bilmiom evrimim acaba bende mi var yoksa ondamı anlamadım aslında gelip yaşantımızı görsen öle kavgalı değiliz tartışmıoruz hatta ben gökhanı hiç alttan aldığını bilmem ben surat yapınca gökhan daha fazlasını yapar ama şimdi bana çok ılımlı davranıo bilmiom bekletilerim başka türlümü bilmiorum bugün ne güsel konuyu açtı cvp bile vermedim neden böle olduğumu bi derdimin mi olduğunu sordu şöle bakıorum sürekli azarlıyarak konuşuosun filan dedii hatta asla yapmam gökhan şaka yaparken asla terslemem bugün musti kucağında şakayla geldiler yanımaa gel anneni dövelim bize nie böle yapıo filan dedi bende üff hadi hazırlanında gidelim şakanın sırasımı filan dedimm aslında böle olunca onuda kırıorum öfff çok doluyum çokk...
hatta geçen gün bişi oldu ama sakın gülmeyinn ben ilk defa hamile kalmıom ama bunda çok tuaf geçiriorum çok asabi ve sulu göz oldum geçen nevresim takımını değiştireceğim düğmesi koptu takarken gerçekten oturdum ağladım şimdi niye koptu oturup bunumu dikecem filannn diee resmen yırtındım ama sonra kendimi çok rahatlamış hissettim bu sefer ki gittiğimde dr ye sölicem durumumu bakalım o nedicek
valla aynen öle sibelcim kendime yapıom kimsede anlamıo bunu az kaldı biraz zmn geçsin düzelirim ama resmen kendimi bunalıma girmiş gibi hissediyorumakannehir
kakası cok katı cıkıo ozgul ondan sanırım
tatlım.. verdıgın devam sutunden kaynaklanıyor, demıstım sana bır kac kere daha.. Allah koruusn makatında falan yırtık olur zamanla.. demek kı yaparken cok canı acıyor cocugun.. bız de o zaman neler neler denemıstık.. megersem devam sutundenmıs, o zamandan berıdır conformil ıcıyor kuzey.. sukur bır daha bole bısı olmadı.. ama o zamanlar cocugun yasadıgı sıkıntıyı ben bılırım.. cok uzulmustum..
bu arada şu anne kız tşörtlerinden neden anne oğul da yapmamışlar çok kıskandım ha
çünkü biizm çükümüz var ya.. dünyaya bedel sanırım, ondan gerek görmüyorlar.. yoksa nedenini ben de anlamıs değilim.. ne fazlalıkmıss ama...peahh .
Bu arada yine benim çiçeklerimden inciler..
Domateslerim çiçek açıyor. Hepsi olduğunda menemen yapacağım.Herkes davetli.buyrunnnnnnnnn
hadı gozun aydın..
dr ye gitsem ne anlatacağım bilmiom ki canm yaa bir derdim yok ki sadece böle bunalım geziom nie böle oldum anlamadım geçenler de annem aradığında artık patladım bi ton ağladım ben nie böleyim çok sinirliyim o gün size yemin ederim öle bi sıkıntı gelioki arada kaldır kendini camdan at dioo o denli sıkılıyorum yazık annem soru derdini sölede ona göre yardımcı olalım die amaa yok bulamıom bişi gerçekten kendimi çıkmazda gibi hissediorum şuan gökhan msnde bende açıyım msnyi direk soracak nie bölesin die ama verecek cvplarım yok ki
canımsın çok saol ama işin tuaf tarafı gökhanın kendi işi olduğu için bize istediğimiz zamn vakit ayırıo yani ihtiyacımız var alıp gelelim desem 10 dk eve gelir beraber gideriz işin kötü tarafı ne biliomusun gökhan şehir dışına çıkalım yada hadi gezelim demiorum ben demeyincede oda yapmıo mesela dün dediki pazar günü sabah gezdiriyim sizi olurmu dedii ben akşam gezmeyi sevmediğim için bende olmaz dedim sen pazar sabah gezeceksin hiç olmıyacak bişi dedim ee böle oluncada onun isteğini kırmış oldumm
üüüfff okadar çok sey varki eften püften kafamı taktığım gerçekten sizide sıkmak istemiyorum
sanırım öle belki 2 bebiş doğduğunda bu fikirlerim değişecek dön öbür tarafa meltem geçen gece dayısı erken gelmiiş gökhan geç geldi gece 1 de filan bende uyuyordum hemen geldi mustiye mama yaptı sen yat ben yaparım filan die içirdi hani diorum ki daha ne yapsın geçen günde mustiyi ben uyuturum sen yat dedi o bakarkende ben çamaşırları topladım sonra bi baktım musti beşikte gökhanda ona oyun yapıo aldım mustiyi bölemi uyutacan die ben böle yapıncada o yapmıo haklı olarak
Şimdi cigerım, sen adamla düz yollardan konusmadıgın ıcın, derdını ıgneleyerek anlatıyorsun, bu seklı sectıgın ıcın madur oldugun halde suclu konumuna dusuyorsun. Dırek konusacaksın adamla, sıkıntını dırek düz cumle ıle, ıcınde suclama olmadan sadece kendı sıkıntını anlatarak anlatacaksın.. anlamazsa bıldıgını okuayacaksın Nur, baska yolu yok, sen insansın, sadece gece vaktı araba ıcınde karanlık sokaklarda dolastırılacak bır mahlukat degılsın. Sen kendı kıymetını bıl.. karsındakı de ona gore davransın.
Ama esını ıgneleyerek derdını anlatamazsın.. cok dolmussun, o yuzden eften puften herseye aglar olmussun.. en cok karnındakıne yazık.. sıkıntını anlat.. kus ıcındekılerını.. bunun baska yolu yok.. boyle yasanmaz cunku.
Insanın kendı ısının olması, baska bı yerde calısmasından daha zordur.. yanı ha dıyınce cıkabılır belkı ama sonucta aıle sırketı.. ekmegıne sahıp cıkan adam kıymetlıdır.. bunu unutma.