canımsın çok saol ama işin tuaf tarafı gökhanın kendi işi olduğu için bize istediğimiz zamn vakit ayırıo yani ihtiyacımız var alıp gelelim desem 10 dk eve gelir beraber gideriz işin kötü tarafı ne biliomusun gökhan şehir dışına çıkalım yada hadi gezelim demiorum ben demeyincede oda yapmıo mesela dün dediki pazar günü sabah gezdiriyim sizi olurmu dedii ben akşam gezmeyi sevmediğim için bende olmaz dedim sen pazar sabah gezeceksin hiç olmıyacak bişi dedim ee böle oluncada onun isteğini kırmış oldummBide canım bende eşimle aynı sorunları yaşadım bir ara.. Bazılarını hala yaşıyorum.
Ama sen fikrini söylemedikçe çok anlayamıyorlar. Sende üzüldüğünü belli etmişsin bak eşin annene götüreyim demiş.hepsi düzelecek bak. Zaman gelecek sana ayırcağı vakti bile kalmayacak.Sen çık dolaş ya da işte çocuklarının ihtiyaçları artacak ileride onalra hep eşşin koşamayacak. Bi yerden sonra pes edicek ve sen o zamna dah da rahatlayacaksın.. Bu konuda seninle aynı sorunu yaşamışız. Düzelir inşallah canım yaaa... Valla kıyamam sana.
inş fatmacım yaaa ama yozgata geliomuşsun biliosundur belki koca park var adı kentpark hiç geldinmi bilmiorum aileler hep oraya geliolar bende onları gördükce gıcık oluyorum ben hep gökhanın yengesiyle giderim yada babamla gökhanla daha hiç gitmedik amaa bu pazar söz verdi bakalımNurcum öncelikle geçici bir durum olduğunu ve birçok hamilenin de seninle aynı sorunları yaşadığını bil. Kendini ve bebişini de üzme. Şu anda hayatında birçok şey değişti. Daha birinci bebişine yeni yeni alışmışken ikincinin sürpriz yapması ve kolay değil tabi ki iki çocuk annesi olmak, bunların yükü belki seni germiş olabilir. Üstüne üstlük sana bu durumda en çok yardımcı olacak eşinin de askere gitmesi olayı koparmış gibi görünüyor. Ama zamanla hepsine alışacaksın. Yeni hayatının temposuna ayak uyduracaksın eminim.
canımsın çok saol ama işin tuaf tarafı gökhanın kendi işi olduğu için bize istediğimiz zamn vakit ayırıo yani ihtiyacımız var alıp gelelim desem 10 dk eve gelir beraber gideriz işin kötü tarafı ne biliomusun gökhan şehir dışına çıkalım yada hadi gezelim demiorum ben demeyincede oda yapmıo mesela dün dediki pazar günü sabah gezdiriyim sizi olurmu dedii ben akşam gezmeyi sevmediğim için bende olmaz dedim sen pazar sabah gezeceksin hiç olmıyacak bişi dedim ee böle oluncada onun isteğini kırmış oldumm
üüüfff okadar çok sey varki eften püften kafamı taktığım gerçekten sizide sıkmak istemiyorum
Canım içini rahatlatacak seni meşgul edecek meşguliyetler bulsan.Bak aslındaeşin seni anlamak istiyor en azından çaba gösteriyor artık. Ya hiç takmasaydı.Sende onun olumlu yaklaşımlarına güzel karşılık ver.Sevgini sonuna kadar göster.Diyeceksin ki oradan konuşmak kolay belki ama senin yaşadıklarının tıpatıp aynısın ben yaşıyorum. Bırak eşin yakınsa o götürsün seni. Sende her gün bişey iste.. Sen şimdi ay işinden olacak zahmet olacak diye bişeyde istemiyorsundur. Onu düşünme. İste çok iste bak bir zaman sonra seninn isteklerine yetişemeyecek. O da seni çok sevdiğinden yapıyor bakma. Ama işte evliliğin ilk başlarında nasıl biz bocalıyorsak erkeklerde reislik yaptıklarını düşünerek çok baskı uygularlar. Sanki seni serbest bırakınca elinden kaçacağını düşünürler. zamanla düzelecek şeyler.. Sen içini ferah tut. Birde İnşirah suresini bolca oku.inşallah faydasını görürsün.dr ye gitsem ne anlatacağım bilmiom ki canm yaa bir derdim yok ki sadece böle bunalım geziom nie böle oldum anlamadım geçenler de annem aradığında artık patladım bi ton ağladım ben nie böleyim çok sinirliyim o gün size yemin ederim öle bi sıkıntı gelioki arada kaldır kendini camdan at dioo o denli sıkılıyorum yazık annem soru derdini sölede ona göre yardımcı olalım die amaa yok bulamıom bişi gerçekten kendimi çıkmazda gibi hissediorum şuan gökhan msnde bende açıyım msnyi direk soracak nie bölesin die ama verecek cvplarım yok ki
işte oradaki evler varyaa bordo sarı bina nekadar yakın biliosun ama yok indirmio bende ısrara etmiorum artıkbiliyorum canım o parkı. geçen gittiğimizde bi dolaşmıştık. tabi ki istemek en büyük hakkın. arkadaşların da dile getirdiği gibi en güzeli bunları eşinle paylaşman, konuşman. tabi ki sen nasıl konuşacağını daha iyi bilirsin fakat konuşman da özellikle üzgün olduğunu belirtmen daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. kızgın değil üzgün.
gerçekten öyle mi yazmışım :) hadi yaaa :) dalgınlığa geldi demek ki. neyse. teşekkür ederim burcu. ben de kuaföre gitmeye karar verdim. cesaret edemedim.Günaydınlar herkese!
ADA VE HANZALA çok tatlısınız maşallah!
FATMA eşinle barışmanıza sevindim, aşortmanını ! da güle güle giy :) Saç rengi konusunda kendim saçımı boyayayım derken çok defa kapkara yapmışımdır. Kömür siyah falan almıyorum tabii ama 1-2 boyamadan sonra çok koyulaşıyor, bu nedenle beğendiğim rengi gidip kuaförde boyatıyorum. 5-6 haftada bir de dip boyaya gidiyorum. biraz daha pahalıya mal oluyor ama istemediğim bir rengi taşımak zorunda kalmıyorum en azından. Beyaz da çok, boyamasam olmaz!
yozgat iyi geldi. gezdik biraz. başbaşa kalabildik birkaç saat. güzel bir eşohman takımı aldık bana. şöyle evde giymelik. ve yürüyüş filan yaparken... yatmalık yastlıklarımızı değiştirelim dedik. iki de yastık aldık geldik :) bir gün geç gelen bir anneler günü hediyesiydi ama değdi..
sanırım öle belki 2 bebiş doğduğunda bu fikirlerim değişecek dön öbür tarafa meltem geçen gece dayısı erken gelmiiş gökhan geç geldi gece 1 de filan bende uyuyordum hemen geldi mustiye mama yaptı sen yat ben yaparım filan die içirdi hani diorum ki daha ne yapsın geçen günde mustiyi ben uyuturum sen yat dedi o bakarkende ben çamaşırları topladım sonra bi baktım musti beşikte gökhanda ona oyun yapıo aldım mustiyi bölemi uyutacan die ben böle yapıncada o yapmıo haklı olarakNur sorıumlulukların arttıkça senin de dayanma gücün azalıyor
eşini karşına alıp konuşmakta fayda vatr
askerde olsa o yok derdin tüm sorumluluğu üstlenirdin ama eşin yanındayken sorumlulukları paylaşmak istiyorsun çok haklısın
Günaydınlar herkese!
ADA VE HANZALA çok tatlısınız maşallah!
DORUK dün gece 12'de zor uyudu. Her akşam 9 civarı uyur en geç. Biraz gazı var gibiydi. Daha doğrusu ben spordayken anneme muhallebi bırakmıştım Doruk'a yedirmesi için. O da dolma içi yedirmiş yarım tane. Ben geldiğimde zır açtı Doruk. Hemen çorbasını ısıttım, çabuk çabuk içti onu. Tarhana idi oysaki ama çabuk içtiğinden midir, nedir, geğirmekten bir hal oldu yavru. Tam dalıyor, ağlayarak tekrar uyanıyor vs... neler denedik, en son şurupla uyudu.
bu binadan son esajlarım 2004 eylülden beri bu binadaydım hey gidi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?