2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çook sinir. Ben de saksıya ektim biber ve salatalık. Her gün kontrol ediyorum yeni yaprak çıktı mı diye. Çok zevki birşeyler ekmek. Okumak yerine çiftçi mi olsam daha iyiydi acaba?

akiff resimlerde tatlı çıkmış maaşallahh ona..bende lena uyurken yemek.aş yapıyorumm uyanınca zor oluyo emeklediğinden beri bişey yapamaz oldum evin içinde heryere gidiyo bide dikiliyo arkasındayımhep yürüseler dahada zorlaşıcak herşey..

GİZEMMİ demişti Eskişehirde okumak içimde kaldı die ben Anadolu üniversitesi mezunuyum süpper bi kampüsümüz vardı eskişehir desen tam bi venedik yılmaz büyükerşenin sayesinde ne zaman Kütahyaya gitsem mutlaka giderim şimdi daha bi güzel orda öğrencilik bi ayrı yaaa

dimi buket ya
toprakla ugraşmak çok iyi geliyor insana
birde ugrasının sonucunu hemen alıyorsun ya
o dahda muhteşem..

hadi ben kaçar..
pervinde yok zaten...
nurdan bugun yolcu sagsalim gel inşallah vatanımıza..

Esra çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine de Ece ye de.

evet bencede kestirmekle alakası yok.. uzasın bakalım kulak kenarları geriye kıvrılmaya başladı ilkeninde böyle uzrsa güsel lurr..

alt dudaanı yirimm
Nanniler günü saçım :)

güzell olmuşş... tee eskiymiş bunlar serap alıntı yapmışordan gördümm

ESRAKO geçmiş olsun....dinlenmeden geçmiyor maleseff....

NURDANN iyi yolculuklarr :)

Nurdan inşallah kısa da olsa türkiye sana güzel gelir.. iyi yolculuklar..

hadi ben kaçar..
pervinde yok zaten...
nurdan bugun yolcu sagsalim gel inşallah vatanımıza..

İnşallah, hayırlı yolculuklar Nurdan.

cok tesekkurler canlarim, da su islandadaki volkan yine patlamis ve avrupa ucuslari rotar yapabiliyormus, insallah bi sakata gelmeyiz, hayirlisi, yoksa rezil olurum teoyla, zaten hala halsizim cok(
insallah sagsaglim varicam, aksama annemlerele mama yiycem allah izin veririse.hayirlisi..

NURDANIM dualarımız seninle inşallah bi aksilik çıkmaz sağ sağlim varırsınız.... annecin kim bilir ne mamalar yapmıştır sana afiyetle yiyip biraz enerji toplarsın yarın için..... iyi yolculuklar yeniden... yarın içinde bol şanslar.....

Burcu nun tavsiye ettiği Yasemin Soysal'ın Düşünce gücüyle zayıflama kitabı gerçekten güzel bir kitap. Aç olan genelde bedenimiz değil, zihnimiz ve biz onu doyuramıyoruz gerçekten.

Bir egzersiz var canınız birşey istediğinde gözlerinizi kapatın ve o yemeği örneğin bir pasta, yediğinizi hayal edin. Ama örneğin yiyebileceğinizden daha fazlasını tüm tadını hissederek, hatta pastayı su bile içmeden sonuna kadar yediğinizi hayal edin, tüm detaylarıyla. ınsan gerçekten susuyor bunu yapınca.

mustinin geleneksel pozlarından ekleyim dedimm

bu oturuşuna hayranım yavf

Son düzenleme:
alıntıların yok olması böyle bişey oluyormuş!!!!!
yalnız sorun şurda ki, bende büzüşük bir beyin var.. Özlem gibi asla değilim yani..
Amaaaaa, tatlı bebikler Hanzala, traşlı Afik ve koca adam Musti'yi unutmam mümkün değil! maşallah onlara! Nur sen bbu oğlanı askere yolla bence artık! oturuş da tamam..
Eracım çook geçmiş olsunn.. bende de bi allerji paşladı ki fena! gözümü açamıyorum hapşırmaktan!
Nurdan iyi yolculukar, uçuşlar 4 saat durdurulmuş, umarım sana denk gelmez..
Ada'ya yorumlarınıza tekrar tekrar teşekkür ederim..
başka başkaaa.....
:uhm:

yeni saçlarınız hayırlı olsun gülistan. ben de kararsızım kestirme konusunda. uzasın istiyorum ama gözlerine de gelsin istemiyorum. beyazın piskopat tiplemesi gibi konuştum ama:) bakalım yaz gelsin düşüneceğim.. zaten geçen eşim önlerini keserken yumurcağım kafayı bi çevirdi. kırpık kırpık oldu düz yapınca belli oluyor. biz de yan yapıyoruz :)
gökte ararken yerde buldum :) nurdancım en kısa zamanda foto bekliyorum. o rengi çok merak ediyorum çünkü. bi de ayrıntılı bilgi verirsen. senin saç tam olarak ne renkti, boya var mıydı, dip çıkmış mıydı filan ??
inş en doğru kararı vermişsindir burcu. bir gece gerçi fazla değil ama..
ucagim ora sati 16.50:)), neyse ben banyoya girer...muck..
hayırlı yolculuklar canım.. inş sorunsuz bi yolculuk geçirirsin.
çok geçmiş olsun esra. şimdi senin tarifini verdiğin çorbadan yapıyorum bakalım. inş canım oğluşum sever..
kolay gelsin canım. bahar temizliği çok zor. bi de taşınmaya düşünürken yani.. inş istediğiniz gibi bi ev bulursunuz. babannene de rabbim çektirmesin. bakana da zor çekene de..
maşallahh sana tatlı bıdış..
aynen bende öyle oluyorum.. yelek istiyorum ısrarla bulamıyorum. eşim de alma diyor. artık yaz geliyor diye. bakalım..
eskişehir güzeldir. izmirden sonra yerleşmeyi istediğim ikinci il.. bu arada sen kütahyalı mısın serap? daha önce de soracaktım hep unutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…