ben de Kuzey ın sacını uzun sure kestırmeyı dusunmuyorum.. lülü lülü uzasın ıstıyorum bıraz.
mehmet alı erbıl ın kısı evse anam.. bızım kılerın adı ne merak konusu??? show da gosterıoo habıre akannehir
anlamadım ben:kedi:
havalar iyice ısındı sabah yürüyüşlerine çıkıyoruz aydın ve oglumla.
eve geliyoruz duş kahvaltı afikin meyvesini yogurdunu hazırla yemek hazırla gesmeklere çık
ayyy çok meşgulum bu aralar.
yalnız ben bu gezenti halime vee evde olmaya çok alıştım
tekrar çalışma hayatına nasıl adapte olurum bilemem..
bu arada afikimn ilk saç traşını dun yaptırdık
önce bolbol agladı korktu sanırım
sonra usluca durdu.
ama saçları heryerden aynı boyda çıkmadıgı için bazı yerlerde açıklık oldu
ama sanki koca adam oldu ya
traş olunca siması farklılaştı sanki,
bi ara resm eklerim
NURDAN Doruk hiç kendiliğinden uyumadı, hep ayak! Ama en fazla 5-10 dk sürüyor normalde uyuması. Ama dün 3 saat boyunca (aralıklarla tabii) uyutmaya çalıştık. Onur da, ben de perişan olduk.
Uçağın kaçta :)
anneanne ve babaannesine emanet edebileceğime kanaat getirdim. Tabi ki çok kolay olmayacak ama yapmalıyım. Mustafa bizim her şeyimizde hep yanımızdaydı. Nişan - düğün - doğum... Zaten Onur, Musti ve ben aynı sınıftaydık. Gitmezsek çok ayıp olacak. En yakın ve en candan arkadaşımız.
deli yaa :)))))))ben kalamam sahsen.. seni cok yadırgıyorumm kaydirigubbakcemile3
elımde olsa tekrar ıcıme sokucam cocugumu.. ne kadannn mikemmmmeeell bi aileyım ben yafff kaydirigubbakcemile3
Sen bı kac Dede Soykut masalı anlatayım.. cıkmayan candan armut esırgenmez zaten.. uzme kendını, bı geceden bısı olmaz.. ılerıde anlatırım ben Doruk a.. sen daa bebektın yafrum.. annen seni bırkaıp bırakıp cılgınlar gıbı eglenmey gıdıodu derım.. üsülme sen kaydirigubbakcemile3
ben de Kuzey ın sacını uzun sure kestırmeyı dusunmuyorum.. lülü lülü uzasın ıstıyorum bıraz.
elif bizim oburix çorbayı hergun bayılarak yiyor :) o yuzden sıkılırmı dye dusunmedim
puture alısması içinde rondo dan d aha az geçiriyoruz zamanla artırıyoruz bu puturlulu ve bizim bakıcıya guvenim sonsuz o alıssın yutmaya cignemeye diye turlu yollar deniyor ve anlatıyor sunu yapcam vs o dais olmasın ogrensin cignemeyi modunda bende ona bıraktım herseyi ondan yani ugrasmaya gerek gormuyorum ne yapayım diyed usunmuyorum boylelikle
benimde oğlum olsaydı sanırım bende kestirmezdim saçını küçük erkek çocuklarında uzun saç çok hoşuma gidiyor..... hele kuzyede çok yakışır bal köpüğü saçlarınasengözlerimebaksanabŞeniz
anlamadım ben:kedi:
aslında bende kestirmeyi düşünmüyordum kenarları kıvır kıvır olmaya başlamıştı bile
ama afikin saçları biçimsiz uzamıştı yanlar ve ense uzamıştı
havalarda ısınıca malum biz sokaklarda sürterkene çocugumun çok terlediğini farkettik.
sıcagı hiç sevmiyor eli sürekli saçlarında yolup duruyordu bizde kenarlardan ve enseden kestirmek zorunda kaldık..
bir tutamını sakladım
Şu Seda Sayan ında yapışmadığı erkek kalmadı. Ne karın ağrısı şu kadın yaaaa... ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?