyleyim.. herkes ankara'da. bir tek kayınvaldemler burda.(
maşallah sana tatlı kuzu..
afiyet olsun ona pekmezi.. maşallah çok şirin çıkmış.Herkese günaydın..
Geçmişe bakmadan size Hanzala nın kahvaltı öncesi ve kahvaltı sonrasını göstermek istedim..
DİKKATT!!!!! Oğlum katil gibi duruyoor.. Ama ağzının kenarlarındaki pekmezzz... kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?