aman dur ne yaptım gizemcim önce babası bi bitirsin askerliği oğluşuma hiç dayanamamalıntıların yok olması böyle bişey oluyormuş!!!!!
yalnız sorun şurda ki, bende büzüşük bir beyin var.. Özlem gibi asla değilim yani..
Amaaaaa, tatlı bebikler Hanzala, traşlı Afik ve koca adam Musti'yi unutmam mümkün değil! maşallah onlara! Nur sen bbu oğlanı askere yolla bence artık! oturuş da tamam..
Eracım çook geçmiş olsunn.. bende de bi allerji paşladı ki fena! gözümü açamıyorum hapşırmaktan!
Nurdan iyi yolculukar, uçuşlar 4 saat durdurulmuş, umarım sana denk gelmez..
Ada'ya yorumlarınıza tekrar tekrar teşekkür ederim..
başka başkaaa.....
:uhm:
amin canım tüm bebişlerin yüzünden gülücükler eksik olmasın çok saozeybek oynayacak çocuk.. maşallahh..
videosunuda izledim kahkahaları eksik olmasın ömrü boyunca... hep gülsün inşallah...
saol cnm benimmmnur mustinin son poza ben de bayıldım maşallah..
daha yemek yapcamm hiç canım istemiyo bi ara keyif alarak farklı tarifler deniyodum şimdi geçti hiç istek kalmadı içimdee amaannn
Aynen ben de hiç üşenmezdim. Şimdi makarna yapmaya bile üşenir oldum. bebeklerle enerji seviyemiz düştü yapılacak işler çoğaldı.
ya ben yirim bunu yirimm.. var ya Nur 3 yasında gıbı gorunuyor Musti... masallahh ogluma, Allah nazarlardan saklasın.. hele o son poza bayıldım.. kocaman adam olmus sankı.. ılerıde senı cok rahat ettırecek bu cocuk.. demıstı evrım dersın... cok koruyup kollayacak, kımselere bırakmayacak senı.. hıssedıyorum.
..
mustii koca delikanlııı maşallah sana..nur üzme kendini şu dönemde üzme özellikle karnındaki için çok önemli senin psikilojik durumun kimse için değmez..
mustiiiiiiiii bayılıyorum sana, nur cum çok hızlı bu velet cok cekeceksin elinden. eşinle ilgili de sıkıntıların var ama hepsi hamilelikten kaynaklanıyor bence. sadece parka bile yollamaması cok şaşırtıcı. bunu aşman lazım sıkıntın bence direk bundan kaynaklanıyor senin yanlız bişey yapamamandan hep birilerine muhtaç olmandan.
çokkk tşk ederiz tiseleriiinur ece de sıkca o pozisyonda oturuyor futbol takımı resim çekerken uzunlar çoker ya yere o model :))))
fatmacım yigit kusumuz sever insallah çorbayı yaz sonucunu
bemide götür ne olur heçç ses yapmammmHafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?