2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamlar

uzun bir aradan sonra ancak girebildim ilk önce tüm annelerin anneler gününü kutluyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayın bu aralar çok yoğun yorucu ve üzücü geçiyor

bahar temizliğine başlamıştım biliyorsunuz ancak bitirebildim ben bahar temizliğine başladım babaannem rahatsızlandı çok hasta gerçi zaten hastaydı fakat biraz daha ağırlaştı altına bez koyuyorduk arada kaçırdığı için şimdi ise baya baya farkında olmadan büyüğünüde kaçırmaya başladı hep yatıyor hiç birşeye halim yok diyor kolundan tutup annem kaldırıyor yinede şükür çoğu işini kendi yapmaya çalışıyor kimseye yük olmak istemem diyor bağırsak kanseriymiş her yediği dokunuyor yememesi gereken şeyleride canı istiyor vermeyince kızıyor çocuk gibi oldu iyice bazı şeyleri hatırlamakta zorlanıyor beni bile tanıyamadı bu gidişimde ancak yarım saat sonra aklına geldi 1924 doğumlu biz o yaşa gelebilirmiyiz meçhul

bahar twmizliğine başladım dedimya bu arada yeni bir eve taşınma meselesi çıktı temizlik yapasım gelmedi yeni eve taşınırız diye ama ev bulmak karar vermek zor o yüzden bitirdim temizliğimi isteyerek yapmadım önceleri ama sonra düşündüm belki ev bulmak çok uzun sürecek ben hep pismi kalacağım şükür bitti kayınvalidem kıvançı çok özlüyorum onu hergün 5 dk da olsa görmek istiyorum diyor buraya hergün gelip gitmesi zor olduğundan ona yakın yani bayrampaşadan ev bakıyoruz kısmet bakalım inş. uygun gönlümüze göre birşey buluruz bu oturduğumuz daireyi satacağız üst katı satmıyoruz kiracı var zaten orda onu çıkartmak istemiyoruz memnunuz kiracıdan oda bizden

bu aralar belki sık sık giremeyeceğim anneme gitme durumum olabilir bir yandan da hergün ev bakmaya gidiyoruz nerdeyse umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi ve bebikleri öpüyorum

Son düzenleme:
ya Seda Syan ızlıorum bugun.. sabah programı yapmaya baslamıs kadın.. yenı goruorumm,yuh bana :))

aman o ne seksapellıkk.. kadının her yerınden fıkırdama akıorr resmen.. bu ne cilve beaaaa...

Bende bu gün gördüm ya varya midem bulanıyor resmen kadından.. bide yalakalık yapmazlarmı ay çok gençsin ayy çok zayıflamışsın ayy şöylesin böylesin.. ıyyyhhh...

bu arada zehra senin foto ekleme şeklinde hoşmuş yaff yanyana minik minik
hanzalaya maşallah pekmezide yemişmi dudagınımı değdirip çekmiş anlamadım...

ada adaaaaaaaaaaaa

sen na datlusun ya öyle dombalak maşallahh..

sedayı bende sevmem . ama sevenede mani olmamsempatiksalakcinni.

bugun dışarı çıkacam yaff bu çocuga ne giydirecegimi şaşırdım
çıkıp yazlık mont almam gerek hani poşet gibi olanlar varya
ismini bilmeme ne denir kendilerine.
şişme yeleklerin şişmemiş halinden olan..sempatiksalakcinni

kapişonlularda sıcak oluyor bişey giydirmesem üşür.
zaten uzun kollu çıtçıtlının üstüne tişört giydiriyorum o kadar.

yerim ben bunu şekerkızzz hayattt koltukta abiden kalmada olsa iş görüyo sonuçta bende kardeşiden kalma mama sandaliyesini kullanıyorum almadım...
aslında cok güzel bi jestt ki erkekler kolaykolay yapmazlar ama dini acıdan esraya katılıyorumm abdest gecmiyo...
benim başımada cok gelyo en gıcık olduğum evin içinde ağzıma geleni saydığım bi durumm..
buarada canım ya okadar uğraşmışsın hepimizi resimlemişsin maymunu sevmesemde teması bize çok uymuş yapışpk ikizler gbyizz güzel yürekli bi arkadaşsın izmire geldiğinde ben yoktum seninle tanışamadığıma üzülüyorum bidaha olur inşallah tanışırız şımarık yahonuda ısırırız..
Herkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..
hayırlı olsunn zehra diş çok zor tabi her ne kadar henüz biizde bitanesi bile olmasada
ohh maşallahh kızımın adaşına buarada resimleride süpeer tosuncuğunn annesi neyle besledin sen kuzuyu tam yemelikk
Nanniler günü saçım :)

güle güle kullann canım çok yakışmışşş ama kucağındaki daha çok yakışıyo daha güzelleştiriyo seni...
buarada tam araştırmacı gazetecisin mesleğinle örtüşüyorun yeme alışkanlıklarıyla yaptığın bilgilendirmen güzeell
daha dün aklımdan geçmiştin nerelerde acaba girmiyo die
:))) selam arkadaşlar ben ayçanın dediği gibi öyle kısacık okuyup kaçıyorum zamanım oldukça. anneler günümüzü kutluyorum.Hep güzel kutlamalar nasip olsun inşallah hepimize.
aminnnnnn

össlemmmmcimm cicilerimizz aynı buluşalımda 4ümüz gezelimm bölee

Kaşıktaki pekmez fazla olursa fazlasını dışarı çıkarır benim oğlum. Minik ağızlıya sıpa. Kibarlık yapacak..kaydirigubbakcemile3

gypsyyyy hanııım
ben seni neden cumartesi onca yogun programım arasında görmek araya sokuşturma yapmaya çalıştım biliomusunnn
ben haftaya pazartesiyi bu pazartesi zanndımdıda ondannnsempatiksalakcinni

ayrıca araban yapıldımı yaaa
gelsene alışveriş yapalım bebelere...

evriiiiiiiim
yüreği güzel kalemi güzel arkadaşım
çok teşekkür edrim ya
sana çok çok zahmetler verdim
tekrar tekrar
dün yazacakdım unutmuşum..

beni nerelere götürdü yazın varya..
ayy ayyy..
annelik sınavı.
oyy hepimize başarılarrrr...

dileeeeekkkk
az daha bekleyin ev almak için
aydın yakında mutahitliğede başlarkaydirigubbakcemile2
ayy adamdaki girişimci ruhuna hastayım yaaa.

NURRDAANN iyi yolculuklaarrr uçuyosun bugünn burayaaa....

geçmiş anneler gününüz kutlu olsun lenadada huzursuzluk var giremdim bugün kanını ölçtürmeye götürcem bakalım neden kilo almıyoo yaa 8600 çok az dimi yaaa sizde bi yardımcı olun..

anneler günümü özet geçeyim evlendiğimden buyana küs olduğum görümcemlen kayınvalidemle ikisinin yalvarmaları sonucu barışmıştık kızının doğum gününde...onunkide 3 ay büyük lenadan oynasınlar die ona gitmiştim eşimde işten bizi almaya geldi elinde kocamann biçiçekle bide kot elbise almışş resmini eklerimmm biara ayy çok sevindirik oldumm

off binaın dış cephe işi başladı sürekli taktak vızvız vırvır sesleri..
çocugum uyansında dışarı atalım kendimizi..

zehraaa
bizimda binaın arka kısmında ufakbi toprak alan vardı oraya salatalık karpuz domates biber fidanları ekmiştik
insanlıkdan nasibini almamış ustalar bugun iskelelerini kurarken üstüne basmışlar
çok üzüldük...

off binaın dış cephe işi başladı sürekli taktak vızvız vırvır sesleri..
çocugum uyansında dışarı atalım kendimizi..

İyi bu gürültüde uyuyabiliyor. Beizim de üst katta tadilat vardı geçen ay. Kafa beyin kalmadı. Uyutması da çok zor oluyordu gürültüde. En kısa zamanda bitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…