ya Seda Syan ızlıorum bugun.. sabah programı yapmaya baslamıs kadın.. yenı goruorumm,yuh bana :))
aman o ne seksapellıkk.. kadının her yerınden fıkırdama akıorr resmen.. bu ne cilve beaaaa...
Bende bu gün gördüm ya varya midem bulanıyor resmen kadından.. bide yalakalık yapmazlarmı ay çok gençsin ayy çok zayıflamışsın ayy şöylesin böylesin.. ıyyyhhh...
yerim ben bunu şekerkızzz hayattt koltukta abiden kalmada olsa iş görüyo sonuçta bende kardeşiden kalma mama sandaliyesini kullanıyorum almadım...
aslında cok güzel bi jestt ki erkekler kolaykolay yapmazlar ama dini acıdan esraya katılıyorumm abdest gecmiyo...Evet esimin anneler günü hediyesi biraz farkli oldu..aslinda benim pek istemedigim birseydi..yüzük parmagina Özgül diye ismimi yazdirmis..omuzunada Kaan ve Hayat...aslinda severim dövmeyi ama dini acidan herkulaktan bir ses cikmasi nedeniyle hep soguk bakmistim..yani kendim ve onun yaptirmasina..tabi o bir hosluk olsun diye yaptirmis ama cok cok ta sevindim diyemem..acaba sacmami düsünüyorum??:uhm:
benim başımada cok gelyo en gıcık olduğum evin içinde ağzıma geleni saydığım bi durumm..sinir krizleri geçiriyorummm
saat 1 de yahya beyfendiyi tam 45 dklık çabalrım sonucu uyutabildim derken zırrrrr zil çaldı bangır bangırr
sevgili babaannesi gelmiş akıl edememiş kapıyı tıklamayı tabi yahya uyandı
neyse uyumadı meyvesini yedirdim tekrar uyutma çabalrına giriştim tam uyuttum derken
zırrrrrrrrrrrr tekrar zil
ihlas ev aletlerin servisi gelmiş kaynanam ordan bişey almış yanlışlıkla bizim zile basmışşş
Allahımmm aklıma mukayet ol dedim yok uyumuyorr velet
bende aldım çocuğu yukarı çıakrdım
buyur babaannesi toruncağızını al uyut bissürü işim var uyumadı yapamdım
sana kolaylıklar dilerim dedim ve aşağıya indim
nasıl??
hayırlı olsunn zehra diş çok zor tabi her ne kadar henüz biizde bitanesi bile olmasadaHerkese iyi geceler..
Ne zamandır topiğe giriyorum ama yazamadan çıkıyorum.
Hanzalamın ikinci dişi çıktı sonunda.. :lepi:
huysuzluğu azaldı gibi.. Dişten miş sıkıntısı yavrumun..
ohh maşallahh kızımın adaşına buarada resimleride süpeer tosuncuğunn annesi neyle besledin sen kuzuyu tam yemelikkbugün e-bebek de anne bebek etkinlikleri vardı. ne var ne yok diye uğradık bi.. yarışmalar filan yapılıyordu. biz de girelim dedik. Ada yoğurt yeme yarışmasını 2. likle kazandı, yoğurt yapma makinesi hediye ettiler!! :))
güle güle kullann canım çok yakışmışşş ama kucağındaki daha çok yakışıyo daha güzelleştiriyo seni...Nanniler günü saçım :)
daha dün aklımdan geçmiştin nerelerde acaba girmiyo dieHamilelik vesilesi ile tanıdığım, tanımadığım :) bir canın bu dünyaya gelmesine vesile olmuş tüm yürekli annelerin ve
bedenen doğum yapmasa dahi kainattaki canlara anne olmuş tüm anne yüreklilerin anneler gününü yürekten kutluyorum :)
Topiğe artık girmesem de, tüm arkadaşlarım aklımdasınız. Biz iyiyiz ve koşuşturmaca devam ediyor.
Bebeklerinizle, sevdiklerinizle, ailenizle birlikte Allah'a emanet olun.
aminnnnnn:))) selam arkadaşlar ben ayçanın dediği gibi öyle kısacık okuyup kaçıyorum zamanım oldukça. anneler günümüzü kutluyorum.Hep güzel kutlamalar nasip olsun inşallah hepimize.
Bu da bizim anne kız cicilerimiz :))
Benim anneler günüm annemle ve temizlikle uğraşmakla geçti annem gelip özdeye baktı bende temizlik yaptım.. Deniz gelince dedimanneler günümü kutlamadın diye önce dedi sen benim annem misin? ohaoldumsmile Sonrada bak karpuz seviyorsun diye 10 kg lık karpuz aldım 20 lira verdim bundan iyi hediye mi olur dedi :mymeka:
Azz sonra geliyorum bekleyin beni :))
bu arada zehra senin foto ekleme şeklinde hoşmuş yaff yanyana minik minik
hanzalaya maşallah pekmezide yemişmi dudagınımı değdirip çekmiş anlamadım...
ada adaaaaaaaaaaaa
sen na datlusun ya öyle dombalak maşallahh..
össlemmmmcimm cicilerimizz aynı buluşalımda 4ümüz gezelimm bölee
off binaın dış cephe işi başladı sürekli taktak vızvız vırvır sesleri..
çocugum uyansında dışarı atalım kendimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?