2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kakası cok katı cıkıo ozgul ondan sanırım

tatlım.. verdıgın devam sutunden kaynaklanıyor, demıstım sana bır kac kere daha.. Allah koruusn makatında falan yırtık olur zamanla.. demek kı yaparken cok canı acıyor cocugun.. bız de o zaman neler neler denemıstık.. megersem devam sutundenmıs, o zamandan berıdır conformil ıcıyor kuzey.. sukur bır daha bole bısı olmadı.. ama o zamanlar cocugun yasadıgı sıkıntıyı ben bılırım.. cok uzulmustum..

bu arada şu anne kız tşörtlerinden neden anne oğul da yapmamışlar çok kıskandım ha

çünkü biizm çükümüz var ya.. dünyaya bedel sanırım, ondan gerek görmüyorlar.. yoksa nedenini ben de anlamıs değilim.. ne fazlalıkmıss ama...peahh .

Bu arada yine benim çiçeklerimden inciler..
Domateslerim çiçek açıyor. Hepsi olduğunda menemen yapacağım.Herkes davetli.buyrunnnnnnnnn

hadı gozun aydın..

Şimdi cigerım, sen adamla düz yollardan konusmadıgın ıcın, derdını ıgneleyerek anlatıyorsun, bu seklı sectıgın ıcın madur oldugun halde suclu konumuna dusuyorsun. Dırek konusacaksın adamla, sıkıntını dırek düz cumle ıle, ıcınde suclama olmadan sadece kendı sıkıntını anlatarak anlatacaksın.. anlamazsa bıldıgını okuayacaksın Nur, baska yolu yok, sen insansın, sadece gece vaktı araba ıcınde karanlık sokaklarda dolastırılacak bır mahlukat degılsın. Sen kendı kıymetını bıl.. karsındakı de ona gore davransın.

Ama esını ıgneleyerek derdını anlatamazsın.. cok dolmussun, o yuzden eften puften herseye aglar olmussun.. en cok karnındakıne yazık.. sıkıntını anlat.. kus ıcındekılerını.. bunun baska yolu yok.. boyle yasanmaz cunku.

Insanın kendı ısının olması, baska bı yerde calısmasından daha zordur.. yanı ha dıyınce cıkabılır belkı ama sonucta aıle sırketı.. ekmegıne sahıp cıkan adam kıymetlıdır.. bunu unutma.

tazeeeeeeeeeee

11.ci tanışma dönumunuzu kutlarım
nice 11 ylın katlarını yaşarsınız inşallah
onur doruk ve yeni bebeişle:)))

çünkü biizm çükümüz var ya.. dünyaya bedel sanırım, ondan gerek görmüyorlar.. yoksa nedenini ben de anlamıs değilim.. ne fazlalıkmıss ama...peahh .

kaydirigubbakcemile3
haha süpersin ya.
dimi ne fazlalıkmış dünyaya bedell puhaaaaaaaaaa:roflol:

leke sinerjisi iş başındaymış
bişi olmas
,merak etmeyin
benm kahverengiler kırmıcı oldu
bitti üstüne çooook şeyler yaşandı bile..:kedi:

gülizzzzzzzz

mesacın gelmemiş
kaç gundur gözum kutumda ama yok cancağzımmm

NURCUM eşinle konuş canım. Aç msn yi, neyin var derse, "bilmiyorum, kendimi kötü hissediyorum, sen de yapmak istediklerime izin vermiyorsun" de. Sonra yaşadığın şeyler hiç kolay değil ki? 2 bebekle asker eş! Çok normal... Ben olsam emin ol, senden daha iyi olmazdım. Ama böyle içine atarak başa çıkmazsın. Bak adam seninle konuşmaya çalışıyor, sen de konuş. İlla "derdim şu" demene gerek yok. "Bilmiyorum aşkım, bu aralar biraz gergin hissediyorum, aslında her şey yolunda ama durup durup ağlamak istiyorum" vs.. konuş bunları. Sen bu adamla bir ömür geçireceksin, iletişiminizin iyi olması gerekir.

sana 1-2 günlük ailecek tatil iyi gelir Nurcum
çekirdek aile olayı rahatlarsın kafan dağılır
hiç yapmıcamız bişi gökhan nefret eder bende bayılırım tatile bi kere dedim sen kapalısın denize filan giremezsin boştan yere gitmeyelim dedi bende bir daha demedim
aynen ölede yaa şimdi şöle açıklık getirim burda gökhanın tek sucu anneler gününü es geçmesi birde bizi sürekli akşamları gezdirmesi onun dışında bişi yokk hanii annemle konuştum biraz önce yine ebir sürü ağladım oda sen bana artık hiç bişi anlatmıosun dedi 2 çocuktan sonra çok değiştin dio öle oluncada gökhanı kendinden soğtursun dedi surat asıon üstüne alınır dio

HANZALA VE ADA masallah size ne kadar guzel bebeklersiniz siz..

canim ben de cok begendim o renki golge yaptirmaktan vazgectim aldim gecen gun, suan kafamda bekliyor, bitince resim cekerim gerci bugun zor hem tr de guneste daha guzel gosteriri kendini..:))
bu arada şu anne kız tşörtlerinden neden anne oğul da yapmamışlar çok kıskandım ha
ya ciddi bende taktim buna gidip almak istiyordum oysaa.yani kadinlar sadece kiz cocukmu doguruyor hayret bisi........

Bu arada yine benim çiçeklerimden inciler..
Domateslerim çiçek açıyor. Hepsi olduğunda menemen yapacağım.Herkes davetli.buyrunnnnnnnnn

hmm kisir da yapabilirsin:))niye mi kisir, topik sakinlerine sor anlatirlar:)))))))))))
gecmis olsun tatlim..buaralar 9 da uyuyan teoda 1030 11den once uyumuyor ve sallayarak uyumak istiyor ki ben 3 aydir salamiyor yatagina direk koyuyordum oda kicini donup uyuyordu, son 1-2 haftadir ayak istiyor illa...

ben 2-3 yasina kadar kestirmiycem:))

Hiç keyfi yok sıpanın yaa Ateşi falan yok, kahvaltısını da yaptı çok şükür ama çok mızmız. Üst dişler olabilir diyorum. Yavaş yavaş aşağı indiler çünkü fark ediyorum. Bir de salyalar şelale oldu, yarım saatte bir önlük değiştiriyorum. Hep ağlayarak uyanıyor, hiç huyu değildir.

Lekeler bende de oluyor zaman zaman. Hapa yeni başladığım için diye düşünüyorum. ılk ay olması normalmiş.

Bu arada ESRAKO adetimin ilk gününü beklemedim. Doktor dedi ki, 3 aylık iğnenin süresi dolar dolmaz başla, ilk kutu bitince regl olacaksın. Öyle yaptım ben de, 3. gün dediğim, hapın 3. günü idi :)

açtım msn yi ama yazmadı demekki gerçekten küsmüş ben mi yazsam
dediğin gibi gökhanla konuşsam gerçekten terapi gibi gelio ama gökhana mahsus bi olay deil annemle bile konuşamıorumm yorum yazdığınız için tşk ederim çok haklısın işini bırak benimle uğraş diemem herzmn deiğim zmnlardada ilgilenio adamm

maşallahh bebişinee çok sevimlii...

katil balık maşalahh...

nur gökhan neden bu kadar kısıtlıyo seni yani tek başına kapının önündeki parkda gündüz vakti ne olabilirki yani.. hem sen kocaman insansın kendini savunamayacakmısın ben anlayamadım çok kıskanç galiba...

serdarıda ben sıkardım bazen dışarı çıkalım die ilke yokken git arkadaşlarınla gez naparsan yap bana bulaşma yorgunum derdi..serdarmı tuhaf acaba.. şimdi ilkeyle tek başıma henüz çıkmadım cesaret edemiyorum niyeyse..

bilmiom gerçekten çok kıskan ama elimden gelen bişi deil dio bilmiorum ki

elifim bende yemek konusunda sıkıntılıyım
ama pırasa taze fasulye vs yemeği vermeye başladım
birde benim yemekler acılı oluyor ve yaho yiyor ayıla bayıla :sinifsinif:
pırasa ben de veriyordum.artık mevsimi geçti diye vermiyorum.buralarda fasülyenin iyisinin çıkmasına çooook var.
işte ne veriyorsun.bezelye falan ben de veriyorum.belki de yeterlidir.çok paralamayayım kndimi.yarına sulu köfte yapayım.keşke yoğurdu meyvesiz de yese.
valla ben ece ye kendi çorbası disinda birsey vermiyorum severek yiyor bıkmadı henuz hersey oluyor içinde zaten ekstra yemek yemesinde bir artısı yok sonuçt corbada hesey var
bu konuda ben farklı düşünüyorum.yemek de yemeliler.çorba yeterince pütürlü değil.neva sıkılıyor çorbadan ki ben hep aynı çorbayı yapmam.
ben de denesem mi mercimek köftesi:) ama sanmam.damak tadı olarak babaya çekmiş.acı yemez,çiğ soğan yemez,tatlıya bayılır.nesfitimi zor alıyorum elinden her sabah yemek için zırıldıyor.
şu dışarı çıkınca birşeyler yeme isteği doğru tespit.
zevkle okudum
kendimle ilgili yeri alacaktım ama zamanım yok.bu yola b aş koyduk zayıflayacağız özlem
nefis bir yavyu bu.maşallah
çok şeker maşallah tosuncuk

kartılıyorum.birşey yazmak istemedim NUR'a.çünkü çok farklıdır herkesin ilişkisi,dinamikleri.yanlış birşey söylemekten korktum hep.

NURDAN Doruk hiç kendiliğinden uyumadı, hep ayak! Ama en fazla 5-10 dk sürüyor normalde uyuması. Ama dün 3 saat boyunca (aralıklarla tabii) uyutmaya çalıştık. Onur da, ben de perişan olduk.

Uçağın kaçta :)

GÜLı çok teşekkürler bebeğim :) Yeni traşınız da hayırlı olsun. Foto isteriz! Tipi çok değişti değil mi :)

Bu arada 19 Mayıs'ta arkadaşımızın düğününe gitmeye karar verdim, Doruk'u anneanne ve babaannesine bırakarak! Çok düşündüm. Zaten hiç bir zaman "çocuğumdan 1 sn bile ayrı kalmam" tipi anne olmak istemedim ben. Benim annem öyle idi ve sevgisi ile boğuyordu beni. Hiçbir şeye izin vermiyordu ve sebep beni çok seviyor olmasıydı Öyle bir anne olmak istemedim asla. "Her şeyin bir ilki vardır" diyerek 9 aylık sıpamı 1 geceliğine anneanne ve babaannesine emanet edebileceğime kanaat getirdim. Tabi ki çok kolay olmayacak ama yapmalıyım. Mustafa bizim her şeyimizde hep yanımızdaydı. Nişan - düğün - doğum... Zaten Onur, Musti ve ben aynı sınıftaydık. Gitmezsek çok ayıp olacak. En yakın ve en candan arkadaşımız.

Yafrım Burcu.. yolun yarısına gelmıssınız masallahhh.. kaydirigubbakcemile3

11 sene haa... vayy beaa...

nıce nıce daha uzun yıllara kuzumm...

ELıF ben zaten otçul yaşamayı seven biriyim. Sebze yiyoruz bolca. Arada ızgara köfte yapıyorum, Doruk da nasipleniyor. Çoğunlukla kabak, fasulye ve bezelye bu aralar. Hemen her gün çorbasını da içiyor... Geçen köfteli patates yemeği yapmıştım, onu yedi. BÖyle...

ben kalamam sahsen.. seni cok yadırgıyorumm kaydirigubbakcemile3

elımde olsa tekrar ıcıme sokucam cocugumu.. ne kadannn mikemmmmeeell bi aileyım ben yafff kaydirigubbakcemile3

Sen bı kac Dede Soykut masalı anlatayım.. cıkmayan candan armut esırgenmez zaten.. uzme kendını, bı geceden bısı olmaz.. ılerıde anlatırım ben Doruk a.. sen daa bebektın yafrum.. annen seni bırkaıp bırakıp cılgınlar gıbı eglenmey gıdıodu derım.. üsülme sen kaydirigubbakcemile3

HANZALA VE ADA masallah size ne kadar guzel bebeklersiniz siz..

hmm kisir da yapabilirsin:))niye mi kisir, topik sakinlerine sor anlatirlar:)))))))))))

ben 2-3 yasina kadar kestirmiycem:))
Teşekkürler Nurdan..
Kısır muhabbetini biliyorum.Hatta siz konuştuğunuzda çoğu kez kalkıp kısır yapmışlığım vardır. yaparım ondan da yaparım.
Bende kestirmicem Hanzalamın saçlarını.. uzasın istiyorum ama kafasından çok terliyor başka yeri terlemez kafası terler. Bu yüzden kestirirm kestirsem.

TAZEM zorunlu hallerde 1-2 gece evlatlarımız bırakıp biryerlere gitmek zor ama güvendiğimiz kişilerde kaldıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum..... onlarla gitmek hem bizim için hem onlar için gitmemiz çok zor olacağına göre onlarsız gitmek sanırım daha mantıklı geliyor..... çocuklarda hava değişiminden etkileniyorlar, yol sıcakta onları mahfediyor, yerlerini yadırgıyorlar 1 gün için değmiyor.... o yüzden anneannesi ve babaannesi doruka misler gibi bakarlar gözün arkada kalmaz.... daha önümüzde çok yıllar rabbimin izniyle evlatlarımızla gideceğimiz gezeceğimiz hele biraz daha büyüsünler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…