2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman dur ne yaptım gizemcim önce babası bi bitirsin askerliği oğluşuma hiç dayanamam
zeybek oynayacak çocuk.. maşallahh..

videosunuda izledim kahkahaları eksik olmasın ömrü boyunca... hep gülsün inşallah...
amin canım tüm bebişlerin yüzünden gülücükler eksik olmasın çok sao
nur mustinin son poza ben de bayıldım maşallah..
saol cnm benimmm

daha yemek yapcamm hiç canım istemiyo bi ara keyif alarak farklı tarifler deniyodum şimdi geçti hiç istek kalmadı içimdee amaannn

nur ece de sıkca o pozisyonda oturuyor futbol takımı resim çekerken uzunlar çoker ya yere o model :))))

fatmacım yigit kusumuz sever insallah çorbayı yaz sonucunu

HANZALA alacakaranlıkta'ki esas oğlanı bile sollamış cok ama cok tatlı..

özlemcim haklısın temizlik olayında ama bu yontulmuş halim, cocuk uyuyor ben temizliğe sonra yemeğe, ama bu yontulmuş halim obsesifim takıntılarım coook 2 sene tedavi gördüm ancak bu kadar aşabildim. hep aklımdan geçiyor şunu da yapmam lazım bunu da halettmem lazım. rahat edemiyorum işte. neyse ki sayı sayma biyerlere dokunma, şunu yapmazsan kötü bişey olur gibi saçma sapan şeylerden kurtuldum ilaçlar sayesinde. çantamı değiştiremezdim kötü bişey olacak diye düşün deliyim ben delüüü. ayrıca bi arkadaş yazmıştı gerçekten fıstık gibisin önünde diz çökmesi lazım o kocanın :) ama zorla olmuyor maalesef ben kavgadan bıktım artık bıraktım yapmıyosa beni sevmediğinden değil aklına gelmediğinden. boşver sende...

yarım yarım okuyunca fil hafıza da olmayınca unuttum hepsini.

güli mesajı yolluyorum tekrar...

daha yemek yapcamm hiç canım istemiyo bi ara keyif alarak farklı tarifler deniyodum şimdi geçti hiç istek kalmadı içimdee amaannn

Aynen ben de hiç üşenmezdim. Şimdi makarna yapmaya bile üşenir oldum. bebeklerle enerji seviyemiz düştü yapılacak işler çoğaldı.

ya ben yirim bunu yirimm.. var ya Nur 3 yasında gıbı gorunuyor Musti... masallahh ogluma, Allah nazarlardan saklasın.. hele o son poza bayıldım.. kocaman adam olmus sankı.. ılerıde senı cok rahat ettırecek bu cocuk.. demıstı evrım dersın... cok koruyup kollayacak, kımselere bırakmayacak senı.. hıssedıyorum.

Aynen ben de hiç üşenmezdim. Şimdi makarna yapmaya bile üşenir oldum. bebeklerle enerji seviyemiz düştü yapılacak işler çoğaldı.

+1

resmen pilim bıttı desem yalan olmaz..

Kuzey de ıstah sıfır.. hıc bır sekılde yemek yedıremıyorum.. sınır sıstemım zayıfladı ona bırsey yedırecegım dıye.. ne kadar dayanırım bılmıyorum bu durumaa.. umarım duzelır.. yoksa sıyırıcam.. kaldı kı ev temızlıgı.. yemek.. ıte kaka ıste..

afik çok tatlı olmuş sağlıkla uzasın saçları sarı kuşun.

mustiiiiiiiii bayılıyorum sana, nur cum çok hızlı bu velet cok cekeceksin elinden. eşinle ilgili de sıkıntıların var ama hepsi hamilelikten kaynaklanıyor bence. sadece parka bile yollamaması cok şaşırtıcı. bunu aşman lazım sıkıntın bence direk bundan kaynaklanıyor senin yanlız bişey yapamamandan hep birilerine muhtaç olmandan.

Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..

Ya bak Afik ime ıcımden yorum yaptım, dısımdan yazmayı unuttum.. Pambık gıbı olmus nannesii... nekaadannnn datlu bi oğlunus far :) masallah pambığıma.

ay güli bende dazlak bir afik bekliyordummm
sıhhatler olsun bebişime güle güle uzasın saçlarııı

mustii koca delikanlııı maşallah sana..nur üzme kendini şu dönemde üzme özellikle karnındaki için çok önemli senin psikilojik durumun kimse için değmez..

hanzala çok şirinsin sen,pekmez seviyormu zehra??yahoya asla veremiyorum tatlı birşeyler
çocuk ekşi manyağı resmen ver turşu suyu salata suyu acılı yemeklerrr

adaş geçmiş olsun evet sen pek hasta olan bir tip değilsinn
maşallahh topuzzz gibi kadınsınnnn
babam anneme öyle der hep
iltifatmı hakaretmi bende kestiremedim sempatiksalakcinni

saç kestirme konusundaa
bende kıyamıyorum yahonun saçlara ve hiç düşünmüyorum kestirmeyii
mami sürekli kestireceğim diyor
sıkarr biraz diyorumm
ay ne kadannn kaba ne kadann çağdışı bir kadınnımmm bennn tabire bakkk

mustii koca delikanlııı maşallah sana..nur üzme kendini şu dönemde üzme özellikle karnındaki için çok önemli senin psikilojik durumun kimse için değmez..

nur ece de sıkca o pozisyonda oturuyor futbol takımı resim çekerken uzunlar çoker ya yere o model :))))

fatmacım yigit kusumuz sever insallah çorbayı yaz sonucunu
çokkk tşk ederiz tiseleriii
evrimcimmm inş canımmm musti ilk doğduğunda hastanede yatmıştı ya 1 hafta ozmn bi adam vardı odayı temizlemeye filan gelen oda öle demişti bu anneci bi bebek dedi babayı özel işler için kullanacak dedii gerçekten gökhan evdeyken musti uyanınca gökhan alıo susumuyo ben alıom susuyo buda gökhanın zoruna gidio sıpa ben düşmanınmıyım dio:)

Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
bemide götür ne olur heçç ses yapmammm

ıvetttthhh ! AFıK gayet sevimli olmuş :) Doruk'un saçlar babası gibi doğrudan önüne geldiğinden kestirmek zorundayım. Alnı geniş değil benimki gibi.

MUSTı' yi görünce Doruk'u izliyorum sandım :)

Kadın 3. defa geldi bugün, halıyı süpürmemiş sanırım, olduğu yere silkelediğini sanıyorum. Üstünde bir yığın saç! Zaten bir tane minnacık halı var evde, neden süpürmemiş ki? Gıcık oldum. Neyse diğer işler fena değil.

Adama kabak sevmiyor diye peynirli makarna yapıyoruz, beyefendi gecikeceğini bildirmiyor!!! Zaten gıcığım!

DORUK'un alnı biraz sıcak gibi. Yıkadım az önce, ateşi 36.8 çıktı, ateş bile sayılmaz gerçi. Diş huzursuzluğu sanırım. Bu gece uyutmadan hemen önce vereceğim şurubu, rahat uyusun.

evriiim özgürün işi ne kadaaaaaaaaaaannn kebapmış ya
ohh 3 ay izin haaaaaaaa
süppermiş
ayy bide bodrumda havuzbaşından yazacakmış
gypsym esramıda götür bari. nolar nolar...

purcuuuuuuuuuuuu
bugun için bi sürpriz vardır belki
onur o sebepden sölememiştir...

afikime yorum yapan herkeşlere tenk yu

esracım yok artık ne dazlagı yaff
amerikan traşı işte
ense ve yanlardan aldırdık...

guliz canm ya saolasın ugrastın sende mesac için...

nur nur nurr
yavv maşallah barekallah bu musti koca adam ya.
oturuşu falan sıpa...

yaln ız kahka sesi afikin sesiyle aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…