Herkese günaydın..
Geçmişe bakmadan size Hanzala nın kahvaltı öncesi ve kahvaltı sonrasını göstermek istedim..
DİKKATT!!!!! Oğlum katil gibi duruyoor.. Ama ağzının kenarlarındaki pekmezzz... kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
dün yozgatta gezerken saç boyalarına bakıyordum da palette delux altın ışıltılı kahve diye bi renk gördüm.bayıldım yaa.. onu alsam boyasam öyle olur mu ki dedim. iki kutu. ama güvenemedim. kuaföre söylesem yapabilir mi ki acaba?
Güliz sağol cnm :kedi: Sende kendini yıpratma bırak ya dağınık kalsın Dünya ya bir defa geliyoruz ben aslında ev işlerine temizliğe harcanan zamana acıyorum tamam çok pis olmasın ama bal dök yala yapmayacağız kendimi heba edemem mükemmel olacağım diye 15 günden beri gömlek ütüleyeceğim son gömleğini bugün giydi mesela mecbur ütüleyeceğim :sinifsinif: Bebeğini al çık gez dolaş hep beklemedik mi bahar gelsin diye geldi işte tadını çıkar! opuyorumnanaktan
Herkese günaydın..
Geçmişe bakmadan size Hanzala nın kahvaltı öncesi ve kahvaltı sonrasını göstermek istedim..
DİKKATT!!!!! Oğlum katil gibi duruyoor.. Ama ağzının kenarlarındaki pekmezzz... kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
günaydın.....
sabah şekerleri ADA, ECE ve HANZALA güzel bi karşılama yaptılar neşem yerine geldi valla.... ısırmak istiyorum hepsini çok tatlılar....
evett efenim gelelim bize.... dün akşam eşim eve girerken malum komşum ve eşiyle karşılaşmışlar eşim demiş ege nasıl oldu kabakulağı düzeldimi falan yok egenin birşeyi yok iyi falan deyip hemen konuyu geçiştirmişler tabi biz şokkkk:1shok:..... yani allah korusun seline bulaşmış falan olsa diyeceklerki bizden bulaşmadı yada biz kabakulak olmadık biz size bile gelmedik diyecekler nerdeyse ya gördümde bukadarını görmemiştim hani hep derlerya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış diye hakikaten öyleymiş valla......Çok üzgünüm çoooksempatiksalakcinni
76 demek istedin galiba değilmi.. Ozamanlarında gelir inşallah seninde benim de...pazar sabahı 66,8 i gormustum ve acıkbufe kahvaltıda aykırı birzerre bilmiyordum ben surekli degistirip kontrol panele yapıstırıyorsunuz sanıyordum :))
OHH yarasın canım.. Ben eşimle 10 dk lık dışarı çıksam bile bir değişiyor havam.. Helede baharda yazda... Daha bir çok seviyorum.. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2yozgat iyi geldi. gezdik biraz. başbaşa kalabildik birkaç saat. güzel bir eşohman takımı aldık bana. şöyle evde giymelik. ve yürüyüş filan yaparken... yatmalık yastlıklarımızı değiştirelim dedik. iki de yastık aldık geldik :) bir gün geç gelen bir anneler günü hediyesiydi ama değdi..
Ne güzel fırsatları değerlendirmek lazım..teşekkür ederizzz :)) ya sorma bugün iğrenç bi gündü, hazır annemler de burdayken ne yaptım inanamazsınız! kadıköy adliyesinde bi işim vardı, annemleri ve kızı da aldım, onlar gezdi ben işimi hallettim!! (burda bağlı olduğum bir ofis olmadığından,işim biterse eğer gün bana kalıyor.. ama nadiren tabii)
aynen ben de.. reglim biteli 15 gün olmuştu. doğum kontrol hapına da başladım 3. gün(ilk günmüş ama kaçırdık) şimdi de kahverengi lekelerim var, yani leke filan da değil aslında, baya yoğun!! niye acaba!!
!!
Maşallah Adalar güzeline..
günaydın.....
sabah şekerleri ADA, ECE ve HANZALA güzel bi karşılama yaptılar neşem yerine geldi valla.... ısırmak istiyorum hepsini çok tatlılar....
evett efenim gelelim bize.... dün akşam eşim eve girerken malum komşum ve eşiyle karşılaşmışlar eşim demiş ege nasıl oldu kabakulağı düzeldimi falan yok egenin birşeyi yok iyi falan deyip hemen konuyu geçiştirmişler tabi biz şokkkk:1shok:..... yani allah korusun seline bulaşmış falan olsa diyeceklerki bizden bulaşmadı yada biz kabakulak olmadık biz size bile gelmedik diyecekler nerdeyse ya gördümde bukadarını görmemiştim hani hep derlerya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış diye hakikaten öyleymiş valla......Çok üzgünüm çoooksempatiksalakcinni
Teşekkürler Sibelciğim.. neşeni yerine getirdiyse ne mutlu bize.. zemuszemus
Abiye ne derdi bilmem ama "Ev alma komşu al.." demişler.
Şaka bir yana komşu cidden nasip işi. Rabbim güzel insanlarla karşılştırsın.
Bu arada yine benim çiçeklerimden inciler..
Domateslerim çiçek açıyor. Hepsi olduğunda menemen yapacağım.Herkes davetli.buyrunnnnnnnnn
Benimkiler baya oldu ya neredeyse 2 buçuk ay. Tohumdan yetiştirdim.Sırık domates çok uzuyor, belki senin ki redrobin yada bodur cinstendir.Ama güneşi ve suyu iyiyse bide bahçede demişsin.. mayıs sonuna süper domateslerin tavanda yerini alır..hadi ya daha erken değilmi.... bizde bahçeye ektik ama daha bırak çiçek açmayı bi karış bile olmadılar:))))) geliyorum bekle beni
bizde balkona bir saksı alıp şu ince uzunlardan nohut ve domates ekmiştik bir ay kadar oldu mi bilmiyorum. ikisi de yeşillendi. hele nohutlar aldı başını gidiyor :) hiç yoktu böyle şeylere merakım. eşim istedi tamam dedim. ama benim de hoşuma gitti.
esra adetmi olcan acaba??? ondanmı siskinlik vs oldu
Esra ece yine herzamanki gibi cok tatli masallah..hele o ilk pozuna bayildim..yandan yandan ne de güzel cikmis..ayricada cok cici giyinmis..tabi kimin kizi!!!opuyorumnanaktan
aynısı bana da oluyor. Yağlı bir yiyeceğe bakınca "ben bunun içindeki yağları vermek için ne kadar çok uğraşıyorum, şimdi bunu yiyecek miyim" diye düşünüyorum. Gerçekten canım istemiyor.
ahahahah, şimdi öğrendim :) ECOŞ çok tatlııııııı...
esrako ecenın bakısları direk sen..masallah elbseside yakıo . o ayaklarda cok seker
Herkese günaydın..
günaydın.....
saol canım yaa bilmiom aynen dediğin gibi adam napıon dese ona bile kızıom içimden napacaksam oturuom filan diee üfff şu bunalımdan çıkmam lazımmm gerçektennah canim...hadi sen hamilesinde bana ne oluyor acaba..adami bogacagim resmen..ne yapsa batiyor bana..sürekli erestirip duruyorum..cogununda gereksiz oldugunu bildigim halde kendime engel olamiyorum..eminimki seninki hamileliktendir..biliyorsun bütün hormonlarin alt üst oldu..bak kocan gidince daha cok özlersin..o yüzden bu günlerin tadini cikarmaya bak..benimki sadece delilikten..depresyonami girdim ne??kaydirigubbakcemile3 ben böyle sinirlenince esim diyor yine yaklasti reglin diye..kaydirigubbakcemile3adam artik gelmesinden korkar oldu..kaydirigubbakcemile3
ahh özlemcim artık istesemde konuşamam gerçekten çok kırdım gökhanı bugün sabah küs gitmedi ama halinden belliydi sabah geldiğimden beri suratın asık dedi istemiomuşun gibi dedi bende sadece geldiğinden beri deil abartma dedimmm dier bi konu ev gezmelerini hiç sevmem amaa gitsem bile k.validemle gönderir tek başıma gezmeyi okadar özledim kii gerçekten ama yok işte geçen dedim kapımızın önünde park izin versen insek az gezsek ne olacak sanki dedim yok adam ben gezdiririm dedi napyım amannn benim de mücadele edecek halim yok ztn şuara bugün ilk defaa geliim annene götürüyüm dedi ama evde tek başıma kalmak istiyorumNur üzme kendini lütfen.. Bebeğini düşün kendini düşün. Ama eşin çok kıskanç sanırım tek başına çıksan ne olacak sanki! Çok hassas bir dönemdesin ard arda 2 çocuk hamilelik kolay değil. Bu konuyu açık açık konuş bence çık gez dolaş başkalrının evine oturmaya git sevdiğin mamalardan iste nazının geçtiği kişilerden oturun konuşun yiyin için zaman nasıl geçer tüm gün evde....
bende kendimden nefret ediorum şu araben senin bu haline çok üzülüyorum..
Teşekkürler canım.Bende yeni öğrenmiş oldum.. kaydirigubbakcemile3KİLO TİCKERİNİ GUNCELLEMENİN PRATİK YOLU
birkac kisi detay sorduu için ayrı bir mesaj atayım herkes gorsun dedim
klasik buyuk harf baslıgımı attım .))
simdi ticker ı yaparkenmi yaptıktan sonramı hatırlamıyorum ekranda pin diye biryer var oraya sifre belirliyorsunuz sonra tickeri olusturdugunuz ekranda ustte bir link veriyor o linki sık kullanılanlara kopyaladım ben ve pin zaten aklımda. daha sonra degistirmek istedigimde sik kullanılanlardan o linke direk tiklayıp pini yazıp degisen kilomu duzelttikten sonra otomatik olarak kk ekranındada degisiyor.
ve duzeltme yaptıktan sonra yeni verilen linki sik kullanılanlara eklemeniz gerekiyor ama .
benim bilmedigim kk ekranında degistigi konusu idi. tam ekranı acıp kontrol panele girip oraya tekrar kopy leyecektim ki baktım aa degismis vay be dedim guzel hizmet :))
bilgilerinize ,
(kendimi is maili yazmıs gibi hissettim bir an :)) )
Canım ya bu düşüncelerinin sebebi hamileliğin verdiği yük ve hala sana muhtaç olan Mustafa nın sorumluluğu.. Eşinle konuşamıyorsan eğer psikoloğa gitmeyi düşünürmüsün bi canım ya.. Belki sana bir faydası olur. İçindekileri anlatıp rahatlrsın.Eşinle de konuşsun falan.. nacizane fikrim tabi.. Kendini karnındaki bebeğini ve Mustafanı üzmeye değmez. Bi düşün derim. olumunekankayizsmilesaol canım yaa bilmiom aynen dediğin gibi adam napıon dese ona bile kızıom içimden napacaksam oturuom filan diee üfff şu bunalımdan çıkmam lazımmm gerçektenn
ahh özlemcim artık istesemde konuşamam gerçekten çok kırdım gökhanı bugün sabah küs gitmedi ama halinden belliydi sabah geldiğimden beri suratın asık dedi istemiomuşun gibi dedi bende sadece geldiğinden beri deil abartma dedimmm dier bi konu ev gezmelerini hiç sevmem amaa gitsem bile k.validemle gönderir tek başıma gezmeyi okadar özledim kii gerçekten ama yok işte geçen dedim kapımızın önünde park izin versen insek az gezsek ne olacak sanki dedim yok adam ben gezdiririm dedi napyım amannn benim de mücadele edecek halim yok ztn şuara bugün ilk defaa geliim annene götürüyüm dedi ama evde tek başıma kalmak istiyorum
bende kendimden nefret ediorum şu ara
dr ye gitsem ne anlatacağım bilmiom ki canm yaa bir derdim yok ki sadece böle bunalım geziom nie böle oldum anlamadım geçenler de annem aradığında artık patladım bi ton ağladım ben nie böleyim çok sinirliyim o gün size yemin ederim öle bi sıkıntı gelioki arada kaldır kendini camdan at dioo o denli sıkılıyorum yazık annem soru derdini sölede ona göre yardımcı olalım die amaa yok bulamıom bişi gerçekten kendimi çıkmazda gibi hissediorum şuan gökhan msnde bende açıyım msnyi direk soracak nie bölesin die ama verecek cvplarım yok kiTeşekkürler canım.Bende yeni öğrenmiş oldum.. kaydirigubbakcemile3
Canım ya bu düşüncelerinin sebebi hamileliğin verdiği yük ve hala sana muhtaç olan Mustafa nın sorumluluğu.. Eşinle konuşamıyorsan eğer psikoloğa gitmeyi düşünürmüsün bi canım ya.. Belki sana bir faydası olur. İçindekileri anlatıp rahatlrsın.Eşinle de konuşsun falan.. nacizane fikrim tabi.. Kendini karnındaki bebeğini ve Mustafanı üzmeye değmez. Bi düşün derim. olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?