2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bir bebek maşallah Ada hanıma

çok tatlı bal kaymak valla

günaydın herkese

bu arada özlem ana kız tişörtlerine bayıldım ben bulamadım bunlardan çok üzüldüm bedenleri hiç kalmamış

mami ye de aferin baktı hatun kaçar elinden geleni yapmaya başlamış

bende pazar günü eşimden 2 hediye aldım birini Ece aldı dedi bir gömlek bir de spor da giymelik şık bir tişört

özde ve güzel annesi özlem her zamanki gibi harikasınız
güzel yüzlü ecoşum yerim senin kumanda tutan ellerini
ada topiğimize güzel bir kız daha eklendi nasıl güzelsin sen öyle maşallah
bu arada özlem gayet formda duruyorsun

bu arada günaydın dersim bilgisayarı bi gireyim dedim çok özlemistim sabah yazışşmayı
1 saat bile boşluğum yok süt izzzzzzni tam beklediğim gibi oldu sadece 2 hafta haftada 2 gün kullandım ve bitti inanın şimdi koşturmayla gecen bir hayatım var sabah 7.30da çıktığım eve akşam4.30da dönebiliyorum güya sınıf öğretmenleri yarım gün çalışır pehhhh
kilo konusu hala aynı o kafdar kosusturmada bi okadar da yediğim için gram oynamadım
TAZEM seni o kadar takdir ediyorum ki bir zamanlar aynı kilodaydık ve ben hala aynı kilodayım malsef
bulunduğumuz semtte sadece 1 spor salonu var o da tıklım tıklım kayıt yapmıyorlar iştah desen berbat herşeyi yiyorum çok midesiz oldum galiba
CİPSİ ESRAM mami mutlu etmiş seni aferin ona eğitmek gerek sanırım erkekleri ama becerebilene ne mutlu
ÖZLEM senin kocayada kıl oluyorum ha güzelliğini görmüyo adam ama şu bir gerçek içinde olmayana bişi yaptıramıyorsun mesela hakan hayatta romantik bişi yapamaz keşle yapsa bende nişanlıyken mektup yazmıştım atma diye tembih ettim niyeki diyo ama atarsa olacak kavgadan tırstığı için atmadı tabikiguclubacismile
TAZEM onura kızmışsın haklısın ama gercekten erkeklerin beyni bu konuda az çalışıyor dediğin gibi neyseki aartısı çok onurun hakan yardım etmez mesela kavga edincede hep ben suçlu oluyorum ne hikmetse
ADAŞIM yorum yapmışmıydım saçlarına tam ahtırlamıyorum çünkü bu arada aklımdan geçirdiklerimi yaptım söyledim gibi hissediyorum ama yapmamış oluyorum her zamanki gibi çok çok tatlısın kuzey de çok yakışıklı öperi,m ikinizi de
neyse şimdilik benden bu kadar zil çaldı byeee

aynen ozlem aynı kafadanız.. nerdeyse utu cıkmasın dıye camasır yıkamayacagım o radde:)))

cok guzelsiniz meleklerimm

daha ne diyeyim boyle insanlara.. Allah sabır versin sibelcim

pazar sabahı 66,8 i gormustum ve acıkbufe kahvaltıda aykırı birzerre bilmiyordum ben surekli degistirip kontrol panele yapıstırıyorsunuz sanıyordum :))
76 demek istedin galiba değilmi.. Ozamanlarında gelir inşallah seninde benim de...

OHH yarasın canım.. Ben eşimle 10 dk lık dışarı çıksam bile bir değişiyor havam.. Helede baharda yazda... Daha bir çok seviyorum.. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
Ne güzel fırsatları değerlendirmek lazım..
Hap kullanılmaya başladığında ilk bir kaç ay da lekelenme olabiliyor. Prospektüsünde de yazıyordu herhalde.Bende de olmuştu canım. Endişelenme.
Maşallah Adalar güzeline..

Son düzenleme:

Teşekkürler Sibelciğim.. neşeni yerine getirdiyse ne mutlu bize.. zemuszemus
Abiye ne derdi bilmem ama "Ev alma komşu al.." demişler.
Şaka bir yana komşu cidden nasip işi. Rabbim güzel insanlarla karşılştırsın.

Bu arada yine benim çiçeklerimden inciler..
Domateslerim çiçek açıyor. Hepsi olduğunda menemen yapacağım.Herkes davetli.buyrunnnnnnnnn

tabiki canım çok doğru biz söz.... aslında her yerde rabbim her koşulda hayırlı insanlarla karşılaştırsın.. işte, arkadaşlıkta, komşulukta vs..... bu çok önemli....:sm_confused:

Bu arada yine benim çiçeklerimden inciler..
Domateslerim çiçek açıyor. Hepsi olduğunda menemen yapacağım.Herkes davetli.buyrunnnnnnnnn

hadi ya daha erken değilmi.... bizde bahçeye ektik ama daha bırak çiçek açmayı bi karış bile olmadılar:))))) geliyorum bekle beni

bizde balkona bir saksı alıp şu ince uzunlardan nohut ve domates ekmiştik bir ay kadar oldu mi bilmiyorum. ikisi de yeşillendi. hele nohutlar aldı başını gidiyor :) hiç yoktu böyle şeylere merakım. eşim istedi tamam dedim. ama benim de hoşuma gitti.

hadi ya daha erken değilmi.... bizde bahçeye ektik ama daha bırak çiçek açmayı bi karış bile olmadılar:))))) geliyorum bekle beni
Benimkiler baya oldu ya neredeyse 2 buçuk ay. Tohumdan yetiştirdim.Sırık domates çok uzuyor, belki senin ki redrobin yada bodur cinstendir.Ama güneşi ve suyu iyiyse bide bahçede demişsin.. mayıs sonuna süper domateslerin tavanda yerini alır..
Gerçi nasıl kıyacağım onlara bilmiyorum.mafoldumben

İnsan içine girdimi bir çıkamıyor. Eşim şimdiden şikayetlere başladı bile.. kaydirigubbakcemile3

esra adetmi olcan acaba??? ondanmı siskinlik vs oldu

yoo adet daha ayın 20 si civarı geçikmeli gelirse 22 falan ki hep gecikiyor . daha erken sismek için bilmiyorum pofff (

Esra ece yine herzamanki gibi cok tatli masallah..hele o ilk pozuna bayildim..yandan yandan ne de güzel cikmis..ayricada cok cici giyinmis..tabi kimin kizi!!!opuyorumnanaktan

evet canım anneler gun userefine elbise giyirdim ama rahat emekleyemiyor elbise dolanıyor bacaklarına misafirlikten gelip hemen taytını geçirdim ustune rahat etti o da bende :)

nası yani simdi ogrendin bunca zamandir ticker yapıyorsun bilmiyormuydun cidden ?? banamı simdimi ogrendin demek istedin annamadım :))
ayrı bir mesajda anlatayım soranlar olmus

esrako ecenın bakısları direk sen..masallah elbseside yakıo . o ayaklarda cok seker

evettt bakısları ben berkenin bakıslarıda benn çok hosuam gidiyor en çok bana benzesin çocuklarımm :)

cidden benziyor ada ile ece ya isimleride uçer hafrli z aten o da benziyor masum bakıslım benim çok tatlıı

ay ne katili çok svimli duruyor hanzala massallah

aman sibel bosver size bulasmamıs olsunda naparsa yapsınlar ama gorusmenizde seviyeyi koruyun bence

KıLO TıCKERıNı GUNCELLEMENıN PRATıK YOLU

birkac kisi detay sorduu için ayrı bir mesaj atayım herkes gorsun dedim
klasik buyuk harf baslıgımı attım .))

simdi ticker ı yaparkenmi yaptıktan sonramı hatırlamıyorum ekranda pin diye biryer var oraya sifre belirliyorsunuz sonra tickeri olusturdugunuz ekranda ustte bir link veriyor o linki sık kullanılanlara kopyaladım ben ve pin zaten aklımda. daha sonra degistirmek istedigimde sik kullanılanlardan o linke direk tiklayıp pini yazıp degisen kilomu duzelttikten sonra otomatik olarak kk ekranındada degisiyor.
ve duzeltme yaptıktan sonra yeni verilen linki sik kullanılanlara eklemeniz gerekiyor ama .

benim bilmedigim kk ekranında degistigi konusu idi. tam ekranı acıp kontrol panele girip oraya tekrar kopy leyecektim ki baktım aa degismis vay be dedim guzel hizmet :))

bilgilerinize ,

(kendimi is maili yazmıs gibi hissettim bir an :)) )

saol canım yaa bilmiom aynen dediğin gibi adam napıon dese ona bile kızıom içimden napacaksam oturuom filan diee üfff şu bunalımdan çıkmam lazımmm gerçektenn
ahh özlemcim artık istesemde konuşamam gerçekten çok kırdım gökhanı bugün sabah küs gitmedi ama halinden belliydi sabah geldiğimden beri suratın asık dedi istemiomuşun gibi dedi bende sadece geldiğinden beri deil abartma dedimmm dier bi konu ev gezmelerini hiç sevmem amaa gitsem bile k.validemle gönderir tek başıma gezmeyi okadar özledim kii gerçekten ama yok işte geçen dedim kapımızın önünde park izin versen insek az gezsek ne olacak sanki dedim yok adam ben gezdiririm dedi napyım amannn benim de mücadele edecek halim yok ztn şuara bugün ilk defaa geliim annene götürüyüm dedi ama evde tek başıma kalmak istiyorum
ben senin bu haline çok üzülüyorum..
bende kendimden nefret ediorum şu ara

Teşekkürler canım.Bende yeni öğrenmiş oldum.. kaydirigubbakcemile3

Canım ya bu düşüncelerinin sebebi hamileliğin verdiği yük ve hala sana muhtaç olan Mustafa nın sorumluluğu.. Eşinle konuşamıyorsan eğer psikoloğa gitmeyi düşünürmüsün bi canım ya.. Belki sana bir faydası olur. İçindekileri anlatıp rahatlrsın.Eşinle de konuşsun falan.. nacizane fikrim tabi.. Kendini karnındaki bebeğini ve Mustafanı üzmeye değmez. Bi düşün derim. olumunekankayizsmile

Bide canım bende eşimle aynı sorunları yaşadım bir ara.. Bazılarını hala yaşıyorum.
Ama sen fikrini söylemedikçe çok anlayamıyorlar. Sende üzüldüğünü belli etmişsin bak eşin annene götüreyim demiş.hepsi düzelecek bak. Zaman gelecek sana ayırcağı vakti bile kalmayacak.Sen çık dolaş ya da işte çocuklarının ihtiyaçları artacak ileride onalra hep eşşin koşamayacak. Bi yerden sonra pes edicek ve sen o zamna dah da rahatlayacaksın.. Bu konuda seninle aynı sorunu yaşamışız. Düzelir inşallah canım yaaa... Valla kıyamam sana.

dr ye gitsem ne anlatacağım bilmiom ki canm yaa bir derdim yok ki sadece böle bunalım geziom nie böle oldum anlamadım geçenler de annem aradığında artık patladım bi ton ağladım ben nie böleyim çok sinirliyim o gün size yemin ederim öle bi sıkıntı gelioki arada kaldır kendini camdan at dioo o denli sıkılıyorum yazık annem soru derdini sölede ona göre yardımcı olalım die amaa yok bulamıom bişi gerçekten kendimi çıkmazda gibi hissediorum şuan gökhan msnde bende açıyım msnyi direk soracak nie bölesin die ama verecek cvplarım yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…