2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de Kuzey ın sacını uzun sure kestırmeyı dusunmuyorum.. lülü lülü uzasın ıstıyorum bıraz.

benimde oğlum olsaydı sanırım bende kestirmezdim saçını küçük erkek çocuklarında uzun saç çok hoşuma gidiyor..... hele kuzyede çok yakışır bal köpüğü saçlarınasengözlerimebaksanabŞeniz

Burcu daha güzel yıllara Doruk la inşallah..
Ne güzel havalarrda tanışmışsınız böyle.. opuyorumnanaktan

mehmet alı erbıl ın kısı evse anam.. bızım kılerın adı ne merak konusu??? show da gosterıoo habıre akannehir

elif bizim oburix çorbayı hergun bayılarak yiyor :) o yuzden sıkılırmı dye dusunmedim
puture alısması içinde rondo dan d aha az geçiriyoruz zamanla artırıyoruz bu puturlulu ve bizim bakıcıya guvenim sonsuz o alıssın yutmaya cignemeye diye turlu yollar deniyor ve anlatıyor sunu yapcam vs o dais olmasın ogrensin cignemeyi modunda bende ona bıraktım herseyi ondan yani ugrasmaya gerek gormuyorum ne yapayım diyed usunmuyorum boylelikle

gule gule kullansın
ama niye erkenden kırptırdınız yahu ben epey kestirmemistim berkenin kafa kıvırcıktı çok tatlıydı bayılıyorum hala o resimlerine bakmaya
birden adam kılgına burunuyorlar bebeksi halleri kalmıyortras edince

teprikler dogru karar onaylıyorumm destekliyorum iyi yapıyorsun git tabi buyuyunce madalya takmayacak sana anacım beni bir aksam bile biarkmamıs diye :) emin ol yani:))
hatta gitseydinnn anne ben napayım diycekk
sahsen benimki birsey diyine hemen bunları diyiveriyor :)

deli yaa :)))))))
çilginlar gibi eglenmek kim burcu kimm peehhhh dermisimmm :)))))

koca kıs hasta olmadım cumartesi aksamı hafif atesli ve burnu akan berke ile yattım ve su an hastayım. en son hamile iken olmustum 3 aylıkmı neydim çok kotu grip olmustum

berke yanında yatayım dedi babadan izin aldı falan tam yattı aklıma geldi e sen hastasın dedim ama oyle hevesle girip yatmıstıkı iste annelik hadi kiyamadım yat tamam artık napalım insalah geçmez dedim ve bugun etkiyi gosterdi aynen burnum akıyo ve bogazım acıyor etlerimi bir cimdiriyor sanki offf degil aksam yuruyuse oglen yemge inmesem revirde gidip yatsammı diye dusunur oldum.

galiba ilk kez hastayım mesajı yazdım :)

nurdannnn anaaa sen bugunmu geliyorsunnnn
izmir dimi bugun yarın sabahmı ist a geliyordun ??

cebimi kaydettinmi her tur yol ulasım vesait bilgisi vs için yada 4 levent metro duragının onune iki dk gel demen için telefon bekliyor olacagım :) duyrulur...

ben de Kuzey ın sacını uzun sure kestırmeyı dusunmuyorum.. lülü lülü uzasın ıstıyorum bıraz.

bende uzatmak istiyorum ama herkes kestir bi iki kere çoğalsın diolar .. bence ilgisi yok kestirince sıklaşırmı bilmiyorum bakalım.. kestirsemde uzatırım tekrar çok sefimli oluyolar..

pilav gibi şeyler vermiyomusun.. aslında parçalı şeyler verince daha kolay öğreniyo valla ben bulgur pilavı bile yediriyorum yoğurtla karıştırıyorum dişi varmış gibi çiğniyo damağıyla eziyo..

çok tesekkur ederım..

anlamadım ben:kedi:

mehmet alı erbıl ın evını gosterıyorlar Sıbel, yanı ne desem de sana anlatsam.. buna ev denıyorsa bızımkılerın adı ne demek ıstedım..

ama kucuk bır detay var kı, o sahane evde huzur yok, bızde pencerelerınden tasıyor.. sukurler olsun kı yerimseniben

Eda, o kestırelım de uzasın olayı hıkaye.. ucları alındıgı ıcın sac daa kıvırcık daa gür gorunur.. sac kestırme ıle uzamasının ne alakası olabılır.. dı mı ama?? uzasın baya ellemıycemm Kuzey ın saclarını.. zaten lülü lülü :))

aslında bende kestirmeyi düşünmüyordum kenarları kıvır kıvır olmaya başlamıştı bile
ama afikin saçları biçimsiz uzamıştı yanlar ve ense uzamıştı
havalarda ısınıca malum biz sokaklarda sürterkene çocugumun çok terlediğini farkettik.
sıcagı hiç sevmiyor eli sürekli saçlarında yolup duruyordu bizde kenarlardan ve enseden kestirmek zorunda kaldık..
bir tutamını sakladım

kuzy nın sacı yoktu zaten.. sımdı sımdı saclarımız var desem yalan olmas.. onden tam ortada 3 tane tel uzun var :))) bebeklıgınden kalma... komık oluyorlar ama ellemıyorum o 3 teli :)))

Şu Seda Sayan ında yapışmadığı erkek kalmadı. Ne karın ağrısı şu kadın yaaaa... ohaoldumsmile

ya Seda Syan ızlıorum bugun.. sabah programı yapmaya baslamıs kadın.. yenı goruorumm,yuh bana :))

aman o ne seksapellıkk.. kadının her yerınden fıkırdama akıorr resmen.. bu ne cilve beaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…