zehraaa
bizimda binaın arka kısmında ufakbi toprak alan vardı oraya salatalık karpuz domates biber fidanları ekmiştik
insanlıkdan nasibini almamış ustalar bugun iskelelerini kurarken üstüne basmışlar
çok üzüldük...
koca kıs hasta olmadım cumartesi aksamı hafif atesli ve burnu akan berke ile yattım ve su an hastayım. en son hamile iken olmustum 3 aylıkmı neydim çok kotu grip olmustum
berke yanında yatayım dedi babadan izin aldı falan tam yattı aklıma geldi e sen hastasın dedim ama oyle hevesle girip yatmıstıkı iste annelik hadi kiyamadım yat tamam artık napalım insalah geçmez dedim ve bugun etkiyi gosterdi aynen burnum akıyo ve bogazım acıyor etlerimi bir cimdiriyor sanki offfdegil aksam yuruyuse oglen yemge inmesem revirde gidip yatsammı diye dusunur oldum.
galiba ilk kez hastayım mesajı yazdım :)
hadi ben kaçar..
pervinde yok zaten...
nurdan bugun yolcu sagsalim gel inşallah vatanımıza..
evet bencede kestirmekle alakası yok.. uzasın bakalım kulak kenarları geriye kıvrılmaya başladı ilkeninde böyle uzrsa güsel lurr..Eda, o kestırelım de uzasın olayı hıkaye.. ucları alındıgı ıcın sac daa kıvırcık daa gür gorunur.. sac kestırme ıle uzamasının ne alakası olabılır.. dı mı ama?? uzasın baya ellemıycemm Kuzey ın saclarını.. zaten lülü lülü :))
[/URL][/IMG]
alt dudaanı yirimm
Nanniler günü saçım :)
nurdannnn anaaa sen bugunmu geliyorsunnnn
izmir dimi bugun yarın sabahmı ist a geliyordun ??
cebimi kaydettinmi her tur yol ulasım vesait bilgisi vs için yada 4 levent metro duragının onune iki dk gel demen için telefon bekliyor olacagım :) duyrulur...
ESRAKO geçmiş olsun....dinlenmeden geçmiyor maleseff....
NURDANN iyi yolculuklarr :)
Nurdan inşallah kısa da olsa türkiye sana güzel gelir.. iyi yolculuklar..
NURRDAANN iyi yolculuklaarrr uçuyosun bugünn burayaaa....
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun lenadada huzursuzluk var giremdim bugün kanını ölçtürmeye götürcem bakalım neden kilo almıyoo yaa 8600 çok az dimi yaaa sizde bi yardımcı olun..
anneler günümü özet geçeyim evlendiğimden buyana küs olduğum görümcemlen kayınvalidemle ikisinin yalvarmaları sonucu barışmıştık kızının doğum gününde...onunkide 3 ay büyük lenadan oynasınlar die ona gitmiştim eşimde işten bizi almaya geldi elinde kocamann biçiçekle bide kot elbise almışş resmini eklerimmm biara ayy çok sevindirik oldumm
hadi ben kaçar..
pervinde yok zaten...
nurdan bugun yolcu sagsalim gel inşallah vatanımıza..
İnşallah, hayırlı yolculuklar Nurdan.
saol tizeeesiii tşk ederizzzMusti çok şeker, yerim yumuk elleri maşallah...
mustinin geleneksel pozlarından ekleyim dedimm
bu oturuşuna hayranım yavf
yeni saçlarınız hayırlı olsun gülistan. ben de kararsızım kestirme konusunda. uzasın istiyorum ama gözlerine de gelsin istemiyorum. beyazın piskopat tiplemesi gibi konuştum ama:) bakalım yaz gelsin düşüneceğim.. zaten geçen eşim önlerini keserken yumurcağım kafayı bi çevirdi. kırpık kırpık oldu düz yapınca belli oluyor. biz de yan yapıyoruz :)havalar iyice ısındı sabah yürüyüşlerine çıkıyoruz aydın ve oglumla.
eve geliyoruz duş kahvaltı afikin meyvesini yogurdunu hazırla yemek hazırla gesmeklere çık
ayyy çok meşgulum bu aralar.
yalnız ben bu gezenti halime vee evde olmaya çok alıştım
tekrar çalışma hayatına nasıl adapte olurum bilemem..
bu arada afikimn ilk saç traşını dun yaptırdık
önce bolbol agladı korktu sanırım
sonra usluca durdu.
ama saçları heryerden aynı boyda çıkmadıgı için bazı yerlerde açıklık oldu
ama sanki koca adam oldu ya
traş olunca siması farklılaştı sanki,
bi ara resm eklerim
gökte ararken yerde buldum :) nurdancım en kısa zamanda foto bekliyorum. o rengi çok merak ediyorum çünkü. bi de ayrıntılı bilgi verirsen. senin saç tam olarak ne renkti, boya var mıydı, dip çıkmış mıydı filan ??HANZALA VE ADA masallah size ne kadar guzel bebeklersiniz siz..
canim ben de cok begendim o renki golge yaptirmaktan vazgectim aldim gecen gun, suan kafamda bekliyor, bitince resim cekerim gerci bugun zor hem tr de guneste daha guzel gosteriri kendini..:))
inş en doğru kararı vermişsindir burcu. bir gece gerçi fazla değil ama..NURDAN Doruk hiç kendiliğinden uyumadı, hep ayak! Ama en fazla 5-10 dk sürüyor normalde uyuması. Ama dün 3 saat boyunca (aralıklarla tabii) uyutmaya çalıştık. Onur da, ben de perişan olduk.
Uçağın kaçta :)
GÜLİ çok teşekkürler bebeğim :) Yeni traşınız da hayırlı olsun. Foto isteriz! Tipi çok değişti değil mi :)
Bu arada 19 Mayıs'ta arkadaşımızın düğününe gitmeye karar verdim, Doruk'u anneanne ve babaannesine bırakarak! Çok düşündüm. Zaten hiç bir zaman "çocuğumdan 1 sn bile ayrı kalmam" tipi anne olmak istemedim ben. Benim annem öyle idi ve sevgisi ile boğuyordu beni. Hiçbir şeye izin vermiyordu ve sebep beni çok seviyor olmasıydıÖyle bir anne olmak istemedim asla. "Her şeyin bir ilki vardır" diyerek 9 aylık sıpamı 1 geceliğine anneanne ve babaannesine emanet edebileceğime kanaat getirdim. Tabi ki çok kolay olmayacak ama yapmalıyım. Mustafa bizim her şeyimizde hep yanımızdaydı. Nişan - düğün - doğum... Zaten Onur, Musti ve ben aynı sınıftaydık. Gitmezsek çok ayıp olacak. En yakın ve en candan arkadaşımız.
hayırlı yolculuklar canım.. inş sorunsuz bi yolculuk geçirirsin.ucagim ora sati 16.50:)), neyse ben banyoya girer...muck..
çok geçmiş olsun esra. şimdi senin tarifini verdiğin çorbadan yapıyorum bakalım. inş canım oğluşum sever..koca kıs hasta olmadım cumartesi aksamı hafif atesli ve burnu akan berke ile yattım ve su an hastayım. en son hamile iken olmustum 3 aylıkmı neydim çok kotu grip olmustum
berke yanında yatayım dedi babadan izin aldı falan tam yattı aklıma geldi e sen hastasın dedim ama oyle hevesle girip yatmıstıkı iste annelik hadi kiyamadım yat tamam artık napalım insalah geçmez dedim ve bugun etkiyi gosterdi aynen burnum akıyo ve bogazım acıyor etlerimi bir cimdiriyor sanki offfdegil aksam yuruyuse oglen yemge inmesem revirde gidip yatsammı diye dusunur oldum.
galiba ilk kez hastayım mesajı yazdım :)
kolay gelsin canım. bahar temizliği çok zor. bi de taşınmaya düşünürken yani.. inş istediğiniz gibi bi ev bulursunuz. babannene de rabbim çektirmesin. bakana da zor çekene de..herkese selamlar
uzun bir aradan sonra ancak girebildim ilk önce tüm annelerin anneler gününü kutluyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayın bu aralar çok yoğun yorucu ve üzücü geçiyor
bahar temizliğine başlamıştım biliyorsunuz ancak bitirebildim ben bahar temizliğine başladım babaannem rahatsızlandı çok hasta gerçi zaten hastaydı fakat biraz daha ağırlaştı altına bez koyuyorduk arada kaçırdığı için şimdi ise baya baya farkında olmadan büyüğünüde kaçırmaya başladı hep yatıyor hiç birşeye halim yok diyor kolundan tutup annem kaldırıyor yinede şükür çoğu işini kendi yapmaya çalışıyor kimseye yük olmak istemem diyor bağırsak kanseriymiş her yediği dokunuyor yememesi gereken şeyleride canı istiyor vermeyince kızıyor çocuk gibi oldu iyice bazı şeyleri hatırlamakta zorlanıyor beni bile tanıyamadı bu gidişimde ancak yarım saat sonra aklına geldi 1924 doğumlu biz o yaşa gelebilirmiyiz meçhul
bahar twmizliğine başladım dedimya bu arada yeni bir eve taşınma meselesi çıktı temizlik yapasım gelmedi yeni eve taşınırız diye ama ev bulmak karar vermek zor o yüzden bitirdim temizliğimi isteyerek yapmadım önceleri ama sonra düşündüm belki ev bulmak çok uzun sürecek ben hep pismi kalacağım şükür bitti kayınvalidem kıvançı çok özlüyorum onu hergün 5 dk da olsa görmek istiyorum diyor buraya hergün gelip gitmesi zor olduğundan ona yakın yani bayrampaşadan ev bakıyoruz kısmet bakalım inş. uygun gönlümüze göre birşey buluruz bu oturduğumuz daireyi satacağız üst katı satmıyoruz kiracı var zaten orda onu çıkartmak istemiyoruz memnunuz kiracıdan oda bizden
bu aralar belki sık sık giremeyeceğim anneme gitme durumum olabilir bir yandan da hergün ev bakmaya gidiyoruz nerdeyse umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi ve bebikleri öpüyorum
maşallahh sana tatlı bıdış..[/URL][/IMG]
aynen bende öyle oluyorum.. yelek istiyorum ısrarla bulamıyorum. eşim de alma diyor. artık yaz geliyor diye. bakalım..bugun dışarı çıkacam yaff bu çocuga ne giydirecegimi şaşırdım
çıkıp yazlık mont almam gerek hani poşet gibi olanlar varya
ismini bilmeme ne denir kendilerine.
şişme yeleklerin şişmemiş halinden olan..sempatiksalakcinni
kapişonlularda sıcak oluyor bişey giydirmesem üşür.
zaten uzun kollu çıtçıtlının üstüne tişört giydiriyorum o kadar.
eskişehir güzeldir. izmirden sonra yerleşmeyi istediğim ikinci il.. bu arada sen kütahyalı mısın serap? daha önce de soracaktım hep unutuyorum..akiff resimlerde tatlı çıkmış maaşallahh ona..bende lena uyurken yemek.aş yapıyorumm uyanınca zor oluyo emeklediğinden beri bişey yapamaz oldum evin içinde heryere gidiyo bide dikiliyo arkasındayımhep yürüseler dahada zorlaşıcak herşey..
GİZEMMİ demişti Eskişehirde okumak içimde kaldı die ben Anadolu üniversitesi mezunuyum süpper bi kampüsümüz vardı eskişehir desen tam bi venedik yılmaz büyükerşenin sayesinde ne zaman Kütahyaya gitsem mutlaka giderim şimdi daha bi güzel orda öğrencilik bi ayrı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?